Перегляд Повної Версії : налаштування рульового управління golf5
legendaryslave
31-05-2013, 23:19
хлопці, я в off golf 5 1.9 tdi 105л.з., двигун BXE, що він шпигун, підсилювач керма горить і в діагнозі я наступні помилки 02546 кінцевий вимикач кермо адаптації base+ 00778 датчик кута повороту рульового я намагався зробити адаптацію, але процес не йде хороший кінець миха у вас процедура vag або щось перевіряв, що я не можу вимкнути знаєте, шпигун
legendaryslave
31-05-2013, 23:43
знайшов це, завтра спробуємо
Sensor for Steering Angle (G85)
Необхідні умови:
Start the vehicle.
Turn the steering wheel one turn to the right and one turn to the left.
Drive in a short distance straight line on a level surface at a speed not higher than 20 км/год.
If the steering wheel is straight during the test drive then stop the vehicle with the wheels pointed straight.
Ensure that the steering wheel is not moved again.
Keep the engine running and do not switch off the ignition.
System voltage at least 12.0 См.
[Select]
[03 - Brake Electronics]
[Measuring Blocks - 08]
Група 004
[Go!]
Check field 1, the value has to be between -1.5 and +1.5 ?.
[Done, Go Back]
[Coding-II - 11]
OR (if Coding-II is not available)
[Security Access - 16]
Enter 40168, to enable the basic setting.
[Do it!]
[Basic Settings - 04]
Group 060
[Go!]
After a successful basic setting, field 2 should say "ОК".
[Done, Go Back]
[Close Controller, Go Back - 06]
Примітки: After successful basic setting the Steering Stop Limit needs to be adapted too.
---------Датчик кута повороту керма (G85)-------------
Необхідні умови:
Завести автомобіль.
Повернути кермо на один оборот вправо і поворот наліво.
Керівництво в декількох прямій лінії відстань на рівній поверхні на швидкість? не більше 20 км / год.
Якщо кермо право під час тест-драйву, тому, щоб зупинити автомобіль з колесами маркованими.
Переконайтеся, що рульове колесо не рухається знову.
Тримати включеним двигуном і не вимикайте двигун.
Напруга системи, принаймні, 12,0 См.
[Вибрати]
[03 - Електроніка гальмівний]
[Блоки вимірювань - 08]
Група 004
[Go!]
Перевірте поле 1, значення повинно бути в діапазоні від -1.5 і +1.5 ?.
[Done, Go Back]
[Coding-II - 11]
АБО (якщо Кодування-II ? є)
[Security Access - 16]
Введіть 40168, щоб активувати базові установки.
[Do It!]
[Основні налаштування - 04]
Група 060
[Go!]
Після налаштування бази успіх, поле 2 має сказати, "ОК".
[Done, Go Back]
[Close Controller, Go Back - 06]
Примітка: Після налаштування бази успіх, на упор рульового керування повинна бути адаптована також.
Steering Stop Limit Adaptation
--------------(Engine still running)--------------------------------
Center steering wheel (?10?) and hold it centered for 5 seconds.
Turn steering wheel completely to the left and hold it there for a second.
Turn steering wheel completely to the right and hold it there for a second.
Center steering wheel (?10?).
Switch OFF engine and ignition.
Switch ON ignition.
Wait 5 seconds.
Steering Assist Warning Lamp should turn OFF. If it doesn't, perform a short test drive.
If the 02546 - Steering Stop Limit 005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation fault will not clear after driving the vehicle and completing
the VW Golf (1K) Steering Assist процедури, increase the time in-between key cycles 30 seconds to or more
----------Датчик кута повороту керма (G85)-----------------
Управління кінцевий вимикач Адаптації
(Двигун ще горить)
Кермо Center (? 10 ?) і тримати його по центру протягом 5 секунд.
Повернути рульове колесо до упору вліво і тримати його в l? для других.
Поверніть рульове колесо до упору вправо і утримуйте l? для других.
Кермо центр (? 10 ?).
Вимикання двигуна і запалювання.
Включити запалювання.
Почекайте 5 секунд.
Управління Попередження лампа Assist згаснути. В іншому випадку, виконати короткий тест-драйв.
Якщо 02546 - Межа керма зупиняють 005 - Немає чи неправильна установка / адаптація підстави відмови не видаляти після експлуатації автомобіля і проходження VW Golf (1K) Steering дії Assist,
збільшення часу між циклами ключ протягом 30 секунд або більше?
blackwolf76
01-06-2013, 00:34
я ? довелося ж питання кілька днів тому на машині, одно, хоча, якщо інший двигун.
якщо індикатор горить тільки жовта ? ініціалізація датчика, якщо лампа рульового керування загоряється червоний-значить, що ? схопився, датчик кута повороту, не змінний, а потім торкніться змінити золотниковий всього, що має досить високу вартість, регенерувати протягом тисяч євро на VW. Я знайшов використовується і я вирішив проблему.
legendaryslave
01-06-2013, 01:57
я ? довелося ж питання кілька днів тому на машині, одно, хоча, якщо інший двигун.
якщо індикатор горить тільки жовта ? ініціалізація датчика, якщо лампа рульового керування загоряється червоний-значить, що ? схопився, датчик кута повороту, не змінний, а потім торкніться змінити золотниковий всього, що має досить високу вартість, регенерувати протягом тисяч євро на VW. Я знайшов використовується і я вирішив проблему.
жовтий-але ви зробили процедуру, згадана вище?
blackwolf76
01-06-2013, 08:49
жовтий-але ви зробили процедуру, згадана вище?
Процедуру потрібно виконувати треба, типу після зміни коробки або скидання параметрів autoadattativi. А я, я зробив це з kts, який вів мене крок/крок, а ? ті ж, що у вас показано, ви, тільки, що я не знаю, якщо йде вручну дії.
Якщо у вас є dignosi все, ви повинні зробити без проблем.
blackwolf76
01-06-2013, 08:52
PS: дії з kts не забезпечує руху по дорогах вирівнювання, і якщо я не помиляюся, не повинно бути ніяких помилок в пам'яті рульового управління.
legendaryslave
01-06-2013, 10:09
PS: дії з kts не забезпечує руху по дорогах вирівнювання, і якщо я не помиляюся, не повинно бути ніяких помилок в пам'яті рульового управління.
я зробив як процедура braian bee, що cdp безрезультатно
blackwolf76
01-06-2013, 10:17
Я знаю, що ? коробка проблема.
legendaryslave
01-06-2013, 12:29
Я знаю, що ? коробка проблема.
ок, я бачив з vag не визначає кут повороту
blackwolf76
01-06-2013, 12:59
ок, я бачив з vag не визначає кут повороту
пошук небагато, в цих місцях вона і використовується приблизно в 2/300 євро. Нова варто очей.
motorsport
01-06-2013, 23:15
привіт legend я думаю, проблема як коробка, дайте мені знати, якщо вам потрібно рів. у наявності!
legendaryslave
02-06-2013, 15:25
привіт legend я думаю, проблема як коробка, дайте мені знати, якщо вам потрібно рів. у наявності!
він тепер в понеділок можу залишити, тому що edesso і повстав навіть зусилля на педалі я повинен працювати спокійно