Перегляд Повної Версії : аванси на машині бензин-дизель
привіт ресторан при готелі-я хотів відкрити цю тему, щоб знати, як титан розраховує градусів вперед на ecu бензин дизель. спасибі?
dvdtuning
09-06-2013, 23:55
Не ? ecm, який їх обчислює, але ви повинні їх розраховувати...на деяких картах виражаються в градусах, в інших-перетворюваний значення x 0,023436.
Залежить від ECU, іноді драйвер вам деякі посилання.
І правильно, до речі, успіхи ДУЖЕ РІЗНІ речі в пошукових бензин, ніж дизель !
Як порівнювати капусту з полуницею...
ці речі я знаю, але крапку % на автомобілі. на скільки градусів відповідає?
Як правило, не "думає", у відсотках, а в абсолютних очок на авансові платежі, бензину, враховуючи, що в кінці приросту в градусах (а не у відсотках, скільки вже? на карті)
Я можу вам сказати, що на ECU Bosh ME 7.x, на якому aveo зробили тест 3 пунктів відповідають приблизно 1? збільшення (якщо я правильно пам'ятаю, і в разі прошу вибачення...)
SandroMarciano
14-06-2013, 20:25
ці речі я знаю, але крапку % на автомобілі. на скільки градусів відповідає?
Ви відповісти на питання, на твою думку 2% із 100 і 2% 1000 одне і те ж?
шановний sandromarciano ці питання offenzive так по мені ви, як я ви приймаєте, щоб безглуздо, я вважаю, що ви не готові, щоб залишитися в цьому форумі.
вибачте іонів і спасибі за вашу відповідь, хоча я так і%, і точки, потім коротко, то 10 очок, скільки градусів збігаються. дякую
вибачте іонів і спасибі за вашу відповідь, хоча я так і%, і точки, потім коротко, то 10 очок, скільки градусів збігаються. дякую
Не ? у випадку з "лада", я не думаю, що тут є багато фахівців, а багатьох, які намагаються зрозуміти щось більше?...
На ECU від мене згадані 10 ПУНКТІВ-близько 3? градусів, якщо НЕ помиляюся !
я дякую вам за ваші поради, але я не діяв, я зрозумів, до 40 років, у мене вигляд речей, але форум при дотриманні правил, служить цій perchiedere conzigli і про це немає, щоб зробити gliindovinelli. однак завтра я намагаюся дотримуватися діагноз і зробити деякі тести. спасибі іонів
SandroMarciano
14-06-2013, 22:52
я дякую вам за ваші поради, але я не діяв, я зрозумів, до 40 років, у мене вигляд речей, але форум при дотриманні правил, служить цій perchiedere conzigli і про це немає, щоб зробити gliindovinelli. однак завтра я намагаюся дотримуватися діагноз і зробити деякі тести. спасибі іонів
якщо читати мої пости в іншому місці ви побачите, що не так ? мій намір дражнити ніхто тут, ви помітите, що я допомагав активно допомагає у всіх випадках двигуни mjet і не тільки, так обережні, як ви звертаєтеся! Те, що ви вважаєте, образив я...
Закрито тут.
Проблема ? що ви не вказали, що ecu ви riferivi або про те, що автомобіль потрібно було втрутитися. Наприклад, на всіх ecu bosch дизель (edc15-16-17) заздалегідь буде "обчислюється" в градусах sessagesimali шляхом множення абсолютного значення для 0,023438 або marelli iaw 16f, наприклад, у градусів ви отримаєте, помноживши значення 0,5... infomma, питання ? трохи широке, визначає ecu, що вас цікавить, і ви r? дати вам відповідь.
я зайнятий, p? pi? з дизелів, але останнім часом мене не відбувається-небудь в бензин, в даний момент я намагаюся зрозуміти qlcsa на Med9.1 Гольф Tsi, не могли б ви сказати мені, як розрахувати авансові платежі?
