Перегляд Повної Версії : читати міні r56
Привіт всім я хочу купити для послідовного читання і запису, на жаль, знову поля chiptuning тому я прошу вибачення, питання дурне.
Я хотів би купити один, який мені функції з найбільшою кількістю автомобілів в paricolar мій особливо робити випробувань, перш ніж заблокувати блоки управління, інших людей, моя ? mini cooper s r56 з блоком med 17, я читаю з galletto 2?
які ще кабелі читає?
дякую і вибачте, питання дурний
paolo159
11-06-2013, 09:26
Доброго дня, ваш читати спокійно з galletto 2, детальніше з galletto 1 або MPPS
Backgroop
11-06-2013, 12:13
Я б порекомендував вам настійно рекомендую використовувати gallo2 якщо вам потрібно придбати інструмент, кімнати для версії v53, це добре, та зокрема, його можна використовувати для інших автомобілів, з MPPS деякі з них мали негативний досвід з цими ecu.. я розблоковані кілька.. так що краще ще книги, підручники, журнали оновив..
paolo159
11-06-2013, 12:22
я підтверджую, що говорили Backgroop, моя порада насправді був тільки для читання, що ви робите, спокійно з будь-якої з перерахованих інструментів для запису я записав-й? раз з півень-1, але кажу років тому...зараз краще купити gallo 2, які в гіршому випадку дозволяє спробувати recovery
legendaryslave
11-06-2013, 12:48
у мене були проблеми з gallo2 mpps йде як по маслу
Тому я не розумію з mpps читаю і пишу? Я кажу про mini Cooper s 2008, бензин блок керування Bosch med 17
legendaryslave
11-06-2013, 16:58
Тому я не розумію з mpps читаю і пишу? Я кажу про mini Cooper s 2008, бензин блок керування Bosch med 17
ні, ну, тоді я не півень, 2 записи в boot я рекомендую
тобто я повинен відкрити блок правильно?
legendaryslave
11-06-2013, 20:10
тобто я повинен відкрити блок правильно?
yesssssssss
Не існує нічого, щоб scivere без його відкриття? Навіть не офіційний? Повертаючись до теми, то для початку, ви могли зробити найбільшу кількість авто порадите півник 2?
giannimini
16-12-2013, 19:43
я зацікавлений я, що означає запис В boot? я не хочу, щоб відкрити ебу автомобіля.
Запис в boot режим? читання і записи, які ви робите в ебу відкритий. Використовують pin-код з гребінцем у edu, а потім на блоці в різних місцях і в залежності від' ecu йде приварений або закріплений з schedin пружини-нитка сказав саме завантаження на частку секунди в деяких типах ecu і всієї стадії читання і запису для інших пі? нові, однак, до ecu нічого не відбувається навпаки ? етап pi? впевнена, для не inchiodarla ( завжди, якщо хто відкриває ecu не ламається prima!!!!!!!!!)
giannimini
17-12-2013, 14:39
але на практиці не існує екю програміст, з яким не потрібно відкрити блок? я хотів би купити комплект універсальний або майже, щоб я міг зіставити з моїм механічний різних блоків управління.
я читав, що півень 2 добре для mini r56 з ебу med 17 ок, але я б не хотів ризикувати, щоб пошкодження ебу.
програміст-серіо, що робить ця функція не існує? або навіть дешевий клон, що він надійний. очевидно, що якщо c'? якийсь професіонал, я можу за це платити справедливо, щоб все, що є? але я хотів би деякі роз'яснення з цього приводу.
говорячи з моїм механічним сьогодні, наприклад, мені казав один хлопець, який зіставленні в ecu з інструментом, usb, чорний в scatolotto, з ручкою зверху, що йде повороту і, встановивши в певному положенні, і, що до перепризначення, знімають запобіжник.
це, продукт
я залишив повідомлення амет?, у будь-якому випадку я писав, цей продукт з ручкою вище, cos'??
крім того, з mpps я можу читати і писати на мій ecu без його відкриття? завжди med 17 ми говоримо...
чому? якщо кабель mpps ? краще півник я збираюся прийняти те, що, дійсно, якщо мене не зазначених навіть у приватних ve я був би вдячний.
