КПК

Перегляд Повної Версії : читати міні r56

david91
10-06-2013, 22:47
Привіт всім я хочу купити для послідовного читання і запису, на жаль, знову поля chiptuning тому я прошу вибачення, питання дурне.
Я хотів би купити один, який мені функції з найбільшою кількістю автомобілів в paricolar мій особливо робити випробувань, перш ніж заблокувати блоки управління, інших людей, моя ? mini cooper s r56 з блоком med 17, я читаю з galletto 2?
які ще кабелі читає?
дякую і вибачте, питання дурний

paolo159
11-06-2013, 09:26
Доброго дня, ваш читати спокійно з galletto 2, детальніше з galletto 1 або MPPS

Backgroop
11-06-2013, 12:13
Я б порекомендував вам настійно рекомендую використовувати gallo2 якщо вам потрібно придбати інструмент, кімнати для версії v53, це добре, та зокрема, його можна використовувати для інших автомобілів, з MPPS деякі з них мали негативний досвід з цими ecu.. я розблоковані кілька.. так що краще ще книги, підручники, журнали оновив..

paolo159
11-06-2013, 12:22
я підтверджую, що говорили Backgroop, моя порада насправді був тільки для читання, що ви робите, спокійно з будь-якої з перерахованих інструментів для запису я записав-й? раз з півень-1, але кажу років тому...зараз краще купити gallo 2, які в гіршому випадку дозволяє спробувати recovery

legendaryslave
11-06-2013, 12:48
у мене були проблеми з gallo2 mpps йде як по маслу

david91
11-06-2013, 13:34
Тому я не розумію з mpps читаю і пишу? Я кажу про mini Cooper s 2008, бензин блок керування Bosch med 17

legendaryslave
11-06-2013, 16:58
Тому я не розумію з mpps читаю і пишу? Я кажу про mini Cooper s 2008, бензин блок керування Bosch med 17
ні, ну, тоді я не півень, 2 записи в boot я рекомендую

david91
11-06-2013, 19:13
тобто я повинен відкрити блок правильно?

legendaryslave
11-06-2013, 20:10
тобто я повинен відкрити блок правильно?
yesssssssss

david91
11-06-2013, 23:16
Не існує нічого, щоб scivere без його відкриття? Навіть не офіційний? Повертаючись до теми, то для початку, ви могли зробити найбільшу кількість авто порадите півник 2?

giannimini
16-12-2013, 19:43
я зацікавлений я, що означає запис В boot? я не хочу, щоб відкрити ебу автомобіля.

nox
16-12-2013, 21:08
Запис в boot режим? читання і записи, які ви робите в ебу відкритий. Використовують pin-код з гребінцем у edu, а потім на блоці в різних місцях і в залежності від' ecu йде приварений або закріплений з schedin пружини-нитка сказав саме завантаження на частку секунди в деяких типах ecu і всієї стадії читання і запису для інших пі? нові, однак, до ecu нічого не відбувається навпаки ? етап pi? впевнена, для не inchiodarla ( завжди, якщо хто відкриває ecu не ламається prima!!!!!!!!!)

giannimini
17-12-2013, 14:39
але на практиці не існує екю програміст, з яким не потрібно відкрити блок? я хотів би купити комплект універсальний або майже, щоб я міг зіставити з моїм механічний різних блоків управління.

я читав, що півень 2 добре для mini r56 з ебу med 17 ок, але я б не хотів ризикувати, щоб пошкодження ебу.

програміст-серіо, що робить ця функція не існує? або навіть дешевий клон, що він надійний. очевидно, що якщо c'? якийсь професіонал, я можу за це платити справедливо, щоб все, що є? але я хотів би деякі роз'яснення з цього приводу.

говорячи з моїм механічним сьогодні, наприклад, мені казав один хлопець, який зіставленні в ecu з інструментом, usb, чорний в scatolotto, з ручкою зверху, що йде повороту і, встановивши в певному положенні, і, що до перепризначення, знімають запобіжник.

це, продукт

я залишив повідомлення амет?, у будь-якому випадку я писав, цей продукт з ручкою вище, cos'??

крім того, з mpps я можу читати і писати на мій ecu без його відкриття? завжди med 17 ми говоримо...