шановний сандро, я хочу тільки дізнатися, я знаю, що ви активні на форумі і хороші conzigli і в будь-якому разі посвячення і закритий тут. дякуємо за ваш приклад, однак, для моєї asperinsa я знаю, що benz. вам не залишають права на помилку і, отже, з заздалегідь неправильно, можна зламати двигун. я б в мод. автомобілі, benz, тому ти змушуєш мене зрозуміти, що з титаном кожен автомобіль має по-різному рангів?
На що ECU ви працюєте curiosit? ? Якщо Бош МЕНЕ значення повинні бути однаковими, інакше, не ? взагалі сказав...
SandroMarciano
15-06-2013, 08:07
шановний сандро, я хочу тільки дізнатися, я знаю, що ви активні на форумі і хороші conzigli і в будь-якому разі посвячення і закритий тут. дякуємо за ваш приклад, однак, для моєї asperinsa я знаю, що benz. вам не залишають права на помилку і, отже, з заздалегідь неправильно, можна зламати двигун. я б в мод. автомобілі, benz, тому ти змушуєш мене зрозуміти, що з титаном кожен автомобіль має по-різному рангів?
проблема не ? titanium, але ecu, що у вас під рукою, якщо ви подивитеся на значення в карту номери, ті ж, що дивитися з будь-якого іншого програмного забезпечення. Кожен тип ecu має свій коефіцієнт перетворення.
Якщо записати в ебу, які вас цікавлять, ми можемо спробувати побачити, якщо всі ми знаємо, що різні фактори перетворення, в іншому випадку ви залишитеся на загальний...
SandroMarciano
15-06-2013, 08:18
я зайнятий, p? pi? з дизелів, але останнім часом мене не відбувається-небудь в бензин, в даний момент я намагаюся зрозуміти qlcsa на Med9.1 Гольф Tsi, не могли б ви сказати мені, як розрахувати авансові платежі?
мені, виявляється, коефіцієнт перетворення 0,75
тоді я працюю на точці essesse 180cv bosch me7.910 і audi tt 2.0 tfsi
вибачте, сандро, що ви хочете сказати, коефіцієнт перетворення?
вибачте, сандро, що ви хочете сказати, коефіцієнт перетворення?
1 точка = 0.75 градусів
І andandomi переглянути старі карти, можливо, навіть на Мене 7.3 моєї A3 1800 turbo значення були ті,...
carmageddon
15-06-2013, 09:48
1 точка = 0.75 градусів
і andandomi переглянути старі карти, можливо, навіть на мене 7.3 моєї a3 1800 turbo значення були ті,...
me7.5.....
me7.5.....
Ви кажете, що я rinco ?
Пу? бути, дійсно, безумовно, ви маєте рацію, ви, двері прощення, я завжди плутають між 7.3 і 7.5 ...
А я думаю, що мова балів-ступеня ідентичні в двох версіях....
вибачте іонів корекція заздалегідь, як вони йдуть, мод. sepre як заздалегідь?
мені, виявляється, коефіцієнт перетворення 0,75
спасибі, Сандро ! тепер ми d? один погляд..
SandroMarciano
15-06-2013, 14:07
тоді я працюю на точці essesse 180cv bosch me7.910 і audi tt 2.0 tfsi
2.0 tfsi повинні зібрати med9.1 потім, як я вже? сказав 1pt дорівнює 0.75?
у 7.9.10 не знаю відповісти
carmageddon
15-06-2013, 14:14
Ви кажете, що я rinco ?
Пу? бути, дійсно, безумовно, ви маєте рацію, ви, двері прощення, я завжди плутають між 7.3 і 7.5 ...
А я думаю, що мова балів-ступеня ідентичні в двох версіях....
на bosch перетворення всі однакові, ваш ? є vag rus me7.1 або me7.5....мене 7.3 ? FAL
SandroMarciano
15-06-2013, 14:16
на bosch перетворення, вони всі ідентичні...
Завдяки добре saperesi для бензинових автомобілів!
вибачте іонів корекція заздалегідь, як вони йдуть, мод. sepre як заздалегідь?
Я можу тобі сказати, що на моїй 1800t після різних випробувань заздалегідь виправити, змінити.