в якості забезпечення своїй тарілці використовувати ecm 2001 або ecm titanium, що ми повинні мати :-)
Tuningmotor88
17-12-2013, 18:00
Не існує нічого, щоб scivere без його відкриття? Навіть не офіційний? Повертаючись до теми, то для початку, ви могли зробити найбільшу кількість авто порадите півник 2?
Що я знаю, з півень v2 v53 ви можете читати і писати спокійно в будь-якому випадку спасибі galletto 2 v53
sportknight
17-12-2013, 18:10
mpps не робить...
giannimini
17-12-2013, 18:15
потім півник V2 v53., а потім різні інструменти, такі як ecm titanium або 2001 ви повинні змінити ecu.
спробує?, спасибі за інформацію ;-)
нарешті форум, який може дати пояснення в силі.
leandro89
17-12-2013, 19:20
потім півник V2 v53., а потім різні інструменти, такі як ecm titanium або 2001 ви повинні змінити ecu.
спробує?, спасибі за інформацію ;-)
нарешті форум, який може дати пояснення в силі.
? вітаємо ваше слайд-шоу в окремому розділі. дякую
якщо ви хочете почувати себе комфортно, без проблем ви купите обладнання офіційне і зроби послідовний туристичне завжди з плечей ковдри від кого-то, а якщо ви хочете купити клон, зробимо так само чеснота? настрій тих, хто його продає, але в будь-якому випадку можливість? щоб зробити деякі пошкодження є завжди, і тоді, не ? сказав, що хороший клон не робить з серійного, але якщо хтось вам каже це читати в школі і чому? як правило, гарне правило на цих типів ебу, де ? можете завантажитися або Bdm і завжди краще мати повну резервну копію, щоб відновити всі в разі блокування
giannimini
17-12-2013, 23:40
? вітаємо ваше слайд-шоу в окремому розділі. дякую
тепер я запропоную, спасибі в будь-якому випадку, тому півник v2, а повинен бути зроблений не треба відкривати ecu.
у будь-якому разі я не хотів би витрачати багатство, я починаю прямо зараз за допомогою цих речей, я хочу спробувати спочатку з моєї машини, а потім, чому? ні, з тих друзів, а також завдяки вашої допомоги, якщо такі потрібно платити, звичайно. але купувати продукт, дуже професійно, зараз мені здається, перебільшені.
спасибі ще раз ;-)
legendaryslave
18-12-2013, 00:18
тепер я запропоную, спасибі в будь-якому випадку, тому півник v2, а повинен бути зроблений не треба відкривати ecu.
у будь-якому разі я не хотів би витрачати багатство, я починаю прямо зараз за допомогою цих речей, я хочу спробувати спочатку з моєї машини, а потім, чому? ні, з тих друзів, а також завдяки вашої допомоги, якщо такі потрібно платити, звичайно. але купувати продукт, дуже професійно, зараз мені здається, перебільшені.
спасибі ще раз ;-)
be починаючи з med17 бензин, як перший досвід ? занадто амбіційний
giannimini
18-12-2013, 00:31
Я, розуміючи, читав тут і що ? дуже амбітний, але якщо у мене все вийде, то він повинен бути іп? легко продовжити :-)
хлопці, сьогодні був мій друг-механік, який має гайку-баранчик, 1240, або щось в цьому роді, не пам'ятаю, але я бачив, як я думав, що не моя ? сумісні.
у всякому випадку я бачив, що він на ecm 2001 року... так що якщо б я міг якимось чином читати мої екю з коня або з якоїсь іншої чортовини, потім, щоб змінити його з ecm 2001, я б великі труднощі?? або не повністю відкривається?
eventualmnete з ecm professional буде працювати?
крім того, я бачив, що bmw для своїх автомобілів петлю називається inpa pkan або kcan не пам'ятаю, якщо беру, то скажіть, що я можу читати і писати на мій ебу?
хлопці, вибачте мене ще так багато питань, але зрозумійте мене, я новачок і вже дуже хочеться дізнатися.
