Прагляд Поўнай Версіі : volvo v40 1.9d recoveri пастаяннага
твар са шнарам
03-06-2013, 20:24
прывітанне я гэтую volvo 99 год 1.9 d з блокам кіравання msa 15.5,гэтая машына ? у recovery і не перавышае 3000 абаротаў,дыягностыка з'яўляецца толькі памылкі ў эбу(праблема cks), так што я знайшоў блок кіравання, роўна з таго ж нумары, я паставіў стары eprom машына ? гульню, але мае тую ж праблему,
у cecksum пу? ствараць гэтыя праблемы?у тэорыі не павінны дзяліць
blackwolf76
03-06-2013, 20:47
Чаму? не спрабуйце шукаць файл, крычы, і забаранілі нагрузкі??
твар са шнарам
03-06-2013, 20:55
машына ? арыгінала, а затым з іншай ecu мае такі ж дэфект
legendaryslave
03-06-2013, 21:17
машына ? арыгінала, а затым з іншай ecu мае такі ж дэфект
чытайце e2p эбу ўзлому копія толькі ў раене code або rivergina ў proplema можа знаходзіцца прама ўсярэдзіне або eeprom капіяваць дадзеныя, што крычы на гэтай узломам гэтыя выпрабаванні, што б я
твар са шнарам
03-06-2013, 21:51
Для ўзлому вы маеце на ўвазе, што выкарыстаць,
У гэтай машыне замянілі эбу, иммо
legendaryslave
04-06-2013, 00:28
Для ўзлому вы маеце на ўвазе, што выкарыстаць,
У гэтай машыне замянілі эбу, иммо
у той, што выкарыстоўваецца скапіюйце змесціва e2p, што врі
ці scodifichi экю гняздо на аднаўленне, і горы, пакінуўшы на яго eprom.
legendaryslave
04-06-2013, 15:29
ці scodifichi экю гняздо на аднаўленне, і горы, пакінуўшы на яго eprom.
мммм, я ведаю, што scodifiche на гэтай ecu мала рэчаў,
squsate калі я прывяду анатацыі !!!чаму не пішыце нават год fabricazione аўтамабіляў і тып motre, для мяне ? вельмі pifacile зразумець, які тып аўто і рухавіка ,і вы просіць аб дапамозе
blackwolf76
04-06-2013, 22:30
__________________ Перш чым гуляць з эбу verificherei завода дэпрэсіі клапанаў... так шмат разоў, сон іх адправіць аўто ў recovery, не даючы памылкі ў дыягназе.
__________________ Перш чым гуляць з эбу verificherei завода дэпрэсіі клапанаў... так шмат разоў, сон іх адправіць аўто ў recovery, не даючы памылкі ў дыягназе.
але! па-мойму не зразумеў! прабачце мяне за ўварванне
legendaryslave
04-06-2013, 23:53
есць памылкі, на cks
blackwolf76
05-06-2013, 00:29
наколькі я зразумеў, мне здавалася, што ен паспрабаваў з іншага эбу і мог выключана праблема ў эбу.
твар са шнарам
05-06-2013, 01:10
Вы эбу ? выпрабавана, але няўдала.
Я не ведаю, pi? якія аналізы зрабіць памылку ? заўседы:
блок кіравання 4242 cecksum ўнутры
Праблема, иммо не прывядзе мяне гэты дэфект, у крайнім аўтамабіль не partirebbe
blackwolf76
05-06-2013, 01:22
Для curiosit?... вы спрабавалі чытаць bdm, карэкцыя cks, а затым перапісаць??
legendaryslave
05-06-2013, 02:30
Вы эбу ? выпрабавана, але няўдала.
Я не ведаю, pi? якія аналізы зрабіць памылку ? заўседы:
блок кіравання 4242 cecksum ўнутры
Праблема, иммо не прывядзе мяне гэты дэфект, у крайнім аўтамабіль не partirebbe
я, як і вы, паўтараю, буду працаваць на e2p, што я ? здавалася, зразумець ? засталася арыгінальнай, мы робім тэст, мы стараемся зрабіць частковую прама на гэтай прынята ў узломам, не маглі б вы размясціць у двух чытаннях, я маю на ўвазе, што
legendaryslave
05-06-2013, 02:31
іншая справа, спрабуе зрабіць дыягностыку, што замест памылкі 4242 вам вяртае памылку pxxxx я не хацеў бы, што вы носіце з дарогі
твар са шнарам
05-06-2013, 12:32
squsate калі я прывяду анатацыі !!!чаму не пішыце нават год fabricazione аўтамабіляў і тып motre, для мяне ? вельмі pifacile зразумець, які тып аўто і рухавіка ,і вы просіць аб дапамозе
калі чытаць першы пост паглядзіце, што яны зрабілі ўсе напісана
то цяпер яны знаходзяцца на стаянцы, чаму? кліент ? прывялі аўтамабіль,таму я не магу рабіць тэсты, проста вяртае мяне такі аўтамабіль, я дам вам ведаць доказы, што я і зрабіў.
прыкладаю файл, які я чытаў:
то цяпер яны знаходзяцца на стаянцы, чаму? кліент ? прывялі аўтамабіль,таму я не магу рабіць тэсты, проста вяртае мяне такі аўтамабіль, я дам вам ведаць доказы, што я і зрабіў.
прыкладаю файл, які я чытаў:4361
гэта і выкарыстоўваецца
legendaryslave
05-06-2013, 13:12
гэта і выкарыстоўваецца
ок, сення вечарам цябе, гляджу на іх,