КПК

Перегляд Повної Версії : Думку Карта Focus 1,6 TDCI 90cv

cinqueturbo
29-05-2013, 22:58
Привіт всім!!!!
для тих, хто трохи часу, щоб цілком присвятити себе мені дасть суд на цю карту?
я готовий за будь-яку критику і особливо поради...;)

magi1984
29-05-2013, 23:41
спробуйте і ви не будете відчувати велику різницю у продуктивності, проте в цілому добре.
ти торкнувся карти право на правильному шляху.
є ще багато карт від редагування в 2d, тип нм на iq, лямбда і обмежувачі крутного моменту для руху, але в карті soft, як це, що я міг би визначити КРОК 1, не ? необхідно, щоб доторкнутися до них

cinqueturbo
29-05-2013, 23:48
спробуйте і ви не будете відчувати велику різницю у продуктивності, проте в цілому добре.
ти торкнувся карти право на правильному шляху.
є ще багато карт від редагування в 2d, тип нм на iq, лямбда і обмежувачі крутного моменту для руху, але в карті soft, як це, що я міг би визначити КРОК 1, не ? необхідно, щоб доторкнутися до них

Великий Волхвів!!! і честь, що ваш коментар ;)
але, по-твоєму, що там? витягнув у резюме?
і ви можете дати мені деяку інформацію на крок 2, якщо я не прошу занадто багато?
або де я можу знайти те, що потрібно в 2D?
тим часом спасибі....

SandroMarciano
30-05-2013, 07:40
1CA21C лямбда
1cb734 обмежувач крутного моменту
1cde2c і слідувати обмежувач крутного моменту для одного руху
1E4BDC? обмежувач залежно від температури всмоктуваного повітря, у вас змінено з 65? ... я б, навпаки,
1e8774 і нижче, на відміну від, як вважають багато хто, не є обмежувачі крутного моменту, регулятор тиску дизельного палива, ви будете мати порожніх...

Я? живу час оригінальний, але я б дав кроком на педаль до 450, обмежувачі крутного моменту, відповідно, і карту лямбда-abbasserei дуже, біля 1000punti (якщо, звичайно, автомобіль не має fap,але якщо я не помиляюся, то не слід встановлювати його в 90cv)

magi1984
30-05-2013, 09:52
cinqueturbo не перебільшуйте, не слюда жан тодд

ми говоримо, що, говорячи в термінах %, на педаль акселератора, ви можете спокійно дати подвійний крок, який ви дали ви.
змінюється, звичайно, обмежувачі крутного моменту, в тому числі обмежувачі крутного моменту для руху, які знаходяться за адресою 1cbe2c, я думаю, що сандро має неправильний тип лист
в даний час обмежують крутний момент до 2500, cio? 250nm. їх максимальне значення, отримані в карти педалі акселератора
карту лямбда-ви можете підвищити, сто очок
1e8774 rimettili оригінальні
в тиск у магістралі високого тиску c'? помилка, у вас збільшена на 50 базисних cio? у 5бар...мене хотіли знизити 50 бар cio? 500 очок

cinqueturbo
30-05-2013, 12:42
Дякую Хлопці!!
тепер мені накласти? відразу!
з вашим вказівкам, sistemer? помилки на цій карті stepp1,
і маяк в stepp2, щоб трохи збільшити, pi?,
клієнт, можливо, хоче спробувати-й? агресивний,
що мені необхідно перевірити нижче ;)
Знову Дякую....

SandroMarciano
30-05-2013, 14:40
обмежувачі крутного моменту я був неправий, напиши, я адресу написав волхвів, крок 1, тобто те, що вас у курсі, - і ви відчуєте, як тільки зміна, рекомендую вам спробувати прямо один крок більше? штовхнув!

cinqueturbo
30-05-2013, 22:01
обмежувачі крутного моменту я був неправий, напиши, я адресу написав волхвів, крок 1, тобто те, що вас у курсі, - і ви відчуєте, як тільки зміна, рекомендую вам спробувати прямо один крок більше? штовхнув!