ще раз спасибі
Як вам ? gi? сказали, щоб мати, як мінімум, спокою? потрібно півнику v2 я galletto 1260 не знаю, pi? навіть там, де він кинув, а потім на картку, ви завжди можете зробити його своїми руками зробити професійний і вас дослідження, які, можливо, і краще, в усякому разі, в'їхавши у вовка, щоб ваше пригода
Tuningmotor88
18-12-2013, 23:57
хлопці, сьогодні був мій друг-механік, який має гайку-баранчик, 1240, або щось в цьому роді, не пам'ятаю, але я бачив, як я думав, що не моя ? сумісні.
у всякому випадку я бачив, що він на ecm 2001 року... так що якщо б я міг якимось чином читати мої екю з коня або з якоїсь іншої чортовини, потім, щоб змінити його з ecm 2001, я б великі труднощі?? або не повністю відкривається?
eventualmnete з ecm professional буде працювати?
крім того, я бачив, що bmw для своїх автомобілів петлю називається inpa pkan або kcan не пам'ятаю, якщо беру, то скажіть, що я можу читати і писати на мій ебу?
хлопці, вибачте мене ще так багато питань, але зрозумійте мене, я новачок і вже дуже хочеться дізнатися.
ще раз спасибі
Ecm ? програмне забезпечення, яке потрібно відкрити файл і змінити його, в той час як програматор fgtech galletto v2, який я тобі радив кілька постів раніше ? програміст, який служить для читання і запису у файл в ваш вихідний блок або змінене, що
giannimini
19-12-2013, 00:58
Ecm ? програмне забезпечення, яке потрібно відкрити файл і змінити його, в той час як програматор fgtech galletto v2, який я тобі радив кілька постів раніше ? програміст, який служить для читання і запису у файл в ваш вихідний блок або змінене, що
ідеальний, насправді ми на пк, так і в 2001 році, що titaniume відмінно працює.
є деякі оригінальні файли і, здається, відкриватися спокійно.
спасибі, у версії titanium ? також присутній мій купер з ебу mev med або 17... та я дозволяє переглядати драйвери, щоб відкрити її, я думаю...
але я не пі? вихідний файл, що деякий час тому я на pc... я тільки, що і cooper s, що, очевидно, мені не потрібно нічого.
когось є файл орі на r56 зможу відправити?
чому? якщо раніше я не отримати цю гайку-баранчик, v2, здається, я зрозумів, що всі, щоб справу вдалося? прочитати благословив ecu.
Як вам ? gi? сказали, щоб мати, як мінімум, спокою? потрібно півнику v2 я galletto 1260 не знаю, pi? навіть там, де він кинув, а потім на картку, ви завжди можете зробити його своїми руками зробити професійний і вас дослідження, які, можливо, і краще, в усякому разі, в'їхавши у вовка, щоб ваше пригода
Спасибі і crepi il lupo, я, розуміючи, що. У будь-якому разі завтра йду з механіком, я без машини для різання, подивимося, що мені говорять, і якщо він півник 2. Зрештою, якщо мені приємно легкий ебу я можу smanettarci небагато, враховуючи, що я програм на пк готові.
Будемо сподіватися, що так
Tuningmotor88
19-12-2013, 02:02
Спасибі і crepi il lupo, я, розуміючи, що. У будь-якому разі завтра йду з механіком, я без машини для різання, подивимося, що мені говорять, і якщо він півник 2. Зрештою, якщо мені приємно легкий ебу я можу smanettarci небагато, враховуючи, що я програм на пк готові.
Будемо сподіватися, що так
Так, але якщо ви повинні робити, як робота, хобі, і ви повинні зробити досвід моя порада і завжди купувати хороші і нам всі докази того, що ви хочете на свій автомобіль, то зрештою, кожен робить, як вважає за потрібне я вам тільки дати пораду
giannimini
19-12-2013, 18:40
сьогодні я пішов з механічні. conl'mpps v5 не читає мій ecu, мій друг, з тим же кабелем відобразила його tt tfsi 200 к.с., без проблем, як зазвичай, звичайний наврочити :-)
тим не менш, я сказав, що, можливо, півник v2 v53 хоче його зловити і відобразити всі професіонали, навіть з вас, чому? немає.
шкода, що моя повинна бути відкрита, щоб бути зіставлений, чого хотілося б уникнути.
також з допомогою професійних продуктів, як я зрозумів ебу йде відкрито в рівній мірі.
