Перегляд Повної Версії : Цікавість A5 3.0 Tdi euro 5 dpf (176 квт )
danny677
11-06-2013, 21:06
Привіт, хлопці,
зазвичай деякі зіставленні на цьому автомобілі я зробив після цього ? були фізично видалені dpf і вони вийшли тварини ближче до 300 л. с.
Найближчим часом? я повинен перепризначити один a5 одного, що, принаймні, протягом декількох місяців мають намір залишити встановлений dpf.
Ми? що я прошу вас ? протягом які проміжки ( у відсотковому співвідношенні ) мені спиратися на різні елементи ecm-tita.. ( прес-rail, з турбонаддувом і iniez.parzializzato), щоб уникнути, що йде в блоці, загальна для засмічення. ? Крім того, навіть у цій конфігурації soft я можу відключити egr ?
У spanne, скільки повинен вивести з вашого досвіду ?
Дякуємо за ваш, звичайно, і незмінну допомогу :)
SandroMarciano
11-06-2013, 22:02
якщо автомобіль зберігає dpf єдина порада, яку я можу тобі дати ? залишити оригінальні час уприскування. зміна тільки обмежувачі крутить педалі і обмежувачами дизель. Таким чином, не вплине на стосунки в/f, що, коли падає нижче 16,5/1 близьке зробити. Тиск турбо, щоб при pi? ? високий менше страждає регенерації і відповіді.
В залізничний ? карту, що б не d? потужності, але і скорочує час вприскування, для яких кілька десятків бар і більше? не вийде, навіть якщо його правити, не ? - необхідним.
Виняток egr я завжди роблю на всіх картах, так? впускні колектори вони утворюють кристали, забруднюючі потужності, з або без dpf, для мене різниці немає...
Як влада вважає приїхати, як з двигуном, без dpf, що не паліть...
danny677
11-06-2013, 22:09
Завдяки інформації,
потім він покращує fruibilit? засобом і використовують трохи вигод від пари менш "використаний" , а не з точки зору резюме, я не відмовляюся від своїх 240 правильно ?
SandroMarciano
11-06-2013, 22:16
вибачте, але потужність там, де ви вважаєте, що лопата з?
пара, що збільшує натиснувши на педаль обмежувач крутного моменту обмежувач дизель збільшить? q.. що, в свою чергу, збільшить? крутний момент і потужність двигуна. Єдине, що, змінюючи, таким чином, не торкаючись час вприскування не збільшується дизель без відома ecu, який, отже, зберігає всі активні стратегії скорочення куріння, і не змінює дизельного палива, які використовуються в регенерації.
Якщо місць у орі я вам покажу.
danny677
11-06-2013, 22:25
Добрий !
файл я читав тільки область даних, але на форумі я знайшов ідентичне тому, що мене цікавить.
SandroMarciano
11-06-2013, 23:17
? версія дуже грубою, але я procederei на цьому шляху, то побачиш, що коні йдуть на волі? незважаючи на dpf!
danny677
11-06-2013, 23:39
Добре,спасибі,
насправді ви торкнулися фільтри вручну, даючи йому шанс? щоб трохи обертів + і вище .
Серія трикутників isosceli в ecm не має драйвера, звичайно, для winols, але все ще не вдалося це зробити, тому я, звичайно, діяли наосліп, або краще, я б не втрутилася.
Інші обмежувачі крутного моменту представлені ecm йдуть не чіпали, або winols їх не показує картку ?
magi1984
11-06-2013, 23:50
трикутники isosceli, як ви їх називаєте ? lamappa перетворення НМ на IQ, що сандро називає педалі і обмежувачем крутного моменту
враховуючи, що в edc 16 і 17 карти педаль управляє пара, а не кількість? запроваджується, блок керування c'? потрібно карту перетворення, який дозволяє конвертувати пара запитом від педалі справа? інжекторний
danny677
11-06-2013, 23:58
Дякуємо за разяснение . https://www.professionalchiptuning.net/images/icons/icon14.png
SandroMarciano
12-06-2013, 07:40
winols не d? ключі, з winols ми повинні зробити все, до occhiometro у визнанні карти. Інші обмежувачі крутного моменту я не помітив, але ? можливо, що для мого невігластва, оскільки не жувати дуже edc17. Поштові адреси, що я тобі скажу, якщо я їх забули, навмисно чи ні.
danny677
12-06-2013, 08:32
1C312C + схожі : 1C317E
ecm називає обмежувач крутного моменту #2
те, що ви зачепили ви простягається на 8 і однодумців ув'язаний з ecm
magi1984
12-06-2013, 08:40
вибачте, але просто один curiosit?, звичайно не в образу...
