Перегляд Повної Версії : усунення помилки dtc датчик тиску fap
хтось з вас коли-небудь зняв цей тип помилки, датчик тиску fap..su freelander 2.2td4 150cv 2007 року???
я додаю файл і errorei ...,,я depappando і я не хотів би conprere несправний датчик...дякую
motorsport
10-06-2013, 12:54
привіт,ось трохи rognose ви повинні слідувати процедур перед з примусовою регенерації і видалення помилок DTC і т. д...до того, процеси, файли, ori, якщо ви можете також заміна fap,ви ці помилки класична, звичайно, у вас є засмічення фільтра і датчик реєструє великий тиск, для видалення dtc потрібно від'єднати трубки під датчик диференціального перейти в діагностиці і зітріть все,ви повинні також перевірити труби, якщо вони вільні, якщо ок, колеги, всі, звичайно, потрібно свердлити навіть Fap!!
привіт,ось трохи rognose ви повинні слідувати процедур перед з примусовою регенерації і видалення помилок DTC і т. д...до того, процеси, файли, ori, якщо ви можете також заміна fap,ви ці помилки класична, звичайно, у вас є засмічення фільтра і датчик реєструє великий тиск, для видалення dtc потрібно від'єднати трубки під датчик диференціального перейти в діагностиці і зітріть все,ви повинні також перевірити труби, якщо вони вільні, якщо ок, колеги, всі, звичайно, потрібно свердлити навіть Fap!!
спасибі за вашу відповідь,,,,я зробив цю процедуру....я зробив заміни fap в діагноз я тоді дивився, що я носив частинок 0
і я намагався позбавитися від помилки.....не мене, їх зняти....але я завантажив файл вже defappato,,,,і все ок...тепер я їду, щоб спробувати його
і ? все ок...звичайно, я також зробив отвори......як ви думаєте, у мене проблеми?????
motorsport
10-06-2013, 15:47
зараз ви не зможете побачити, ви повинні зробити трохи км, безпека l, вам просто робити з км,частки до 0, ви перевірили тільки мінімум, ви повинні також перевірити, в max-accel...ця процедура робиться перед читанням файлу, ви зробили примусової регенерації??пропонується діагностика материнської, щоб зробити РІГ. Forz.. повторюю, щоб позбавитися від помилки датчика диференціального потрібно від'єднати трубки, то перейдіть на стирання dtc в діагностиці очищення труб і riattacchi все,якщо немає, то виконайте дії лист, не в їх ворота, або,вибачте, але як ви зробили роботу ? зроблено в met?!!
що ecu монтує? за допомогою якого інструменту ви зробили?
що ecu монтує? за допомогою якого інструменту ви зробили?
з f.р. офіційний якщо ви хочете дані, завантажені zip-файл,......а edc16cp39
Backgroop
11-06-2013, 12:18
ragazzio я на ці двигуни брало іншій системі, в доповнення до файлу svappato і регенерації, знизити ****llo засмічення, в гніздо датчика перепаду тиску і aplico опір близько 35 ом в режимі, який діагноз мені несіть перепад тиску близько до нуля, це зміна я думаю, що він має nessuana несправності.. привіт
ragazzio я на ці двигуни брало іншій системі, в доповнення до файлу svappato і регенерації, знизити ****llo засмічення, в гніздо датчика перепаду тиску і aplico опір близько 35 ом в режимі, який діагноз мені несіть перепад тиску близько до нуля, це зміна я думаю, що він має nessuana несправності.. привіт
Датчик оригінал його видалиш або опору покладіть в серії ?
цікаво, що ви думаєте, може застосовуватися також і на інших двигунів, наприклад jtdm?
msport (exil77grande)
11-06-2013, 23:03
цікаво, що ви думаєте, може застосовуватися також і на інших двигунів, наприклад jtdm?
якщо у вас є можливість, зробіть тест і пошти, результати,красиві і ділитися, тобто,користувач Backgroop поділилися своїм методом ти придбав нові дані, і його можна застосувати на інший привід,тобто місця результат тут і сподіваючись, як позитивні, так і все в нас є нові дані, покласти в багаж технік.
Датчик оригінал його видалиш або опору покладіть в серії ?
Я питаю, чому? у деяких відносинах, здавалося б, принцип "емулятори" лямбда-зондів, які використовуються в деяких випадках на автомобілі, бензин.
Я думав, що датчик FAP/DPF не було чого більше? складні...
Backgroop
24-06-2013, 16:46
Датчик перепаду тиску повинен бути залишений... підключається опір між негативним і сигнального проводу.. роботи датчика і як змінний опір в залежності від тиску, мок? тиск і опір sn, прямо пропорційні.. в принципі і те емулятори, але тільки, що в цьому випадку диференціальне тиск залишиться з примусовою нуля.