Перегляд Повної Версії : перепризначити для сільськогосподарських транспортних засобів
я повинен перепризначити кілька сільськогосподарських машин new hooland і joondear в якості інтерфейсу я mpps і gallo2 хтось вже зроблено?мені потрібна допомога в rimapparle (заплативши)
дякую
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
leandro89
23-06-2013, 12:23
я повинен перепризначити кілька сільськогосподарських машин new hooland і joondear в якості інтерфейсу я mpps і gallo2 хтось вже зроблено?мені потрібна допомога в rimapparle (заплативши)
дякую
кошти сільськогосподарських який? за допомогою другої половини, ви краще виберіть, я поясню, якщо вам потрібно карту для буксирування, безумовно, не буде? одно на карту, що послуги фіксованого 2000giri для оранки, наприклад,
paolo159
16-07-2013, 05:28
вибачте за питання, але що вам потрібно перепризначити кошти сільського господарства? не йде вже? добре cos? для типу робіт, які повинен виконувати?
msport (exil77grande)
16-07-2013, 11:42
я тільки що закінчив перепризначити new holland з управління bosch edc16c39 я, прийшовши в bdm.
я тільки що закінчив перепризначити new holland з управління bosch edc16c39 я, прийшовши в bdm.
Півень v2 не прочитала його?
клієнти завжди хочуть max на трактори,велику швидкість і більше сил
msport (exil77grande)
18-07-2013, 10:50
Півень v2 не прочитала його?
робота з kess v2 і ktag офіцерів.
ще не пробував, так як мій gallo2 клон не працює і я не можу зрозуміти чому,у мене є кілька запитів перепризначення на засоби сільськогосподарського
ще не пробував, так як мій gallo2 клон не працює і я не можу зрозуміти чому,у мене є кілька запитів перепризначення на засоби сільськогосподарського
Спробуйте перевстановити драйвера, що додаються до програмного забезпечення і подивитися, якщо йде іноді помилково програмного забезпечення, трапляється так, що може impallarsi але galletto 2, які ви підключили до пк розпізнається спокійно у вас версія сід або трьох світлодіодів?
і версії трьох світлодіодів,при підключенні до пк розпізнається, але програма не відкривається ,бо не знаю, що робити
і версії трьох світлодіодів,при підключенні до пк розпізнається, але програма не відкривається ,бо не знаю, що робити
потрібно підключити півень до роз'єму obd, або потрібно підключити блок живлення. Спробуйте і дайте мені знати
Привіт black задоволення zaga1 а робите що-небудь, візьми папку fgtech і перемістити в c, а потім з'єднує galletto 2 на pc і як раз просить встановити драйвери (тому що без цього не riconoscer? ніколи комп'ютер) встановіть їх в папку, де раніше ви вставили папку fgtech в fgtech new driver і потім встановлені на пк ви riconoscer? півник 2, потім відкрийте програму через виконуваний файл eobd2.exe і подивитися, якщо частина програмного забезпечення.Якщо не починається завантаження, навіть шукаючи його на ****** usb fix, і ви знайдете додаток ftrdwrite.exe натисніть galletto2 пов'язаних write тебе відкривається? екран write complete натисніть кнопку ок, а потім від'єднайте та знову приєднайте нічого, залишаючи все, що пов'язано відкрийте програмне забезпечення eobd2.exe і подивитися, якщо він працює і, сподіваюся, хороший.Якщо не спрацює, то давайте інший тест, ок? Дайте мені знати ; -) ......