Спасибі, Сандро!!!
і Ще
Спасибі Волхвів!!!
я працюю, і що я трохи турботливою з лім. пара і карту лямбда..
я намагаюся зрозуміти щось..

SandroMarciano
30-05-2013, 22:07
тоді на практиці обмежувачі крутного моменту ragionaci, як робити з допомогою педалі, тобто, якщо ви хочете 300 нм (наприклад, переконайтеся в тому, що ти дещо пі? від педалі, то їх кордону з обмежувачем крутного моменту точно. карти lamda, якщо у вас немає dpf, я пропоную вам прокласти всі 1000punti, те, що я зробив, я не курив, навіть не трохи... таким чином...

cinqueturbo
30-05-2013, 22:30
тоді на практиці обмежувачі крутного моменту ragionaci, як робити з допомогою педалі, тобто, якщо ви хочете 300 нм (наприклад, переконайтеся в тому, що ти дещо пі? від педалі, то їх кордону з обмежувачем крутного моменту точно. карти lamda, якщо у вас немає dpf, я пропоную вам прокласти всі 1000punti, те, що я зробив, я не курив, навіть не трохи... таким чином...

Я думаю, що я розумію, що концепція..
але чи проблеми в інтерпретації обмежувачі крутного моменту для руху, які знаходяться поза драйвера..
не знаю, з чого почати, я бачу, 7-ступінчаста коробка передач.. або зрозумів, де 1 або задню передачу, і означають dec..
або зробив скріншот, щоб зрозуміти мої сумніви...

SandroMarciano
30-05-2013, 22:32
на всіх edc16 останній раз ? ретро, однак ви можете moddare навіть, що це!

cinqueturbo
30-05-2013, 22:39
на всіх edc16 останній раз ? ретро, однак ви можете moddare навіть, що це!

Правильно!!
я втратив рудокопи води!!!
якщо я, наприклад, в іншій EDC16, що або драйвер, можливо, я не inceppavo :mad:
може бути, я можу зрозуміти DEC? :confused:
чи спробував зрозуміти щось з winols, але мене відмовилися, і я повинен встановити його..

SandroMarciano
30-05-2013, 22:41
що ви розумієте під "dec"?

cinqueturbo
30-05-2013, 23:03
що ви розумієте під "dec"?

Що ви використовуєте, щоб зрозуміти, що означають значення? X-Y-Z-DEC

magi1984
30-05-2013, 23:21
DEC ? значення в десятковій системі.
коефіцієнт перетворення в обмежувачі крутного моменту для всіх edc16 ? 0,1
тому, якщо в десятковій системі у вас 2500 і помножити на 0,1 отримаєте 250, мок? значення НМ

cinqueturbo
30-05-2013, 23:34
DEC ? значення в десятковій системі.
коефіцієнт перетворення в обмежувачі крутного моменту для всіх edc16 ? 0,1
тому, якщо в десятковій системі у вас 2500 і помножити на 0,1 отримаєте 250, мок? значення НМ

і карту лямбда?
як мені дізнатися, якщо я не знаю, дов? голова і хвіст?
ZZZAAACCCKKK і далі???.... ;)

magi1984
31-05-2013, 00:00
якщо я, наприклад, в іншій EDC16, що або драйвер, можливо, я не inceppavo :mad:

ти згоден, так? ви розумієте, як зробити, щоб інтерпретувати

cinqueturbo
31-05-2013, 00:11
ти згоден, так? ви розумієте, як зробити, щоб інтерпретувати

Ви вже? я працюючи в цьому напрямку....
La verit??
не де-втекла сміятися? ;)

SandroMarciano
31-05-2013, 09:27
для лямбда-значення, помножене на 0,0145 отримаєте співвідношення A/F, для якої значення 1000 відповідає 14,5 частин повітря на 1 палива.

cinqueturbo
31-05-2013, 22:11
Ок!!!
ми сподіваємося, що сприймається ваші поради,
що ви думаєте про це?

cinqueturbo
01-06-2013, 23:20
Ніхто не, що я десь порада чи думка?

