КПК

Перегляд Повної Версії : dpf off.... проблема діагностики...

девід
28-05-2013, 22:22
привіт..
мій дорогий друг.. я зробив те swich off dpf на alfa 159, рестайлінг..

на його.. попередньо рестайлінг працює правильно... немає несправності і параметри, виправлені..

у той час як на моїй.. від цих значень..

42584259

стан фільтру частинок і засмічення.. вони завищені порівняно з його...
хто знає, чому.. і як виправити...

mariodarkblue
28-05-2013, 22:31
Привіт, я зробив switch off dpf і лямбда...але, може бути, ваша ? євро-5 і євро не працює...я, на жаль, не знаю як тобі допомогти:/

leandro89
28-05-2013, 22:32
поштова орі і mod, cos? ви пу? дати пі? довідка

девід
28-05-2013, 23:37
з поваги до тих, хто зробив мені задоволення (не безкоштовно), не місце зміна..

однак alfa romeo 159 1.9 q-tronic, 150 л. с., my09

SandroMarciano
28-05-2013, 23:40
так, спочатку перевірити, ? якщо ? Євро 4 або 5, а потім-пошта файл. А я не зрозуміла, ви d? якась помилка в діагнозі? якщо ви що (...)?
Dpf, звичайно ? був видалений фізично, а також карту, вірно?

девід
28-05-2013, 23:46
євро 4 dpf.. 1.9.jtdm потужністю 150 л. с...
edc16
576_754

я забув...
dpf.. і спорожніли.. (тільки кераміка) і я провів каталізатор..
моя частина.. 159 з проблемами засмічення 1000 з ecusafe...

Вже
29-05-2013, 00:18
я забув...
dpf.. і спорожніли.. (тільки кераміка) і я провів каталізатор..
моя частина.. 159 з проблемами засмічення 1000 з ecusafe...

Засмічення з ecusafe 1000% не ? дефект, але стратегія для видалення dpf. Ви можете ходити спокійно. У будь-якому випадку від образу, який ви відправили не ви на 1000%, що не зробив правильного видалення.

Поштова орі і мод!

Dimaneticavo! після видалення ? рекомендується почати процедуру заміни фільтра

msport (exil77grande)
29-05-2013, 00:47
з поваги до тих, хто зробив мені задоволення (не безкоштовно), не місце зміна..

однак alfa romeo 159 1.9 q-tronic, 150 л. с., my09

поважаю ваше рішення не розміщувати зміни в інших, але у цьому випадку ми не можемо допомогти вам гарне продовження.

девід
29-05-2013, 02:24
тоді цей екран, і тепер в машині.. карту орі з ecusafe... з правильно засмічення...

4262

якщо ви хочете місце, оригінал.. і що засуджену з засмічення 0

але за достовірність не місце, карта, яку зробив мій друг...

цікаво, якщо є якийсь параметр.. натисніть для повернення в 0 засмічення... як з ecusafe.. і повернути державі засмічення ок..

повторюю..

такі ж зміни на керівництво по експлуатації автомобіля, якщо останній.. дають всі дані ок..

девід
29-05-2013, 18:13
ок.. ви не можете дати мені поради, якщо не місце на карті..

але, принаймні.. скажіть що я можу враховувати? з графіка.. останній раз регенерації і сталося 4000 км назад... і машина не перебудувати з swich off..
або краще довести стан і засмічення сажових.., щоб тримати її як картку кінцевому рахунку?
скажімо, цікава думка.. інтерпретуючи значення ліжка.. як з ecusafe.. що з swich off..

SandroMarciano
29-05-2013, 18:32
я думаю, що це поправимо, євро-5, я заблокував збільшення засмічення, таким чином, пошук на damos і застосувати їх в свій файл збільшення засмічення, з-за протяжності маршрутів і часу, ви побачите, що потім засмічення не рухається-й?...

девід
29-05-2013, 18:37
спасибі..
те, що ви говорите, сандро стосується засмічення..
але про те, що я читаю стані фільтра (регенерація переривається) і внаслідок засмічення.. або, а інший, скажімо, "біт", щоб повернути його.. написи " ******" ??

oakley1
29-05-2013, 18:40
Якщо я можу місце екрану, щоб повернути л засмічення 1000% 0,

SandroMarciano
29-05-2013, 19:30
я думаю, що залежить від відсотка засмічення, не тільки призведе до 0 ви повинні повернутися в "засмічення нормальний".

девід
29-05-2013, 20:09
спасибі .. постараюся' шукати в damos...

