КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Думку Карта Focus 1,6 TDCI 90cv

cinqueturbo
29-05-2013, 22:58
Прывітанне ўсім!!!!
для тых, хто трохі часу, каб цалкам прысвяціць сябе мне дасць суд на гэтую карту?
я гатовы за любую крытыку і асабліва парады...;)

magi1984
29-05-2013, 23:41
паспрабуйце...і вы не будзеце адчуваць вялікую розніцу ў прадукцыйнасці, аднак у цэлым добра.
ты дакрануўся да карты права на правільным шляху.
есць яшчэ шмат карт ад рэдагавання ў 2d, тып нм на iq, лямбда і абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, але ў карце soft, як гэта, што я мог бы вызначыць КРОК 1, не ? неабходна, каб дакрануцца да іх

cinqueturbo
29-05-2013, 23:48
паспрабуйце...і вы не будзеце адчуваць вялікую розніцу ў прадукцыйнасці, аднак у цэлым добра.
ты дакрануўся да карты права на правільным шляху.
есць яшчэ шмат карт ад рэдагавання ў 2d, тып нм на iq, лямбда і абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, але ў карце soft, як гэта, што я мог бы вызначыць КРОК 1, не ? неабходна, каб дакрануцца да іх

Вялікі Вешчуноў!!! і гонар, што ваш каментар ;)
але, па-твойму, што там? выцягнуў ў рэзюмэ?
і вы можаце даць мне некаторую інфармацыю на крок 2, калі я не прашу занадта шмат?
або дзе я магу знайсці тое, што трэба ў 2D?
тым часам дзякуй....

SandroMarciano
30-05-2013, 07:40
1CA21C лямбда
1cb734 абмежавальнік крутоўнага моманту
1cde2c і прытрымлівацца абмежавальнік крутоўнага моманту для аднаго руху
1E4BDC? абмежавальнік у залежнасці ад тэмпературы всасываемого паветра, у вас зменены з 65? ... я б, наадварот,
1e8774 і ніжэй, у адрозненне ад, як многія лічаць, не з'яўляюцца абмежавальнікі крутоўнага моманту, рэгулятар ціску дызельнага паліва, вы будзеце мець пустых...

Я? жыву час арыгінальны, але я б даў крокам на педаль да 450, абмежавальнікі крутоўнага моманту, адпаведна, і карту лямбда-abbasserei вельмі, каля 1000punti (калі, вядома, аўтамабіль не мае fap,але, калі я не памыляюся, то не варта ўсталеўваць яго ў 90cv)

magi1984
30-05-2013, 09:52
cinqueturbo не перабольшвайце, не лушчак жан тод

мы кажам, што, кажучы ў тэрмінах %, на педаль акселератара, вы можаце спакойна даць двайны крок, які вы далі вы.
мяняецца, вядома, абмежавальнікі крутоўнага моманту, у тым ліку абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, якія знаходзяцца па адрасе 1cbe2c, я думаю, што сандра мае няправільны тып ліст
у цяперашні час абмяжоўваюць крутоўны момант да 2500, cio? 250nm. іх у максімальнае значэнне, атрыманыя ў карты педалі акселератара
карту лямбда-вы можаце павысіць, сто ачкоў
1e8774 rimettili арыгінальныя
у ціск ў магістралі высокага ціску c'? памылка, у вас павялічана на 50 базісных cio? у 5бар...мяне хацелі панізіць 50 бар cio? 500 ачкоў

cinqueturbo
30-05-2013, 12:42
Дзякуй Хлопцы!!
цяпер мне накласці? адразу ў працу!
з вашым ўказанням, sistemer? памылкі на гэтай карце stepp1,
і маяк у stepp2, каб крыху павялічыць, pi?,
кліент, магчыма, хоча паспрабаваць-й? агрэсіўны,
што мне неабходна праверыць ніжэй ;)
Зноў Дзякуй....

SandroMarciano
30-05-2013, 14:40
абмежавальнікі крутоўнага моманту я быў няправы, напішы, я напісаў адрас вешчуноў, крок 1, то есць тое, што вас у курсе, - і вы адчуеце, як толькі змена, рэкамендую вам паспрабаваць прама адзін крок больш? штурхнуў!

cinqueturbo
30-05-2013, 22:01
абмежавальнікі крутоўнага моманту я быў няправы, напішы, я напісаў адрас вешчуноў, крок 1, то есць тое, што вас у курсе, - і вы адчуеце, як толькі змена, рэкамендую вам паспрабаваць прама адзін крок больш? штурхнуў!

Дзякуй, Сандра!!!
і Яшчэ
Дзякуй Вешчуноў!!!
я працую, і што я трохі клапатлівай з лім. пара і карту лямбда..
я спрабую зразумець што-то..

