КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Golf 5 2.0 TFSI MED9.1 не дазваляе чытаць

cawadany
06-06-2013, 09:54
У мяне есць праблема з маім аўто, Golf 5 GTI 2.0 TFSI, які ўсталеўваецца на MED9.1. Я заўседы чытаў, і напісана спакойна, спачатку з powergate, а затым з mpps v5. Некалькі дзен таму я свяжу mpps, і я, каб прачытаць: памылка "несапраўдны ключ". Так як жа mpps ўвечары, перш, чым я быў заблакаваны edc16u31 (а затым аднавіць у recovery заўседы з mpps), я думаю, што гэта няспраўны кабель і куплю пеўня, v48. Нават певень, я пачала чытаць і.... памылка sk2, silentkey чытанне... здавалася б, тая ж памылка mpps. У гэты момант я думаю, што праблема не інтэрфейсу, але майго ecu. Што пу? быць паспяховым, па-вашаму? C'? як вырашыць? Вядома, я не давяраў пісаць......

danny677
06-06-2013, 15:52
з mpps пакладзеце яго на чытанне, калі вы d? памылка не выключыць запальванне, але перазагрузка mpps, пасля 2-3 спробаў павінна разблакіроўку і туды ў чытанне.
Акрамя таго, паглядзець, калі вы можаце даць некалькі дзесятых вольт " на " + " акумулятара з дапамогай зараднай прылады.

cawadany
06-06-2013, 16:07
Як я зразумеў, эбу, пры чытанні ключа доступу не дзейнічае блакуе доступ на пэўны час. На самай справе ў першы раз даў мне ключ не дзейнічае, у наступны раз патрабуецца час, не мінуў. Затым я бачу, дурніца, што функцыі, такім чынам, дэні.

danny677
06-06-2013, 16:21
глядзіць на цябе, вядзе сябе, як калі ключы табе б выдаткі ў папярэдніх уваходаў, так і на чытанне і на запіс, калі mpps ўдаецца трапіць у recovery plan? у абыход, я не ведаю, растлумачыць чаму? але ? gi? поспех

cawadany
06-06-2013, 16:25
глядзіць на цябе, вядзе сябе, як калі ключы табе б выдаткі ў папярэдніх уваходаў, так і на чытанне і на запіс, калі mpps ўдаецца трапіць у recovery plan? у абыход, я не ведаю, растлумачыць чаму? але ? gi? поспех

На жаль, mpps цяпер не ў мяне. Але як зрабіць, каб актываваць гэты recovery?

alfajtd
06-06-2013, 16:31
паўторна калі ласка, увядзіце яго ў bdm калі вы не можаце, бд, па крайняй меры, у вас есць копіі

danny677
06-06-2013, 16:36
На жаль, mpps цяпер не ў мяне. Але як зрабіць, каб актываваць гэты recovery?

там ідзе толькі пасля таго, як smanetti 2-3 раз, што вы d? памылка не выключыць рамках перазагрузкі mpps, затым выключыце метраў, а затым зноў уключыце без перазагрузкі mpps але ritentando чытання пасля памылкі. 2-3 разы, што я раблю, cos? ідзяце ў recovery і чытае ўсе, і я разблакіроўка, а таксама чытання.

cawadany
06-06-2013, 16:45
там ідзе толькі пасля таго, як smanetti 2-3 раз, што вы d? памылка не выключыць рамках перазагрузкі mpps, затым выключыце метраў, а затым зноў уключыце без перазагрузкі mpps але ritentando чытання пасля памылкі. 2-3 разы, што я раблю, cos? ідзяце ў recovery і чытае ўсе, і я разблакіроўка, а таксама чытання.

Не ведаў, у адваротным выпадку я б паспрабаваў, калі мне было mpps. Я павінен убачыць, калі c'? як гэта зрабіць з певень....

cawadany
06-06-2013, 23:31
Як вы думаеце варта паспрабаваць чытаць у школе? Затым, зайшоўшы на кантактны выхад?

rego88
07-06-2013, 02:11
зрабіць тэст, які вам сказаў дэні не шкодзіць, але, па мне, прыгатуйце дзіма bdm з schedino bosch, адкрыйце яе і прачытайце яго да канца з смол на яго певень v48 ;) знаходзіцеся даведкі сярод дакументаў вашага gslletto, у адпаведнасці з пунктам bdm затым med9.1

cawadany
07-06-2013, 13:07
Хлопцы, у мяне есць сумненні ў тым, што файл зашыфраваны. C'? як праверыць, калі ? "заблякаваны" - то?

klajdin
07-06-2013, 13:21
cawadany ці ведаеце вы ? можаце скінуць лічыльнік з пісання на гэты ecu?
ты колькі разоў у вас напісана ? c? таксама максімальны мяжа ? я што ? gi? была напісана ў 20 разоў

alex68
07-06-2013, 13:40
прачытаны і запісаны ў bdm

cawadany
07-06-2013, 13:53
cawadany ці ведаеце вы ? можаце скінуць лічыльнік з пісання на гэты ecu?
ты колькі разоў у вас напісана ? c? таксама максімальны мяжа ? я што ? gi? была напісана ў 20 разоў

