КПК

Перегляд Повної Версії : egr відключений, але помилка

dangy
05-06-2013, 10:01
привіт вчора друг мене попросив про допомогу для 1.6 jtdm, в яких один з пі? відомо, підготовчі італії(не знаю, якщо ? письмово!!! (форум) він відключається egr, для? автомобіль йде в recovery, друже, я запитав, чи можу я виключити помилку діагнозу і я видалив його? через пару км ? знову помилка, egr давав в діагностиці відкриття -0%, то - я ? здавалося дивним, щоб? щоб не бути самовпевненим, і так? знаючи, хто це зробив, я знаю, що ? набагато більше? браво мені, я навіть не прочитав карту, і я запропонував одному піти, хто закрив.
ви думаєте, що помилка ? враховуючи, чи що?

magi1984
05-06-2013, 10:03
я думаю, що якщо ви хочете реальну допомогу ви повинні відправити файл, в іншому випадку пу? бути все, і нічого не
код помилки-що це було? p0400?

legendaryslave
05-06-2013, 11:39
як правило, це до +4 значення, не ? витягли прямій лінії і не відключений контроль

dangy
05-06-2013, 11:49
також я знав, що, як правило, йдете pi? 4, якщо avr? щоб читати карту, і будете бачити? елементи управління відключені, cadr? міф...

explode82
06-06-2013, 00:14
я раджу тобі прочитати карту і перевірити,а не вірити в казки, міфи,печ? часто замки з піску

badboy
06-06-2013, 10:25
ніколи не бачив значення 0, видаливши egr зазвичай ? завжди фіксований у 4% із елементи управління відключені і ніколи не було помилки

msport (exil77grande)
06-06-2013, 10:59
в сицилії і особливо в моїх зони катання та околиці) працюють деякі імена авторів, чиї батьки зробили люті, sierra cosworth,турбо,момент, gt і так далі, це ім'я вони успадкували сини, але, між старою механіка батьків до нової пошти не мають нічого спільного, і я чую ці речі, тобто-міф ....... зробив цей файл, але виходить у recovery дивно, замість того, дивно, не бачив, що вони не розуміють кувалдою,якщо postavi mod файл тут зовсім не міф пір'я з'явилися в дуже далеко.

angelolsp
06-06-2013, 12:17
ahahahhahahahaha згоден в повному обсязі msport...навіть ті, які я знаю, стали підготовчі зараз? автомобіль зносить йому залізничні.шкода, ke був інжектор насос ahahahh

danny677
06-06-2013, 15:47
Як говорить msport кампанія дохід певним людям. Якщо може вирішити проблему, або ви хочете, що ми скажемо тобі, де помилка пошти файл. Cos? ми можемо тільки здогадуватися

іонів
09-06-2013, 11:27
в сицилії і особливо в моїх зони катання та околиці) працюють деякі імена авторів, чиї батьки зробили люті, sierra cosworth,турбо,момент, gt і так далі, це ім'я вони успадкували сини, але, між старою механіка батьків до нової пошти не мають нічого спільного, і я чую ці речі, тобто-міф ....... зробив цей файл, але виходить у recovery дивно, замість того, дивно, не бачив, що вони не розуміють кувалдою,якщо postavi mod файл тут зовсім не міф пір'я з'явилися в дуже далеко.
Також на ПІВНОЧІ відбувається те ж, з моїх частин "відомий" (так сказати) тренер був популярного 15 років тому, щоб бути, можливо, добре на старих Delta Turbo, що ви повинні побачити, що поєднує в собі двигуни та нові електронні. Я бачив, фарсі підготувати файли приховані від інших фірм, і spacciarli для його...
Міфи часто часто казки...
;)

jolidj
09-06-2013, 13:05
до нас з міфів, nn наплювати... навіть краще, що є....
повернемося до нас.
якщо ви знову, як і машини , читайте файл і ми бачимо, що і торкнувся. якщо все йде добре, мод, отримати роботу, вам за це платити, і в фан-cuxo міф :) .
від того, що я пам'ятаю з альфа-я % egr стояв у 3%...-0 знаю, що це таке.

tronic
09-06-2013, 19:49
msport твої святі слова, я бачу, і він би все кольору