Прагляд Поўнай Версіі : Карту fiat 600 1.1
tidus1985
31-05-2013, 18:12
прывітанне ўсім, паставіў карту diuna fiat 600 1,1 fire 2006 года, мая жонка :D
я зрабіў мод, каб паспрабаваць, улічваючы, што не дарма спецыялізуецца з бензін, аўтамабіль ? есць фільтр cda, я tccato толькі авансы і бензін, я ведаю, што трэба зарабіць шмат, але для таго, каб паспрабаваць і даведацца, я проста мала!
любая крытыка-савет-conisglio ? добра прымае!
файл ложак з kess v2 клон, я думаю, не павінен мець праблем пісаць з такой жа паслядоўны, chk правільна
вядома, не той яшчэ, таму так як авансавыя плацяжы, калі я зрабіў недалека ад прыстойнасці ап няма, і не хацелася б свідраваць поршань :D
Backgroop
31-05-2013, 19:28
nn падыходзіць.. :rolleyes: у зша, калі табе гэта кажу, але, па мне, вы побач , дасягненняў, фактаў, дрэнна, дрэнна.. ін'екцыі nn пагаворым пра гэта..
Backgroop
31-05-2013, 19:44
Зірнеце на гэта:
tidus1985
31-05-2013, 20:30
дзякуй студыі адразу, на бензінавыя рухавікі пад 0!!
tidus1985
31-05-2013, 20:37
бачыў, затым ідзе ранняе max-3 балаў, што я не ведаю ці гэта градусаў, пасля мета нагрузкі і ўжо з 2000 абаротаў, бензін павялічвае макс 3%, ад 2800 абаротаў максімальная частата кручэння, ок, у гэтым выпадку бензін падымаецца, таму што, як правіла, на бензінавых я ведаў, што на самай справе bisgna ці пакінуць smagrire нізкіх і даць трохі высокіх і авансавых плацяжоў на высокіх, а затым на сваю карту вернецца!
Backgroop
31-05-2013, 20:59
бачыў, затым ідзе ранняе max-3 балаў, што я не ведаю ці гэта градусаў, пасля мета нагрузкі і ўжо з 2000 абаротаў, бензін павялічвае макс 3%, ад 2800 абаротаў максімальная частата кручэння, ок, у гэтым выпадку бензін падымаецца, таму што, як правіла, на бензінавых я ведаў, што на самай справе bisgna ці пакінуць smagrire нізкіх і даць трохі высокіх і авансавых плацяжоў на высокіх, а затым на сваю карту вернецца!
не толькі для таго, каб вызначыць дакладна, колькі можна вышмараваць науглероживания вам будзе служыць інструментам для чытання з тэрасай з выглядам на стехиометрической або дыягназ для значэнняў зонд, карту, што я выклаў, гэта добра, вы можаце палепшыць яго anticipandola пі? на сярэдніх і уключыўшы ў яе, пакуль nn адчуваеце легкае бразджанне блока цыліндраў (што-то накшталт у старых рухавікоў fire, калі anticipavi ад запальвання).. увогуле калі ўсе тычыцца механікі nn, вы атрымаеце granch? вынікаў..
tidus1985
31-05-2013, 21:28
дыягназ я, я бачу, значэння датчыка часу, а ідзе ўжо трохі лепш ? больш гатовы, як я інтэрпрэтую значэння датчыка? мы кажам, што? значэнне і мэту, аптымальным?
Backgroop
31-05-2013, 21:39
Лямбда-зонд вымярае долю стехиометрического значэння лямбда-вы атрымліваеце, выконваючы простыя аперацыі
Лямбда= (паліва/паветра) / 14,5
дзе 14,5 ўяўляе аптымальнае значэнне cio? правільнае суадносіны стехиометрической
сігнал лямбда павінна пампавацца пастаянна ў полі выкарыстання, добра
вызначаны паміж 0 і 1Volts (як правіла, паміж 0,2 і 0,8 V)
таму? лямбда = 1 азначае, што сумесь у адносіны стехиометрической
лямбда - >1 азначае, што сумесь бедная (напружанне ніжэй 0,5)
лямбда - <1 азначае багатую сумесь (пры больш высокіх высілках 0,5-
0,6 Вольт да 0,85-0,9 V)
tidus1985
31-05-2013, 21:44
Backgroop
31-05-2013, 21:55
толстею сумесь на нізкіх, што на высокіх рэзка nn вам дар? вялікіх вынікаў у формуле лямбда descrittoti першай відаць, што суадносіны паветра і паліва павінна быць прама прапарцыйна..
cio? вы можаце мець адхіленне ад аптымальнага значэння больш чым на +/-2, калі хочаце больш прадукцыйнасці, вы павінны палягчэння адвядзення паветра ўнутры рухавіка.. з фільтрам, спартыўны або накіроўваюць паветра так, што заходзьце-й? хутка і pi? свежыя.. дакранаючыся ледзь авансавыя плацяжы нізкія, максімум, 2-або 3-кропкавай вам аўтамабіль-й? гатовы.