Прагляд Поўнай Версіі : egr адключаны, але памылка
прывітанне учора сябар папрасіў мяне аб дапамозе для 1.6 jtdm, у якіх адзін з пі? вядома, падрыхтоўчыя італіі(не ведаю, калі ? пісьмова!!! (форум) ен адключаецца egr, для? аўтамабіль ідзе ў recovery, сябар, я спытаў, ці магу я выключыць памылку дыягназу і я выдаліў яго? праз пару км ? зноў памылка, egr даваў у дыягностыцы адкрыцця -0%, то - я ? здавалася дзіўным, каб? каб не быць саманадзейныя, і так? ведаючы, хто гэта зрабіў, я ведаю, што ? значна больш? брава мне, я нават не прачытаў карту, і я прапанаваў пайсці аднаму, хто зачыніў.
вы думаеце, што памылка ? улічваючы, што-лі?
magi1984
05-06-2013, 10:03
я думаю, што калі вы хочаце рэальную дапамогу вы павінны адправіць зменены файл, у адваротным выпадку пу? быць усе, і нічога не
код памылкі-што гэта было? p0400?
legendaryslave
05-06-2013, 11:39
як правіла, гэта да +4 значэнне, не ? што выцягнулі прамой лініі і не адключаны кантроль
таксама я ведаў, што, як правіла, ідзяце pi? 4, калі avr? каб чытаць карту, і будзеце бачыць? элементы кіравання адключаныя, cadr? міф...
explode82
06-06-2013, 00:14
я раю табе прачытаць карту і праверыць,а не верыць у казкі, міфы,печ? часта замкі з пяску
ніколі не бачыў значэнне 0, выдаліўшы egr звычайна ? заўседы фіксаваны ў 4% з элементы кіравання адключаныя і ніколі не было памылкі
msport (exil77grande)
06-06-2013, 10:59
у сіцыліі і асабліва ў маіх зоны катання і наваколлі) працуюць некаторыя імены складальнікаў, чые бацькі зрабілі лютасьці, sierra cosworth,турба,момант, gt і гэтак далей, гэта імя яны атрымалі ў спадчыну сыны, але, паміж старой механіка бацькоў да новай пошты не маюць нічога агульнага, і затым я чую гэтыя рэчы, гэта значыць-міф ....... зрабіў гэты файл, але выходзіць у recovery дзіўна, замест таго, дзіўна, не бачыў, што яны не разумеюць кувалдай,калі postavi mod файл тут зусім не міф перы з'явіліся ў вельмі далека.
angelolsp
06-06-2013, 12:17
ahahahhahahahaha згодны ў поўным аб'еме msport...есць нават тыя, якія я ведаю, сталі падрыхтоўчыя цяпер? аўтамабіль зносіць яму чыгуначныя.шкада, ke быў інжэктар помпы ahahahh
danny677
06-06-2013, 15:47
Як кажа msport кампанія даход пэўным людзям. Калі можа вырашыць праблему, ці вы хочаце, што мы скажам табе, дзе памылка пошты файл. Cos? мы можам толькі здагадвацца
у сіцыліі і асабліва ў маіх зоны катання і наваколлі) працуюць некаторыя імены складальнікаў, чые бацькі зрабілі лютасьці, sierra cosworth,турба,момант, gt і гэтак далей, гэта імя яны атрымалі ў спадчыну сыны, але, паміж старой механіка бацькоў да новай пошты не маюць нічога агульнага, і затым я чую гэтыя рэчы, гэта значыць-міф ....... зрабіў гэты файл, але выходзіць у recovery дзіўна, замест таго, дзіўна, не бачыў, што яны не разумеюць кувалдай,калі postavi mod файл тут зусім не міф перы з'явіліся ў вельмі далека.
Таксама на ПОЎНАЧЫ адбываецца тое ж, з маіх частак "вядомы" (так бы мовіць) трэнер быў папулярнага 15 гадоў таму, каб быць, магчыма, добра на старых Delta Turbo, вы павінны ўбачыць, што спалучае ў сабе на рухавікі і новыя электронныя. Я бачыў, фарсі падрыхтаваць файлы ўтоеныя ад іншых фірм, і spacciarli для яго...
Міфы часта-часта казкі...
;)
да нас з міфаў, nn напляваць... нават лепш, што есць....
вернемся да нас.
калі вы зноў, як і машыны , чытайце файл і мы бачым, што і закрануў. калі ўсе ідзе добра, мод, атрымаць працу, вам за гэта плаціць, і ў фан-cuxo міф :) .
ад таго, што я памятаю з альфа-я % egr стаяў у 3%...-0 ведаю, што гэта такое.
msport твае сьвятыя словы, я бачу, і ен бы ўсе колеры