Перегляд Повної Версії : Помилка p2279 Opel corsa opc
Привіт, як назва один скаржиться на цю помилку під час уповільнення, тобто робить ковток і випускає l-прискорювач силою, і, крім помилки зниження потужності і фінч? не відключається з діагнозом залишаються....для кого-то ? трапилося? L слово-це помилка ? втрати в контурі всмоктування d...я думав, що в якийсь шланг від повітряного фільтру і далі, але я сказав, що ? все ок...машина не ? зіставлено і має повітряний фільтр оригінал тягне добре, але у випуску горить....не l egr проблема? Що, можливо, вона блокує і повторно не відкрити, добре?
blackwolf76
01-06-2013, 19:43
або датчик тиску у впускному... або навіть метелик всмоктування залишається трохи закриті. Слід перевірити значення в діагностиці тому, коли дефект.
Спасибі black, я тепер не ce l у мене під рукою, але тільки повернення в Сардинії, якщо не вирішити я даю йому руку,
r6raven2010
01-06-2013, 19:55
це код несправності ? витік повітря на вході... керовані муфти? у egr не думаю, що ви riallacci з цим...? від дочірньої компанії в діагнозі при відкритті і закритті
Втулки сон ок, спасибі .... L egr шукають, що не знаходить. Можливо, ч проблем відкриватися.
r6raven2010
01-06-2013, 20:06
скільки км? пу? перевірте тиск повітря, фактичної теоретичної і порівняти їх і переконатися, що немає витоку...
magi1984
03-06-2013, 00:05
ж проблема на opel zaffira, врешті-решт після того, як зрозуміла, cvhe автомобіль механіка було чудово, я видалив egr, swirl, і помилка p2279 ебу :)
Привіт Волхвів.. я Також схильний думати, що є якась проблема з egr.... Я повинен побачити її, дім. людини? ? зробити лог в момент помилки, щоб побачити трохи більше? докладно, що відбувається.... Сьогодні вранці sar? вдома, то є крок
novosti? випадково на машині??? у мене є друг, з corsa opc 192cv, що встановила popoff, і каже мені, що робити, і з ним щось.... хто-небудь знає, як я можу зробити, щоб обійти проблема?? thanks!!
Привіт отже, ми розібрали поп-оригінальні... Все okbrana об'єднує і немає вентиляції.. Лалла ми sbraca трохи триває і ми замінений на трохи більше? ніжна, перевірена машина мессі. Помилка . У будь-якому разі сьогодні
Називаю і відчуваю себе трохи...
Проблема з поп-after пу? бути преднатяг пружини надмірним, а потім спробуйте ще тисячу набору або, у разі тих, регульовані spercaricarla. Дозвольте мені знати,
ви можете сказати, що депресії у вас впускних колекторів і значення потенціометр системи рециркуляції ог у рамках доступу
Не у мене машина під рукою, я бачу, якщо ? ще bosch service
ок
дайте нам знати і не забувати, зміна сигналу датчик витрати повітря в момент активізується клапан системи рециркуляції ог
привіт
ви праві, я не читав автомобілізації
але волхви сказав, що він віддалений egr swirl..... можливо ви помилилися з дизель??? тут ми говоримо про z16ler 1.6 турбо 192cv правильно???