КПК

Прагляд Поўнай Версіі : дэградацыя алею, часта на opel corsa

badboy
03-06-2013, 21:52
Прывітанне ўсім у мяне opel corsa кліента шпіена рухавік, які часта ўключаецца, і памылка захоўваецца ? заўседы якасць? алей у рухавіку, нягледзячы на амаль заўседы алею альбо ў добрым стан, зараз пасля апошняй змены алею і скіду лічыльніка, прайшло 2 тыдні і шпіен ? ripresntata былі шляху каля 200 км. Я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас быў у курсе гэтай праблемы прыроды на гэтай машыне.

Opel Corsa D.
Код рухавіка Z13DTH.

r6raven2010
03-06-2013, 22:38
павінна быць, сажевый фільтр, праверце ****llo насычэння,,, мяняецца алей і рэгенеруе, алей пэцкаецца, чаму? не можа рэгенераваць,

badboy
03-06-2013, 22:48
вы ўпэўненыя, што ваша машына мае fap. Gi? праверыў ****llo часціц ? ўніз. Машына можа рэгенераваць, таму што таму ўсе gg р? з па-за

r6raven2010
03-06-2013, 22:51
паглядзіце, калі ен зрабіў апошні рэгенерацыі, што код няспраўнасці вам паведамляе? выпадкова не azzeri якасць? алей?

blackwolf76
04-06-2013, 08:29
Паспрабуйце зрабіць тэсты, якія вы раілі на фап, калі ліквідаваць не ўдалося, націсніце мяняць датчык ? усталяваны ў паддоне і каштуе каля 80 еўра... ламаюцца часта на аўтамабілі opel з рухавіком 1.3 fiat.
У апошні час мне ? адбылося, што ен заўседы ўключаны, нават з маслам абсалютна.

motorsport
04-06-2013, 17:44
Нават мяне ? давялося fiat, lancia 1.3 mjt 2009 года пасля праверкі фап і засмечвання ў дыягназе было ок,+ замена алею 5w30 індыкатар заўседы гарыць на прыборнай панэлі,а я памяняў датчык ў алейны картэр і ўсе прайшло добра!!

прагрэс
04-06-2013, 22:09
Паспрабуйце зрабіць тэсты, якія вы раілі на фап, калі ліквідаваць не ўдалося, націсніце мяняць датчык ? усталяваны ў паддоне і каштуе каля 80 еўра... ламаюцца часта на аўтамабілі opel з рухавіком 1.3 fiat.
У апошні час мне ? адбылося, што ен заўседы ўключаны, нават з маслам абсалютна.

Нават мяне ? давялося fiat, lancia 1.3 mjt 2009 года пасля праверкі фап і засмечвання ў дыягназе было ок,+ замена алею 5w30 індыкатар заўседы гарыць на прыборнай панэлі,а я памяняў датчык ў алейны картэр і ўсе прайшло добра!!

выбачайце, але датчык алейны 1.3 fpt не існуе, разлік degrato і разлік ажыццяўляецца нсм ў залежнасці ад розных параметраў розных датчыкаў, звязаных з dpf(апошняе рэгенерацыі, прабег ад апошняй рэгенерацыі, адлегласць 5 апошніх рэгенерацыі,працягласць апошняе/і апошнія 5 рэгенерацыі,перападу ціску,засмечаных фільтра, парывы рэгенерацыі key off, рэгенерацыі спантанныя ідзіце ў добры канец,км шляху, сігнальная лямпа dpf гарыць,і г.д.) карацей кажучы, у залежнасці ад стылю/выкарыстанне кіраўніцтва

прагрэс
04-06-2013, 22:11
павінна быць, сажевый фільтр, праверце ****llo насычэння,,, мяняецца алей і рэгенеруе, алей пэцкаецца, чаму? не можа рэгенераваць,

рэкамендую таксама для кантролю перападу ціску і тэмпературы h2o і, як раіў хто-то паглядзець адлегласць апошняй рэгенерацыі, а таксама, колькі бетону перапыніў key off

blackwolf76
04-06-2013, 22:28
выбачайце, але датчык алейны 1.3 fpt не існуе, разлік degrato і разлік ажыццяўляецца нсм ў залежнасці ад розных параметраў розных датчыкаў, звязаных з dpf(апошняе рэгенерацыі, прабег ад апошняй рэгенерацыі, адлегласць 5 апошніх рэгенерацыі,працягласць апошняе/і апошнія 5 рэгенерацыі,перападу ціску,засмечаных фільтра, парывы рэгенерацыі key off, рэгенерацыі спантанныя ідзіце ў добры канец,км шляху, сігнальная лямпа dpf гарыць,і г.д.) карацей кажучы, у залежнасці ад стылю/выкарыстанне кіраўніцтва

Калі вы кажаце па чутках ? рахунак, калі вы кажаце для выпрабаванняў зрабілі ? іншай.

Гэтыя рухавікі маюць датчык, усталяваны ў кубак, які трэба разабраць, каб замяніць яго, што часта стварае гэтую праблему. Будучы ў двух ен пацвердзіў, я думаю, што павінны быць праверанымі, незалежна ад разлікаў у Машыны.

прагрэс
04-06-2013, 22:35
Калі вы кажаце па чутках ? рахунак, калі вы кажаце для выпрабаванняў зрабілі ? іншай.

Гэтыя рухавікі маюць датчык, усталяваны ў кубак, які трэба разабраць, каб замяніць яго, што часта стварае гэтую праблему. Будучы ў двух ен пацвердзіў, я думаю, што павінны быць праверанымі, незалежна ад разлікаў у Машыны.

дай мне код fiat датчыка, а затым я прашу прабачэння

badboy
04-06-2013, 22:38
дзякуй, прама цяпер я riazzerato, у чарговы раз, усе і кліентам ? сышоў, як толькі вы riaccender? і ahim? яго вырабіць? паспрабуе? мяняць гэты датчык ў паддоне, у той жа час я чытаў таксама і абнаўлення sw вызвалены ад Opel\Vauxhall заўтра паспрабуе? напрыклад, пайсці і спытаць у хубэй правініўся, калі яны ведаюць што-тое, і калі яны робяць гэта абнаўленне

blackwolf76
04-06-2013, 22:47
дай мне код fiat датчыка, а затым я прашу прабачэння

Тут мы гаворым аб opel... вядома, не фіят. Або лепш, рухавік fiat на аўтамабілі opel...
выбачэнняў я не бачу, чаму я павінен fartele улічваючы, што вы спрабуеце зразумець праблему, і, вядома, не конкурс, хто ведае больш? іншага.

badboy
04-07-2013, 08:27
абнаўленне аўтамабіль ? была прынесена ў Opel і ? абнаўленне Ecu і скід ўсіх параметраў fap etc прама Цяпер ? каля 1 месяца, што аўтамабіль едзе ? прыйшла ў майстэрню для праверкі ў іншы дзень і прадставіў дэградацыі мінімум алею, таму я думаю, што праблема будзе вырашана з нейкай таямніцай у файле кіравання рухавіком.