КПК

Прагляд Поўнай Версіі : citroen c4 1.6 hdi 2009 частыя паломкі турбіны

giama
29-05-2013, 12:21
прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, калі хто-небудзь з вас, і поспех у такім выпадку гэты аўтамабіль кожныя 2000 км жорны , турбіны, нягледзячы на тое, што краіны. 2 турбіны, алейны помпа , succheruola , напорныя трубы , фітынгі, вяртанне нафту , чыстая сістэма, алей 5w30 + aditivo ,я быў у свядомасці праблематычна на гэтых рухавіках, але да гэтага часу я ніколі яшчэ не адбылося, працягваў ламаць ,хто-небудзь і калі-небудзь здарылася? у дылерскай кліенту сказалі, што для канчатковага вырашэння гэтай праблемы неабходна замяніць рухавік ,і ніколі не можа ,аўтамабіль толькі што 90000km. дзякуй

legendaryslave
29-05-2013, 13:22
добры аналіз спецыялізаваны цэнтр здымае з вас любыя сумненні, як аналіз metallografica, што хімія і сышоў у сувязі з распадам

danny677
29-05-2013, 14:52
Я есць мінулае і a3 tdi 140cv і ў гэтым выпадку было пагуляць турбін, дэфектныя, якія былі дрэнна збалансаваныя і кантроль якасці? не, калі там быў не заўважыў. У вашым выпадку замест яго можа быць датчык aps, які чытае дрэнна, ціск і прымушае працаваць, такім чынам, турбакампрэсар ў больш абаротаў. Акрамя таго, калі па крайняй меры адзін раз турбіна ? прама "стрэл" яны павінны былі sostituirti таксама ахаладжальнік наддувочного паветра (калі маецца), каб пазбегнуць падачы металічнай маглі б у канчатковым выніку ў круг пасля вяртання на дарагі аўтамабіль.

domy_pikkio
30-05-2013, 00:32
ды дылерскай вы павінны замяніць манаблок ўжо поспех..... раней, але вам трэба зрабіць яшчэ адзін тэст

cinqueturbo
30-05-2013, 00:40
ды дылерскай вы павінны замяніць манаблок ўжо поспех..... раней, але вам трэба зрабіць яшчэ адзін тэст

Прабачце s? я ўмяшання, але праблема будзе ў блоку цыліндраў, каб атрымаць яго замяніць?
я ці працаваў у Peugeot з 2004 па 2008 год і не мной ніколі не здаралася нічога падобнага?
Прашу абнавіць...

carlo abarth
30-05-2013, 00:47
не думаю, што гэта манаблок, калі няма, не будзе шлях 90000 км?? не верыце!!!
Прабачце s? я ўмяшання, але праблема будзе ў блоку цыліндраў, каб атрымаць яго замяніць?
я ці працаваў у Peugeot з 2004 па 2008 год і не мной ніколі не здаралася нічога падобнага?
Прашу абнавіць...

cinqueturbo
30-05-2013, 00:55
Калі ласка, праверце Ціск Алею і Тэмпература,
і калі сумневы па якасці? алей зрабіце просты тэст порта нафты ў 150? у пасудзіне, і калі бурбалкі перш, вы ведаеце, дзе можна біцца галавой...
ад мяне і адбылося, футбольны Mopil1 сумніўнага паходжання, і многія механічныя маіх ведаў год меў праблем..

guidotacco
30-05-2013, 07:10
Дэградацыі маторнага масла,трэба знайсці прычыну

domy_pikkio
30-05-2013, 09:37
добры дзень, што тычыцца манаблока, чаму? я кажу ch, трэба яго замяніць, я працаваў прыкладна да года f? у ford, і я ? поспех ж праблема, год sotituito турбіна ў фокус тры разы, у прастору, неўзабаве праблема і ch c'?ra скаргу я патэлефанаваў непасрэдна інжынерам ford, і мне зрабілі некалькі тэстаў ch, то мы прыйшлі да высновы, ch мне прыйшлося замяніць блок цыліндраў, з-за невялікім ціскам з блока цыліндраў да турбіне крок забітыя з павагай

giama
30-05-2013, 10:52

danny677
30-05-2013, 10:55
Фінч? вы робіце гэта ў гарантыю не даруе нічога, але dovendolo рабіць за свой кошт у абмен на манаблок ? знясіленне..
вы хочаце, што пасля 90k км, рухавік-басейн не зрабіць, па меншай меры, дыяпазоны і набор утулак, новыя ? пракладка галоўкі, шпількі і многае іншае.. 2000 еўра ? мінімум..
магчыма, калі c'? праход абцяжараны спробе з дадаткамі + агрэсіўныя.
У канцы выставы ўсе роўна вінаваты ? масла ў рухавіку, я разумею..

