Перегляд Повної Версії : BDM - Роз'яснення
dvdtuning
24-07-2012, 11:40
Привіт всім, я хотів задавалися питанням, як працює bdm, зокрема, якщо, наприклад, у записі він блокує ecu, як ви можете? відновити в bdm, якщо у вас немає резервної копії?
magi1984
24-07-2012, 11:59
якщо у вас немає резервної копії необхідно, щоб сила troverne один і переписати його завжди BDM
добре, що BDM ? саме той факт, що ПЕРЕД виконанням будь-якої роботи на будь-якому ecu ПЕРШ ніж ви зробите хороший резервного копіювання, процесор,flash eeprom
frantik3
24-07-2012, 13:40
у деяких випадках не подають резервного копіювання))))))
dvdtuning
24-07-2012, 14:11
якщо у вас немає резервної копії необхідно, щоб сила troverne один і переписати його завжди BDM
добре, що BDM ? саме той факт, що ПЕРЕД виконанням будь-якої роботи на будь-якому ecu ПЕРШ ніж ви зробите хороший резервного копіювання, процесор,flash eeprom
Той погоджується, писати навіть карту безпосередньо в bdm...в іншому випадку, як тільки зібрали речі, якщо vanne погано, для запису потрібно розібрати знову.
Я знав, що c'? якийсь метод, щоб отримати її, навіть якщо немає резервної копії...але я не знаю, які ecu, і якщо це працює завжди!
msport (exil77grande)
24-07-2012, 14:20
насправді відповідь була занадто розпливчастим міг не відповісти.
magi1984
24-07-2012, 14:41
у деяких випадках не подають резервного копіювання))))))
мені за все це ви повинні пояснити...просто цікаво дізнатися про те, як відновлення ебу заблокований для запису з bdm, не маючи резервної копії робочої переписати (зробити вище або знайшов в мережі)
для мене ? неможливо
dvdtuning
24-07-2012, 14:55
Я читав на іншому форумі, що після блокування запису його в розібраному вигляді екю, зробив резервну копію і rispristinata...тому я зробив висновок, що ви могли б це зробити. Пояснені краще, ніж в іншому випадку ? безглуздо відповідати, як каже msport...
тоді хлопці, якщо ви використовуєте bdm, то робіть красивий резервні копії всього і перепишіть навіть у bdm враховуючи той факт, що ecu і розбиратися,але якщо напишете в послідовний і заблоковані, і ви не маєте резервної копії ви можете знайти в мережі або запитати magare навіть у цьому форумі cos' перепишіть завжди в bdm.
і правда те, що говорить fantic3,але від того, що я бачу, не всі мають відповідне обладнання є випадки, що навіть в послідовний можна переписати після блокування..але були випадки,я особисто, і я повторюю, я не професіонал, чому? я не живу цієї роботи, але я присвячую так багато часу на це, але пристрасть я пишу майже завжди послідовний..але якщо трапляється, ми звертаємося до bdm..всім ку
dvdtuning
24-07-2012, 17:47
Спасибі giarras набагато більше? вичерпну відповідь...я також, щоб ми присвячували дуже багато часу на цю пристрасть, і я люблю бути в курсі всього.
saivivere
24-07-2012, 17:59
мені за все це ви повинні пояснити...просто цікаво дізнатися про те, як відновлення ебу заблокований для запису з bdm, не маючи резервної копії робочої переписати (зробити вище або знайшов в мережі)
для мене ? неможливо
Ви робите читання в bdm, а потім відновити частину зіпсований flash з ecm, потім повторити.
frantik3
24-07-2012, 21:00
Тоді не всі серійні коли пишуть стерти всю флеш ve сприймаєте це в момент читання, якщо файл містить тільки вибраний тут sw, що б в тому що змінені , коли ви пишете в послідовний, він тільки пише, що якщо blokkate ебу просто читати ебу в bdm і ricostruirvi файл!!!!!
magi1984
24-07-2012, 21:08
так, але в кінці кінців вам потрібно, в будь-якому випадку резервну копію, щоб відновити оригінал, не ? я сказав, зовсім дурниця,
frantik3
24-07-2012, 21:13
ні, ви читайте файл з bdm і копіюєте зони, відсутні в послідовний попередньої ліжко і ви створите повний файл
dvdtuning
24-07-2012, 21:13
ви можете створити його тип, скоротивши необхідні карти з файлу орі, що ми вже? та вставте де їх не вистачає, чи не так? більше або менше ? так?