випадково.. адресу.. (приблизне) і в районі... 1E.....?
ще раз спасибі

SandroMarciano
29-05-2013, 23:10
пошук в районі, на карті частинок залишився, якщо регенерація переривається ? карта 8х8, якщо я правильно пам'ятаю, що стосується як ecsafe, зокрема, потрібно дивитися на перед!

девід
30-05-2013, 11:18
привіт сандро.. ви маєте на увазі це фото??

4274

це оброблений файл з ecusafe.. порівняно..

у той час як на цій фотографії.. і порівняння з edc 16 150cv без dpf.. (alfa 147)

4275

який редагування поради робити???

тому ми кажемо це, щоб напис (регенерація переривається).. мені не вистачає, щоб знайти..., що dell засмічення.. (або все ж?)

SandroMarciano
30-05-2013, 11:27
Та гаразд, якщо ви йдете pi? назад знаходитесь на окремі біти, які збільшують відсоток засмічення в залежності від часу і км

девід
30-05-2013, 12:04
ви маєте на увазі ці??

4276

SandroMarciano
30-05-2013, 12:06
Ні, вони пі? назад, але запевняю вас, що якщо не відкрити damos не знайдеш їх...

девід
30-05-2013, 12:16
з damos басейн.. але sceen їх я роблю з ecm..!!
щось я не зрозумів.. перше фото.. що залишок переривання регенерації я повинен змінити його, як ecusafe?

для окремих біт... якщо ви маєте на увазі ці. вони вже були видалені..!!

4277

SandroMarciano
30-05-2013, 15:13
на питання,
2 ви додаю скріншот, де знаходиться курсор червоний знаходяться лічильники.
4279

девід
30-05-2013, 16:18
спасибі! я піду за тобою... ваша порада..
той стан фільтру маяк", як ти сказав...

а фотографії, які вас в курсі.. я не можу її бачити.. не прибуття в 80 mess.. якщо з ввічливості.. ви можете опублікувати його без посилання.... жити на форумі..

спасибі за витрачений час..
я не зареєстрований.. але простий хлопець.. з 159, який завжди мав проблеми з dpf... (л авто у майже 150 000 км)
навіть якщо засуджений з ecusafe.. і скидається в нуль засмічення.. відомо.. мінімум вище.. шум змінну... і borbogli на передачу... це не завжди..
це мій друг, я зробив те swich off.. але pultroppo від помилок, перерахованих.. не маючи надто багато часу, щоб присвятити себе.. я сказав, що скачати winols і damos.. мені їх даних він..

потім вам спасибі.. і ще.. час dedicatomi..
я прошу вас люб'язно розміщувати фотографії.. і без посилання... чому я не права..

дякую.. дякую.. дякую..!!!

SandroMarciano
30-05-2013, 16:28
дивитися *1E415A і наступне, я не можу відправити фоп на інші сайти, хостинг... я вже? раз повідомили про це...

девід
30-05-2013, 16:56
ок..
тоді я відкрив усі адреси.. ось screen shot..

4280

порівнюючи його, наприклад, 147 без dpf edc16

я бачу ці відмінності...

4281

щодо скопіювати.. все? часткове? потрібно привести до нуля??

SandroMarciano
30-05-2013, 17:34
ок..
тоді я відкрив усі адреси.. ось screen shot..

4280

порівнюючи його, наприклад, 147 без dpf edc16

я бачу ці відмінності...

4281

щодо скопіювати.. все? часткове? потрібно привести до нуля??
ви звертаєтеся до файлу, який ви коли-небудь опубліковано, адреси, що я дав, я їх ви можете знайти на damos, але, очевидно, залежить від файлу

девід
30-05-2013, 18:05
дивіться.. на адресу damos.. мені це..

4282

а мою карту оригінал, і це...

у той час як карта 147 (або gt) без dpf... але ламба... і це..

SandroMarciano
30-05-2013, 18:25
пропоную не розміщувати від альтернативних послуг на форум, незважаючи ні на що...
екранна відправив на його адресу damos ? правильно, двері, голоси, і наступні до 0 на вашому файлі і спробувати побачити, якщо ви d? завжди засмічення зростає...

девід
30-05-2013, 18:37
ок, я намагаюся..
потім вибираю 1E415A в 1E415c і порт працює в нуль?
як в screen?
4284

я прошу вибачення.. за реєстрацію карти поза форумом... appoggiandomi в ******.. але я не знаю, як їх завантажувати...