Не ведаю, калі c'? мяжа, і я нават не ведаю, ці можна абнуліць лічыльнік. Можа быць, з kess v2 врі. Я напісана ў 16 разоў.

oakley1
07-06-2013, 13:57
пры ўмове, што лічыльнік пісання, калі прыехалі ў адзін шэраг свайго роду блок...я думаю, дастаткова перапісаць eeprom першага чытання bdm і counter ідзе травень нумар programmazzioni, чым чытанне

cawadany
07-06-2013, 17:23
Я, напэўна, зразумеў, у чым'? праблема: ? была забароненая чытанне з бд рознай seed key.... гэта ? было зроблена, і хто мяне апрацаваў файл, які я цяпер.... таму я лічу, што няма праблем перапісаць файл крычы ці іншы файл mod....

oakley1
07-06-2013, 17:45
Паспрабуйце прачытаць па bdm можа быць ? тармозіцца толькі з бд

cawadany
07-06-2013, 17:56
Паспрабуйце прачытаць па bdm можа быць ? тармозіцца толькі з бд

Вядома ? тармозіцца толькі з бд. У bdm працуе на 100%. Але я не хачу гэта чытаць, файл у мяне. Гэта было толькі, каб зразумець, калі б там была праблема, якая можа bloccarmi магчымай запісу. Калі замест гэтага ? cos?, я б сказаў, што для напісання не існуе ніякіх праблем.

cawadany
11-09-2013, 18:43
Riesumo 3d, каб паведаміць вам, што я напісаў, аўтамабіль у пытанне без праблем з Гала-2.

polini
12-09-2013, 12:51
Не ведаю, калі c'? мяжа, і я нават не ведаю, ці можна абнуліць лічыльнік. Можа быць, з kess v2 врі. Я напісана ў 16 разоў.

не c'? абмежаванне запісу

polini
12-09-2013, 12:52
У мяне есць праблема з маім аўто, Golf 5 GTI 2.0 TFSI, які ўсталеўваецца на MED9.1. Я заўседы чытаў, і напісана спакойна, спачатку з powergate, а затым з mpps v5. Некалькі дзен таму я свяжу mpps, і я, каб прачытаць: памылка "несапраўдны ключ". Так як жа mpps ўвечары, перш, чым я быў заблакаваны edc16u31 (а затым аднавіць у recovery заўседы з mpps), я думаю, што гэта няспраўны кабель і куплю пеўня, v48. Нават певень, я пачала чытаць і.... памылка sk2, silentkey чытанне... здавалася б, тая ж памылка mpps. У гэты момант я думаю, што праблема не інтэрфейсу, але майго ecu. Што пу? быць паспяховым, па-вашаму? C'? як вырашыць? Вядома, я не давяраў пісаць......

пу? быць зашыфраваны файл з блакаваннем на чытанне.
нават калі гэта і так? гэта рашэнне c'?:
трымайце уключаным запальванне на гадзіну, пасля чаго паспрабуйце прачытаць
відавочна, пакладзеце зарадная прылада...

polini
12-09-2013, 12:55
пры ўмове, што лічыльнік пісання, калі прыехалі ў адзін шэраг свайго роду блок...я думаю, дастаткова перапісаць eeprom першага чытання bdm і counter ідзе травень нумар programmazzioni, чым чытанне

не c'? блок больш няма абмежавання па запісу.
лічыльнік пу? а скінуць у bdm, вядома,

cawadany
12-09-2013, 13:53

І' файл, які ? абароненай з дапамогай ecusafe, хто мяне зрабіў. Я не думаю, што метад, майце ў рамках ўключэння функцыі, улічваючы, што ecusafe мяняе seed key і, такім чынам, праграміст не каб справа атрымалася? ніколі не ўвайсці, каб прачытаць.

polini
12-09-2013, 20:19
І' файл, які ? абароненай з дапамогай ecusafe, хто мяне зрабіў. Я не думаю, што метад, майце ў рамках ўключэння функцыі, улічваючы, што ecusafe мяняе seed key і, такім чынам, праграміст не каб справа атрымалася? ніколі не ўвайсці, каб прачытаць.

