Прагляд Поўнай Версіі : перапрызначыць для сельскагаспадарчых транспартных сродкаў
я павінен перапрызначыць некалькі сельскагаспадарчых машын new hooland і joondear у якасці інтэрфейсу я mpps і gallo2 хто-то ўжо зроблена?мне патрэбна дапамога ў rimapparle (заплаціўшы)
дзякуй
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
leandro89
23-06-2013, 12:23
я павінен перапрызначыць некалькі сельскагаспадарчых машын new hooland і joondear у якасці інтэрфейсу я mpps і gallo2 хто-то ўжо зроблена?мне патрэбна дапамога ў rimapparle (заплаціўшы)
дзякуй
сродкі сельскагаспадарчых які? з дапамогай другой паловы, вы лепш пакажыце, я растлумачу, калі вам трэба карту для буксіроўкі, безумоўна, не будзе? роўна на карту, што паслугі фіксаванай 2000giri для ўзворвання, напрыклад,
paolo159
16-07-2013, 05:28
прабачце за пытанне, але што вам трэба перапрызначыць сродкі сельскай гаспадаркі? не ідзе ўжо? добра cos? для тыпу работ, якія павінен выконваць?
msport (exil77grande)
16-07-2013, 11:42
я толькі што скончыў перапрызначыць new holland з упраўлення bosch edc16c39 я, прыйшоўшы ў bdm.
я толькі што скончыў перапрызначыць new holland з упраўлення bosch edc16c39 я, прыйшоўшы ў bdm.
Певень v2 не прачытала яго?
кліенты заўседы хочуць max на трактары,вялікую хуткасць і больш сіл
msport (exil77grande)
18-07-2013, 10:50
Певень v2 не прачытала яго?
праца з kess v2 і ktag афіцэраў.
яшчэ не спрабаваў, так як мой gallo2 клон не працуе, і я не магу зразумець чаму,у мяне есць некалькі запытаў перапрызначэньне на сродкі сельскагаспадарчага
яшчэ не спрабаваў, так як мой gallo2 клон не працуе, і я не магу зразумець чаму,у мяне есць некалькі запытаў перапрызначэньне на сродкі сельскагаспадарчага
Паспрабуйце пераўсталяваць драйвера, прыкладзеныя да праграмнага забеспячэння і паглядзець, калі ідзе часам па памылцы праграмнага забеспячэння, здараецца так, што можа impallarsi але galletto 2, якія вы падключылі да пк распазнаецца спакойна ў вас версія свд або трох святлодыедаў?
і версіі трох святлодыедаў,пры падключэнні да пк распазнаецца, але праграма не адкрываецца ,бу не ведаю, што рабіць
і версіі трох святлодыедаў,пры падключэнні да пк распазнаецца, але праграма не адкрываецца ,бу не ведаю, што рабіць
трэба падключыць певень да раз'ем obd, альбо трэба падлучыць блок харчавання. Паспрабуйце яго і дайце мне ведаць
Прывітанне black задавальненне zaga1 а робіце што-небудзь, вазьмі тэчку fgtech і перамясціць у c, а затым злучае galletto 2 на pc і як раз просіць ўсталяваць драйверы (таму што без гэтага не riconoscer? ніколі кампутар) іх усталюйце ў тэчку, дзе раней вы ўставілі тэчку fgtech у fgtech new driver і затым устаноўлены на пк вы riconoscer? пеўнік 2, затым адкрыйце праграму праз выкананы файл eobd2.exe і паглядзець, калі частка праграмнага забеспячэння.Калі не пачынаецца загрузка, нават шукаючы на яго ****** usb fix, і вы знойдзеце прыкладанне ftrdwrite.exe націсніце galletto2 звязаных write цябе адкрываецца? экран write complete націсніце кнопку ок, а затым без адлучыце і зноў падлучыце нічога, пакідаючы ўсе, што звязана адкрыйце праграмнае забеспячэнне eobd2.exe і паглядзець, калі ен працуе, і, спадзяюся, добры.Калі не спрацуе, то давайце іншы тэст, ок? Дайце мне ведаць ; -) ......