Перегляд Повної Версії : Golf 5 2.0 TFSI MED9.1 не дозволяє читати
cawadany
06-06-2013, 09:54
У мене є проблема з моїм авто, Golf 5 GTI 2.0 TFSI, який встановлюється на MED9.1. Я завжди читав, і написано спокійно, спочатку з powergate, а потім з mpps v5. Кілька днів тому я зв'яжу mpps, і я, щоб прочитати: помилка "недійсний ключ". Так як же mpps ввечері, перш ніж я був заблокований edc16u31 (а потім відновити в recovery завжди з mpps), я думаю, що це несправний кабель і куплю півня, v48. Навіть півень, я почала читати і.... помилка sk2, silentkey читання... здавалося б, та ж помилка mpps. В цей момент я думаю, що проблема не інтерфейсу, але мого ecu. Що пу? бути успішним, по-вашому? C'? як вирішити? Звичайно, я не довіряв писати......
danny677
06-06-2013, 15:52
з mpps покладіть його на читання, коли ви d? помилка не вимкнути запалювання, але перезавантаження mpps, після 2-3 спроб має розблокування і туди читання.
Крім того, подивитися, якщо ви можете дати кілька десятих вольт " на " + " акумулятора за допомогою зарядного пристрою.
cawadany
06-06-2013, 16:07
Як я зрозумів, ебу, при читанні ключа доступу не діє блокує доступ на певний час. Насправді в перший раз дав мені ключ не діє, в наступний раз потрібно час, не закінчився. Потім я бачу, що дурна, що функції, таким чином, денні.
danny677
06-06-2013, 16:21
дивиться на тебе, поводиться, як якщо ключі тобі б витрати в попередніх входів, так і на читання і запис, якщо mpps вдається потрапити в recovery plan? в обхід, я не знаю, пояснити чому? але ? gi? успіх
cawadany
06-06-2013, 16:25
дивиться на тебе, поводиться, як якщо ключі тобі б витрати в попередніх входів, так і на читання і запис, якщо mpps вдається потрапити в recovery plan? в обхід, я не знаю, пояснити чому? але ? gi? успіх
На жаль, mpps зараз не у мене. Але як зробити, щоб активувати цей recovery?
введіть його bdm якщо ви не можете, бд, принаймні, у вас є копії
danny677
06-06-2013, 16:36
На жаль, mpps зараз не у мене. Але як зробити, щоб активувати цей recovery?
там йде тільки після того, як smanetti 2-3 разів, що ви d? помилка не вимкнути рамках перезавантаження mpps, потім вимкніть метрів, а потім знову увімкніть без перезавантаження mpps але ritentando читання після помилки. 2-3 рази, що я роблю, cos? йдете в recovery та читає все, і я розблокування, а також читання.
cawadany
06-06-2013, 16:45
там йде тільки після того, як smanetti 2-3 разів, що ви d? помилка не вимкнути рамках перезавантаження mpps, потім вимкніть метрів, а потім знову увімкніть без перезавантаження mpps але ritentando читання після помилки. 2-3 рази, що я роблю, cos? йдете в recovery та читає все, і я розблокування, а також читання.
Не знав, в іншому випадку я б спробував, коли мені було mpps. Я повинен побачити, якщо c'? як це зробити з півень....
cawadany
06-06-2013, 23:31
Як ви думаєте чи варто спробувати читати в школі? Потім, зайшовши на контактний вихід?
зробити тест, який вам сказав денні не шкодить, але, по мені, приготуйте діма bdm з schedino bosch, відкрийте її і прочитайте його до кінця смол на нього півень v48 ;) знаходитесь довідки серед документів вашого gslletto, у відповідності з пунктом bdm потім med9.1
cawadany
07-06-2013, 13:07
Хлопці, у мене є сумніви в тому, що файл зашифрований. C'? як перевірити, якщо ? "заблокований"?
cawadany чи знаєте ви ? можете скинути лічильник з писання на цей ecu?
