КПК

Перегляд Повної Версії : citroen c4 1.6 hdi 2009 часті поломки турбіни

giama
29-05-2013, 12:21
привіт, хлопці, я хотів би знати, якщо хтось із вас, і успіх в такому разі цей автомобіль кожні 2000 км жорна , турбіни, незважаючи на те, що країни. 2 турбіни, масляний насос , succheruola , напірні труби , фітинги, повернення нафту , чиста система, масло 5w30 + aditivo ,я був у свідомості проблематично на цих двигунах, але до цих пір я ніколи ще не сталося, продовжував ламати ,хто-небудь і коли-небудь сталося? в дилерській клієнту сказали, що для остаточного вирішення цієї проблеми повинні replace. двигун ,і ніколи не може ,автомобіль тільки що 90000km. дякую

legendaryslave
29-05-2013, 13:22
хороший аналіз спеціалізований центр знімає з вас будь-які сумніви, як аналіз metallografica, що хімія і пішов в зв'язку з розпадом

danny677
29-05-2013, 14:52
Я є минуле і a3 tdi 140cv і в цьому випадку було пограти турбін, дефектні, які були погано збалансовані і контроль якості? не, якщо там був не помітив. У вашому випадку замість нього може бути aps датчик, який читає погано, тиск і змушує працювати, отже, турбокомпресор в більш обертів. Крім того, якщо принаймні один раз турбіна ? прямо "постріл" вони повинні були sostituirti також охолоджувач наддувочного повітря (якщо є), щоб уникнути подачі металевої могли б у кінцевому підсумку в коло після повернення на дорогий автомобіль.

domy_pikkio
30-05-2013, 00:32
так дилерської ви повинні замінити моноблок вже успіх..... колись, але вам потрібно зробити ще один тест

cinqueturbo
30-05-2013, 00:40
так дилерської ви повинні замінити моноблок вже успіх..... колись, але вам потрібно зробити ще один тест

Вибачте s? я втручання, але проблема в блоці циліндрів, щоб отримати його замінити?
я або працював у Peugeot з 2004 по 2008 рік і не мною ніколи не траплялося нічого подібного?
Прошу оновити...

carlo abarth
30-05-2013, 00:47
не думаю, що це моноблок, якщо немає, не буде шлях 90000 км?? не вірите!!!
Вибачте s? я втручання, але проблема в блоці циліндрів, щоб отримати його замінити?
я або працював у Peugeot з 2004 по 2008 рік і не мною ніколи не траплялося нічого подібного?
Прошу оновити...

cinqueturbo
30-05-2013, 00:55
Перевірте Тиск Масла і Температура,
і якщо сумніви щодо якості? масло зробіть простий тест порту нафти в 150? в посудині, і якщо бульбашки перш, ви знаєте, де можна битися головою...
від мене і сталося, футбольний Mopil1 сумнівного походження, і багато механічні моїх знань рік мав проблем..

guidotacco
30-05-2013, 07:10
Деградації моторного масла,потрібно знайти причину

domy_pikkio
30-05-2013, 09:37
добрий день, що стосується моноблока, чому? я кажу ch, потрібно його замінити, я працював приблизно до року f? у ford, і я ? успіх ж проблема, рік sotituito турбіна в фокус три рази, у простір, що незабаром проблема і ch c'?ra скаргу я подзвонив безпосередньо інженерам ford, і мені зробили кілька тестів ch, то ми прийшли до висновку, ch мені довелося замінити блок циліндрів, за невеликим тиском з блоку циліндрів до турбіни крок забиті з повагою

giama
30-05-2013, 10:52

danny677
30-05-2013, 10:55
Фінч? ви робите це в гарантію не пробачить нічого, але dovendolo робити за свій рахунок в обмін на моноблок ? виснаження..
ви хочете, що після 90k км, двигун-басейн не зробити, принаймні, діапазони і набір втулок, нові ? прокладка головки, шпильки і багато іншого.. 2000 євро ? мінімум..
можливо, якщо c'? прохід утруднений спробі з добавками + агресивні.
Наприкінці виставки все одно винен ? масла у двигуні, я розумію..