ви можете створити його тип, скоротивши необхідні карти з файлу орі, що ми вже? та вставте де їх не вистачає, чи не так? більше або менше ? так?
вибачте, але не забудьте спочатку шукати його у мережі?
frantik3
24-07-2012, 21:20
ви точно
))))))))))
dvdtuning
24-07-2012, 21:24
Не ? легко знайти його в мережі...я думаю, ви говорите про форумі чи іншої сторони?
frantik3
24-07-2012, 21:41
якщо вам потрібно якийсь файл або реконструкції надішліть мені якийсь м. і будете бачити? допомогти вам
у готелі я теж, запитайте, може бути, якщо не з'? в базі даних форуму, знаходимо його і вставити, і так і поділяємо.
blackwolf76
24-07-2012, 23:22
Що-то не я ? ясно... але при спробі запису карту не ? практика регулювання farsi завжди спочатку резервну копію?? Чому тоді вона повинна служити реконструкція картку або відновлення в інтернеті??
saivivere
24-07-2012, 23:26
якщо ви зробите читання з послідовного порту ви можете прочитати тільки flash ecu, резервного копіювання, ви можете зробити це в bdm, чому? читайте весь вміст з ecu, а потім ? хороша ідея, зробити резервну копію, перш ніж писати через послідовний порт. Якщо запис піде не так, то при повторному відкритті ecu і він переписує все в bdm. Реконструкція файл, ви назад, тільки якщо ви не зробили резервну копію.
blackwolf76
24-07-2012, 23:29
якщо ви зробите читання з послідовного порту ви можете прочитати тільки flash ecu, резервного копіювання, ви можете зробити це в bdm, чому? читайте весь вміст з ecu, а потім ? хороша ідея, зробити резервну копію, перш ніж писати через послідовний порт. Якщо запис піде не так, то при повторному відкритті ecu і він переписує все в bdm. Реконструкція файл, ви назад, тільки якщо ви не зробили резервну копію.
спасибі за роз'яснення... зрештою, я прекрасно розумів, навіть якщо мова ecu не повний, як я зрозумів, arigrazie.
frantik3
24-07-2012, 23:30
залежить я ніколи не роблю резервну копію, за винятком edc17, що я завжди роблю в boot mode, як і ті, якщо blokki не відновити
saivivere
24-07-2012, 23:31
залежить я ніколи не роблю резервну копію, за винятком edc17, що я завжди роблю в boot mode, як і ті, якщо blokki не відновити
який інструмент ви використовуєте для читання edc17 в boot mode?
frantik3
24-07-2012, 23:34
FgTech або cmd залежить
saivivere
24-07-2012, 23:42
ок, чудово, дякую!;)
dvdtuning
25-07-2012, 08:45
ок...але в список сумісних автомобілів не edc16c39 але робить те ж саме?
saivivere
25-07-2012, 12:45
На який автомобіль ? встановлено ecu? модель, рік і резюме.
frantik3
25-07-2012, 13:00
ви повинні годувати ебу (якщо ви використовуєте bdm клон, чому? себе не ідентифікує
dvdtuning
25-07-2012, 14:06
На який автомобіль ? встановлено ecu? модель, рік і резюме.
Ні, цікаво, бачив, що на список не c'
saivivere
25-07-2012, 23:32
Ні, цікаво, бачив, що на список не з'?.
ви вибачте, я заплутався, однак ecu ти спокійно ? - у всякому разі, edc16+ і якщо не помиляюся не повинно бути, живиться, приймає їзди від pin-коду, принаймні, для bosch, щоб інші замість цього ви повинні завантажити її в бік, поправте мене, якщо я помиляюся.
dvdtuning
30-07-2012, 16:38
Може бути ідея завантажити файли оригінальні ліжка в bdm?
saivivere
31-07-2012, 23:51
ви по-моєму вже можна вставляти їх в розділі "файли" орі :)
Точне saivivere ви можете помістити їх описуючи, що це файл-ліжко в bdm
привіт всім я повинен виключити egr на mjt з bdm процедуру першого читання ecu, а потім прочитати flasch і змінити його
msport (exil77grande)
18-08-2012, 10:19
привіт всім я повинен виключити egr на mjt з bdm процедуру першого читання ecu, а потім прочитати flasch і змінити його
Звичайно, ви не можете робити інакше.
sa80libero
18-08-2012, 12:46
для безпеки і хороше правило збереження резервних весь ecu, то ви можете спокійно редагувати і писати в послідовний, головне мати оригінал для будь-якої проблеми....
