Перегляд Повної Версії : деградація масла, часто на opel corsa
Привіт усім у мене opel corsa клієнта шпигуна двигун, який включається часто, і помилка ? завжди якість? масло в двигуні, попри майже завжди олії або у хорошому стан, зараз після останньої зміни масла і скидання лічильника, пройшло 2 тижні і шпигун ? ripresntata були дорозі близько 200 км. Я хотів би знати, якщо хтось з вас був в курсі цієї проблеми природи на цій машині.
Opel Corsa D.
Код двигуна Z13DTH.
r6raven2010
03-06-2013, 22:38
повинно бути, сажовий фільтр, перевірте ****llo насичення,,, змінюється масло і регенерує, масло брудниться, чому? не може регенерувати,
ви впевнені, що ваша машина має fap. Gi? перевірив ****llo часток ? вниз. Машина може регенерувати, тому що тому всі gg р? з поза
r6raven2010
03-06-2013, 22:51
подивіться, коли він зробив останній регенерації, що код несправності повідомляє вам? випадково не azzeri якість? масло?
blackwolf76
04-06-2013, 08:29
Спробуйте зробити тести, які ви радили на фап, якщо усунути не вдалося, натисніть міняти датчик ? встановлений в піддоні і коштує близько 80 євро... ламаються часто на автомобілі opel з двигуном 1.3 fiat.
Останнім часом мені ? сталося, що він завжди включений, навіть з маслом абсолютно.
motorsport
04-06-2013, 17:44
Навіть мене ? довелося fiat, lancia 1.3 mjt 2009 року після перевірки фап і засмічення в діагнозі було ок,+ заміна оливи 5w30 завжди горить індикатор на приладовій панелі,а я поміняв датчик в масляний картер і все пройшло добре!!
Спробуйте зробити тести, які ви радили на фап, якщо усунути не вдалося, натисніть міняти датчик ? встановлений в піддоні і коштує близько 80 євро... ламаються часто на автомобілі opel з двигуном 1.3 fiat.
Останнім часом мені ? сталося, що він завжди включений, навіть з маслом абсолютно.
Навіть мене ? довелося fiat, lancia 1.3 mjt 2009 року після перевірки фап і засмічення в діагнозі було ок,+ заміна оливи 5w30 завжди горить індикатор на приладовій панелі,а я поміняв датчик в масляний картер і все пройшло добре!!
вибачте, але датчик в масляний 1.3 fpt не існує, розрахунок degrato розрахунок здійснюється нсм в залежності від різних параметрів різних датчиків, пов'язаних з dpf(останнє регенерації, пробіг від останньої регенерації, відстань 5 останніх регенерації,тривалість останнє/і останні 5 регенерації,перепаду тиску,засмічення фільтра, розриви регенерації key off, регенерації спонтанні йдіть в хороший кінець,км шляху, сигнальна лампа dpf горить,тощо) коротше кажучи, в залежності від стилю/використання керівництва
повинно бути, сажовий фільтр, перевірте ****llo насичення,,, змінюється масло і регенерує, масло брудниться, чому? не може регенерувати,
рекомендую також для контролю перепаду тиску і температури h2o і, як радив хтось подивитися відстань останньої регенерації, а також, скільки бетону перервав key off
blackwolf76
04-06-2013, 22:28
вибачте, але датчик в масляний 1.3 fpt не існує, розрахунок degrato розрахунок здійснюється нсм в залежності від різних параметрів різних датчиків, пов'язаних з dpf(останнє регенерації, пробіг від останньої регенерації, відстань 5 останніх регенерації,тривалість останнє/і останні 5 регенерації,перепаду тиску,засмічення фільтра, розриви регенерації key off, регенерації спонтанні йдіть в хороший кінець,км шляху, сигнальна лампа dpf горить,тощо) коротше кажучи, в залежності від стилю/використання керівництва
Якщо ви говорите з чуток ? рахунок, якщо ви говорите для випробувань зробили ? інший.
Ці двигуни мають датчик, встановлений у кубок, який слід розібрати, щоб замінити його, що часто створює цю проблему. Будучи в двох він підтвердив, я думаю, що повинні бути перевіреними, незалежно від розрахунків у Машини.
Якщо ви говорите з чуток ? рахунок, якщо ви говорите для випробувань зробили ? інший.
Ці двигуни мають датчик, встановлений у кубок, який слід розібрати, щоб замінити його, що часто створює цю проблему. Будучи в двох він підтвердив, я думаю, що повинні бути перевіреними, незалежно від розрахунків у Машини.
дай мені код fiat датчика, а потім я прошу вибачення
спасибі, прямо зараз я riazzerato, в черговий раз, все і клієнтом ? пішов, як тільки ви riaccender? і ahim? його провести? спробує? змінювати цей датчик в піддоні, в той же час я читав також і оновлення sw звільнений від Opel\Vauxhall завтра спробує? наприклад, піти і запитати в хубей провин, якщо вони знають щось, і якщо вони роблять це оновлення
blackwolf76
04-06-2013, 22:47
дай мені код fiat датчика, а потім я прошу вибачення
Тут ми говоримо про opel... звичайно, не фіат. Або краще, двигун fiat на автомобілі opel...
вибачень я не бачу, чому я повинен fartele враховуючи, що ви намагаєтеся зрозуміти проблему, і, звичайно, не конкурс, хто знає більше? іншого.
оновлення автомобіль ? була принесена в Opel і ? оновлення Ecu і скидання всіх параметрів fap etc прямо Зараз ? близько 1 місяця, що автомобіль їде ? прийшла в майстерню для перевірки в інший день і представив деградації мінімум масла, тому я думаю, що проблема буде вирішена з якоюсь таємницею у файлі управління двигуном.