Перегляд Повної Версії : inf відображень
Привіт я хотів би знати, якщо існують відмінності в moddare автомобіль з мкпп з акпп.
sportknight
05-06-2013, 16:39
як правило, туди-й? легше з тими, автоматичні, але в іншому нічого не міняю
тільки p? pi? delicate, і треба піднятися на поверх з Нм крутного моменту, щоб інші зміни ті ж.
Дякую...так не тільки з парою, ми повинні піти і більш м'які...
explode82
07-06-2013, 19:04
точно, принаймні на низьких оборотах ? так,вже з 2800 до 3000 оборотів можна дати спокійно........я маю на увазі дизель,для дизеля поріг ? pi? висока
voglioimparare
08-06-2013, 00:26
я взагалі, коли даю приростів на авто з акп, я намагаюся зробити обмежувач крутного моменту більше "лінійний" і акуратно,так, щоб вона стала більш поганий, але в той же час не напружує те, що і механіка курс...;)
однак проблема stasolo на пару, зробіть з доказів, так ви розумієте, краще
на нові інструменти і машини останнього покоління.. мені повідомили, що ви повинні зіставити також гостинний обмін.. я ніколи не потрапите.. я не знаю.. що скажете?
обмін та веденні його ecu не буде зворушений centrallina двигун
NunzioAlfa
12-06-2013, 15:46
eh gi? c'? на дотик, трохи лім пара сіна? neanke йдете pi?, мені з лім мод не ходив з лім орі взяв мене, досить не палити neanke p? :-)
ergiaguaro
18-06-2013, 23:27
Змінити лінію форми, крутний момент впливає дуже багато, але ви не можете перестаратися, якщо обмін йде помилки ,робити невеликі кроком до ferrules обмін його зробити більше? динамічний очевидно, що зміна повинно бути зроблено не завжди те, що хоче клієнт і якщо обмін здійснюється регулярне технічне обслуговування
Я повинен видалити fap і дав йому легкий зіставлення потім sequo ваші поради aumentandogradualmente пара
У будь-якому випадку ? ance правда, що є акпп pi? міцні, з ручних передач
макс від до 10% і перейти безпечно?
ergiaguaro
22-06-2013, 20:02
змініть криву головної пари максимум на 18 % лише на початку пари, то в залежності від машини, ви можете зробити інший