привіт, хлопці у мене проблема, сьогодні я намагався відредагувати км, в блоці велика точка mjt вироблено читання всього bechup потім я прочитав 2eprom і змінюється з nyo4 від 140000 його витрати в 84000 пишу 2 eprom, я підходжу ебу я збираюся перевірити з допомогою діагностики км в ебу, і я завжди 140000 помиляюся, але дії або інший cos
Я хочу купити bdm клон..що ви мені порадите??Дякую
msport (exil77grande)
12-09-2012, 23:34
Я хочу купити bdm клон..що ви мені порадите??Дякую
у bdm клон, скажемо, що і класичний, і його можна знайти в інтернеті на форумі.
хтось експерт, якщо б написати пару рядків для початківців про те, як ви працюєте в bdm ?
свого роду, крок за кроком, дуже просто, щоб дати уявлення про те, як ви робите
хтось експерт, якщо б написати пару рядків для початківців про те, як ви працюєте в bdm ?
свого роду, крок за кроком, дуже просто, щоб дати уявлення про те, як ви робите
скоро ти прийдеш до мети, з 50 постів, і ви отримаєте ваш прекрасний гід у всіх подробицях в найближчі gg sar? розміщена.
gi? . як і обіцяв:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?919-Guida-USO-bdm-Lista-auto
marcomjet
13-10-2012, 11:49
але від того, що я бачу, не у всіх є відповідне обладнання є випадки, що навіть в послідовний можна переписати після блокування..
точно kess, наприклад, що я вважаю його якщо не кращим серед перших, дозволяє писати в recovery, і на деяких ебу, можна " зробити читання всього, що становить дамп взята з bdm
dvdtuning
15-10-2012, 19:54
точно kess, наприклад, що я вважаю його якщо не кращим серед перших, дозволяє писати в recovery, і на деяких ебу, можна " зробити читання всього, що становить дамп взята з bdm
Ги, kess орі?
magi1984
15-10-2012, 22:33
ви, звичайно,
у kess v2 клон ще не існує
У kess v 4.2 клон ? в продаж в мережі
magi1984
15-10-2012, 23:13
у kess v4.2 ? клон kess v1, не має кувалдою з kess v2
Вибачте, я не помітив, але я написав*******та..я бачив у продажу kess .. я думав допомогти вам..а я зробив малюнок М...(не знаю, в нижній частині інструмента), Втрачають...
marcomjet
16-10-2012, 00:24
я мав на увазі в kess V2 оригінальний клон не існує, навіть якщо деякі видають себе за це
sportknight
15-12-2012, 15:07
у мене bdm, але я ? здавалося, зрозуміти, а то у нас читання в послідовний
якщо б ми, проблеми, ми можемо відкрити блок і читати з bdm
з допомогою ecm, ми можемо потім вирівняйте 2 блоку управління зчитуються,послідовний і bdm пошкоджений і потім скопіювати оригінал послідовного bdm з допомогою функції
а те, що я не зрозумів ?,як він веде себе з cecksum?
marcomjet
16-12-2012, 15:10
контрольна виявлено і, можливо, правильно ecm...
контрольна виявлено і, можливо, правильно ecm...
тільки якщо драйвер ? правильно і добре, інакше змінює його, але не правильно.
тільки якщо драйвер ? правильно і добре, інакше змінює його, але не правильно.
ви і в самому
питання .....коли я йду, щоб прочитати файл в bdm відрізняється ліжко в послідовний.....наприклад, я читав mpps є bosch edc1634 дав мені файл 2 мб....потім для безпеки я зробив також в bdm.....я заявляю, що я завжди початківець.....потім я експортував файл ліжко в bdm,дав мені 2 файлу ? порівнюючи його з тим, ліжко з mpps ? відрізняється.....трохи роз'яснень...
