КПК

Прагляд Поўнай Версіі : налады рулявога кіравання golf5

legendaryslave
31-05-2013, 23:19
хлопцы, я ў off golf 5 1.9 tdi 105л.с., рухавік BXE, што ен шпіен, узмацняльнік руля гарыць і ў дыягназе я наступныя памылкі 02546 канцавы выключальнік руль адаптацыі base+ 00778 датчык вугла павароту рулявога я спрабаваў зрабіць адаптацыю, але працэс не ідзе добры канец міха у вас працэдура vag або што-то правяраў, што я не магу выключыць ведаеце, шпіен

legendaryslave
31-05-2013, 23:43
знайшоў гэта, заўтра паспрабуем
For Sensor Steering Angle (G85)

Неабходныя ўмовы:

Start the vehicle.
Turn the steering wheel one turn to the right and one turn to the left.
Drive in a short distance straight line on a level surface at a speed not higher than 20 км/ч.
If the steering wheel is straight during the test drive then stop the vehicle with the wheels pointed straight.
Ensure that the steering wheel is not moved again.
Keep the engine running and do not switch off the ignition.
System voltage at least 12.0 Гл.

[Select]
[03 - Brake Electronics]
[Measuring Blocks - 08]
Група 004
[Go!]
Check field 1, the value has to be between -1.5 and +1.5 ?.
[Done, Go Back]
[Coding-II - 11]
OR (if Coding-II is not available)
[Security Access - 16]
Enter 40168, to enable the basic setting.
[Do it!]
[Basic Settings - 04]
Group 060
[Go!]
After a successful basic setting, field 2 should say "ОК".
[Done, Go Back]
[Close Controller, Go Back - 06]

Заўвагі: After successful basic setting, the Steering Stop Limit needs to be adapted too.

---------Датчык вугла павароту руля (G85)-------------

Неабходныя ўмовы:

Завесці аўтамабіль.
Павярнуць руль на адзін абарот паварот направа і налева.
Кіраўніцтва ў некалькіх прамой лініі адлегласць на роўнай паверхні на хуткасць? не больш за 20 км / гадзіну.
Калі руль права падчас тэст-драйву, таму, каб спыніць аўтамабіль з коламі маркированными.
Пераканайцеся, што рулявое кола не рухаецца зноў.
Трымаць уключаным рухавіком і не выключайце рухавік.
Напружанне сістэмы, па крайняй меры, 12,0 Гл.

[Пазначце]
[03 - Электроніка тармазной]
[Блокі вымярэнняў - 08]
Група 004
[Go!]
Калі ласка, праверце поле 1, значэнне павінна быць у дыяпазоне ад -1.5 і +1.5 ?.
[Done, Go Back]
[Coding-II - 11]
АБО (калі Кадаваньне-II не ? маецца)
[Security Access - 16]
Калі ласка, увядзіце 40168, каб актываваць базавыя ўстаноўкі.
[Do It!]
[Асноўныя налады - 04]
Група 060
[Go!]
Пасля налады базы поспех, поле 2 павінна сказаць, "ОК".
[Done, Go Back]
[Close Controller, Go Back - 06]

Заўвага: Пасля наладкі базы поспех, на націск рулявога кіравання павінна быць адаптаваная таксама.

Steering Stop Limit Adaptation

--------------(Engine still running)--------------------------------

Center steering wheel (?10?) and hold it centered for 5 seconds.
Turn steering wheel completely to the left and hold it there for a second.
Turn steering wheel completely to the right and hold it there for a second.
Center steering wheel (?10?).
Switch OFF engine and ignition.
Switch ON ignition.
Wait 5 seconds.
Steering Assist Warning Lamp should turn OFF. If it doesn't, perform a short test drive.

