КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Вілем на Am29f400BB bosch 7.5

уварванне
29-05-2013, 23:22
прывітанне ўсім ..

у мяне есць willem, калі я спрабую запісаць файл крычы на памяці запісваецца адбылося, і ложак, як правіла, замест калі то астатак на ecu, і я чытаю на экскурсійнае магу прачытаць, толькі ў boot mode і практычна, калі я вызначаю адсутнічае нумар на фінал.. чытаючы файл ? цалкам адрозніваецца ад ecu, што я напісаў ..

дзе я памыляюся?

каб вы разумелі, 3 фота ..

я павінен выбраць чып, які ў мяне пад am29f400 або 29f400? таму што, абраўшы толькі 29f400 калі я КОД ад willem у мяне распазнае чып, у той час як з am29f400 распазнае правільна, то skip write 0xFF павінен быць уключаны?

legendaryslave
29-05-2013, 23:49
машына з файла willem ?

alfajtd
30-05-2013, 08:38
чытайце файл з виллему,

параўнаць яго з арыгінальным,

запішыце файл врі з вілем, прачытайце і параўнаць яго з арыгінальным...

калі ўсе назад зачыніць усе, і пляма павінна пайсці на матацыкле.. калі што saldaure яны зроблены па ўсіх правілах мастацтва...

або ў boot mode запісаць у зыходны файл.

уварванне
30-05-2013, 10:43
чытайце файл з виллему,

параўнаць яго з арыгінальным,

запішыце файл врі з вілем, прачытайце і параўнаць яго з арыгінальным...

калі ўсе назад зачыніць усе, і пляма павінна пайсці на матацыкле.. калі што saldaure яны зроблены па ўсіх правілах мастацтва...

або ў boot mode запісаць у зыходны файл.
дзякуй за падтрымку ..

на самай справе было тое, што я лічыла я .. на willem ? усе ок, але калі я чытаю ў boot mode ад ecu ? пашкоджаны і кантрольная сума няправільна .. у той час як ад willem разглядаецца ў чытанне памеры ў памеры файла крычы ..

зварныя швы я зрабіў некалькі разоў, і я тэставаў адзін у адзін .. можа нейкі трэк на дадзены момант?

але ў праграмаванні я павінен планаваць, як am29f400 правільна? не як 29f400 проста? таму што калі ўсталеўваю 29f400 мяне чытае ecu ад willem так сапсаваны, але ў запісе мне памылку ..
я таксама паспрабаваў змяніць eprom..
мяне закон толькі ў boot mode, і калі я вызначаю ecu бачыў, што не хапае???

затым у запісе мне таму ўсе, аж да палітыкі, што ставіць нас шмат, і затым ідзе ў запісы, ставіць нас шмат часу, і памылкі ..

:/

машына з файла willem ?

я не спрабаваў так як не магу гэта чытаць у школе .. звычайна я магу чытаць і пісаць :(

я не спрабаваў так як не магу гэта чытаць у школе .. звычайна я магу чытаць і пісаць :(

нічога перапісаны .. чытанні .. ricontrollata з нуля, у тым ліку зварных швоў-вынік той жа ..

магчыма, на willem не я am29f400 ?? але толькі 29f400? і ўсе ж ? amd і чып распазнаецца правільна ..

калі перачытваю, eprom, ад galletto змяшчае дадзеныя, але ў розных месцах -.- ...

msport (exil77grande)
01-06-2013, 08:13
прывітанне ўсім ..

у мяне есць willem, калі я спрабую запісаць файл крычы на памяці запісваецца адбылося, і ложак, як правіла, замест калі то астатак на ecu, і я чытаю на экскурсійнае магу прачытаць, толькі ў boot mode і практычна, калі я вызначаю адсутнічае нумар на фінал.. чытаючы файл ? цалкам адрозніваецца ад ecu, што я напісаў ..

дзе я памыляюся?

каб вы разумелі, 3 фота ..

я павінен выбраць чып, які ў мяне пад am29f400 або 29f400? таму што, абраўшы толькі 29f400 калі я КОД ад willem у мяне распазнае чып, у той час як з am29f400 распазнае правільна, то skip write 0xFF павінен быць уключаны?

калі вы чыталі правілы, вы ведаеце, што яны забароненыя вонкавыя спасылкі,а калі вы пакуль не чытаў, я заклікаю цябе зрабіць гэта.