чому? якщо кабель mpps ? краще півник я збираюся прийняти те, що, дійсно, якщо мене не зазначених навіть у приватних ve я був би вдячний.

в якості забезпечення своїй тарілці використовувати ecm 2001 або ecm titanium, що ми повинні мати :-)

Tuningmotor88
17-12-2013, 18:00
Не існує нічого, щоб scivere без його відкриття? Навіть не офіційний? Повертаючись до теми, то для початку, ви могли зробити найбільшу кількість авто порадите півник 2?

Що я знаю, з півень v2 v53 ви можете читати і писати спокійно в будь-якому випадку спасибі galletto 2 v53

sportknight
17-12-2013, 18:10
mpps не робить...

giannimini
17-12-2013, 18:15
потім півник V2 v53., а потім різні інструменти, такі як ecm titanium або 2001 ви повинні змінити ecu.
спробує?, спасибі за інформацію ;-)

нарешті форум, який може дати пояснення в силі.

leandro89
17-12-2013, 19:20
потім півник V2 v53., а потім різні інструменти, такі як ecm titanium або 2001 ви повинні змінити ecu.
спробує?, спасибі за інформацію ;-)

нарешті форум, який може дати пояснення в силі.

? вітаємо ваше слайд-шоу в окремому розділі. дякую

nox
17-12-2013, 19:47
якщо ви хочете почувати себе комфортно, без проблем ви купите обладнання офіційне і зроби послідовний туристичне завжди з плечей ковдри від кого-то, а якщо ви хочете купити клон, зробимо так само чеснота? настрій тих, хто його продає, але в будь-якому випадку можливість? щоб зробити деякі пошкодження є завжди, і тоді, не ? сказав, що хороший клон не робить з серійного, але якщо хтось вам каже це читати в школі і чому? як правило, гарне правило на цих типів ебу, де ? можете завантажитися або Bdm і завжди краще мати повну резервну копію, щоб відновити всі в разі блокування

giannimini
17-12-2013, 23:40
? вітаємо ваше слайд-шоу в окремому розділі. дякую

тепер я запропоную, спасибі в будь-якому випадку, тому півник v2, а повинен бути зроблений не треба відкривати ecu.

у будь-якому разі я не хотів би витрачати багатство, я починаю прямо зараз за допомогою цих речей, я хочу спробувати спочатку з моєї машини, а потім, чому? ні, з тих друзів, а також завдяки вашої допомоги, якщо такі потрібно платити, звичайно. але купувати продукт, дуже професійно, зараз мені здається, перебільшені.

спасибі ще раз ;-)

legendaryslave
18-12-2013, 00:18
тепер я запропоную, спасибі в будь-якому випадку, тому півник v2, а повинен бути зроблений не треба відкривати ecu.

у будь-якому разі я не хотів би витрачати багатство, я починаю прямо зараз за допомогою цих речей, я хочу спробувати спочатку з моєї машини, а потім, чому? ні, з тих друзів, а також завдяки вашої допомоги, якщо такі потрібно платити, звичайно. але купувати продукт, дуже професійно, зараз мені здається, перебільшені.

спасибі ще раз ;-)

be починаючи з med17 бензин, як перший досвід ? занадто амбіційний

giannimini
18-12-2013, 00:31
Я, розуміючи, читав тут і що ? дуже амбітний, але якщо у мене все вийде, то він повинен бути іп? легко продовжити :-)

хлопці, сьогодні був мій друг-механік, який має гайку-баранчик, 1240, або щось в цьому роді, не пам'ятаю, але я бачив, як я думав, що не моя ? сумісні.

у всякому випадку я бачив, що він на ecm 2001 року... так що якщо б я міг якимось чином читати мої екю з коня або з якоїсь іншої чортовини, потім, щоб змінити його з ecm 2001, я б великі труднощі?? або не повністю відкривається?

eventualmnete з ecm professional буде працювати?

крім того, я бачив, що bmw для своїх автомобілів петлю називається inpa pkan або kcan не пам'ятаю, якщо беру, то скажіть, що я можу читати і писати на мій ебу?

хлопці, вибачте мене ще так багато питань, але зрозумійте мене, я новачок і вже дуже хочеться дізнатися.

