КПК

Перегляд Повної Версії : цікаво, погляд на карту astra 1.7 cdti z17dth ecu bosch edc16c9 943_268

andrew64
30-05-2013, 20:55
привіт всім, мій друг astra sw 1.7 cdti ecu edc16c9 943_268
я читав ecu з mpps v5, і я від дивного файли 1 мега незважаючи на те, що програміст говорив, що писав тільки ecu
я добув файл ліжко з bdm 943_268 завжди мега-і порівнюючи його були дуже різні відкриття файлу з драйверами ecm 1.61, але я не знаю, що змінити, чому? ? перший раз, коли я відкриваю edc16c9

заклик

до експерта, який дає мені поради, що змінити, щоб зробити її більш легкою, грайливою і зміна має бути зроблено на файл-ліжко або на те, закуплені bdm і якщо я пишу те, procuratodopo внесення змін проти допомоги єс " ризик, що блок ecu ?

mafani
30-05-2013, 22:13
"привіт", але ? перший раз, коли ви відкриваєте файл edc16c9 або в перший раз, що потрібно mod файл?чому c9 або що це ? завжди edc16 bosch, отже, карти сон-завжди ті. якщо ви знаєте, що робити, починає щось робити чи, принаймні, на те, що ви знаєте і те пошта мод, який ви допомогли мені, де ви перебуваєте в біді

SandroMarciano
30-05-2013, 22:17
для виступу читання я іду філософії завжди писати читати файл з таким же інструментом і на тій же машині... зокрема, якщо ви perplessit? читайте в bdm екю, cos? ви завжди можете повернутися назад...

Для карту, як сказав mafani ? класичний edc16... сторони від карти педаль, то обмежувачі крутного моменту, лямбда-turbo, обмежувач turbo, і якщо c'? потрібен rail і заздалегідь

andrew64
31-05-2013, 16:17
файл, який я добув ? читав bdm моя perplessit? виходить з того, що, порівнюючи два файлу, файл ліжко з mpps являє рядків, прямий і в іншому є криві і ніби mpps він не читав ну я думаю перша частина файлу , якщо блок ecu з файл, що там? не можу розблокувати bdm? я додаю файл до редагування

SandroMarciano
31-05-2013, 17:57
я не бачив цей файл, але рядка прямі, про який ви говорите у файлі ліжко з mpps з-за часткового читання, що робить інструмент діагноз. Якщо ви довіряєте резервного копіювання в bdm, що у вас є, то йдіть спокійно! У будь-якому випадку, якщо з якоїсь причини ви втратите вміст ключі, кодування форсунок і т. д. і т. п. ви повинні scodificare мапу читати bdm (від одного), перед записом, якщо б ваш ви можете завантажити його, без проблем!

andrew64
31-05-2013, 20:27
привіт sandromarciano
завдяки своїй доступності? info
якщо я беру файл, ліжко з mpps і ricostruisco відсутню частину було б краще переписати це після in bad dad?
ви можете поглянути на мод файл і дати мені поради ? я б не хотів, щоб завдати шкоди .

msport (exil77grande)
01-06-2013, 09:47
раджу тобі не писати цей мод.

andrew64
01-06-2013, 12:44
і я cosiglieresti ?
де ? неправильно

SandroMarciano
02-06-2013, 09:49
файл, який я добув ? читав bdm моя perplessit? виходить з того, що, порівнюючи два файлу, файл ліжко з mpps являє рядків, прямий і в іншому є криві і ніби mpps він не читав ну я думаю перша частина файлу , якщо блок ecu з файл, що там? не можу розблокувати bdm? я додаю файл до редагування

вибачте, але порівнюючи його із файли, розміщені на початку обговорення ви не розумієте нічого, що спочатку ви партії?

cinqueturbo
02-06-2013, 11:39
вибачте, але порівнюючи його із файли, розміщені на початку обговорення ви не розумієте нічого, що спочатку ви партії?

Проблема, що орі BDM і орі MPPS вони не дуже сумісні..
я рекомендую змивати його конкретного cio? або способи, то, ліжко з BDM або способи читання MPPS
і напиши те, що на ліжко.
навіть s? я повинен сказати, що читання MPPS не переконає мене, що багато..

andrew64
05-06-2013, 09:58
прошу вибачення за затримку у відповідях, але я був за межами міста? і у мене не було книжки

додаю вихідний файл прочитаний bdm і зміна файлу, другий крок

SandroMarciano
05-06-2013, 13:38
*680c8 ? карту egr... я? живу орі... змінений таким чином, не має сенсу
*D43D2 що ??
*E3C96 і наступних ви знаєте, що це таке?
*CBAFA і CBD3E лямбда
*C3CC0 і C3D8C повинні бути egr

Обмежувач крутного моменту можна підняти ще, то охочих там повинні бути й інші обмежувачі на дизельне паливо, але насамперед я хотів би тільки з виправлення сказані.

andrew64
05-06-2013, 23:18
ок, спасибі,
я роблю виправлення, які мені поради, і тоді його місце і скажіть мені, як йде !!!