SandroMarciano
30-05-2013, 18:40
ви спробуйте, якщо cos? працює!

девід
30-05-2013, 18:48
ок, 10 хв і навантаження.... наші пальці!!!
дякуємо за вашу відвертість.... тоді ви знаєте, як туди..

нічого... пробував.. навіть заміна dpf... але нічого зробити.. значення залишаються рівними..

SandroMarciano
30-05-2013, 22:01
але також зростають або залишаються власні фіксовані?

девід
30-05-2013, 23:36
sandro.. вони завжди залишалися фіксованими 300 і проходить dell засмічення... ніколи не піднялися... і так.. в якості навантаження... також, перш ніж включити його..
якщо я ставлю старий ecusafe назад.. все ок.. немає не скидається..
тепер я зрозумів.. що я не повна заміна dpf.. не приймає...
буде, тому і поставив без dpf... або для регенерації переривається??

SandroMarciano
31-05-2013, 09:35
можливо, спробуйте завантажити орі і скинути dpf (без привести в рух, після вставити в мод!

alfajtd
31-05-2013, 10:19
ви не можете скинути налаштування DPF без її на мотоциклі...

девід
31-05-2013, 11:43
відповідаю, як сандро, що в альфа-jtd...
тоді... коли я використовував ecusafe.. я засмічення 1000.. я змінив біт.. і заряджається дав ще тисячу (б впали обороти вже випробував друзів), але робити в першу чергу.. я зробив, заміна dpf (не горить).. і все пройшло добре... на нулі і все ок..
але ось є як мінімум вище ... і т. д...
потім я поставив swich off.. з поправками на tdc) і датчика перепаду тиску... в той час як мій друг.. і все ок.. засмічення і було (стара машина)))) і мене від цих, скажімо, "помилки" діагноз.. з регенерацією перервана і засмічення вище.
безумовно не змушує мене робити заміни dpf.. чому зараз.. закон, що авто не має dpf... от і все... (принаймні, я думаю)
дивно.. і що якщо поставлю файл ecusafe.. назад все з нуля, без заміни dpf або інший...

по мені.. не знайти біти... (праведних дізнатися, які є)
факт залишається фактом, що зміна на ті ж автомобілі... 159... ж двигунами 1.9..150cv дають 2 різні результати...

це мій друг... навіть з ecusafe... не давав проблеми засмічення тисячі..., а моя...
тому, на мій.. як з ecusafe.. що з dpf off.. у мене завжди проблеми засмічення...

pultroppo не я мапу мого друга, для порівняння...

тепер я поставив карту swich off.. (без зміни сандро.. так не змінюється), і там я зробив близько 50 км..
автомобіль не перебудувати.. не палити.. і має мінімум справедливо.... і більше..... вібрує менше.. (ps.. я не маховик)
факт залишається фактом, для розуміння.. якщо ви ніколи не tentera' регенерувати.... і якщо ті параметри, скажімо, "фіктивними" порушують щось в продуктивності ..

скажіть, що я можу довіряти ходити так?? тому що, як я бачу.. рішення не легко..

SandroMarciano
31-05-2013, 13:24
відповідаю, як сандро, що в альфа-jtd...
тоді... коли я використовував ecusafe.. я засмічення 1000.. я змінив біт.. і заряджається дав ще тисячу (б впали обороти вже випробував друзів), але робити в першу чергу.. я зробив, заміна dpf (не горить).. і все пройшло добре... на нулі і все ок..
але ось є як мінімум вище ... і т. д...
потім я поставив swich off.. з поправками на tdc) і датчика перепаду тиску... в той час як мій друг.. і все ок.. засмічення і було (стара машина)))) і мене від цих, скажімо, "помилки" діагноз.. з регенерацією перервана і засмічення вище.
безумовно не змушує мене робити заміни dpf.. чому зараз.. закон, що авто не має dpf... от і все... (принаймні, я думаю)
дивно.. і що якщо поставлю файл ecusafe.. назад все з нуля, без заміни dpf або інший...

по мені.. не знайти біти... (праведних дізнатися, які є)
факт залишається фактом, що зміна на ті ж автомобілі... 159... ж двигунами 1.9..150cv дають 2 різні результати...

це мій друг... навіть з ecusafe... не давав проблеми засмічення тисячі..., а моя...
тому, на мій.. як з ecusafe.. що з dpf off.. у мене завжди проблеми засмічення...

pultroppo не я мапу мого друга, для порівняння...

