Перегляд Повної Версії : контроль тяги
привіт, хлопці! я намагаюся відключити контроль тяги(з допомогою різання витрати палива) в 147 mjet(edc16), але залишити контролю тяги, яка здійснюється за допомогою автоматичного приводу гальм...
я знайшов якусь адресу цікавим в damos... ви зробили кілька тестів на про?
mariodarkblue
08-06-2013, 19:51
привіт, хлопці! я намагаюся відключити контроль тяги(з допомогою різання витрати палива) в 147 mjet(edc16), але залишити контролю тяги, яка здійснюється за допомогою автоматичного приводу гальм...
я знайшов якусь адресу цікавим в damos... ви зробили кілька тестів на про?
Привіт...чесно кажучи, не вважаю корисним в чому справа...в кінці asr можна відключити клавішу, в той час як esp, не ? в тому, що...а, якщо ви хочете відключити asr і без, натисніть tastino..su edc15 я знав, farlo....su edc16..я ніколи не прагнув...що вам потрібно?
я хотів зробити q2 електронного... esp зняти, відправивши на відмову в постійного струму... тобто знімаю харчування на датчик обертання автомобіля навколо вертикальної осі під панелі приладів(я поставив перемикач)
angelolsp
08-06-2013, 19:59
насправді l asr той disattii, коли ви хочете...
angelolsp
08-06-2013, 20:01
таким чином, ви можете відключити всі прямо зараз...я не зрозумів, де ви хочете діяти...ви створили кнопку, щоб l esp, і тоді у вас x l asr...ви не відключили всі так
asr я не хочу його зняти і все... я просто хочу, що діє тільки на гальма, а не двигун, віднімаючи потужності
angelolsp
08-06-2013, 20:19
зрозумів.....
може бути, я знайшов біт для включення/відключення asr і msr, але я знаю, що ви повністю відключає...
angelolsp
08-06-2013, 21:03
думаю, так...я думаю, ke levandolo частково agira, частково на гальма, і тому parlziale на потужність двигуна, якщо завжди можна відключити частково
я знайшов наступні біти:
configuration of traction control (0: ASR off & MSR off; 1: ASR on & MSR off; 2: ASR off & MSR on; 3: ASR on & MSR on)
і
priority між driving-dynamics control and gearbox intervention (1: no limitation of gearbox intervention, 0: limitation)
і
configuration of DCS torque excess integrator (on/off)
вони всі 3 у тому ж районі, під тим же, під іменем групи CoVM...
я не знаю, що означають дві секунди... хто-небудь знає?
mariodarkblue
09-06-2013, 10:43
я не знаю, що означають дві секунди... хто-небудь знає?
Може бути, це означає контроль швидкості? двигун?хочу кинути? так...навіть гк? чесно кажучи, мені не здається, що можливим...що ? є налаштування, esp, ecu двигуна...
Asr управляється від ecu двигуна і abs, якщо двигун не був позбавити влади я був в порядку.
Все це до того, як отримати cio
mariodarkblue
10-06-2013, 14:41
Привіт..отже, за даними, що ви пишете...не могли б ви навести перший біт 0 asr off і msr off...cos? asr це повинно діяти лише на гальма, і не рубати живлення на двигун...
інші два біта, показує, чесно кажучи, не знаю, що може змінювати.і..
ви ? те, що я зробив, щоб? я поставив значення 2, чому? я не хочу, щоб відключити msr. Здається, працює, але я повинен це перевірити, краще. Лампа спалахує, але потужність не обмежується, проблема ? якщо accelero теж йду за хабарі :-)... Повинен зрозуміти, якщо гальма діють і повірте мені, не ? легко
mariodarkblue
11-06-2013, 15:18
ви ? те, що я зробив, щоб? я поставив значення 2, чому? я не хочу, щоб відключити msr. Здається, працює, але я повинен це перевірити, краще. Лампа спалахує, але потужність не обмежується, проблема ? якщо accelero теж йду за хабарі :-)... Повинен зрозуміти, якщо гальма діють і повірте мені, не ? легко
Якщо у вас є damos ви шукаєте слово asr і адресу... Якщо ви не можете сьогодні ввечері я почну..
У будь-якому випадку я тестував машину на мокрій дорозі , тому мені важко робити висновки... я Повинен спробувати з 2-ма колесами на асфальті, а 2 на льоду, щоб зрозуміти, чи він працює.... Але в цей період....:-)
sportknight
11-06-2013, 16:16
не мені б в голову не прийшло говорити q2 електронних, але було б цікаво :)
Він електронний? Або torsen? Якщо, як ви говорите ? цікаво
sportknight
11-06-2013, 18:28
у my2008 він електронний,my2007 не було,
я не знайшов файл my2008, але я порівняно із файли 159 2.0 і, схоже, такі ж зони в asr...порівняння ? трохи складно, тому що вони не зовсім однакові адреси....
біт, що я змінився він у 1C7D69...