ти скільки разів у вас написано ? c? також максимальна межа ? я що ? gi? була написана в 20 разів
прочитаний і записаний в bdm
cawadany
07-06-2013, 13:53
cawadany чи знаєте ви ? можете скинути лічильник з писання на цей ecu?
ти скільки разів у вас написано ? c? також максимальна межа ? я що ? gi? була написана в 20 разів
Не знаю, якщо c'? межа, і я навіть не знаю, чи можна обнулити лічильник. Може бути, з kess v2 орі. Я написана у 16 разів.
за умови, що лічильник писання, коли приїхали в один ряд свого роду блок...я думаю, достатньо переписати eeprom першого читання bdm і counter йде травень номер programmazzioni, ніж читання
cawadany
07-06-2013, 17:23
Я, напевно, зрозумів, у чому'? проблема: ? була заборонена читання з бд різної seed key.... це ? було зроблено, і хто мене обробив файл, який я зараз.... тому я вважаю, що немає проблем переписати файл орі або інший файл mod....
Спробуйте прочитати за bdm може бути ? гальмується тільки з бд
cawadany
07-06-2013, 17:56
Спробуйте прочитати за bdm може бути ? гальмується тільки з бд
Звичайно ? гальмується тільки з бд. У bdm працює на 100%. Але я не хочу цього читати, файл у мене. Це було тільки, щоб зрозуміти, якби там була проблема, яка може bloccarmi можливої запису. Якщо замість цього ? cos?, я б сказав, що для написання не існує ніяких проблем.
cawadany
11-09-2013, 18:43
Riesumo 3d, щоб повідомити вам, що я написав, автомобіль питання без проблем з Галло-2.
Не знаю, якщо c'? межа, і я навіть не знаю, чи можна обнулити лічильник. Може бути, з kess v2 орі. Я написана у 16 разів.
не з'? обмеження запису
У мене є проблема з моїм авто, Golf 5 GTI 2.0 TFSI, який встановлюється на MED9.1. Я завжди читав, і написано спокійно, спочатку з powergate, а потім з mpps v5. Кілька днів тому я зв'яжу mpps, і я, щоб прочитати: помилка "недійсний ключ". Так як же mpps ввечері, перш ніж я був заблокований edc16u31 (а потім відновити в recovery завжди з mpps), я думаю, що це несправний кабель і куплю півня, v48. Навіть півень, я почала читати і.... помилка sk2, silentkey читання... здавалося б, та ж помилка mpps. В цей момент я думаю, що проблема не інтерфейсу, але мого ecu. Що пу? бути успішним, по-вашому? C'? як вирішити? Звичайно, я не довіряв писати......
пу? бути зашифрований файл з блокуванням на читання.
навіть якщо це й так? це рішення c'?:
тримайте ввімкнено запалювання на годину, після чого спробуйте прочитати
очевидно, покладіть зарядний пристрій...
за умови, що лічильник писання, коли приїхали в один ряд свого роду блок...я думаю, достатньо переписати eeprom першого читання bdm і counter йде травень номер programmazzioni, ніж читання
не з'? блок більше немає обмеження по запису.
лічильник пу? а скинути в bdm, звичайно,
cawadany
12-09-2013, 13:53
І' файл, який ? захищеною з допомогою ecusafe, хто мене зробив. Я не думаю, що метод, майте в рамках включення функції, враховуючи, що ecusafe змінює seed key і, отже, програміст не щоб справу вдалося? ніколи не увійти, щоб прочитати.
І' файл, який ? захищеною з допомогою ecusafe, хто мене зробив. Я не думаю, що метод, майте в рамках включення функції, враховуючи, що ecusafe змінює seed key і, отже, програміст не щоб справу вдалося? ніколи не увійти, щоб прочитати.
спробуйте... не ? сказав, що nn funznioni
carmageddon
12-09-2013, 21:01
на med9 не c ? сколково? шифрування файлів.