уварванне
01-06-2013, 08:17
калі вы чыталі правілы, вы ведаеце, што яны забароненыя вонкавыя спасылкі,а калі вы пакуль не чытаў, я заклікаю цябе зрабіць гэта.

я чытаў, але не думаў, што прамыя спасылкі на фотаздымкі, размешчаныя на хасце былі забароненыя .. я меў на ўвазе знешнія і абапіраюцца на сервер тыпу imagestacks або падобныя або спасылкі на іншыя сайты або форумы.

а пакуль для мяне пытанне-ці можаш ты мне дапамагчы, а?

уварванне
01-06-2013, 09:23

Прабач, але ў якую частку правілы (можа быць, я чытаю не той!!!!) c'? што я не магу адправіць фатаграфіі, зробленыя з майго тэлефона, узяў з хаста ? я перачытваю і выслізгвае ад мяне:/, дзе я парушыў правілы

msport (exil77grande)
01-06-2013, 14:17
Прабач, але ў якую частку правілы (можа быць, я чытаю не той!!!!) c'? што я не магу адправіць фатаграфіі, зробленыя з майго тэлефона, узяў з хаста ? я перачытваю і выслізгвае ад мяне:/, дзе я парушыў правілы

я не разумею, дзе ж ваша праблема,справа ў тым, што форум прадастаўляе магчымасць размяшчаць тое, што вы хочаце, і калі вы выкарыстоўваеце пошук знаходзіцеся нават напісаў, як вы робіце так што калі мы ўсталеўваем 80 паведамленняў, каб праверыць, ці ўкладанні,screen і т. д. і тады вы прыкладзеце з знешняй службы, што мы іх паставілі, каб 80 паведамленняў?

уварванне
01-06-2013, 14:28
Я думаю, што праблема тут не ? мой .. мяжа 80 паведамленняў ад правілаў ? для загрузкі і запыту pass укладанняў " новыя карыстальнікі змяшчаюцца ў групу "ПАЧАТКОЎЦАЎ", і маюць абмежаванні, могуць праглядаць форум, але не загружаць укладанні тыпу zip,rar,jpg etc,не могуць патрабаваць пароль з спасылкі ўстаўляюцца, калі не пасля таго, як дасягнуты парог 80 паведамленняў (не ўлічваюцца тыя, хто ў форуме, прэзентацыі або паведамленні ад нас, спамам, каб дасягнуць больш легка гэты парог, будуць аўтаматычна перанесеныя ў групу "КАРЫСТАЛЬНІК" і не будзе больш? ніякіх абмежаванняў на спампаваць ці паглядзець файлы rar,zip,jpeg і гэтак далей,для абанемента пытаюцца ў лічку да аднаго з двух адмін,у любым выпадку персанал можа вырашыць індывідуальна, хто ўвайсці ў раздзел " off limits, а хто не,у любым выпадку, нават калі прыехалі на парог 80 паведамленняў, таму што наша мэта складаецца ў тым, каб мець актыўныя карыстальнікі могуць спампаваць не больш за 3 файлаў залатых у дзень атрымання абанемента праграмнага забеспячэння, якія змяшчаюцца на спасылку, каб максімум 2 у тыдзень.даехаўшы да 1000 паведамленняў вы камбала " у групе "ЭКСПЕРТЫ" непатрэбныя паведамленні, напісаныя з мэтай дасягнення вышэйпаказанага парога будуць выдаленыя, а карыстальнік sar? забанен на 15 дзен."

Мяжа ? каб спампаваць і ўцячы, памылкі карыстальнікаў і г. д .. але абмежаваць, таму што я адправіў 3 фота праблемы, што я не вы, здаецца, на імгненне таксама ?

msport (exil77grande)
01-06-2013, 15:39
слухай, я магчыма, не быў дастаткова зразумела,вы хочаце размясціць 3 фатаграфіі ?
правілы вас ніхто не абмяжоўвае, але яго трэба рабіць з рэжым пашыраны, што кожны можа выкарыстоўваць у рамках форуму,калі вы яшчэ не зразумелі, скажыце, што я спрабую растлумачыць па-кітайску, можа быць, мы разумеем, што лепш.

уварванне
01-06-2013, 15:57
Няма, няма, я Зразумеў.. Так, ты**** ? гэта ? дома ..амін

Я напісаў**** .c p...ці. Калі няма, здаецца, іншай :)