Прагляд Поўнай Версіі : авансы на машыне бензін-дызель
прывітанне рэстаран пры гатэлі-я хацеў адкрыць гэтую тэму, каб ведаць, як тытан разлічвае градусаў наперад на ecu бензіну disel. дзякуй?
dvdtuning
09-06-2013, 23:55
Не ? ecm, які вылічае іх, але вы павінны іх разлічваць...на некаторых картах выяўляюцца ў градусах, у іншых-преобразуемое значэнне x 0,023436.
Залежыць ад ECU, часам драйвер вам некаторыя спасылкі.
І правільна, дарэчы, поспехі ВЕЛЬМІ РОЗНЫЯ рэчы ў пошукавых бензін, чым дызель !
Як параўноўваць капусту з трускаўкай...
гэтыя рэчы я ведаю, але кропку % на аўтамабілі benz. на колькі градусаў адпавядае?
Як правіла, не "думае", у працэнтах, але ў абсалютных ачкоў на авансавыя плацяжы, з бензіну, улічваючы, што ў канцы прырашчэння ў градусах (а не ў працэнтах, колькі ўжо? на карце)
Я магу вам сказаць, што на ECU Bosh ME 7.x, на якім aveo зрабілі тэст 3 пунктаў адпавядаюць прыкладна 1? павелічэнне (калі я правільна памятаю, і ў выпадку прашу прабачэння...)
SandroMarciano
14-06-2013, 20:25
гэтыя рэчы я ведаю, але кропку % на аўтамабілі benz. на колькі градусаў адпавядае?
Вы адказаць на пытанне, па тваім меркаванні 2% з 100 і 2% 1000 адно і тое ж?
паважаны sandromarciano гэтыя пытанні offenzive так па мне вы, як я вы прымаеце, каб па-дурному, я лічу, што вы не гатовыя, каб застацца ў гэтым форуме.
выбачайце іенаў і дзякуй за ваш адказ, хоць я так і%, і кропкі, затым коратка, то 10 ачкоў, колькі градусаў corrispondono. дзякуй
выбачайце іенаў і дзякуй за ваш адказ, хоць я так і%, і кропкі, затым коратка, то 10 ачкоў, колькі градусаў corrispondono. дзякуй
Не ? у выпадку з "лада", я не думаю, што тут есць шмат спецыялістаў, а многіх, якія спрабуюць зразумець што-то больш?...
На ECU ад мяне згаданыя 10 ПУНКТАЎ-каля 3? градусаў, калі НЕ памыляюся !
я дзякую вас за вашы парады, але я не дзейнічаў, я зразумеў, да 40 гадоў, у мяне выгляд рэчаў, але форум пры выкананні правілаў, служыць гэтай perchiedere conzigli і аб гэтым няма, каб зрабіць gliindovinelli. аднак заўтра я імкнуся прытрымлівацца дыягназ і зрабіць некалькі тэстаў. дзякуй іенаў
SandroMarciano
14-06-2013, 22:52
я дзякую вас за вашы парады, але я не дзейнічаў, я зразумеў, да 40 гадоў, у мяне выгляд рэчаў, але форум пры выкананні правілаў, служыць гэтай perchiedere conzigli і аб гэтым няма, каб зрабіць gliindovinelli. аднак заўтра я імкнуся прытрымлівацца дыягназ і зрабіць некалькі тэстаў. дзякуй іенаў
калі чытаць мае пасты ў іншым месцы вы ўбачыце, што не так ? мае намер дражніць ніхто тут, вы таксама заўважыце, што я дапамагаў актыўна дапамагае ва ўсіх выпадках рухавікі mjet і не толькі, так асцярожныя, як вы звяртаецеся! Тое, што вы лічыце, я пакрыўдзіў...
Закрытая тут.
Праблема ? што вы не ўказалі, што ecu вы riferivi або аб тым, што аўтамабіль трэба было ўмяшацца. Напрыклад, на ўсіх ecu bosch дызель (edc15-16-17) загадзя будзе "вылічаецца" у градусах sessagesimali шляхам множання абсалютнага значэння для 0,023438 або marelli iaw 16f, напрыклад, ў градусаў вы атрымаеце, памножыўшы значэнне 0,5... infomma, пытанне ? трохі шырокае, ecu вызначае, што вас цікавіць, і вы r? даць вам адказ.
я заняты, p? pi? з дызеляў, але ў апошні час мяне не адбываецца-небудзь у бензін, у дадзены момант я спрабую зразумець qlcsa на Med9.1 Гольф Tsi, не маглі б вы сказаць мне, як разлічыць авансавыя плацяжы?