SandroMarciano
30-05-2013, 22:07
тады на практыцы абмежавальнікі крутоўнага моманту ragionaci, як рабіць з дапамогай педалі, то есць, калі вы хочаце 300 нм (напрыклад, пераканайцеся ў тым, што ты сее-што пі? ад педалі, то іх межы з абмежавальнікам крутоўнага моманту дакладна. карты lamda, калі ў вас няма dpf, я прапаную вам пракласці ўсе 1000punti, тое, што я зрабіў, я не курыў, нават не трохі... такім чынам...

cinqueturbo
30-05-2013, 22:30
тады на практыцы абмежавальнікі крутоўнага моманту ragionaci, як рабіць з дапамогай педалі, то есць, калі вы хочаце 300 нм (напрыклад, пераканайцеся ў тым, што ты сее-што пі? ад педалі, то іх межы з абмежавальнікам крутоўнага моманту дакладна. карты lamda, калі ў вас няма dpf, я прапаную вам пракласці ўсе 1000punti, тое, што я зрабіў, я не курыў, нават не трохі... такім чынам...

Я думаю, што я разумею, што канцэпцыя..
але ці праблемы ў інтэрпрэтацыі абмежавальнікі крутоўнага моманту для руху, якія знаходзяцца па-за драйвера..
не ведаю, з чаго пачаць, я бачу, 7-ступеністая скрынка перадач.. ці зразумеў, дзе 1 або заднюю перадачу, і азначаюць dec..
ці зрабіў скрыншот, каб зразумець мае сумневы...

SandroMarciano
30-05-2013, 22:32
на ўсіх edc16 апошні раз ? рэтра, аднак вы можаце moddare нават, што гэта!

cinqueturbo
30-05-2013, 22:39
на ўсіх edc16 апошні раз ? рэтра, аднак вы можаце moddare нават, што гэта!

Правільна!!
я страціў у рудокопы вады!!!
калі я, напрыклад, у іншай EDC16, што або драйвер, магчыма, я не inceppavo :mad:
можа быць, я магу зразумець FEB? :confused:
ці паспрабаваў зразумець што-то з winols, але мяне адмовіліся, і я павінен ўсталяваць яго..

SandroMarciano
30-05-2013, 22:41
што вы разумееце пад "dec"?

cinqueturbo
30-05-2013, 23:03
што вы разумееце пад "dec"?

Што вы выкарыстоўваеце, каб зразумець, што азначаюць значэння? X-Y-Z-DEC

magi1984
30-05-2013, 23:21
DEC ? значэнне ў дзесятковай сістэме.
каэфіцыент пераўтварэння ў абмежавальнікі крутоўнага моманту для ўсіх edc16 ? 0,1
таму, калі ў дзесятковай сістэме ў вас 2500 і памножыць на 0,1 атрымаеце 250, мак? значэнне НМ

cinqueturbo
30-05-2013, 23:34
DEC ? значэнне ў дзесятковай сістэме.
каэфіцыент пераўтварэння ў абмежавальнікі крутоўнага моманту для ўсіх edc16 ? 0,1
таму, калі ў дзесятковай сістэме ў вас 2500 і памножыць на 0,1 атрымаеце 250, мак? значэнне НМ

і карту лямбда?
як мне даведацца, калі я не ведаю, дов? галава і хвост?
ZZZAAACCCKKK і далей???.... ;)

magi1984
31-05-2013, 00:00
калі я, напрыклад, у іншай EDC16, што або драйвер, магчыма, я не inceppavo :mad:

ты згодны, так? вы разумееце, як зрабіць, каб інтэрпрэтаваць

cinqueturbo
31-05-2013, 00:11
ты згодны, так? вы разумееце, як зрабіць, каб інтэрпрэтаваць

Вы ўжо? я працуючы ў гэтым кірунку....
La verit??
не дэ-ўцякла смяяцца? ;)

SandroMarciano
31-05-2013, 09:27
для лямбда-значэнне, памножанае на 0,0145 атрымаеце суадносіны A/F, для якой значэнне 1000 адпавядае 14,5 частак паветра на 1 паліва.

cinqueturbo
31-05-2013, 22:11
Ок!!!
мы спадзяемся, што ўспрымаецца вашыя парады,
што вы думаеце пра гэта?

cinqueturbo
01-06-2013, 23:20
Ніхто не тое, што я дзе-то рада або меркаванне?