паспрабуйце... не ? сказаў, што nn funznioni

carmageddon
12-09-2013, 21:01

на med9 не c ? сколкава? шыфравання файлаў.
калі есць файлы заблакаваныя супраць чытання і запісы не c ? каб прачытаць іх, дзеянні, трымаць карціну ў ON 45 мін служыць для ўключэння запісы, а не чытання...калі файл ? заблакаваны супраць c чытання не ? каб прачытаць яго ад прыняцця дыягназу.

carmageddon
12-09-2013, 21:02
я выпусціў адну рэч : на ўсіх ecu vag, ці не толькі med9

cawadany
13-09-2013, 10:17
Мой файл, як gi? сказаў ? абароненай з дапамогай ecusafe, які абараняе не толькі ад чытання. На самай справе я пісаў усе без праблем і без асаблівых разглядаў.

polini
13-09-2013, 14:11
на med9 не c ? сколкава? шыфравання файлаў.
калі есць файлы заблакаваныя супраць чытання і запісы не c ? каб прачытаць іх, дзеянні, трымаць карціну ў ON 45 мін служыць для ўключэння запісы, а не чытання...калі файл ? заблакаваны супраць c чытання не ? каб прачытаць яго ад прыняцця дыягназу.

ecusafe абараняе ад чытання MED9

carmageddon
14-09-2013, 10:52
ecusafe абараняе ад чытання MED9

fraintendi шыфравання з блакавання загрузкі!

на med9 і старэйшыя сестры, не ? можна шыфраваць...чытаць добра, таму што я напісаў!

carmageddon
14-09-2013, 10:53
памылка : і не і

polini
14-09-2013, 14:53
я маю на ўвазе блок ад чытання obd на MED 9.1

carmageddon
14-09-2013, 16:04
што блакуе для чытання ? вядома, і я пісаў, зашыфраваць ? іншая аперацыя.

дзеянні, якія вы апісалі, трэба пісаць і не чытаць

polini
15-09-2013, 10:06
што блакуе для чытання ? вядома, і я пісаў, зашыфраваць ? іншая аперацыя.

дзеянні, якія вы апісалі, трэба пісаць і не чытаць

існуе нават чытаць....
я ? наткнуўся на audi S3
пасля ID даў мне памылку ў чытанні, і вы ? адмыкнутая пасля 55 мін

carmageddon
15-09-2013, 14:36
паштовы файл для чытання пасля 55 мін, і я скажу вам адразу зрабілі cos

калі тармозіць, каб правільна спампаваць у ecu не існуе, так чытаю, бд...відавочна, маюць заблакаваны спампаваць не ў той бок

cawadany
16-09-2013, 08:12
Мая ? па ecusafe, і, калі за яго чытанне не частка нават, і дае памылку seed key. У запісу не праблема.

polini
16-09-2013, 11:22
паштовы файл для чытання пасля 55 мін, і я скажу вам адразу зрабілі cos

калі тармозіць, каб правільна спампаваць у ecu не існуе, так чытаю, бд...відавочна, маюць заблакаваны спампаваць не ў той бок

пасля прачытання яго verificai, каб убачыць, калі ен быў зменены...
? як ні дзіўна, пасля яго перапісаць мне яго пакінуць? чытаць адразу
пу? цалкам магчыма, што праграміст альбо сышоў з розуму, але я ? поспех толькі адзін раз

cawadany
02-08-2014, 10:12
Выкарыстанне гэтага патоку, каб атрымаць тлумачэнні, улічваючы, што мы застаемся ў тэму....
У мяне іншы Golf 5 GTI 2.0 TFSI Med9.1 на магнітнай стужцы. Гаспадар хацеў бы паспрабаваць іншую карту, але не хацеў бы страціць тое, што мае ў цяперашні час. Праблема ? што, верагодна ? была забароненая для чытання ў паслядоўны, і таму я не магу гэта чытаць. Калі я ў bdm нам атрымаецца прачытаць, ці не так? Файл ложак, то ў bdm ? можаце пры неабходнасці пісаць ад паслядоўнага?

cinqueturbo
02-08-2014, 18:30
Выкарыстанне гэтага патоку, каб атрымаць тлумачэнні, улічваючы, што мы застаемся ў тэму....
У мяне іншы Golf 5 GTI 2.0 TFSI Med9.1 на магнітнай стужцы. Гаспадар хацеў бы паспрабаваць іншую карту, але не хацеў бы страціць тое, што мае ў цяперашні час. Праблема ? што, верагодна ? была забароненая для чытання ў паслядоўны, і таму я не магу гэта чытаць. Калі я ў bdm нам атрымаецца прачытаць, ці не так? Файл ложак, то ў bdm ? можаце пры неабходнасці пісаць ад паслядоўнага?

Трэба параўнаць два паказанні, каб убачыць s? вы маглі б напісаць..
Вы пачнеце чытаць яе ў BDM, што ў дадатак да яго прачытаць вам памеры, нават у азадак,
а затым знайдзіце файл крычы, так для параўнання, і, можа быць, і чытаў у паслядоўны etc.etc.

polini
18-08-2014, 10:24

пасля чытання ў bdm на flash напісаць спакойна, бд

cawadany
18-08-2014, 11:20
Ок, дзякуй усім. Сення чытаю ў bdm.

fire
30-12-2014, 12:24