паважаны сандра, я проста хачу даведацца, я ведаю, што вы актыўныя, на форуме і добрыя conzigli і ў любым выпадку прысвячэння зачынены тут. дзякуй за ваш прыклад, аднак, для маей asperinsa я ведаю, што-benz. вам не пакідаюць права на памылку і таму загадзя няправільна, вы можаце зламаць рухавік. я павінен mod. аўтамабілі, benz, такім чынам, рабіць мне зразумець, што з тытанам кожны аўтамабіль мае па-рознаму рангаў?
На што ECU вы працуеце curiosit? ? Калі Бош МЯНЕ значэння павінны быць аднолькавымі, у адваротным выпадку, не ? наогул сказаў...
SandroMarciano
15-06-2013, 08:07
паважаны сандра, я проста хачу даведацца, я ведаю, што вы актыўныя, на форуме і добрыя conzigli і ў любым выпадку прысвячэння зачынены тут. дзякуй за ваш прыклад, аднак, для маей asperinsa я ведаю, што-benz. вам не пакідаюць права на памылку і таму загадзя няправільна, вы можаце зламаць рухавік. я павінен mod. аўтамабілі, benz, такім чынам, рабіць мне зразумець, што з тытанам кожны аўтамабіль мае па-рознаму рангаў?
праблема не ? titanium, але ecu, што ў вас пад рукой, калі вы паглядзіце на значэння ў карту нумары, тыя ж, што глядзець з любога іншага праграмнага забеспячэння. Кожны тып ecu мае свой каэфіцыент пераўтварэння.
Калі напішыце, блокі кіравання, якія вас цікавяць, мы можам паспрабаваць убачыць, калі ўсе мы ведаем, што розныя фактары пераўтварэнні, у адваротным выпадку вы застанецеся на агульны...
SandroMarciano
15-06-2013, 08:18
я заняты, p? pi? з дызеляў, але ў апошні час мяне не адбываецца-небудзь у бензін, у дадзены момант я спрабую зразумець qlcsa на Med9.1 Гольф Tsi, не маглі б вы сказаць мне, як разлічыць авансавыя плацяжы?
мне, аказваецца, каэфіцыент пераўтварэння 0,75
тады я працую на кропцы essesse 180cv bosch me7.910 і audi tt 2.0 tfsi
выбачайце, сандра, што вы хочаце сказаць, каэфіцыент пераўтварэння?
выбачайце, сандра, што вы хочаце сказаць, каэфіцыент пераўтварэння?
1 кропка = 0.75 градусаў
І andandomi перагледзець старыя карты, магчыма, нават на Мяне 7.3 маей A3 1800 turbo значэння былі тыя,...
carmageddon
15-06-2013, 09:48
1 кропка = 0.75 градусаў
і andandomi перагледзець старыя карты, магчыма, нават на мяне 7.3 маей a3 1800 turbo значэння былі тыя,...
me7.5.....
me7.5.....
Вы кажаце, што я rinco ?
Пу? быць, сапраўды, безумоўна, вы маеце рацыю, вы, дзверы прабачэння, я заўседы блытаюць паміж 7.3 і 7.5 ...
А я думаю, што гаворка балаў-ступені ідэнтычныя ў двух версіях....
выбачайце іенаў карэкцыя загадзя, як яны ідуць, мод. sepre як загадзя?
мне, аказваецца, каэфіцыент пераўтварэння 0,75
дзякуй, Сандра ! цяпер мы d? адзін погляд..
SandroMarciano
15-06-2013, 14:07
тады я працую на кропцы essesse 180cv bosch me7.910 і audi tt 2.0 tfsi
2.0 tfsi павінны сабраць med9.1 затым, як я ўжо? сказаў 1pt роўны 0.75?
у 7.9.10 не ведаю адказаць
carmageddon
15-06-2013, 14:14
Вы кажаце, што я rinco ?
Пу? быць, сапраўды, безумоўна, вы маеце рацыю, вы, дзверы прабачэння, я заўседы блытаюць паміж 7.3 і 7.5 ...
А я думаю, што гаворка балаў-ступені ідэнтычныя ў двух версіях....
на bosch пераўтварэнні усе аднолькавыя, ваш ? есць vag rus me7.1 або me7.5....мяне 7.3 ? FAL
SandroMarciano
15-06-2013, 14:16
на bosch пераўтварэнні, яны ўсе ідэнтычныя...
Дзякуючы добра saperesi для бензінавых аўтамабіляў!
выбачайце іенаў карэкцыя загадзя, як яны ідуць, мод. sepre як загадзя?
Я магу табе сказаць, што на маей 1800t пасля розных выпрабаванняў загадзя выправіць, НЕ змяніць.