Перегляд Повної Версії : daewoo matiz immo off
tuning73
31-05-2013, 23:56
хлопці, допомога-це 2 дд, що я борюся з matiz з ебу kemsco d3 не запускається, помилка в ебу 2 "неправильний розрахунок і immobilizatore"
я зробив все, що в моєму володінні, але як і раніше не змінилася, коробка код поставити нові чіп-ключі, нічого ж помилка
legendaryslave
01-06-2013, 02:01
спробував зробити частковий на 29f200
Якщо пні пам'ятаю погано для тих, хоче, щоб ми його schedino. Ідіть з цим і ви берете будь-якої проблеми
motorsport
01-06-2013, 14:57
я підтверджую, разом nisba,ви можете зробити це тільки частково,ми хочемо, щоб емулятор!!
tuning73
01-06-2013, 16:20
вже пробував scodifica частини 2 раз
я підтверджую, разом nisba,ви можете зробити це тільки частково,ми хочемо, щоб емулятор!!
я поклав емулятор ж не частина ilprobleema і що після заміни коробка черги і зробили нові ключі поставив блок діви, у мене завжди та ж помилка "немає відповіді для розблокування" на блоці іммо і ебу двигуна, тепер маркування ебу діви, я, як помилка immobilizatore і невірний розрахунок я б не хотів, що це саме ебу, що і туди
motorsport
01-06-2013, 22:25
ОК, ви зробили нові ключі,але ти зробив адаптацію з діагнозом??? якщо у вас є Texa ви без проблем!!!!
Дурне запитання.... Після установки емулятор code, ви стаккато в іммобілайзер?
Емулятор для daewo autocode і вирізати pin іммо на ебу, зроблені десятками матчів першого пострілу
Одна річ, якщови відключення flash перевіряє, добре, що немає ніяких залишків смоли в іншому випадку зварювання можуть створити деякі проблеми
tuning73
02-06-2013, 17:40
Дурне запитання.... Після установки емулятор code, ви стаккато в іммобілайзер?
звичайно, я поставив емулятор від схеми всередині ебу вирізати pin-код 56 (якщо не помиляюся, і навіть провід k-line діагностика) не дорівнює частині
Емулятор для daewo autocode і вирізати pin іммо на ебу, зроблені десятками матчів першого пострілу
Одна річ, якщови відключення flash перевіряє, добре, що немає ніяких залишків смоли в іншому випадку зварювання можуть створити деякі проблеми
це спалах окремостоячий 2 рази перевірив контакти по одному зварних швів ідеально підходять 1 питання, але емулятор-софт покласти його незаймана чи немає необхідності ? четвер мені приходить новий ecu повинен scodificare поставити емулятор або його частину, також кодується ?
ОК, ви зробили нові ключі,але ти зробив адаптацію з діагнозом??? якщо у вас є Texa ви без проблем!!!!
я зробив 20 разів адаптація з texa тому всю процедуру, але ж не запускається, то, що я помітив, що після корекції за допомогою texa і, очевидно, не частина перечитувала файлів всередині коробки черги і не змінилося нічого, те, що я написав, я так думаю, що процедура не працює
tuning73
03-06-2013, 13:26
я отримую божевільний я поставив інший блок управління (не знаю, якщо б з ладу навіть в цьому ж проблема, іммо активний і не починається навіть не з емулятором, хто дає мені якесь рішення, aiutooooooooo
мені підтвердили, що з емулятор повинен, починаючи з ебу і kemsko d3 розрізати провід 56 іммо встановлений емулятор siaccende зелений індикатор блимає 3 рази червоний світлодіод (емулятора) вимикається, але bastarda не запускається :confused:
Потрібно припаяти три дроти і просто, якщо емулятор ? відкрила ? autoapprendente і flash не повинні стосуватися абсолютно
tuning73
04-06-2013, 21:38
aggiornameto фінал
автомобіль і футбольний проблема була в ебу двигуна, замінена гру без проблем, але я повинен сказати, що емулятори, які продають китайські не працюють, пробував різні, і не йдуть ні з блоку управління передаються в зашифрованому вигляді і навіть діви не змінює.
спасибі всім за відповіді, з повагою