чесно кажучи, йти до повноти в p? зараз не відчуваю, що прийняти подібний інструмент.
так ? сказав, що ви повинні відкрити, щоб змусити ecu і покласти його в boot mode? ви думаєте, що ніхто sista unprodotto допустимим, що там виявиться, не потрібно ставити ебу в boot або tricore в даний час?
як це роблять в bmw? наприклад, для r56 c'? комплект jcw, яка продається з компакт-диска.... я не думаю, що в bmw відкрили свій ебу, щоб читати і писати...
Але, по-твоєму, в BMW мають tool від кількох сотень євро ! Якщо не мають, їх обладнання, щоб написати на його машині, то хто їх повинен мати ? У будь-якому випадку, я повторюю вам, не ? сказав, що півень 2 в послідовний блоків обов'язково пишіть? те, що ви говорите і що завжди краще мати резервну копію в школі, в разі виникнення проблем ,
giannimini
19-12-2013, 21:34
я зрозумів, тому nox, ви думаєте, що з півнику v2 не раби, відкрийте ecu? ? це мова, якщо не потрібно її відкрити я міг би навіть купити його, і тому, що установки в boot лякає мене.
giannimini
21-12-2013, 02:19
хлопці, сьогодні я пішов від інший мій друг, завжди механік, і ми побачили ще один кабель, який називається mpps v13 або v12, на**** ... не знаю, якщо я можу поставити потрібне ім'я... в будь-якому випадку ви зрозуміли, немає?
з чим ми могли б співставити, може бути, 1.3 multijet з точки panda і 500, що вони, і, можливо, i 2.0 tdi (140 і 170 к.с.?
буде вже? гарна річ. можливо, якщо gi? з mpps ми б і ці автомобілі я був би готовий прийняти його. що мого терпіння.... pi? в ви бачите. почнемо з цього mpps і тоді пі? так ви будете бачити?.
ps: з цієї mpps і ecm titanium карти сумісні правильно? проблема буде потім, щоб видалити fap і регенерації, яка буде служити ще одна програма,... ви знали б сказати мені ім'я?
вибачте ще раз за millemila питання, але я волію, щоб повідомити мені, і читати з вами, перш ніж зробити покупку, неправильно, навіть продавець **** щоб продати раз пу? сказати, що є? що не ? правда.
leandro89
21-12-2013, 12:08
хлопці, сьогодні я пішов від інший мій друг, завжди механік, і ми побачили ще один кабель, який називається mpps v13 або v12, на**** ... не знаю, якщо я можу поставити потрібне ім'я... в будь-якому випадку ви зрозуміли, немає?
з чим ми могли б співставити, може бути, 1.3 multijet з точки panda і 500, що вони, і, можливо, i 2.0 tdi (140 і 170 к.с.?
буде вже? гарна річ. можливо, якщо gi? з mpps ми б і ці автомобілі я був би готовий прийняти його. що мого терпіння.... pi? в ви бачите. почнемо з цього mpps і тоді пі? так ви будете бачити?.
ps: з цієї mpps і ecm titanium карти сумісні правильно? проблема буде потім, щоб видалити fap і регенерації, яка буде служити ще одна програма,... ви знали б сказати мені ім'я?
вибачте ще раз за millemila питання, але я волію, щоб повідомити мені, і читати з вами, перш ніж зробити покупку, неправильно, навіть продавець **** щоб продати раз пу? сказати, що є? що не ? правда.
щоб видалити dpf і egr я можу порадити вам онлайн-сервіс, іноді звичайні програми не роблять повну роботу
giannimini
21-12-2013, 15:30
Спасибі за інформацію, так як продавець показав мені, що там був також DVD-дисків, що містять впрограммы для fap і egr, мені здавалося, що існувало програмного забезпечення, такі як ecm pe зробити ми?. Наприклад carsoftware, служить цій немає?
leandro89
21-12-2013, 19:13
Спасибі за інформацію, так як продавець показав мені, що там був також DVD-дисків, що містять впрограммы для fap і egr, мені здавалося, що існувало програмного забезпечення, такі як ecm pe зробити ми?. Наприклад carsoftware, служить цій немає?