SandroMarciano
02-06-2013, 08:51
Ок!!!
ми сподіваємося, що сприймається ваші поради,
що ви думаєте про це?
я agirei набагато більше? на групу, педаль - обмежувач крутного моменту і лямбда (він вважає, що прибути в 1000punti, ? машина з фіксованою геометрії і... замість цього давайте час вприскування оригінальні. він також розраховує, що в цій конкретній екю на відміну від інших (група FAL, VAG та ін) rail вище 1600bar d? дизель... потім все одно puio спробувати, впевнений, машина буде? краще!

cinqueturbo
02-06-2013, 11:30
я agirei набагато більше? на групу, педаль - обмежувач крутного моменту і лямбда (він вважає, що прибути в 1000punti, ? машина з фіксованою геометрії і... замість цього давайте час вприскування оригінальні. він також розраховує, що в цій конкретній екю на відміну від інших (група FAL, VAG та ін) rail вище 1600bar d? дизель... потім все одно puio спробувати, впевнений, машина буде? краще!

Привіт Сандро...
Ок, або зрозуміла, що це пу? тягнути набагато більше, але карти все в порядку?
карту лямбда-той modata правильно? з драйверів не туз...
і, як я говорив волхвів є багато карт з modare драйвер..
карту НМ на IQ і 1CB734?
lim. пара x марсі 1E4BDC гаразд?

carbo92
02-06-2013, 15:09
Привіт Сандро...
Ок, або зрозуміла, що це пу? тягнути набагато більше, але карти все в порядку?
карту лямбда-той modata правильно? з драйверів не туз...
і, як я говорив волхвів є багато карт з modare драйвер..
карту НМ на IQ і 1CB734?
lim. пара x марсі 1E4BDC гаразд?

Я б сказав, збільшити pi? педаль і знизити трохи rail 6% ? трохи занадто високо... що стосується турбо зробити крок різних

cinqueturbo
02-06-2013, 15:50
Я б сказав, збільшити pi? педаль і знизити трохи rail 6% ? трохи занадто високо... що стосується турбо зробити крок різних

привіт і спасибі карбо..
X тиск в магістралі rail 6%. рівносильно 870 Бар до 1250 обертів це занадто багато?
тиск турбо і 2320 -1024 = 1293 тут, я думаю, abbasserei, а я..
карта педаль на 6-23%, чи зможу я отримати до 30%, як ви думаєте?
тепер я роблю ці заходи, то місце.. щоб переконати себе в тому, що ви зробили..
спасибі всім...

carbo92
02-06-2013, 16:00
привіт і спасибі карбо..
X тиск в магістралі rail 6%. рівносильно 870 Бар до 1250 обертів це занадто багато?
тиск турбо і 2320 -1024 = 1293 тут, я думаю, abbasserei, а я..
карта педаль на 6-23%, чи зможу я отримати до 30%, як ви думаєте?
тепер я роблю ці заходи, то місце.. щоб переконати себе в тому, що ви зробили..
спасибі всім...
На педаль я wouldnt-й? поступово і йдуть на 26-27%? він розраховує, що потім ти повинен врівноважити момент, чому? так ? низький

carbo92
02-06-2013, 16:04
Потім деякі карти із драйверів я не розумію, що ви зробили....могли б ви підбити підсумки адреси і кроком, який ви дали?

cinqueturbo
02-06-2013, 16:20
Потім деякі карти із драйверів я не розумію, що ви зробили....могли б ви підбити підсумки адреси і кроком, який ви дали?

Be на це питання ми хотіли б Волхвів або Сандро...
їх у перші step руки рекомендується і вказав на адреси поза драйвера,
за кроком або зробив тест, щоб розміщувати і мати, що він не виходив. якщо в рео на правильному шляху...

carbo92
02-06-2013, 16:23
Be на це питання ми хотіли б Волхвів або Сандро...
їх у перші step руки рекомендується і вказав на адреси поза драйвера,
за кроком або зробив тест, щоб розміщувати і мати, що він не виходив. якщо в рео на правильному шляху...