читаючи в послідовний з mpps я читаю flash eprom ..правильно..в той час як експорт з файлу прочитати в bdm, де я йду, щоб знайти в собі.....я не знаю, якщо я spegato добре...
legendaryslave
28-12-2012, 15:25
з bdm зробіть для прочитання і вся flasch карти більше операцій для процесора і qualtaltro а якщо зробити читання з послідовного читати тільки в районі карти, який вас цікавить, якщо порівняти файли, гостинний карти повинні бути однаковими,
сподіваюся, це допоможе
ви, я помітив, що читав у bdm є щось більше, ніж читати в послідовний....я маю на увазі початок карта.....
legendaryslave
28-12-2012, 16:37
ви, я помітив, що читав у bdm є щось більше, ніж читати в послідовний....я маю на увазі початок карта.....
ви інструкції для процесора, деякі (наприклад, edc16u1 від послідовного зробити читання повного використання bdm
у bdm клон пу? змусити писати навіть якщо не в змозі зробити ідентифікатор ебу? я ставлю це питання тому що мені trasdata оригінальний перемикає інтерфейс, якщо не розпізнає micro, в той час як я бачив, мій колега, cmd, що, ввівши вручну ідентифікатор пу? змусити писати,дуже корисно в разі блокування
яка різниця між ce bdm і boot mode?? спасибі, хлопці.....
msport (exil77grande)
29-12-2012, 09:17
яка різниця між ce bdm і boot mode?? спасибі, хлопці.....
у bdm-це наконечники, які вони спираються (schedini весна) або паяти безпосередньо на майданчиках всередині ебу,замість bootmode повідомлення туристичне роз'єми на ебу.
все ок, написано в bdm....спорожніли fap....у діагностиці є помилки ...на даний момент мені здається, що добре.....
panny200555
18-01-2013, 01:09
ні, ви читайте файл з bdm і копіюєте зони, відсутні в послідовний попередньої ліжко і ви створите повний файл
привіт,
я в такій же ситуації.
Я edc16c39 CAN і, коли я намагалася писати з mpps12 я ? блокований блок управління (до речі, не я, поставивши мод файл, а просто файл Ori читав деякий час тому).
Зараз я мати файл ori-ліжко в послідовний з mpps (2mb). У день мені приходить BDM. і я розумію, що концепція відновити файл.
Cio? читаю поточний дамп пошкоджений в bdm і працездатні файли ori-ліжко з mpps, а потім переписати все з Bdm. Вже тут є.
Але, як я можу відновити частину flash mapperovinato від mpps?
Робив різні дослідження, я зрозуміла, що це пу? робити з ECM... копіювання і вставка частин... cio? я беру карти, які я бачу у файлі ОРІ(2mb) ліжко з mpps(приблизно останні 25%) і сьогодні у флеш-файл пошкоджено ліжко з bdm??
я кажу, добре??
будь ласка, поправте мене, якщо я кажу занадто багато caxxate...
дякую
msport (exil77grande)
18-01-2013, 13:03
точно + або - так, звичайно, ви повинні розуміти, уражену ділянку яка.
frantik3
18-01-2013, 13:20
точно + або - так, звичайно, ви повинні розуміти, уражену ділянку яка.
точне!!!!!!!!!
panny200555
18-01-2013, 14:39
Невеликий допомоги про??
Дякую
frantik3
18-01-2013, 14:45
коли читання і запис пошти, файли, і в разі ми допоможемо вам відновити його
panny200555
20-01-2013, 02:01
Спасибі frantik3,
Сьогодні мені ? прибув bdm100 клон. Перш ніж працювати на моєму ебу я хотів зробити якийсь тест на ебу роз'єм від машини, аварій не було(альфа 159).
Ебу ? ж, що і я на моїй машині це відбувається? edc16c39. Я встановив, і, використовуючи шаблон, і всі з'єднання читаю ecu з можливістю повного резервного копіювання.
Я зробив тільки для читання:
- 29BL (? flash? думаю, так, чому? експортуємо з файлу 2 мб)
- Serial E2prom (що таке?? визначення?)