ви знайдете класичних програм, таких як ecusafe і тільки. Ці дві програми, наприклад, на 1.3 multijet не роблять повну роботу, для видалення dpf. І на інших автомобілях, замість того, працюють добре. Все залежить від типу їзди, є кілька дискусій, які говорять ці програми
msport (exil77grande)
23-12-2013, 18:30
giannimini я був би вдячний, що поробиш, назва обговорення, спасибі.
giannimini
24-12-2013, 02:24
ок, вибачте ;-)
giannimini
28-01-2014, 11:24
хлопці, я знайшов гайку-баранчик, v50 мій механік, як ви думаєте, якщо я намагаюся прочитати мій ecu робить? чому? я не хотів би scomodarlo... я бачив, що, можливо, я не оновлення ебу на я повинен читати її правильно? я не хотів би отримати його в режим завантаження, чому? ще ? найближчим часом возитися, щоб відкрити etc.... спочатку я хотів би зробити p? практика в послідовний...
дайте мені знати, привіт tuttiiiii!!!
motorsport
28-01-2014, 11:36
права, але завжди залежить від коня, якщо хороша якість? якщо і перевіряв...я nn rischierei інструмент-не знаю,послідовний ? pi? ризиковано!!
По-моєму у вашій практиці вам багаття? багато ! 1 не знаєте tool і 2 ? було вже? сказав пі? раз, що ви, швидше за все, тому не думаю, що коли-небудь вас ніхто не dir? для, звичайно, перейти тихо
giannimini
28-01-2014, 12:32
Ок, але можливо також і в читанні c'? ризик управління ecu чи проблема ? тільки в запису?
Однак, як тільки читати файл, за умови, що мотор, що вони його не роблять без шкоди його місце
Дякую
Як ви сказали motorsport залежить від якості? інструмент, однак, на читанні, не існує ніяких проблем, макс не читає візьми всі запобіжні заходи, booster ,вимкнути анти вірус і заставки , і живить комп'ютер від зовнішніх джерел на МАШИНИ
giannimini
28-01-2014, 13:23
Ок, ідеально. Однак щодо якості півня не хотів би сумніватися, кажу я, чому? у вас вже є? написав різні блоки без проблем, потім не знаю, справедливо ? завжди є ризик, як мені сказали.
У будь-якому випадку спробує? ще раз спасибі!
Можливо, ви драйвери для titanium або 2001 році для цих ебу?
Cos? так для smanettarci трохи, якщо справедливо выст? запишіть його взяти? екю в metter? в boot mode, звичайно ;-)
motorsport
28-01-2014, 15:09
Cos? так для smanettarci трохи, якщо справедливо выст? запишіть його взяти? екю в metter? в boot mode, звичайно ;-)
знала, що я поклав його в човен, і за всі випробування, що ви хочете з вашим tool,після роботи ясно, все mod файли через послідовний!!
eobdexpression
28-01-2014, 16:45
Ок, ідеально. Однак щодо якості півня не хотів би сумніватися, кажу я, чому? у вас вже є? написав різні блоки без проблем, потім не знаю, справедливо ? завжди є ризик, як мені сказали.
У будь-якому випадку спробує? ще раз спасибі!
Можливо, ви драйвери для titanium або 2001 році для цих ебу?
Привіт вам порада, між тим, читаю карту, і то тільки після того як він бачить, якщо ecm 2001 або titanium містить точне драйвера для вашого ecu
giannimini
28-01-2014, 18:44
Привіт вам порада, між тим, читаю карту, і то тільки після того як він бачить, якщо ecm 2001 або titanium містить точне драйвера для вашого ecu
і справді, ми сподіваємося, може бути, що є драйвер :-)
motorsport
28-01-2014, 19:47
якщо ? цей блок управління MED 17.2 л. 175 drv c'? !!