тепер я поставив карту swich off.. (без зміни сандро.. так не змінюється), і там я зробив близько 50 км..
автомобіль не перебудувати.. не палити.. і має мінімум справедливо.... і більше..... вібрує менше.. (ps.. я не маховик)
факт залишається фактом, для розуміння.. якщо ви ніколи не tentera' регенерувати.... і якщо ті параметри, скажімо, "фіктивними" порушують щось в продуктивності ..

скажіть, що я можу довіряти ходити так?? тому що, як я бачу.. рішення не легко..
впевнений, у вас не буде проблем у купу cos? якщо не перебудувати...
затвердження "я не маховик" ? цікаво...
Якщо ви все ще хочете, коли у мене є трохи часу, я намагаюся зробити деякі виправлення, я.

oakley1
31-05-2013, 13:32
Там я кажу, мій... мені здаються дивними відмінності між цими двома 159... По-моєму c і була проблема раніше. Також, чому? у defap з ecusafe дав би проблем, навіть на мене.. у мене Brera 2.4 кінці 2009 року, а потім і в європі вона з edc16c39 оброблений файл з ecusafe і, крім l засмічення 1000% не має жодних симптомів ненормальною

девід
31-05-2013, 13:40
* сандро..
твердження, не я маховик... (і чому я вібрації до мінімуму... як правило, ставляться саме маховика...), але і автоматично..!!
дякую вам, якщо ви хочете, скажімо, "на деякий час" для мене не перебудувати... але ce побачити... серед 1000 км...

* oakley..

машина йде добре, навіть з ecusafe..., мабуть, я.. занадто вказують на....
як ви помітили, теж... на рестайлінг.. є проблема засмічення 1000..
запевняю вас... що з swich off.. машина працює дійсно краще...
я побачив, що на обговорення " ми вивчаємо edc16," там значиться як зробити swich off... на останніх сторінках... якщо ви йдете, спробуйте... побачите, ви теж зміни..
я відчуваю, що машина більше... "вільний", скажімо... і за словами мого друга.. це повністю виключає пост ін'єкції...
з ecusafe.. ви завжди dpf.. в комплектації автомобіля... а ecusafe.. вона виявиться завжди "******"
а swich off.. і саме відключено..

*все..
тепер або порівняв орі 159 без засмічення 1000 в і з (обидва ручні..) і я помітив цю різницю...

4296

oakley1
31-05-2013, 13:44
Я не вдома... Може? спробувати після 3.. ви Б, cos? добрий розмістити екранна перемикача "off"?

девід
31-05-2013, 13:47
ви розмістите посилання.. на форумі... де говорять на зміни....

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3155-EDC16C-impariamola!&p=45958&viewfull=1#post45958

і перше повідомлення читати.!!

Вже
31-05-2013, 13:53
Не preocupate замятой тисячі% не ? те, що створює проблеми.

oakley1
31-05-2013, 14:02
Бо вже. Те, виправити, повернувши ori біт, але не ставить під загрозу нічого не тримати його на 1000. Вони тепер цікаво спробувати, з допомогою перемикача off заміна файлів ecusafe. У матчі також всі винятки swirl. Питання біт dpf і датчик off ? в 8 біт?

девід
31-05-2013, 14:20
*вже..
ми говоримо все інше...

* oakley...
зробіть в 16-бітний motorola...!! потрібно зробити dpf off і ламба off.. потім перевіряти її діагноз, якщо ви знаменує кузов без dpf і без ламба..

також я видалив всі swirl... фізично.. що карту..!!

oakley1
31-05-2013, 14:37
*вже..
ми говоримо все інше...

* oakley...
зробіть в 16-бітний motorola...!! потрібно зробити dpf off і ламба off.. потім перевіряти її діагноз, якщо ви знаменує кузов без dpf і без ламба..

також я видалив всі swirl... фізично.. що карту..!!
Ви metter? той біт. Нуля...але тільки, щоб зробити порівняння двох методів defap. Що стосується swirl я хочу спочатку спробувати залишити їх відкритими..... Тому " сходинки до 2000, що мені не подобається.

девід
31-05-2013, 15:29
oakley... будете відчувати себе по-справжньому велика різниця з swich off..
для swirl... я видалив особисто впускний колектор.., щоб побачити, як це було зроблено.. на машині я гніздо використовується... і зробив 100 000 км з dpf активний і egr активна..
так що був там все видалили...
тут кілька фотографій... з swirl.. до і після..