Але не вистачає саме читання "MPC5XX Flash" (? micro, так?) як ніколи не читається мікро? що потрібно для читання мікро cio? ? в якості опції?
дякую
legendaryslave
20-01-2013, 02:26
Спасибі frantik3,
Сьогодні мені ? прибув bdm100 клон. Перш ніж працювати на моєму ебу я хотів зробити якийсь тест на ебу роз'єм від машини, аварій не було(альфа 159).
Ебу ? ж, що і я на моїй машині це відбувається? edc16c39. Я встановив, і, використовуючи шаблон, і всі з'єднання читаю ecu з можливістю повного резервного копіювання.
Я зробив тільки для читання:
- 29BL (? flash? думаю, так, чому? експортуємо з файлу 2 мб)
- Serial E2prom (що таке?? визначення?)
Але не вистачає саме читання "MPC5XX Flash" (? micro, так?) як ніколи не читається мікро? що потрібно для читання мікро cio? ? в якості опції?
дякую
у ці блоки управління мікро-містить bl, отже, ви читали ? читати повну bl
panny200555
20-01-2013, 03:07
Потім файл, який я читав ? тільки 469 kb ? повне резервне копіювання? З цим я можу клонувати ебу??
nuovaecu
20-01-2013, 13:07
хлопці, інформація від тих, хто більше досвіду, ніж у мене, якщо я буду писати mtj блок управління запускає в bdm і переписати його з резервної точки mtj і можете? на практиці я можу перетворити екю запускає в ecu grandpunto обидва mtj??
panny200555
20-01-2013, 15:54
коли читання і запис пошти, файли, і в разі ми допоможемо вам відновити його
привіт,
я читав повну резервну копію з Bdm.
я помітив, що bdm не знав, автоматично сім'ї ecu і дав мені попередження:
Увага: родина ECU невідомо
Виберіть сімейство сумісно
Зверніться у службу технічної підтримки
потім я прочитала файл від 487kb. (додаток).
Примітка: перш ніж читати мій ебу я зробила тест на інший такий же блок є альфа 159 (edc16c39) і це я ототожнював сім'ї автоматично.
Інша дивна річ ? що після прочитання файлу (коли він просить вас заповнити info марка, модель тощо) не змусив мене побачити номер sw і hw правильно.
я давав :
ECU HW: 1037500646
ECU SW: 1037500646
Замість того, що повинні бути реальні:
0281015445/ 96983951
У будь-якому випадку, як запит ви можете ввічливості ricostruirmi спалах так переписати, то, справедливо.
Ось файли ліжко з BDM(flash пошкоджений) і Орі від 2 мбіт ліжко з mpps.
Дякую вам за допомогу, яку ви мені даєте.
привіт
legendaryslave
20-01-2013, 16:14
зроби мені задоволення scompattami файл-ліжко в bdm його відкрити за допомогою м'якої, і я веб-bl+e2p
panny200555
20-01-2013, 16:29
Привіт
ось розпакувати файли.
Дякую
sportknight
20-01-2013, 17:52
scuate,але bdm може зробити тільки edc16?
legendaryslave
20-01-2013, 19:05
що бійню, що ви зробили файл, який ви відправили, не ? навіть не золота, ось тобі файл, реконструйовані і оброблені пишіть, bdm ciappa і покладіть на мотоциклі
panny200555
20-01-2013, 19:25
СПАСИБІ legendaryslave!!
Ви праві.. було не так-орі, так як я не кричи, чому? машина ? підключені і кухар не дав мені файл орі.
у будь-якому випадку з одним, у нас чистий файл постелі моїй машині, щоб побудувати орі. Але я не дав тобі, то чому? я не відчував себе так впевнений, якщо він був збудований добре. Для знання його докладаю, можете глянути, якщо ? була перероблена добре, і якщо ми можемо розглядати його в мій файл, орі?
У будь-якому випадку я не можу завантажити файл, чому? я не права.. ви можете завантажити його з іншого боку?
дякую
panny200555
20-01-2013, 19:30
вибачте, я забув, файл,..
legendaryslave
20-01-2013, 19:32
насправді я не повертав на місце, ніколи cks і не розуміла, то чому?
