Прагляд Поўнай Версіі : Nais ты mit ме!!! :)
HelpMePlz
08-06-2013, 14:46
Усім прывітанне,мяне завуць Франчэска, мне 21 год, і сукенка, Катання,камп'ютэрнага эксперта, але ад 2-х гадоў-й? ці не, я з выглядам у свеце Аўтамабільнай прамысловасці.
Я меў невялікі досвед у розных майстэрнях, у тым ліку стажыроўкі працоўнага працягласцю 2 месяцы ў Вероне ў Bosch Car Service,у гэты ж час я атрымаў сертыфікат/пасведчанне, Тэхнічны Кіраўнік Пазнак Транспартных сродкаў.
Ужо некалькі тыдняў я працую ў механічнай майстэрні ў маім горадзе? і я працую ў некалькіх аспектах,у тым ліку Дыягностыкі Аўтамабіля,чытання/запісу з дапамогай Mpps,міні-Атс,выстаўленне Рахункаў, Пастаўкі і Камісіі.
У гэты момант я толькі што выдатна ўсе,дзякуй за ўвагу і асабліва каштоўную дапамогу, якую вы падаеце.
motorsport
08-06-2013, 14:59
добры дзень і дабро запрашаем Франчэска!! :)
Добры дзень, сардэчна запрашаем...
angelolsp
08-06-2013, 19:11
Добры дзень, сардэчна запрашаем Франчэска...< ніколі кампутарнага эксперта зрабіў стажыроўка ў бош-Верона, я ў гэтым годзе я атрымаю па заканчэнні навучання ў перито-механік і, як правіла, у Вероне мы ідзем ацэншчыкаў механічныя...зрабілі з па-за?
mauro2308
08-06-2013, 19:32
франчэска прывітанне сардэчна запрашаем, паміж намі,
HelpMePlz
09-06-2013, 00:09
Усім прывітанне і дзякуй за прыем :)
Добры дзень, сардэчна запрашаем Франчэска...< ніколі кампутарнага эксперта зрабіў стажыроўка ў бош-Верона, я ў гэтым годзе я атрымаю па заканчэнні навучання ў перито-механік і, як правіла, у Вероне мы ідзем ацэншчыкаў механічныя...зрабілі з па-за?
Прывітанне Анел,а няма, ен заўседы гэта рабіў у школе,праект C1, калі не памыляюся,а мы выехалі ў 15, з якіх 10 Загінулі 2 Кампутарных Механічныя і 3 Хімічных рэчываў.
Калі можа зацікавіць школы быў л' I. Г. I, С. Cannizzaro.
Дзякуй, сардэчна запрашаем і поспехі на іспытах ;)
msport (exil77grande)
09-06-2013, 10:28
прывітанне фрэнсіс, і benarrivato,як вы можаце заўважыць, два адміністратара мы тачка, такім чынам, у выпадку праблем.
HelpMePlz
09-06-2013, 12:30
прывітанне фрэнсіс, і benarrivato,як вы можаце заўважыць, два адміністратара мы тачка, такім чынам, у выпадку праблем.
carlo abarth
09-06-2013, 13:16
сардэчна запрашаем!!
msport (exil77grande)
09-06-2013, 15:25
аднак я бачу, што англійская мова-гэта не ваша моцная бок.
angelolsp
09-06-2013, 15:26
Усім прывітанне і дзякуй за прыем :)
Прывітанне Анел,а няма, ен заўседы гэта рабіў у школе,праект C1, калі не памыляюся,а мы выехалі ў 15, з якіх 10 Загінулі 2 Кампутарных Механічныя і 3 Хімічных рэчываў.
Калі можа зацікавіць школы быў л' I. Г. I, С. Cannizzaro.
Дзякуй, сардэчна запрашаем і поспехі на іспытах ;)
Ды пераносіць усе ў Cannizzaro...не ведаю, яны з'ехалі, ancche кампутарных...crepi il lupo і яшчэ сардэчна запрашаем!!:D
HelpMePlz
09-06-2013, 16:24
аднак я бачу, што англійская мова-гэта не ваша моцная бок.
выбачайце, я хацеў напісаць "я лічу"
vincenzot
09-06-2013, 18:32
прывітанне фрэнсіс
сардэчна запрашаем ... добры працяг.