КПК

Прагляд Поўнай Версіі : змяніць карту 1098 ECM

Xtreme0303
13-06-2013, 17:46
Прывітанне, хлопцы, я павінен ўставіць карту аднаму на 1098 з поўным termignoni, кулачкі зменены і палегчаны махавік, я ўжо? адкрыў карту з ECM, але не c'? ніхто не пі? практычным мяне на матацыкл, бензін, што пу? даць мне які-небудзь савет, што і як змяніць яго? дзякуй...

іонаў
16-06-2013, 20:04
Прывітанне, хлопцы, я павінен ўставіць карту аднаму на 1098 з поўным termignoni, кулачкі зменены і палегчаны махавік, я ўжо? адкрыў карту з ECM, але не c'? ніхто не пі? практычным мяне на матацыкл, бензін, што пу? даць мне які-небудзь савет, што і як змяніць яго? дзякуй...

Калі месца файл можа быць хто-то зможа? мінскае, гаворачы абстрактна цяжка.
На бензін трэба, як правіла, вы працуеце на авансы і бензін, не існуе, многім іншым.
Вы павінны, вядома, мець, каб рэгістраваць дадзеныя матацыкла, так што праверыць гэта суадносіны a/f, і гэтак далей, або супаставіць становіцца ВЕЛЬМІ цяжка (нават, чаму? рызыка прабіць поршань ? заўседы прысутнічае ў выпадку памылкі...)
Пры ўмове, вядома, што карту, як "чытаецца" у ЕСМ, я маю на ўвазе не ў зашыфраваным выглядзе, як гэта здараецца часам на некаторыя матацыклы (НЕ ведаю, у вашым выпадку, я кажу ў агульным выглядзе!)

m999
24-07-2013, 15:36
Тыпу кулачкі? Як fasate?

Вы працуеце на авансы, каб падкрэсліць эфект махавік і на карту паліва, але, як вы сказалі, без rullata справаздачы Ў/F арыгінальнай карты і частковыя не f? нічога... у лепшым капіяваць/ўставіць карту DP, але ў параўнанні з тым, што вы можаце? выцягнуць lavorandoci вышэй з палітыкай, не існуе ніякіх параўнанняў.

M999

герцаг
22-08-2013, 12:10
выбачайце, проста невялікі curiosit? у рэшце рэшт на матацыкл, калі вы не маеце экскурсійнае вынік добры, на вуліцы не казаў, для працы на мота, трэба мець, каб прымусіць дылера

m999
22-08-2013, 13:51
Залежыць ад канфігурацыі рухавіка. На карэкціроўкі ў агульным "стандарт" і правераных, вы можаце працаваць прыстойна з карты gi? падрыхтаваны. Каб сказаць: 1098 з поўнага разраду ад 70 і глушыцелі Termignoni racing, андрэ? 95% ну з карты, што ў вас ужо? выпрабаваны і правераны на іншых матацыклаў (p? як Ducati Выступу).

У такіх выпадках, як гэты, ен павінен мець нейкі арыенцір, у адваротным выпадку вы v? ўсляпую, і вы не атрымаеце нічога канкрэтнага.

M999

герцаг
24-08-2013, 15:57
вось цяпер вы разумееце яго цікава, чаму? у рэшце рэшт ? бескарысна прагназаваць і даваць бензін тое права, хто не мае лічыльніка з модулем commander з лямбда-зонда і гэтак далей, усталяваны на матацыкле вы можаце зрабіць у канчатковым выніку добрую працу, то мы бачым, калі ваш сябар электроннай пошты карту, што вы d? рукі