SandroMarciano
02-06-2013, 08:51
Ок!!!
мы спадзяемся, што ўспрымаецца вашыя парады,
што вы думаеце пра гэта?
я agirei значна больш? на групу, педаль - абмежавальнік крутоўнага моманту і лямбда (ен лічыць, што прыбыць у 1000punti, ? машына з фіксаванай геаметрыі і... замест гэтага давайце час ўпырску арыгінальныя. ен таксама разлічвае, што ў гэтай канкрэтнай экю ў адрозненне ад іншых (група FAL, VAG і інш) rail вышэй 1600bar d? дызель... потым усе роўна puio паспрабаваць, упэўнены, машына будзе? лепш!

cinqueturbo
02-06-2013, 11:30
я agirei значна больш? на групу, педаль - абмежавальнік крутоўнага моманту і лямбда (ен лічыць, што прыбыць у 1000punti, ? машына з фіксаванай геаметрыі і... замест гэтага давайце час ўпырску арыгінальныя. ен таксама разлічвае, што ў гэтай канкрэтнай экю ў адрозненне ад іншых (група FAL, VAG і інш) rail вышэй 1600bar d? дызель... потым усе роўна puio паспрабаваць, упэўнены, машына будзе? лепш!

Прывітанне Сандра...
Ок, ці зразумела, што гэта пу? цягнуць значна больш, але карты ўсе ў парадку?
карту лямбда-той modata правільна? з драйвераў не туз...
і, як я казаў вешчуноў есць шмат карт з modare з драйвера..
карту НМ на IQ і 1CB734?
lim. пара x марс 1E4BDC добра?

carbo92
02-06-2013, 15:09
Прывітанне Сандра...
Ок, ці зразумела, што гэта пу? цягнуць значна больш, але карты ўсе ў парадку?
карту лямбда-той modata правільна? з драйвераў не туз...
і, як я казаў вешчуноў есць шмат карт з modare з драйвера..
карту НМ на IQ і 1CB734?
lim. пара x марс 1E4BDC добра?

Я б сказаў, павялічыць у pi? педаль і знізіць ледзь-ледзь rail 6% ? трохі занадта высока... што тычыцца турба зрабіць крок розных

cinqueturbo
02-06-2013, 15:50
Я б сказаў, павялічыць у pi? педаль і знізіць ледзь-ледзь rail 6% ? трохі занадта высока... што тычыцца турба зрабіць крок розных

прывітанне і дзякуй карбо..
X ціск у чыгуначныя магістралі 6%. раўнасільна 870 Бар да 1250 абаротаў гэта занадта шмат?
ціск турбо і 2320 -1024 = 1293 тут, я думаю, abbasserei, а я..
карта педаль на 6-23%, ці змагу я атрымаць да 30%, як вы думаеце?
цяпер я раблю гэтыя меры, то месца.. каб пераканаць сябе ў тым, што вы зрабілі..
дзякуй усім...

carbo92
02-06-2013, 16:00
прывітанне і дзякуй карбо..
X ціск у чыгуначныя магістралі 6%. раўнасільна 870 Бар да 1250 абаротаў гэта занадта шмат?
ціск турбо і 2320 -1024 = 1293 тут, я думаю, abbasserei, а я..
карта педаль на 6-23%, ці змагу я атрымаць да 30%, як вы думаеце?
цяпер я раблю гэтыя меры, то месца.. каб пераканаць сябе ў тым, што вы зрабілі..
дзякуй усім...
На педаль я, wouldnt-й? паступова і ідуць на 26-27%? ен разлічвае, што потым ты павінен ўраўнаважыць момант, чаму? так ? нізкі

carbo92
02-06-2013, 16:04
Затым некаторыя карты з драйвераў я не разумею, што вы зрабілі....маглі б вы падвесці вынікі адрасы і крокам, які вы далі?

cinqueturbo
02-06-2013, 16:20
Затым некаторыя карты з драйвераў я не разумею, што вы зрабілі....маглі б вы падвесці вынікі адрасы і крокам, які вы далі?

Be на гэтае пытанне мы хацелі б Вешчуноў або Сандра...
іх у першыя step рукі рэкамендуецца і паказаў на адрасы па-за драйвера,
за крокам або зрабіў тэст, каб размяшчаць і мець, што ен не выходзіў. калі ў рэо на правільным шляху...

carbo92
02-06-2013, 16:23
Be на гэтае пытанне мы хацелі б Вешчуноў або Сандра...
іх у першыя step рукі рэкамендуецца і паказаў на адрасы па-за драйвера,
за крокам або зрабіў тэст, каб размяшчаць і мець, што ен не выходзіў. калі ў рэо на правільным шляху...