4297429842994300

Вже
31-05-2013, 15:52
Ви metter? той біт. Нуля...але тільки, щоб зробити порівняння двох методів defap. Що стосується swirl я хочу спочатку спробувати залишити їх відкритими..... Тому " сходинки до 2000, що мені не подобається.

Як я вже сказав в іншій дискусії, я пробував файл defappato як ecusafe, як раз, і як з swich off.

Між 3 ніякої різниці prestazionalmente і все працювало чудово. Єдина різниця з swich off повний defap, видаливши як діагноз всі записи, що відносяться до dpf (після ін'єкції, деградації нафти, регенерації вимушених, і т. д.... і т. д......).

Ще одна річ. Як він вже намагався у форумі тільки swich off без defappare файл не працює. Якщо ви докладете підтвердження.

Нарешті-про-бітний 8-бір

oakley1
31-05-2013, 15:54
oakley... будете відчувати себе по-справжньому велика різниця з swich off..
для swirl... я видалив особисто впускний колектор.., щоб побачити, як це було зроблено.. на машині я гніздо використовується... і зробив 100 000 км з dpf активний і egr активна..
так що був там все видалили...
тут кілька фотографій... з swirl.. до і після..

4297429842994300
Мені залишається спробувати..... Таким чином, біт не досить? Або ви?

девід
31-05-2013, 16:02
Як я вже сказав в іншій дискусії, я пробував файл defappato як ecusafe, як раз, і як з swich off.

Між 3 ніякої різниці prestazionalmente і все працювало чудово. Єдина різниця з swich off повний defap, видаливши як діагноз всі записи, що відносяться до dpf (після ін'єкції, деградації нафти, регенерації вимушених, і т. д.... і т. д......).

Ще одна річ. Як він вже намагався у форумі тільки swich off без defappare файл не працює. Якщо ви докладете підтвердження.

Нарешті-про-бітний 8-бір

вже... так що ти відповідь на мої проблеми??
мій друг... він зробив те swich off.., зняв датчик перепаду тиску... але мені не вистачає, щоб видалити всі дані... як ви бачили на фото.. не та, що не могли б ви надіслати мені??

SandroMarciano
31-05-2013, 17:52
ви вважали, що робите switch-off пройшли обмежувачі дим лямбда основі maf-based? різниця в продуктивності пу? бути віднесено також до цієї речі!

девід
31-05-2013, 19:41
чесно... я волію його swich off.., тому що я вважаю, що ecusafe... чи тільки так... не правильно виконують свою роботу..!! в іншому випадку я не мав би навіть засмічення 1000.., що не відбувається, до заздалегідь рестайлінг.. .старше 2008..
те, що я не розумію.. це тому, що... з swich off.. мені вийдуть ці дані..
з ecusafe.. був битий змінена програма... але я... в моєму файлі... я нічого не змінив, з того swich off /датчик тиску/і деякі dtc..!! і я не розумію чому, мій друг.. ці проблеми не буває...
на мою думку", і була журнал логіку dpf.. з рестайлінг... і звідси всі проблеми засмічення... тому що програми-те ж саме.. машина ж.. але дають 2 результати абсолютно різні...

прогрес
31-05-2013, 19:52
вибачте, але sw і hw рівні?

девід
31-05-2013, 20:14
ні..!!! логічно...

перо... наприклад, на 138-494 проблема засмічення не є...
у той час як на.. 160-252 або моя 576-754... проблема є..
вперше згадується... і до рестайлінг.. мені здається, наприкінці 2006 або початку 2007 року (я повинен запитати ) не проблема..

другий і 2010 року, і моя 2009 року..

починаючи з 2008 року... на мою думку " і змінена логіка dpf...

SandroMarciano
31-05-2013, 20:18
рестайлінг ? '09, з введенням двигунів 2.0-5 євро, ваша ти сказав, що €4 правда?

девід
31-05-2013, 20:29
рестайлінг... іде в 2008 році з my08..
у 2009 році вийшли нові двигуни-2000 jtdm2...
моє перо.. і початок 2009 р. і ще монтує старий двигун... 1.9 jtdm потужністю 150 л. с.
додаю фото.. з позначкою затвердження..

4304

msport (exil77grande)
01-06-2013, 08:35
я закликаю тебе читати правила видно, що не дозволяється розміщувати від альтернативних послуг форуму,крім того, якщо ви не можете все ще бачити вкладення і т. д. і є причина, що ти не знаєш, і бачив, що з постановою не знаєш, де він написав, тому не питайте більше до користувачам відправляти вам в лічку речей, і якщо ви використовуєте кнопку " пошук знаходитесь як мінімум в 3 рази, як прикріпити матеріал на форумі,то поки ви я додаю порушення, офіційний,залежно від того, покарання за один тиждень в teza остаточно,в співтовариство не треба тільки просити, але і віддавати або як мінімум дотримуватися правила,спасибі і гарне продовження.

