Прагляд Поўнай Версіі : цікава, погляд на карту astra 1.7 cdti z17dth ecu bosch edc16c9 943_268
andrew64
30-05-2013, 20:55
прывітанне ўсім, мой сябар astra sw 1.7 cdti ecu edc16c9 943_268
я чытаў ecu з mpps v5, і я ад дзіўнага файлы 1 мега нягледзячы на тое, што праграміст казаў, што пісаў толькі ecu
я здабыў файл ложак з bdm 943_268 заўседы мега-і параўноўваючы яго былі вельмі розныя адкрыцця файла з драйверамі ecm 1.61, але я не ведаю, што змяніць, чаму? ? першы раз, калі я адкрываю edc16c9
заклік
да эксперта, які дае мне парады, што змяніць, каб зрабіць яе больш легкай, гуллівай і змяненне павінна быць зроблена на файл-ложак ці на тое, закупленыя bdm і калі я пішу тое, procuratodopo ўнясення змяненняў з супроць дапамогі ес " рызыка, што блок ecu ?
"прывітанне", але ? першы раз, калі вы адкрываеце файл edc16c9 або ў першы раз, што трэба mod файл?чаму c9 ці што гэта ? заўседы bosch edc16, такім чынам, карты сон-заўседы тыя. калі вы ведаеце, што рабіць, пачынае што-то рабіць ці, па крайняй меры, тое, што вы ведаеце і тое пошта мод, які вы дапамаглі мне, дзе вы знаходзіцеся ў бядзе
SandroMarciano
30-05-2013, 22:17
для выступлення чытання я прытрымліваюся філасофіі заўседы пісаць файл чытаць з такім жа інструментам і на той жа машыне... у прыватнасці, калі вы perplessit? чытайце ў bdm ecu, cos? вы заўседы можаце вярнуцца назад...
Для карту, як сказаў mafani ? класічны edc16... боку ад карты педаль, то абмежавальнікі крутоўнага моманту, лямбда-turbo, абмежавальнік turbo, і калі c'? патрэбен rail і загадзя
andrew64
31-05-2013, 16:17
файл, які я здабыў ? чытаў bdm мая perplessit? зыходзіць з таго, што, параўноўваючы два файла, файл-ложак з mpps ўяўляе з радкоў, прамой і ў іншым есць крывыя і як быццам mpps ен не чытаў ну я думаю першая частка файла , калі блок ecu з файл, што там? не магу разблакаваць bdm? я прыкладаю файл да рэдагавання
SandroMarciano
31-05-2013, 17:57
я не бачыў гэты файл, але радкі прамыя, аб якім вы кажаце ў файле ложак з mpps з-за частковага чытання, што робіць інструмент дыягназ. Калі вы давяраеце рэзервовага капіявання ў bdm, што ў вас есць, то ідзіце спакойна! У любым выпадку, калі па нейкай прычыне вы страціце змесціва ключы, кадоўкі фарсунак і г.д. і да т.п. вы павінны scodificare карту чытаць bdm (ад аднаго), перад запісам, калі б ваш вы можаце загрузіць яго, без праблем!
andrew64
31-05-2013, 20:27
прывітанне sandromarciano
дзякуючы сваей даступнасці? і info
калі я бяру файл, ложак з mpps і ricostruisco частку, якой не хапае было б лепш перапісаць гэта пасля in bad dad?
вы можаце зірнуць на мод файл і даць мне парады ? я б не хацеў, каб нанесці шкоду .
msport (exil77grande)
01-06-2013, 09:47
раю табе не пісаць гэты мод.
andrew64
01-06-2013, 12:44
і я cosiglieresti ?
дзе ? няправільна
SandroMarciano
02-06-2013, 09:49
файл, які я здабыў ? чытаў bdm мая perplessit? зыходзіць з таго, што, параўноўваючы два файла, файл-ложак з mpps ўяўляе з радкоў, прамой і ў іншым есць крывыя і як быццам mpps ен не чытаў ну я думаю першая частка файла , калі блок ecu з файл, што там? не магу разблакаваць bdm? я прыкладаю файл да рэдагавання
выбачайце, але параўноўваючы яго з файлы, размешчаныя ў пачатку абмеркавання вы не разумееце нічога, што першапачаткова вы партыі?
cinqueturbo
02-06-2013, 11:39
выбачайце, але параўноўваючы яго з файлы, размешчаныя ў пачатку абмеркавання вы не разумееце нічога, што першапачаткова вы партыі?
Праблема, што врі BDM і врі MPPS яны не вельмі сумяшчальныя..
я рэкамендую змываць яго канкрэтнага cio? ці спосабы, то, ложак з BDM або спосабы чытання MPPS
і напішы тое, што на ложак.
нават s? я павінен сказаць, што чытанне MPPS не пераканае мяне, што шмат..
andrew64
05-06-2013, 09:58
прашу прабачэння за затрымку ў адказах, але я быў за межамі горада? і ў мяне не было кніжкі
прыкладаю зыходны файл прачытаны bdm і змяненне файла, другі крок
SandroMarciano
05-06-2013, 13:38
*680c8 ? карту egr... я? жыву крычы... зменены такім чынам, не мае сэнсу
*D43D2 што ??
*E3C96 і наступных вы ведаеце, што гэта такое?
*CBAFA і CBD3E лямбда
*C3CC0 і C3D8C павінны быць сістэмы рэцыркуляцыі ог
Абмежавальнік крутоўнага моманту можна падняць яшчэ, то ахвочых там павінны быць і іншыя абмежавальнікі на дызельнае паліва, але перш я хацеў бы толькі з выпраўлення сказаны.
andrew64
05-06-2013, 23:18
ок, дзякуй,
я раблю выпраўленні, якія мне парады, і тады яго месца і скажыце мне, як ідзе !!!