baraldino
01-06-2013, 19:36
Мені на цих двигунах розрив турбо " завжди викликано недостатньою мастила
На щастя, мені це завжди сходило з миє з добавками, але я вже? чув, що іноді прохід масла на блоці циліндрів ви ottura

Жерар
01-06-2013, 23:52
Причина розпаду ? з-за відсутності змащення, болт, просвердлив у подачі масла з блоку циліндрів ? вставка filtrino на металева сітка але ніхто не каже, візьми filtrino і ви побачите, що, безумовно ? забиті, я там минулого мої витрати з 407.

cinqueturbo
01-06-2013, 23:55
Причина розпаду ? з-за відсутності змащення, болт, просвердлив у подачі масла з блоку циліндрів ? вставка filtrino на металева сітка але ніхто не каже, візьми filtrino і ви побачите, що, безумовно ? забиті, я там минулого мої витрати з 407.

Ви! мені здається, на стороні моноблока, вірно?

MultiBravo
02-06-2013, 15:17
Що думаєте ? що для filtrino блокували будинок, мама каже, замінити двигун, як засіб..
Якщо причиною ? не-мастила я хотів повернути момент холостого ходу двигуна з трубою для подачі масла до турбо відключити і ви бачите, якщо c'? п'ядь або, якщо ? засмічений..
Потім виконайте змащення ланцюга зворотних посилань і, якщо насос ? ок, повинні бути непрохідність десь..

Може також статися, що утруднення, так і в клапані отвори картера, він тримає тиск і там? не дозволяє повернення масла з турбо злити в чашку і охолодити турбіну..

Елементи управління та випробувань зробити, але, по-моєму, перш ніж міняти весь двигун, що він проходить.. :)

danny677
02-06-2013, 15:29
Зізнався, що насправді перешкод, викликаних з filtrino жаль, зверніть увагу на stupidit? наносити фільтруючий елемент на перехід від секції малих і, особливо, в точці, в якій циркулює масло, загалом вже? відфільтрований від картриджа-головна. Крім мови morchie, що в даний час я думаю, що можуть виникнути, тільки якщо будете готувати масло, яке не змінюється з 40 тисяч км, принаймні..
ніби як мова " бмв", в якому всі наполягають на тому, що міняти фільтр парів масла-моделі з " хвостів", що зробив злазить з кишені дала 60 євро і нічого не робити, коли, якби caverebbero знявши просто губкою з..

ртс
09-06-2013, 23:00
Вибачте мене ? жили фокуса ? прийшов на офф після другої поломки turbo після 5000km, замінити або регенерувати, чистий, з мийки ланцюга, змащення і чистий каталізатор, fap, сюрприз був їх засмічення від масла обвуглені турбіни вище, які були заповнені глушник, масла, veifica, що стоки добре

mikyrace82
10-06-2013, 01:42
хороший turbinista, спостерігаючи за натовпом померлого, могли б ви сказати, з простота і елегантність? якщо причиною його порушення ? через поганий мастила або неправильного управління турбіни. Відповідно, стає більше? просто знайти причину. Іноді пу? також трапляється, щоб купити турбін від шевців "зірки" і потім сходити з розуму, чому? не збалансували добре, народ, що продають.

baraldino
13-06-2013, 20:19
вводжу процедура надає all?купити турбіна нова
привіт

Xtreme0303
13-06-2013, 21:12
У 159 в майстерні перевищення дав удар настільки сильний, що вони не розтягуються болти кріплення головки блоку циліндрів, що ви ? вільно з сочиться вода і масло... серії нічого ? неможливо

giama
14-06-2013, 15:10
хлопці, я, здається, знайшов з-за частих поломок цієї турбіни зараз я роблю подорожувати, щоб його можна було перевірити між tot km.ви aggiornero на роботу не тільки клієнтського доступу rpc? і я accerto на 100%, що машини добре