ок, толькі ў мяне есць час, я праглядаю парады, якія вам далі, і так і не магу зразумець, што вы змянілі

SandroMarciano
03-06-2013, 09:23
прадухіляе змяненне ў працэнтах, у любым месцы, на педаль напрыклад фіксаванай мэты, скажам, 400 нм, тое ж самае зрабіце на абмежавальнікі крутоўнага моманту. У чыгуначны на першы тэст вы таксама можаце пакінуць арыгінал, то вы можаце даць 50punti на апошні слупок (і проста). Turbo пакіньце тое, што вы зрабілі, так гэтай карце кіруе мала ? у фіксаванай геаметрыі, так ? камандаваў у асноўным з дызельнага паліва, што впрысните...
У лямбда-зоне, у якой вы зменіце гэта добра, але калі вы хочаце выцягнуць ciuco трэба abbassarle pi?.
Замест talola пераўтварэнні пара/IQ я? жыву крычы, мы кажам, што ? неабходна змяніць яго, калі перавышае 450, што адпавядае 100 мм^3/дызельнага паліва, і я, здаецца, ужо? занадта шмат для 1.6 з турбінай цацка...

cinqueturbo
04-06-2013, 00:57
прадухіляе змяненне ў працэнтах, у любым месцы, на педаль напрыклад фіксаванай мэты, скажам, 400 нм, тое ж самае зрабіце на абмежавальнікі крутоўнага моманту. У чыгуначны на першы тэст вы таксама можаце пакінуць арыгінал, то вы можаце даць 50punti на апошні слупок (і проста). Turbo пакіньце тое, што вы зрабілі, так гэтай карце кіруе мала ? у фіксаванай геаметрыі, так ? камандаваў у асноўным з дызельнага паліва, што впрысните...
У лямбда-зоне, у якой вы зменіце гэта добра, але калі вы хочаце выцягнуць ciuco трэба abbassarle pi?.
Замест talola пераўтварэнні пара/IQ я? жыву крычы, мы кажам, што ? неабходна змяніць яго, калі перавышае 450, што адпавядае 100 мм^3/дызельнага паліва, і я, здаецца, ужо? занадта шмат для 1.6 з турбінай цацка...

Цяпер мне ўсе нашмат больш? ясна!!
Дзякуй...

Cristiano75
06-07-2013, 13:23
Прывітанне ўсім.
У мяне есць 1 праблема з ecu гэтага тыпу, я in bad dad ecu, і ecu больш 51mm3 (прыкладна 288 Нм)не аказвае на дызельнае паліва, таму машына ідзе толькі + 110cv адрозненне? i 120cv разлічаны... я хацеў Бы спытаць, калі ў дадатак абмежавальнік крутоўнага моманту есць і іншыя, якія блакуюць падачу паліва,....??? Прыкладаю карту на врі і mod ў пытанні...

SandroMarciano
06-07-2013, 13:38
калі я магу даць вам савет, змяніць час, есць абмежавальнікі крутоўнага моманту множных асобных бітаў, і, акрамя таго дызель не мне ? атрымалася адправіць яе мне, я прапаную, каб сказіць час ўпырску, калі вы хочаце raccimolare-то ciuco у пі?!

Cristiano75
06-07-2013, 14:12
сказіць час, шчыра, а мне падабаецца.... трохі, што вы кажаце, што могуць быць раскіданы, як я магу іх знайсці?? Есць damos вакол, якія могуць даць 1 рукой....??
На самай справе мод, які ен на час taroccati і яго добра cos?, ? мне пп падабаецца тое, што я зрабіў, і я хацеў бы знайсці [dérivé] ў клубок x вырашыць гэты блок.... у 2000 годзе, пасля 51-х, то выйсці pertento можна падумаць, + на павароце ахоўнага+, што на адзін біт...

SandroMarciano
06-07-2013, 14:34
не, я, абмежавальнікі крутоўнага моманту, так? falsando канвертаваць павялічвае ці

Cristiano75
06-07-2013, 14:37
Кароткае прасіць? car x паспрабуйце сказіць крывыя пераўтварэнні, то вы з гэтым справіцца? ведаць... есць некалькі, як я магу ведаць, які выкарыстоўваць, а які не?
Дзякуй x інфармацыя...

SandroMarciano
06-07-2013, 14:44
Кароткае прасіць? car x паспрабуйце сказіць крывыя пераўтварэнні, то вы з гэтым справіцца? ведаць... есць некалькі, як я магу ведаць, які выкарыстоўваць, а які не?
Дзякуй x інфармацыя...

зша, што значэння pi? высокія і вялікія памеры да 450, але я папярэджваю цябе, што няма ? самая лепшая сістэма, як мінімум ў вас есць якія-небудзь адхіленняў? на педаль... я зрабіў не менш за 20 выпрабаванняў, і я прыйшоў да высновы, што andr? з зменамі часоў.

cjack
06-07-2013, 19:47
Таксама я я зрабіў квэст машыне, і ў мяне была такая ж праблема... У рэшце рэшт мне прыйшлося змяніць час ўпырску, mancanzaa часу, каб зрабіць тэсты. Калі вы можаце вырашыць дайце нам ведаць,