коли є файли заблоковані проти читання і запису не c ? щоб прочитати їх, дії, тримати картину в ON 45 хв служить для включення запису, а не читання...коли файл ? заблокований проти читання не c ? щоб прочитати його від прийняття діагнозу.
carmageddon
12-09-2013, 21:02
я втратив одну річ : на всіх ecu vag, не тільки med9
cawadany
13-09-2013, 10:17
Мій файл, як gi? сказав ? захищеною з допомогою ecusafe, який захищає не тільки від читання. Насправді я писав все без проблем і без особливих розглядів.
на med9 не c ? сколково? шифрування файлів.
коли є файли заблоковані проти читання і запису не c ? щоб прочитати їх, дії, тримати картину в ON 45 хв служить для включення запису, а не читання...коли файл ? заблокований проти читання не c ? щоб прочитати його від прийняття діагнозу.
ecusafe захищає від читання MED9
carmageddon
14-09-2013, 10:52
ecusafe захищає від читання MED9
fraintendi шифрування з блокування завантаження!
на med9 і старші сестри, не ? можна шифрувати...читати добре, тому що я написав!
carmageddon
14-09-2013, 10:53
помилка : і не та
я маю на увазі блок від читання obd на MED 9.1
carmageddon
14-09-2013, 16:04
що блокує для читання ? відомо, і я писав, зашифрувати ? інша операція.
дії, які ви описали потрібно писати і читати
що блокує для читання ? відомо, і я писав, зашифрувати ? інша операція.
дії, які ви описали потрібно писати і читати
існує навіть читати....
я ? натрапив на audi S3
після ID дав мені помилку в читанні, і ви ? розблокований після 55 хв
carmageddon
15-09-2013, 14:36
поштовий файл для читання після 55 хв, і я скажу вам відразу cos зробили
якщо гальмує, щоб правильно завантажити в ecu не існує, так читаю, бд...очевидно, мають заблокований скачати не в ту сторону
cawadany
16-09-2013, 08:12
Моя ? за ecusafe, і, коли за його читання не частина навіть, і дає помилку seed key. В запису не проблема.
поштовий файл для читання після 55 хв, і я скажу вам відразу cos зробили
якщо гальмує, щоб правильно завантажити в ecu не існує, так читаю, бд...очевидно, мають заблокований скачати не в ту сторону
після прочитання його verificai, щоб побачити, якщо він був змінений...
? як не дивно, після його переписати мені його залишити? читати відразу
пу? цілком можливо, що програміст або зійшов з розуму, але я ? успіх тільки один раз
cawadany
02-08-2014, 10:12
Використання цього потоку, щоб отримати роз'яснення, враховуючи, що ми залишаємося в темі....
У мене інший Golf 5 GTI 2.0 TFSI Med9.1 на магнітній стрічці. Господар хотів би спробувати іншу карту, але не хотів би втратити те, що має в даний час. Проблема ? що, ймовірно ? була заборонена для читання в послідовний, і тому я не можу це читати. Якщо я в bdm нам вдасться прочитати, чи не так? Файл ліжко, то в bdm ? можете при необхідності писати від послідовного?
cinqueturbo
02-08-2014, 18:30
Використання цього потоку, щоб отримати роз'яснення, враховуючи, що ми залишаємося в темі....
У мене інший Golf 5 GTI 2.0 TFSI Med9.1 на магнітній стрічці. Господар хотів би спробувати іншу карту, але не хотів би втратити те, що має в даний час. Проблема ? що, ймовірно ? була заборонена для читання в послідовний, і тому я не можу це читати. Якщо я в bdm нам вдасться прочитати, чи не так? Файл ліжко, то в bdm ? можете при необхідності писати від послідовного?
Треба порівняти два свідчення, щоб побачити s? ви могли б написати..
Ви почнете читати її в BDM, що в додаток до його прочитати вам розмірі, навіть в дупу,
а потім знайдіть файл орі, так для порівняння, і, може бути, і читав в послідовний т. д .. і т. д ..
після прочитання в bdm на flash написати спокійно, бд
cawadany
18-08-2014, 11:20
Ок, спасибі всім. Сьогодні читаю в bdm.