ще раз спасибі

nox
18-12-2013, 23:02
Як вам ? gi? сказали, щоб мати, як мінімум, спокою? потрібно півнику v2 я galletto 1260 не знаю, pi? навіть там, де він кинув, а потім на картку, ви завжди можете зробити його своїми руками зробити професійний і вас дослідження, які, можливо, і краще, в усякому разі, в'їхавши у вовка, щоб ваше пригода

Tuningmotor88
18-12-2013, 23:57
хлопці, сьогодні був мій друг-механік, який має гайку-баранчик, 1240, або щось в цьому роді, не пам'ятаю, але я бачив, як я думав, що не моя ? сумісні.

у всякому випадку я бачив, що він на ecm 2001 року... так що якщо б я міг якимось чином читати мої екю з коня або з якоїсь іншої чортовини, потім, щоб змінити його з ecm 2001, я б великі труднощі?? або не повністю відкривається?

eventualmnete з ecm professional буде працювати?

крім того, я бачив, що bmw для своїх автомобілів петлю називається inpa pkan або kcan не пам'ятаю, якщо беру, то скажіть, що я можу читати і писати на мій ебу?

хлопці, вибачте мене ще так багато питань, але зрозумійте мене, я новачок і вже дуже хочеться дізнатися.

ще раз спасибі

Ecm ? програмне забезпечення, яке потрібно відкрити файл і змінити його, в той час як програматор fgtech galletto v2, який я тобі радив кілька постів раніше ? програміст, який служить для читання і запису у файл в ваш вихідний блок або змінене, що

giannimini
19-12-2013, 00:58
Ecm ? програмне забезпечення, яке потрібно відкрити файл і змінити його, в той час як програматор fgtech galletto v2, який я тобі радив кілька постів раніше ? програміст, який служить для читання і запису у файл в ваш вихідний блок або змінене, що

ідеальний, насправді ми на пк, так і в 2001 році, що titaniume відмінно працює.

є деякі оригінальні файли і, здається, відкриватися спокійно.

спасибі, у версії titanium ? також присутній мій купер з ебу mev med або 17... та я дозволяє переглядати драйвери, щоб відкрити її, я думаю...

але я не пі? вихідний файл, що деякий час тому я на pc... я тільки, що і cooper s, що, очевидно, мені не потрібно нічого.

когось є файл орі на r56 зможу відправити?

чому? якщо раніше я не отримати цю гайку-баранчик, v2, здається, я зрозумів, що всі, щоб справу вдалося? прочитати благословив ecu.

Як вам ? gi? сказали, щоб мати, як мінімум, спокою? потрібно півнику v2 я galletto 1260 не знаю, pi? навіть там, де він кинув, а потім на картку, ви завжди можете зробити його своїми руками зробити професійний і вас дослідження, які, можливо, і краще, в усякому разі, в'їхавши у вовка, щоб ваше пригода

Спасибі і crepi il lupo, я, розуміючи, що. У будь-якому разі завтра йду з механіком, я без машини для різання, подивимося, що мені говорять, і якщо він півник 2. Зрештою, якщо мені приємно легкий ебу я можу smanettarci небагато, враховуючи, що я програм на пк готові.

Будемо сподіватися, що так

Tuningmotor88
19-12-2013, 02:02
Спасибі і crepi il lupo, я, розуміючи, що. У будь-якому разі завтра йду з механіком, я без машини для різання, подивимося, що мені говорять, і якщо він півник 2. Зрештою, якщо мені приємно легкий ебу я можу smanettarci небагато, враховуючи, що я програм на пк готові.

Будемо сподіватися, що так

Так, але якщо ви повинні робити, як робота, хобі, і ви повинні зробити досвід моя порада і завжди купувати хороші і нам всі докази того, що ви хочете на свій автомобіль, то зрештою, кожен робить, як вважає за потрібне я вам тільки дати пораду

giannimini
19-12-2013, 18:40
сьогодні я пішов з механічні. conl'mpps v5 не читає мій ecu, мій друг, з тим же кабелем відобразила його tt tfsi 200 к.с., без проблем, як зазвичай, звичайний наврочити :-)

тим не менш, я сказав, що, можливо, півник v2 v53 хоче його зловити і відобразити всі професіонали, навіть з вас, чому? немає.

шкода, що моя повинна бути відкрита, щоб бути зіставлений, чого хотілося б уникнути.