у будь-якому випадку заряд і дайте мені знати, якщо піде у хід
legendaryslave
20-01-2013, 19:34
вважаєте, що я тобі відправив орі на 100для 100 насправді, якщо відкрити з допомогою " титану " вас визнає його правильним
звичайно, дайте мені знати, якщо я знаю, кульова блискавка
legendaryslave
20-01-2013, 19:36
вибачте, я забув, файл,..
2450
ви файл це добре, щоб бути написаний серійний
panny200555
20-01-2013, 19:40
спасибі велике!!
зараз навантаження і дам вам знати.
panny200555
20-01-2013, 19:48
сумніви..., щоб об'єднати інші неприємності...
flash-файл, який ви перебудовується пишу з BDM правильно? у поєднанні з функцією "експорт", а потім імпорт "BL"??
я бачу, що c'? також кнопка Checksum.. я повинен це зробити після імпорту?
panny200555
20-01-2013, 20:02
я кажу це тому, що? BDM не дозволяє мені працювати на flash або e2p окремо, так як не визнає сім'ї ecu.
змушує мене робити операцію з повної (читання і запис). це-те, чому? я кажу, що вам треба? об'єднати флеш-файл, щоб створити файл резервного копіювання, щоб мати можливість писати.
єдине сумнів ? : коли сума, я бачу, що c'? кнопка для контрольної суми. я думаю, що я повинен виправити cks. правильно?
panny200555
20-01-2013, 21:12
grazieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee legendaryslave !!!
Я у тебе в боргу!!
Величезний форум!!
.
msport (exil77grande)
20-01-2013, 21:22
не втрутитися, бачачи, що це була надзвичайна ситуація, але пам'ятайте, що у нас є правила, і якщо ми вирішили, що потрібно мати певні privileggi для завантаження вкладень, тобто буде", однак, зауважити, що ви вирішили, що я видалю посилання.
legendaryslave
20-01-2013, 21:36
не втрутитися, бачачи, що це була надзвичайна ситуація, але пам'ятайте, що у нас є правила, і якщо ми вирішили, що потрібно мати певні privileggi для завантаження вкладень, тобто буде", однак, зауважити, що ви вирішили, що я видалю посилання.
ви також можете встановити файли, які я відправив, я вставив у файл орі
panny200555
20-01-2013, 22:02
ви абсолютно праві! я прошу вибачення і дякую за розуміння.
Привіт
panny200555
20-01-2013, 22:03
ви абсолютно праві! я прошу вибачення і дякую за розуміння.
Привіт
хлопці згадали це обговорення..
я хотів би дещо зрозуміти,якщо ви пишете у базі даних, файл, що це орі або змінений і нігті на екю в письмовій формі,
він стирає тільки частина flasch,або навіть e2p і мікро??
я питаю, тому що якщо переписати тільки flasch в bdm ви повинні вирішити з bekap знайшов в мережі,а якщо пере також e2p проблема для іммо..
у bdm-це наконечники, які вони спираються (schedini весна) або паяти безпосередньо на майданчиках всередині ебу,замість bootmode повідомлення туристичне роз'єми на ебу.
Але з Завантажується не завжди потрібно поставити щуп на блок управління?і яка різниця, c і між бд і boot?
хлопці згадали це обговорення..
я хотів би дещо зрозуміти,якщо ви пишете у базі даних, файл, що це орі або змінений і нігті на екю в письмовій формі,
він стирає тільки частина flasch,або навіть e2p і мікро??
я питаю, тому що якщо переписати тільки flasch в bdm ви повинні вирішити з bekap знайшов в мережі,а якщо пере також e2p проблема для іммо..
ви відповіли тільки.. за винятком будь-яких вирівнювань проксі зробити, на скільки я знаю.. питання ews (здається так називається)
тут у вас є сумнів присвячена:
я 2 М1.5.5 для Alfa 156 1.8 TS і М1.5.5 для Alfa 146 1.4 TS.
У FG Galletto tricore+BDM+OBDII для того, щоб написати, що Ecm Titanium 1.61, щоб зробити крок...
Мій збирався насправді це насправді зробити резервну копію, враховуючи, що від послідовного, з цим ебу є постріли над мапу, максимум є закони, HW, SW, рік програмування, кмт маршрути та інші речі....
Де ви повинні розташувати проводи на які піни на ЕБУ щоб зробити резервну копію?