baraldino
01-06-2013, 19:36
Мне на гэтых рухавіках разрыў турба " заўседы выклікана недастатковай змазкі
Да шчасця, мне гэта заўседы сыходзіла з мые з дадаткамі, але я ўжо? чуў, што часам праход алею на блоку цыліндраў вы ottura

Жэрар
01-06-2013, 23:52
Прычына распаду ? з-за адсутнасці змазкі, у болт, прасвідраваў у падачы алею з блока цыліндраў ? устаўка filtrino на сетка металічная але ніхто не кажа, вазьмі filtrino і вы ўбачыце, што, безумоўна ? забітыя, я там у мінулым мае выдаткі з 407.

cinqueturbo
01-06-2013, 23:55
Прычына распаду ? з-за адсутнасці змазкі, у болт, прасвідраваў у падачы алею з блока цыліндраў ? устаўка filtrino на сетка металічная але ніхто не кажа, вазьмі filtrino і вы ўбачыце, што, безумоўна ? забітыя, я там у мінулым мае выдаткі з 407.

Вы! мне здаецца, на баку манаблока, дакладна?

MultiBravo
02-06-2013, 15:17
Што думаеце ? што для filtrino блакавалі дом, мама кажа, замяніць рухавік, як сродак..
Калі прычынай ? не-змазкі я хацеў павярнуць момант халастога ходу рухавіка з трубой для падачы алею да турба адключыць і вы бачыце, калі c'? пядзю ці, калі ? засмечаны..
Затым выконвайце змазкі ланцуга зваротных спасылак і, калі помпа ? ок, павінны быць непраходнасць дзе-то..

Можа таксама здарыцца, што цяжкасць, так і ў клапане адтуліны картэра, ен трымае ціск і там? не дазваляе вяртанне алею з турба зліць у кубак і астудзіць турбіну..

Элементы кіравання і выпрабаванняў, каб зрабіць, але, па-мойму, перш чым змяняць увесь рухавік, што ен праходзіць.. :)

danny677
02-06-2013, 15:29
Прызнаўся, што на самой справе перашкод, выкліканых з filtrino шкадаванне, звярніце ўвагу на stupidit? наносіць фільтруе элемент на пераход ад секцыі малых і, асабліва, у кропцы, у якой цыркулюе алей, у агульным ўжо? адфільтраваным ад картрыджа-галоўная. Акрамя прамовы morchie, што ў цяперашні час я думаю, могуць паўстаць, толькі, калі будзеце рыхтаваць алей, якое не змяняецца з 40 тысяч км, па крайняй меры..
накшталт як гаворка " бмв", у якім усе настойваюць на тым, што мяняць фільтр пароў алею-мадэлі з " хвастоў", што зрабіў злазіць з кішэні доло 60 еўра і нічога не рабіць, калі, калі б caverebbero зняўшы проста губкай з..

ртс
09-06-2013, 23:00
Прабачце мяне ? жылі фокусу ? прыйшоў на оф пасля другой паломкі turbo пасля 5000km, замяніць або рэгенераваць, чысты, з мыйкі ланцуга, змазкі і чысты каталізатар, fap, сюрпрыз быў іх засмечаных ад алею абвугленыя турбіны вышэй, якія былі запоўненыя глушыцель, алею, veifica, што сцекі добра

mikyrace82
10-06-2013, 01:42
добры turbinista, назіраючы за натоўпам памерлага, маглі б вы сказаць, з прастата і элегантнасць? калі прычынай яго парушэнні ? з-за дрэннай змазкі або няправільнага кіравання турбіны. Адпаведна, становіцца больш? проста знайсці прычыну. Часам пу? таксама здараецца, каб купіць турбін ад шаўцоў "зоркі" і потым схадзіць з розуму, чаму? не збалансавалі добра, народ, што прадаюць.

baraldino
13-06-2013, 20:19
ўводжу працэдура надае all?купіць турбіна новая
прывітанне

Xtreme0303
13-06-2013, 21:12
У 159 у майстэрні перавышэння даў ўдар настолькі моцны, што яны не расцягваюцца балты мацавання галоўкі блока цыліндраў, што вы ? свабодна з сочыцца вада і алей... серыі нічога ? немагчыма

giama
14-06-2013, 15:10
хлопцы, я, здаецца, знайшоў з-за частых паломак гэтай турбіны цяпер я раблю падарожнічаць, каб яго можна было пераправерыць паміж tot km.вы aggiornero на працу не толькі сервера кліенцкага доступу rpc? і я accerto на 100%, што машыны добра