також з допомогою професійних продуктів, як я зрозумів ебу йде відкрито в рівній мірі.

чесно кажучи, йти до повноти в p? зараз не відчуваю, що прийняти подібний інструмент.

так ? сказав, що ви повинні відкрити, щоб змусити ecu і покласти його в boot mode? ви думаєте, що ніхто sista unprodotto допустимим, що там виявиться, не потрібно ставити ебу в boot або tricore в даний час?

як це роблять в bmw? наприклад, для r56 c'? комплект jcw, яка продається з компакт-диска.... я не думаю, що в bmw відкрили свій ебу, щоб читати і писати...

nox
19-12-2013, 20:09
Але, по-твоєму, в BMW мають tool від кількох сотень євро ! Якщо не мають, їх обладнання, щоб написати на його машині, то хто їх повинен мати ? У будь-якому випадку, я повторюю вам, не ? сказав, що півень 2 в послідовний блоків обов'язково пишіть? те, що ви говорите і що завжди краще мати резервну копію в школі, в разі виникнення проблем ,

giannimini
19-12-2013, 21:34
я зрозумів, тому nox, ви думаєте, що з півнику v2 не раби, відкрийте ecu? ? це мова, якщо не потрібно її відкрити я міг би навіть купити його, і тому, що установки в boot лякає мене.

giannimini
21-12-2013, 02:19
хлопці, сьогодні я пішов від інший мій друг, завжди механік, і ми побачили ще один кабель, який називається mpps v13 або v12, на**** ... не знаю, якщо я можу поставити потрібне ім'я... в будь-якому випадку ви зрозуміли, немає?

з чим ми могли б співставити, може бути, 1.3 multijet з точки panda і 500, що вони, і, можливо, i 2.0 tdi (140 і 170 к.с.?

буде вже? гарна річ. можливо, якщо gi? з mpps ми б і ці автомобілі я був би готовий прийняти його. що мого терпіння.... pi? в ви бачите. почнемо з цього mpps і тоді пі? так ви будете бачити?.

ps: з цієї mpps і ecm titanium карти сумісні правильно? проблема буде потім, щоб видалити fap і регенерації, яка буде служити ще одна програма,... ви знали б сказати мені ім'я?

вибачте ще раз за millemila питання, але я волію, щоб повідомити мені, і читати з вами, перш ніж зробити покупку, неправильно, навіть продавець **** щоб продати раз пу? сказати, що є? що не ? правда.

leandro89
21-12-2013, 12:08
хлопці, сьогодні я пішов від інший мій друг, завжди механік, і ми побачили ще один кабель, який називається mpps v13 або v12, на**** ... не знаю, якщо я можу поставити потрібне ім'я... в будь-якому випадку ви зрозуміли, немає?

з чим ми могли б співставити, може бути, 1.3 multijet з точки panda і 500, що вони, і, можливо, i 2.0 tdi (140 і 170 к.с.?

буде вже? гарна річ. можливо, якщо gi? з mpps ми б і ці автомобілі я був би готовий прийняти його. що мого терпіння.... pi? в ви бачите. почнемо з цього mpps і тоді пі? так ви будете бачити?.

ps: з цієї mpps і ecm titanium карти сумісні правильно? проблема буде потім, щоб видалити fap і регенерації, яка буде служити ще одна програма,... ви знали б сказати мені ім'я?

вибачте ще раз за millemila питання, але я волію, щоб повідомити мені, і читати з вами, перш ніж зробити покупку, неправильно, навіть продавець **** щоб продати раз пу? сказати, що є? що не ? правда.

щоб видалити dpf і egr я можу порадити вам онлайн-сервіс, іноді звичайні програми не роблять повну роботу

giannimini
21-12-2013, 15:30
Спасибі за інформацію, так як продавець показав мені, що там був також DVD-дисків, що містять впрограммы для fap і egr, мені здавалося, що існувало програмного забезпечення, такі як ecm pe зробити ми?. Наприклад carsoftware, служить цій немає?

leandro89
21-12-2013, 19:13
Спасибі за інформацію, так як продавець показав мені, що там був також DVD-дисків, що містять впрограммы для fap і egr, мені здавалося, що існувало програмного забезпечення, такі як ecm pe зробити ми?. Наприклад carsoftware, служить цій немає?