If the 02546 - Steering Stop Limit 005 - No or Incorrect Basic Setting / Adaptation fault will not clear after driving the vehicle and completing
the VW Golf (1K) Steering Assist працэдуры, increase the time in-between key cycles to 30 seconds or more

----------Датчык вугла павароту руля (G85)-----------------
Кіраванне канцавы выключальнік Адаптацыі

(Рухавік яшчэ гарыць)

Руль Center (? 10 ?) і трымаць яго па цэнтру на працягу 5 секунд.
Павярнуць рулявое кола да ўпора налева і трымаць яго ў l? для другіх.
Павярніце рулявое кола да ўпора направа і ўтрымлівайце l? для другіх.
Руль цэнтр (? 10 ?).
Выключэнне рухавіка і запальвання.
Уключыць запальванне.
Пачакайце 5 секунд.
Кіраванне Папярэджанне лямпа Assist згаснуць. У адваротным выпадку, выканаць кароткі тэст-драйв.

Калі 02546 - Мяжа руля спыняюць 005 - Няма або няправільная ўстаноўка / адаптацыя падставы адмовы не выдаляць пасля эксплуатацыі аўтамабіля і праходжання VW Golf (1K) Steering дзеянні Assist,
павелічэнне часу паміж цыкламі ключ на працягу 30 секунд ці больш?

blackwolf76
01-06-2013, 00:34
я ? давялося ж пытанні некалькі дзен таму на машыне, роўна, хоць, калі з другога рухавік.

калі індыкатар гарыць толькі жоўтая ? ініцыялізацыя датчыка, калі лямпа рулявога кіравання таксама загараецца чырвоны-значыць, што ? ускочыў, датчык вугла павароту, не зменны, а затым краніце змяніць золотниковый ўсе, што мае кошт даволі высокую, рэгенераваць на працягу тысяч еўра на VW. Я знайшоў які выкарыстоўваецца і я вырашыў праблему.

legendaryslave
01-06-2013, 01:57
я ? давялося ж пытанні некалькі дзен таму на машыне, роўна, хоць, калі з другога рухавік.

калі індыкатар гарыць толькі жоўтая ? ініцыялізацыя датчыка, калі лямпа рулявога кіравання таксама загараецца чырвоны-значыць, што ? ускочыў, датчык вугла павароту, не зменны, а затым краніце змяніць золотниковый ўсе, што мае кошт даволі высокую, рэгенераваць на працягу тысяч еўра на VW. Я знайшоў які выкарыстоўваецца і я вырашыў праблему.
жоўты-але вы зрабілі працэдуру, згаданая вышэй?

blackwolf76
01-06-2013, 08:49
жоўты-але вы зрабілі працэдуру, згаданая вышэй?

Працэдуру трэба выконваць трэба, тыпу пасля змены скрынкі або скіду параметраў autoadattativi. А я, я зрабіў гэта з kts, які веў мяне крок/крок, а ? тыя ж, што ў вас паказана, вы, толькі, што я не ведаю, калі ідзе ўручную дзеянні.

Калі ў вас есць dignosi усе, што вы павінны зрабіць без праблем.

blackwolf76
01-06-2013, 08:52
PS: дзеянні з kts не забяспечвае руху па дарогах для выраўноўвання, і калі я не памыляюся, не павінна быць ніякіх памылак у памяці рулявога кіравання.

legendaryslave
01-06-2013, 10:09
PS: дзеянні з kts не забяспечвае руху па дарогах для выраўноўвання, і калі я не памыляюся, не павінна быць ніякіх памылак у памяці рулявога кіравання.
я зрабіў як працэдура braian bee, што cdp безвынікова

blackwolf76
01-06-2013, 10:17
Я ведаю, што ? скрынка праблема.

legendaryslave
01-06-2013, 12:29
Я ведаю, што ? скрынка праблема.
ок, я бачыў з vag не вызначае вугал павароту

blackwolf76
01-06-2013, 12:59
ок, я бачыў з vag не вызначае вугал павароту

пошук крыху, у гэтых месцах яна і выкарыстоўваецца прыкладна ў 2/300 еўра. Новая варта вачэй.

motorsport
01-06-2013, 23:15
прывітанне legend я думаю, што праблема як скрынка, дайце мне ведаць, калі вам трэба рыў. у наяўнасці!

legendaryslave
02-06-2013, 15:25
прывітанне legend я думаю, што праблема як скрынка, дайце мне ведаць, калі вам трэба рыў. у наяўнасці!
ен зараз у панядзелак магу пакінуць, таму што edesso і паўстаў нават высілак на педалі я павінен працаваць спакойна