ок, тільки у мене є час, я переглядаю поради, які вам дали, і так і не можу зрозуміти, що ви змінили

SandroMarciano
03-06-2013, 09:23
запобігає зміна у відсотках, в будь-якому місці, на педаль наприклад фіксованої мети, скажімо, 400 нм, те ж саме зробіть на обмежувачі крутного моменту. В залізничний на перший тест ви також можете залишити оригінал, то ви можете дати 50punti на останній стовпець (і просто). Turbo залиште те, що ви зробили, так цій карті управляє мало ? у фіксованій геометрії, так ? командував в основному з дизельного палива, що введіть...
В лямбда-зоні, в якій ви зміните це добре, але якщо ви хочете витягнути ciuco потрібно abbassarle pi?.
Замість talola перетворення пари/IQ я? живу орі, ми говоримо, що ? необхідно змінити його, якщо перевищує 450, що відповідає 100 мм^3/дизельного палива, і я, здається, вже? занадто багато для 1.6 з турбіною іграшка...

cinqueturbo
04-06-2013, 00:57
запобігає зміна у відсотках, в будь-якому місці, на педаль наприклад фіксованої мети, скажімо, 400 нм, те ж саме зробіть на обмежувачі крутного моменту. В залізничний на перший тест ви також можете залишити оригінал, то ви можете дати 50punti на останній стовпець (і просто). Turbo залиште те, що ви зробили, так цій карті управляє мало ? у фіксованій геометрії, так ? командував в основному з дизельного палива, що введіть...
В лямбда-зоні, в якій ви зміните це добре, але якщо ви хочете витягнути ciuco потрібно abbassarle pi?.
Замість talola перетворення пари/IQ я? живу орі, ми говоримо, що ? необхідно змінити його, якщо перевищує 450, що відповідає 100 мм^3/дизельного палива, і я, здається, вже? занадто багато для 1.6 з турбіною іграшка...

Тепер мені все набагато більше? ясно!!
Спасибі...

Cristiano75
06-07-2013, 13:23
Привіт всім.
У мене є 1 проблема з ecu цього типу, я in bad dad ecu і ecu більш 51mm3 (приблизно 288 Нм)не впливає на дизельне паливо, тому машина йде тільки + 110cv відмінність? i 120cv розраховані... я хотів Би запитати, якщо на додаток обмежувач крутного моменту є й інші, які блокують подачу палива,....??? Додаю карту орі і mod в питанні...

SandroMarciano
06-07-2013, 13:38
якщо я можу дати вам пораду, змінити час, є обмежувачі крутного моменту множинних окремих бітів, і, крім того дизель не мені ? вдалося відправити її мені, я пропоную, щоб спотворити час вприскування, якщо ви хочете raccimolare-то ciuco в пі?!

Cristiano75
06-07-2013, 14:12
спотворити час, щиро, а мені подобається.... біти, що ви говорите, які можуть бути розкидані, як я можу їх знайти?? Є damos навколо, які можуть дати 1 руки....??
Насправді мод, який він на час taroccati і його добре cos?, ? мені пп подобається те, що я зробив, і я хотів би знайти [dérivé] в клубок x вирішити цей блок.... у 2000 році, після 51-х, то вийти pertento можна подумати, + на повороті запобіжного +, що на один біт...

SandroMarciano
06-07-2013, 14:34
ні, я, обмежувачі крутного моменту, так? falsando конвертувати збільшує ци

Cristiano75
06-07-2013, 14:37
Короткий просити? car x спробуйте спотворити криві перетворення, то ви з цим впоратися? знати... є кілька, як я можу знати, який використовувати, а який ні?
Спасибі x інформація...

SandroMarciano
06-07-2013, 14:44
Короткий просити? car x спробуйте спотворити криві перетворення, то ви з цим впоратися? знати... є кілька, як я можу знати, який використовувати, а який ні?
Спасибі x інформація...

сша, що значення pi? високі і великі розміри до 450, але я попереджаю тебе, що ні ? найкраща система, як мінімум у вас є-яких відхилень? на педаль... я зробив не менше 20 випробувань, і я прийшов до висновку, що andr? із змінами часів.

cjack
06-07-2013, 19:47
Також я зробив квест машині, і у мене була така ж проблема... врешті-решт мені довелося змінити час вприскування, mancanzaa часу, щоб зробити тести. Якщо ви можете вирішити дайте нам знати,