Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне, я ўяўляю...

ружовы
25-07-2012, 03:56
Усім прывітанне

я Фрэнсіс з правінцыі Ўлада! Я аўтааматар, механікі і электронікі, і з цягам часу ****** што я я прысвячаю таму, што мая цацка (500 Abarth esseesse з трохі змен, і многія іншыя ў двары!

Я зарэгістраваўся на гэтым форуме, чаму? я б хацела даведацца, ці есць прамая, на інструменты, каб выкарыстоўваць, і затым мець магчымасць самастойна распрацоўваць праекты, якія ў мяне ў двары... майце на ўвазе, мой, размешчаную супраць неабходнага, не ў тым, каб зрабіць з мяне "захаваць", а зрабіць сам (або па крайняй меры паспрабаваць), каб вырасціць маю запал і мець possibilt? высветліць дэталі электроннай сістэмы кіравання аўтамабіля.
Зразумець, як апрацоўваюцца параметры рухавіка, на што intevenire, каб атрымаць пэўныя вынікі, і якія інструменты выкарыстоўваць, ў рэзюмэ!

Загадзя дзякую за ўсе што ў мяне есць спосаб даведацца, удзельнічаючы ў жыцці форуму,
Франчэска.

frantik3
25-07-2012, 10:08
добры дзень і дабро запрашаем франчэска

giarras
25-07-2012, 10:52
прывітанне фрэнсіс.

admin
25-07-2012, 14:47
Франчэска прывітанне і дабро запрашаем на наш форум

msport (exil77grande)
25-07-2012, 15:04
франчэска прывітанне і дабро запрашаем,мы можам ведаць, ваша асноўная праца, і ваш узрост?
я думаю, што ў гэтым форуме вы зможаце знайсці паступова sensa чакаць нічога тое, што вы шукаеце,вядома, будзе цяжка, што хто-то прымушае вас вядома з ветлівасці і канкрэтнага на ваш рухавік, але нейкі прамой або дакладнай інфармацыі, не прапусціце для таго, каб атрымаць карту, на аснове і з іх вывучэння на падставе вопыту, што вы жа вы будзеце рабіць на вуліцы,каб абсталяванне знаходзіцеся тут таксама,добры працяг.