КПК

Перегляд Повної Версії : Видалення swirl на golf 5 2.0 tdi 170 можна?

dvdtuning
Привіт всім, хотів би запитати, якщо ? можете видалити метеликів від ecu на golf 5 2.0 tdi 170cv? повинні змонтувати siemens ppd...
Не знайшов файл орі так як я чув по телефону і повинні включатися в тиждень.

mikyrace82
ви монтуєте siemens ppd-файл, але, чесно кажучи, не пам'ятаю, що golf V 170cv гори все swirl.

dvdtuning
Я ще не бачив авто, але мені сказали, що ві...

peppe82
він збирає swirl в колектор 170 з siemes ppd 1.2 ві

legendaryslave
він збирає swirl в колектор 170 з siemes ppd 1.2 ві
підтверджую, я теж гори, але ви повинні побачити файл і зробити деякі випробування я не маю досвіду щодо

dvdtuning
11-06-2013, 22:25
Я чув, чутки ходять, тут, з моєї сторони, що можете? зробити, але я хочу, щоб прочитати файл і снд?.

magi1984
якщо ви можете читати файли в bdm

dvdtuning
Ось файли, ліжко в послідовний, чому? я не зміг прочитати його в bdm, так як я не визнавала ecu.
Файл, не ? ori, так як я ? сказали, що ? вилучений fap кілька років тому.

magi1984
ви хочете їх видалити, чому? у вас помилка або чому? вони дають вам проблеми?
у випадку вимкніть електродвигун приводу swirl і дай мені номер dtc, давайте подивимося, якщо ви можете eliminar dtc

dvdtuning
Ви автомобіль має порожнеч у прискорення і swirl але не дають помилки в діагнозі, я повинен вимкнути двигун і бачимо, що помилка...

dvdtuning
Після цього, від'єднавши метеликів не має помилок немає, і не горить, так як система працює в депресії не має електродвигун!

peppe82
електродвигун не ce l має гольф 5 або seat leon 170cv з siemens ppd не мають електродвигун для управління swirl", але вони працюють в депресії .перед колектора з пластику або алюмінію ce valvoletta ви також можете tapparla фізично і нічого не відбувається ne шпигунів і ne поломки різного ваша проблема ? звичайно, іншим .зробіть діагностику з vas або vag.проблеми, що авто добре ще вакуум, який може бути справа egr або дизельного палива.

dvdtuning
Спасибі за інформацію!