КПК

Прагляд Поўнай Версіі : выпраўленьне памылкі dtc датчык ціску fap

michell
10-06-2013, 10:58
хто-небудзь з вас калі-небудзь зняў гэты тып памылкі, датчык ціску fap..su freelander 2.2td4 150cv 2007 года???
я прыкладаю файл і errorei ...,,я depappando і я не хацеў бы conprere няспраўны датчык дзякуй...

motorsport
10-06-2013, 12:54
прывітанне,вось трохі rognose вы павінны прытрымлівацца працэдур перад прымусовай рэгенерацыі і выдалення памылак DTC і г.д...да таго, працэсы, файлы, ori, калі вы можаце таксама замена fap,вы гэтыя памылкі класічная, вядома, у вас есць засмечаных фільтра і датчык рэгіструе вялікі ціск, для выдалення dtc трэба адлучыць трубкі пад датчык дыферэнцыяльнага перайсці ў дыягностыцы і сцярыце ўсе,вы павінны таксама праверыць трубы, калі яны вольныя, калі ок, калегі, усе, вядома, трэба свідраваць нават Fap!!

michell
10-06-2013, 14:35
прывітанне,вось трохі rognose вы павінны прытрымлівацца працэдур перад прымусовай рэгенерацыі і выдалення памылак DTC і г.д...да таго, працэсы, файлы, ori, калі вы можаце таксама замена fap,вы гэтыя памылкі класічная, вядома, у вас есць засмечаных фільтра і датчык рэгіструе вялікі ціск, для выдалення dtc трэба адлучыць трубкі пад датчык дыферэнцыяльнага перайсці ў дыягностыцы і сцярыце ўсе,вы павінны таксама праверыць трубы, калі яны вольныя, калі ок, калегі, усе, вядома, трэба свідраваць нават Fap!!

дзякуй за ваш адказ,,,,я зрабіў гэтую працэдуру ....я зрабіў замена fap ў дыягназ я тады глядзеў, што я насіў часціц 0
і я спрабаваў ліквідаваць памылкі .....у мяне, іх зняць....але я загрузіў той жа файл ўжо defappato,,,,і ўсе ок...цяпер я еду, каб паспрабаваць яго
і ? усе ок...вядома, я таксама зрабіў адтуліны......як вы думаеце, у мяне праблемы?????

motorsport
10-06-2013, 15:47
зараз вы не зможаце ўбачыць, вы павінны зрабіць трохі км, бяспека l, вам проста рабіць з км,часціцы да 0, вы праверылі толькі мінімум, вы павінны таксама праверыць, у max-accel...гэтая працэдура робіцца перад чытаннем файла, вы зрабілі прымусовай рэгенерацыі??прапануецца дыягностыка матчынай, каб зрабіць РОГ. Forz.. паўтараю, каб пазбавіцца ад памылкі датчыка дыферэнцыяльнага трэба адлучыць трубкі, то перайдзіце на сціранне dtc ў дыягностыцы ачыстку труб і riattacchi ўсе,калі няма, то выканайце дзеянні ў ліст, не ў іх вароты, альбо,прабачце, але як вы зрабілі працу ? зроблена ў met?!!

Ужо
10-06-2013, 22:37
што ecu мантуе? з дапамогай якога прылады вы зрабілі?

michell
11-06-2013, 01:44
што ecu мантуе? з дапамогай якога прылады вы зрабілі?

з f.g. афіцыйны калі вы хочаце дадзеныя, загружаныя zip-файл,......а edc16cp39

Backgroop
11-06-2013, 12:18
ragazzio я на гэтыя рухавікі прымала іншай сістэмай, а таксама файл svappato і рэгенерацыі, каб знізіць ****llo засмечвання, у раз'ем датчыка перападу ціску і aplico супраціў каля 35 м у рэжыме, які ў дыягназ прынясіце мне адно дыферэнцыяльнае ціск блізка да нуля, з гэтай мадыфікацыяй у мяне ен nessuana няспраўнасці..

іонаў
11-06-2013, 19:48
ragazzio я на гэтыя рухавікі прымала іншай сістэмай, а таксама файл svappato і рэгенерацыі, каб знізіць ****llo засмечвання, у раз'ем датчыка перападу ціску і aplico супраціў каля 35 м у рэжыме, які ў дыягназ прынясіце мне адно дыферэнцыяльнае ціск блізка да нуля, з гэтай мадыфікацыяй у мяне ен nessuana няспраўнасці..

Датчык арыгінал яго адвядзеш або супраціву пакладзеце ў серыі ?

badboy
11-06-2013, 22:52
цікава, вы думаеце, можа прымяняцца таксама і на іншых рухавікоў, напрыклад jtdm?

msport (exil77grande)
11-06-2013, 23:03
цікава, вы думаеце, можа прымяняцца таксама і на іншых рухавікоў, напрыклад jtdm?

калі ў вас есць магчымасць, зрабіце тэст і пошты, вынікі,прыгожыя і дзяліцца, гэта значыць,карыстач Backgroop падзяліліся сваім метадам ты набыў новыя дадзеныя, і яго можна прымяніць на іншы прывад,то есць месцы вынік тут і спадзеючыся, як станоўчыя, так і ўсе ў нас есць новыя дадзеныя, пакласці ў багаж тэхнік.

іонаў
12-06-2013, 10:23
Датчык арыгінал яго адвядзеш або супраціву пакладзеце ў серыі ?

Я пытаюся, чаму? у некаторых адносінах, здавалася б, прынцып з "эмулятары" лямбда-зондаў, якія выкарыстоўваюцца ў некаторых выпадках на аўтамабілі, бензін.
Я думаў, што датчык FAP/DPF не было чаго-то больш? складаныя...

Backgroop
24-06-2013, 16:46
Датчык перападу ціску павінен быць пакінуты... супраціў падключаецца паміж адмоўным і сігнальнага драты.. працы датчыка і як пераменнае супраціў у залежнасці ад ціску, мак? ціск і супраціў sn, прама прапарцыйныя.. у прынцыпе і тое эмулятары, але толькі, што ў гэтым выпадку дыферэнцыяльнае ціск застанецца з прымусовай нуля.