ви знайдете класичних програм, таких як ecusafe і тільки. Ці дві програми, наприклад, на 1.3 multijet не роблять повну роботу, для видалення dpf. І на інших автомобілях, замість того, працюють добре. Все залежить від типу їзди, є кілька дискусій, які говорять ці програми

msport (exil77grande)
23-12-2013, 18:30
giannimini я був би вдячний, що поробиш, назва обговорення, спасибі.

giannimini
24-12-2013, 02:24
ок, вибачте ;-)

giannimini
28-01-2014, 11:24
хлопці, я знайшов гайку-баранчик, v50 мій механік, як ви думаєте, якщо я намагаюся прочитати мій ecu робить? чому? я не хотів би scomodarlo... я бачив, що, можливо, я не оновлення ебу на я повинен читати її правильно? я не хотів би отримати його в режим завантаження, чому? ще ? найближчим часом возитися, щоб відкрити etc.... спочатку я хотів би зробити p? практика в послідовний...

дайте мені знати, привіт tuttiiiii!!!

motorsport
28-01-2014, 11:36
права, але завжди залежить від коня, якщо хороша якість? якщо і перевіряв...я nn rischierei інструмент-не знаю,послідовний ? pi? ризиковано!!

nox
28-01-2014, 12:23
По-моєму у вашій практиці вам багаття? багато ! 1 не знаєте tool і 2 ? було вже? сказав пі? раз, що ви, швидше за все, тому не думаю, що коли-небудь вас ніхто не dir? для, звичайно, перейти тихо

giannimini
28-01-2014, 12:32
Ок, але можливо також і в читанні c'? ризик управління ecu чи проблема ? тільки в запису?

Однак, як тільки читати файл, за умови, що мотор, що вони його не роблять без шкоди його місце

Дякую

nox
28-01-2014, 12:45
Як ви сказали motorsport залежить від якості? інструмент, однак, на читанні, не існує ніяких проблем, макс не читає візьми всі запобіжні заходи, booster ,вимкнути анти вірус і заставки , і живить комп'ютер від зовнішніх джерел на МАШИНИ

giannimini
28-01-2014, 13:23
Ок, ідеально. Однак щодо якості півня не хотів би сумніватися, кажу я, чому? у вас вже є? написав різні блоки без проблем, потім не знаю, справедливо ? завжди є ризик, як мені сказали.

У будь-якому випадку спробує? ще раз спасибі!

Можливо, ви драйвери для titanium або 2001 році для цих ебу?

Cos? так для smanettarci трохи, якщо справедливо выст? запишіть його взяти? екю в metter? в boot mode, звичайно ;-)

motorsport
28-01-2014, 15:09
Cos? так для smanettarci трохи, якщо справедливо выст? запишіть його взяти? екю в metter? в boot mode, звичайно ;-)

знала, що я поклав його в човен, і за всі випробування, що ви хочете з вашим tool,після роботи ясно, все mod файли через послідовний!!

eobdexpression
28-01-2014, 16:45
Ок, ідеально. Однак щодо якості півня не хотів би сумніватися, кажу я, чому? у вас вже є? написав різні блоки без проблем, потім не знаю, справедливо ? завжди є ризик, як мені сказали.

У будь-якому випадку спробує? ще раз спасибі!

Можливо, ви драйвери для titanium або 2001 році для цих ебу?

Привіт вам порада, між тим, читаю карту, і то тільки після того як він бачить, якщо ecm 2001 або titanium містить точне драйвера для вашого ecu

giannimini
28-01-2014, 18:44
Привіт вам порада, між тим, читаю карту, і то тільки після того як він бачить, якщо ecm 2001 або titanium містить точне драйвера для вашого ecu

і справді, ми сподіваємося, може бути, що є драйвер :-)

motorsport
28-01-2014, 19:47
якщо ? цей блок управління MED 17.2 л. 175 drv c'? !!

giannimini
28-01-2014, 20:28
але c'? чи відкриває нормально карту, чому? я відкрита за допомогою цього драйвера, а ? всі причини вибору... або навіть мені каже, що драйвер є помилки, якщо я можу знайти мій, ти і я, ви можете пройти потрібний драйвер, можливо? завжди, якщо вам йде, звичайно, моя в будь-якому випадку ? мед або 17 mev я повинен перевірити, але втягуватися 120 cv 2007/2008

