КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Дапамога Дапамогу Дапамога

парася
04-06-2013, 23:43
Прывітанне, хлопцы, дайце мне ідэю для зваркі спружынныя кантакты на schedino bosch dima bdm.
Сення спрабавала прыварыць ? казіно ўсе крыва, вазьмі, пастаў,здымі,пастаў... я здаўся
вас, як вы зрабілі, каб іх зварыць усе проста?:mad::mad::mad::mad:

r6raven2010
04-06-2013, 23:53
я іх зварныя, прымаючы як арыенцір edc16... адзін на адзін posizionavo прама і saldavo

carlo abarth
05-06-2013, 00:29
у мяне зварныя многія з тых, мой метад і паставіць усе іголкі ўнутры іх фермі з plastikina(DAS), то сальда па адным прымаючы пад увагу адлегласць пасля зваркі здымаю plastikina!!

ecuboost
05-06-2013, 09:12
я зрабіў менавіта ўчора qst працы, і пекла, каб выпрастаць кантакты scioglievo злегку волава і іх у мяне спыніце, я прыйшоў пі? легка тых, хто з іголкі, маленькія, дзве вялікія.

ecuboost
05-06-2013, 09:14
у падае правільна правільна пытанне, учора я заўважыў, што некаторыя кантакты не звязаныя, і я думаў, што я не варыце спружынныя кантакты, каб захоўваць іх у выпадку, калі ен зламаецца, хто-тое, я зрабіў добра?ці я павінен пакласці іх на трываласць?

alex68
05-06-2013, 09:41
трэба паставіць так, як на схеме

парася
05-06-2013, 14:13
Сення мы паспрабавалі яшчэ раз. сення я думаў зрабіць мне шаблон для пін і спружына.Я хачу ўзяць кавалак дрэва, велічыней задыяку schedino але-ы?
глыбокім. Я маю на ўвазе пакласці дрэва пад schedino, затым у свідравальны станок зрабіць адтуліны, якія праходзяць ад schedino.Speriamo добра.
Дзякуй усім

ecuboost
05-06-2013, 14:18
трэба паставіць так, як на схеме

што азначае, як схема? на плаце я бачу, што некаторыя кантактны адключаныя

gennantsub
05-06-2013, 14:52
у schedini simens і marelli з'яўляюцца казіно прыварыць прама ідэальна было б мець ecu ніжэй, каб праверыць, у той час як вы, у забеспячэнне

sportknight
05-06-2013, 14:58
тое,што я раблю cos?,я бяру ў schedini арыгінальныя bdm і imprimo на скрынцы cos? мне застаецца форма
пасля прыняцця формы кладу яго schedino ад зваркі на шаблоне і ўводжу пін-вясной упершыню з моманту пераезду ў адтуліны ў скрынцы
як толькі я ў яе ўсе, і я іх добра выраўнаваны жорсткі кардон на аснове шаблонаў і пачала прыварыць з паяльнікам smd каб зрабіць працу чыста

i bosch з'яўляюцца прастата рабіць...

oakley1
05-06-2013, 18:48
Але.. Вы будуеце ў schedini спружыны
"Свіння"? Глядзіце, што не варта шмат ;) вы risparmieresti трохі высілкаў

SandroMarciano
05-06-2013, 18:54

няма, іх даюць у камплекце з шаблон... усе роўна я іх зварныя, блакуючы bosch з delphi і іншых на вока, але ідэя sportnight ? выдатна!

oakley1
05-06-2013, 19:03
Вы Сандра, але тое, што трэба? c'? каб прыварыць

парася
05-06-2013, 19:54
На жаль, мяне не адправілі ў schedini арыгінальныя. Цяпер я бачу, калі я магу атрымаць іх назад.
У вас есць які-небудзь адрас, каб іх купляць?

Не, я купіў яе з дзімам, але прыходзяць ложкамі і вы зварыць у бляшкі, дзе калегі
кватэра bdm!

oakley1
05-06-2013, 20:17
... Я Разумею... Вы, што есць gi? гатовыя!