giannimini
28-01-2014, 20:28
але c'? чи відкриває нормально карту, чому? я відкрита за допомогою цього драйвера, а ? всі причини вибору... або навіть мені каже, що драйвер є помилки, якщо я можу знайти мій, ти і я, ви можете пройти потрібний драйвер, можливо? завжди, якщо вам йде, звичайно, моя в будь-якому випадку ? мед або 17 mev я повинен перевірити, але втягуватися 120 cv 2007/2008
Машиніст
28-01-2014, 22:21
giannimini
28-01-2014, 22:53
ок, немає, щоб прямо зараз ? для початку ознайомтеся з ecm titanium півник ітд. зараз мене цікавить, що з півня, v50, що ми достатньо перевірений на читання і запис з різних ecu, ми можемо прочитати і знайти потрібний драйвер, щоб змінити її (у нас тільки титан і 2001 прямо зараз)
потім v53 і v51 його читають.... без її завантаження. я півень v50, однак...
gi? що є можу відправити ifile для r56, що я або ? проти правил? я знайшов кілька в мережі, якщо немає ? проти правил їх місце.
207 gti? ви маєте на увазі ту всмоктується? що ви змінили, з титану? авансові платежі? ін'єкції? обмежувач оборотів? загалом, якщо ви хочете, ми відкриваємо обговорення спеціально для цієї ecu і двигун, і ми говоримо про це, я б не обурити модератори ;-)
чому? якщо у вас є мої ж двигун, я був би радий поговорити про це більш конкретно, днів я хотів би змінити распредвала... якщо я можу до повноти в p? навуглерожування і перемістіть обмежувач-й? вгору... я був би дуже радий ;-)
Машиніст
28-01-2014, 23:18
Ні я версія turbo бензин 1.6 156cv але збирає ж ecu ясно! На атмосферний двигун, не та, що ви можете зробити ще багато, щоб ебу на мій погляд... очей з авансів!! Я використовував би цей титан для мод, так що я думаю, що драйвера на 2001... файл орі можна снд? в спеціальному розділі, якщо він вже не існує! І тоді місця, посилання на пост тут!
giannimini
31-01-2014, 21:14
Привіт машиніста на ecm у вас змінений файл безпосередньо вийшов з galletto правильно?
Однак замість цього хтось читав цю ecu з magpro?
Машиніст
01-02-2014, 21:22
Привіт машиніста на ecm у вас змінений файл безпосередньо вийшов з galletto правильно?
Однак замість цього хтось читав цю ecu з magpro?
Так, я змінив з Титану, і переписати спокійно в бд. Мені здається, що півень особа також сум в автоматичному режимі, на цій ecu. :)
giannimini
02-02-2014, 03:58
Ок, добре, зараз я намагаюся прочитати між тим, і відкрийте файл з titanium.
Потім, можливо, перш ніж писати копію в boot мене, як я завжди роблю
Машиніст
02-02-2014, 12:58
Якщо ви хочете бути прямо комфортно при 100% недолік копіювати!!! :)
sportknight
22-02-2014, 16:25
хлопці,хтось зробив це ecu серійний?
Машиніст
22-02-2014, 18:33
Якщо ви маєте на увазі MED 17 я зробив з галло V48 прочитана і написана послідовний. :)
giannimini
22-02-2014, 19:19
Ви пу? зробити послідовний, але ? трохи ризиковано, але я знаю приблизно 10ina людей, як на рис. 17, що на med 17, що з півня зробили в послідовний без проблем.
я теж зробив mev17 в послідовний спокійно
giannimini
23-02-2014, 04:38
і добре, що ви не могли зробити :-)
sportknight
23-02-2014, 18:57
я трохи боюся, у мене...
legendaryslave
23-02-2014, 19:32
Порада хороша для читання в режим завантаження, перш ніж кожен працює, як вважає за потрібне
explode82
24-02-2014, 00:04
що ви зробите без проблем, серійно ? вірно, але є? не означає, що не може бути ризик, або скоріше за все проблеми читання резервного копіювання в boot і все краще і краще,крім того, що lavorandola в boot у вас менше ризиків
giuseppeturbo
15-05-2014, 21:10
я, перш за все, ви consigierei, щоб йти робити красивий звичайно, у світі чіп-тюнінг це здорово, але якщо вам пекіна в inchiodre блоку управління є azzzzzzzzzzi з gac.......... у будь-якому випадку з днем народження
Машиніст
16-05-2014, 00:26
На жаль, всі курси в світі киска, що екю блоків там може бути завжди... я, звичайно, знаючи, де і як діяти, і мати відповідне обладнання і важливо!
sportknight
16-05-2014, 08:56