Машиніст
28-01-2014, 22:21

giannimini
28-01-2014, 22:53
ок, немає, щоб прямо зараз ? для початку ознайомтеся з ecm titanium півник ітд. зараз мене цікавить, що з півня, v50, що ми достатньо перевірений на читання і запис з різних ecu, ми можемо прочитати і знайти потрібний драйвер, щоб змінити її (у нас тільки титан і 2001 прямо зараз)

потім v53 і v51 його читають.... без її завантаження. я півень v50, однак...

gi? що є можу відправити ifile для r56, що я або ? проти правил? я знайшов кілька в мережі, якщо немає ? проти правил їх місце.

207 gti? ви маєте на увазі ту всмоктується? що ви змінили, з титану? авансові платежі? ін'єкції? обмежувач оборотів? загалом, якщо ви хочете, ми відкриваємо обговорення спеціально для цієї ecu і двигун, і ми говоримо про це, я б не обурити модератори ;-)

чому? якщо у вас є мої ж двигун, я був би радий поговорити про це більш конкретно, днів я хотів би змінити распредвала... якщо я можу до повноти в p? навуглерожування і перемістіть обмежувач-й? вгору... я був би дуже радий ;-)

Машиніст
28-01-2014, 23:18
Ні я версія turbo бензин 1.6 156cv але збирає ж ecu ясно! На атмосферний двигун, не та, що ви можете зробити ще багато, щоб ебу на мій погляд... очей з авансів!! Я використовував би цей титан для мод, так що я думаю, що драйвера на 2001... файл орі можна снд? в спеціальному розділі, якщо він вже не існує! І тоді місця, посилання на пост тут!

giannimini
31-01-2014, 21:14
Привіт машиніста на ecm у вас змінений файл безпосередньо вийшов з galletto правильно?

Однак замість цього хтось читав цю ecu з magpro?

Машиніст
01-02-2014, 21:22
Привіт машиніста на ecm у вас змінений файл безпосередньо вийшов з galletto правильно?

Однак замість цього хтось читав цю ecu з magpro?

Так, я змінив з Титану, і переписати спокійно в бд. Мені здається, що півень особа також сум в автоматичному режимі, на цій ecu. :)

giannimini
02-02-2014, 03:58
Ок, добре, зараз я намагаюся прочитати між тим, і відкрийте файл з titanium.
Потім, можливо, перш ніж писати копію в boot мене, як я завжди роблю

Машиніст
02-02-2014, 12:58
Якщо ви хочете бути прямо комфортно при 100% недолік копіювати!!! :)

sportknight
22-02-2014, 16:25
хлопці,хтось зробив це ecu серійний?

Машиніст
22-02-2014, 18:33
Якщо ви маєте на увазі MED 17 я зробив з галло V48 прочитана і написана послідовний. :)

giannimini
22-02-2014, 19:19
Ви пу? зробити послідовний, але ? трохи ризиковано, але я знаю приблизно 10ina людей, як на рис. 17, що на med 17, що з півня зробили в послідовний без проблем.

mafani
22-02-2014, 19:26
я теж зробив mev17 в послідовний спокійно

giannimini
23-02-2014, 04:38
і добре, що ви не могли зробити :-)

sportknight
23-02-2014, 18:57
я трохи боюся, у мене...

legendaryslave
23-02-2014, 19:32
Порада хороша для читання в режим завантаження, перш ніж кожен працює, як вважає за потрібне

explode82
24-02-2014, 00:04
що ви зробите без проблем, серійно ? вірно, але є? не означає, що не може бути ризик, або скоріше за все проблеми читання резервного копіювання в boot і все краще і краще,крім того, що lavorandola в boot у вас менше ризиків

giuseppeturbo
15-05-2014, 21:10
я, перш за все, ви consigierei, щоб йти робити красивий звичайно, у світі чіп-тюнінг це здорово, але якщо вам пекіна в inchiodre блоку управління є azzzzzzzzzzi з gac.......... у будь-якому випадку з днем народження

Машиніст
16-05-2014, 00:26
На жаль, всі курси в світі киска, що екю блоків там може бути завжди... я, звичайно, знаючи, де і як діяти, і мати відповідне обладнання і важливо!

sportknight
16-05-2014, 08:56