ви говорите, що запечені худобу 300cv без dpf, а потім не знаєш, навіть не визнають картки за межами драйвер
крім того, як ви кажете, я розумію, що ви дуже недосвідчений, впевнений, що вони 300cv інших a5, що ви змінили???
SandroMarciano
12-06-2013, 09:47
1C312C + схожі : 1C317E
ecm називає обмежувач крутного моменту #2
те, що ви зачепили ви простягається на 8 і однодумців ув'язаний з ecm
я уявляв, як би вони були ті... на мою думку, не є обмежувачі крутного моменту активних у режимі? нормально, щось типу recovery або інший, вони будуть занадто низькі, щоб бути активними...
*magi: зробити 300cv на цю машину, не думаю, що це велика проблема, якщо ви подивитеся час уприскування є стрижені, тому забезпечують збільшення помітним дизельного палива. Повітря, то він повинен мати в достатку завдяки літраж і турбіна не зовсім дуже, дуже, дуже... витягнути нас є 60ina резюме, по-моєму, не ? важко...
danny677
12-06-2013, 12:07
вибачте, але просто один curiosit?, звичайно не в образу...
ви говорите, що запечені худобу 300cv без dpf, а потім не знаєш, навіть не визнають картки за межами драйвер
крім того, як ви кажете, я розумію, що ви дуже недосвідчений, впевнений, що вони 300cv інших a5, що ви змінили???
Враховуючи, що тих, хто ображає ? stinker: і не ? мій випадок, в майстерні, де я працюю, я не заперечую абсолютно дизель, але з налаштуванням, gpl/метан; дизель їх тому мій колега і навіть, здається, добре, і я, гідно 9 із 10 разів я замість мене дивитися і нічого не запитати, як він робить так само зі мною на роботі працює, очевидно, трохи, cos? ).
якщо б я був ученим, я навіть не пост, щоб порівнювати і шукати, замість того, щоб вчитися, і, може бути, я б навіть приєднався, якщо не годувала тільки здоровою пристрасті на полі з 4-х коліс.
Від "недосвідчених" ( сподіваюся, тимчасовий яка) я? також встановлено, що монстр дизель sfumacchiante, з урахуванням, електронне управління, щоб видалити, вам прощає багато castronerie і на вулиці, дрова бензинових невимовне.
Для інших, дякую вам за поради, які ви захочете мені допомогти.
danny677
12-06-2013, 12:10
я уявляв, як би вони були ті... на мою думку, не є обмежувачі крутного моменту активних у режимі? нормально, щось типу recovery або інший, вони будуть занадто низькі, щоб бути активними...
*magi: зробити 300cv на цю машину, не думаю, що це велика проблема, якщо ви подивитеся час уприскування є стрижені, тому забезпечують збільшення помітним дизельного палива. Повітря, то він повинен мати в достатку завдяки літраж і турбіна не зовсім дуже, дуже, дуже... витягнути нас є 60ina резюме, по-моєму, не ? важко...
Я помітив, що насправді низькі, як вони виглядають + стратегії роботи на засмічення фільтра, що вказівка на нормальне ;)
magi1984
12-06-2013, 13:31
на мій погляд, двигун дизель sfumacchiante не ? приємно, дим ? дизель незгорілого що може замість того, щоб прийти спалили карту-й? адекватного і, отже, мати кращу продуктивність
SandroMarciano
12-06-2013, 14:07
на мій погляд, двигун дизель sfumacchiante не ? приємно, дим ? дизель незгорілого що може замість того, щоб прийти спалили карту-й? адекватного і, отже, мати кращу продуктивність
дизель sfumacchiante я згоден, що не красиво, але коли ? приїхали в межа тиску турбіни, якщо ви все ще хочете, щоб продуктивність збільшується дизель. Дизельний двигун отримує максимальну продуктивність в stechio, але afr курить, ? факт.
Ви говорите, "дим ? дизель незгорілого що може замість того, щоб прийти спалили карту-й? адекватне" вірно, але карту-й? адекватне приводить до тиску turbo підняти, і ви знаєте, що в сучасних двигунах-й? час не пу? запитати...
Я кажу, що поки ви пу? попросити турбіни, ви робите карту без диму (що відбувається спокійно з картою диму оригінал), якщо ви хочете піти далі, перш за все, ми не повинні мати dpf, і єдиний шлях, щоб ще збільшити продуктивність ? у тому, щоб мати дим...
dantesfx
02-09-2013, 18:27
Sottolineerei що ? важливо не мати dpf.
додам також, що краще мати EGR працює з DPF варто intasamente передчасним, оскільки газ не ricircolati, мова забруднення розумію, але з DPF і краще мати EGR, небагато, але мало диму, однак, це не боляче, якщо доведеться летіти треба видалити DPF