девід
01-06-2013, 10:35
вам подобається робити professorino..!!!! браво..!!
повинно бути, сара була поспішав викладати карти на сандро.., що я зробив, скажімо, "неправильно", і не використовувати режим розширеного вкладеним (я вже на сервері ******)
я не намагаюся нічого нікому, я тільки прошу допомогти мені розібратися в МОЇЙ МАШИНІ ...не зареєстрований і ніколи не diventero... як з презентації робота на болти... і proseguiro це зробити...
якби я прочитав сторінок.... я написав... або, принаймні, я lincato як зробити swich off... (матеріал segretissima на форумі), тому допомога я дав!!! і якщо закони не я писав тільки в цій статті...
подумав сандро не зв'язати мене фото... але поставити його в полі зору... (те, що ви робите... як в цій посиланням.. https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3198-pareri-su-modifiche )
як я бачив ... чи ви не знаєте, дайте мені рішення або тримайте в секреті ваші речі...
дякую.... відмінна допомога...

я не просив зробити файл готовий... але тільки якщо ви знаєте рішення..., якщо б... і на це питання !!!
перечитайте все добре...

тепер ... якщо ви хочете bannarmi.. bannami так само... але буду робити вигляд, що ця дискусія буде видалено..!!!

вільно вибирати....

ps.. подивіться на фото.... і шукайте... на 159 oc.... і ви побачите... що щось хороше... я знаю, що робити, а також ioo..!!! (весло на 1.9 q-tronic)

щиро це попередження... і фраза... ви читали правила.... я не хотів, щоб nullla... тому що правила я читав..!! і не я вів себе так погано...

ps... увійди в мій профіль... і дивіться.. якщо я коли-небудь написав, pm хто-небудь!!!

вітаю.... я сподівався, що хоча б ви мені допомогти,.... але, як я бачу..... я знаю, все добре на словах.... але факти.....????????

спасибі sandro.. що люб'язно спробуйте мені допомогти.. але pultroppo без успіху...

повторюю... якщо оновити всі.... (у спокої) ви побачите.. що моя допомога, я дав... я можу тобі дати підстави для карт, завантажених.... але це було тільки тому, що я вже на сервері.. і я швидко публікацією... тому що я бачив сандро підключений...
але повірте.., що правила я читав!!!

прогрес
01-06-2013, 12:41
ні..!!! логічно...

перо... наприклад, на 138-494 проблема засмічення не є...
у той час як на.. 160-252 або моя 576-754... проблема є..
вперше згадується... і до рестайлінг.. мені здається, наприкінці 2006 або початку 2007 року (я повинен запитати ) не проблема..

другий і 2010 року, і моя 2009 року..

починаючи з 2008 року... на мою думку " і змінена логіка dpf...

тоді вибачте, я б сказав, що і нормально, що у вас є, що проблема управління dpf і інший, можливо, для restilyng ce була гарна, з-за проблем, які заважають їй dpf максимум, потрібно було читати ваш файл і swicciarlo або обробки з допомогою різних програм, однак, якщо ви пошту два файлу ori двох легкових автомобілів і тих, хто ще експерт ви будете знати, " сказати, що можна змінити

девід
01-06-2013, 13:25
альфа 159 jtdm q-tronic 1.9, 150 л. с., 2009 року... мій..

альфа 159 1.9 jtdm 150 л. с. (я думаю, на початку 2007 року), однак файли без проблем засмічення..

обидва оригінальні файли!!

sportknight
01-06-2013, 13:55
болт не вам тепла :)

знай, що тих, хто вміє читати карту, не потрібно бачити switchoff, що вони зробили на вашому, чому? звичайно, це знає,а тих, хто не вміє читати карту, якщо не зробити? нічого з цих файлів,так що не хвилюйтеся файлу вашого друга
крім того, ми говоримо, що ? трохи важко допомогти вам, якщо ви не хочете собі допомогти...

сказавши це,я намагаюся дати оцінку, discussioe від початку і подивимося, що виходить з

девід
01-06-2013, 15:03
привіт sportking!! скільки часу...
для коректності.. як я сказав, місце, карту зробив.. (ви знаєте, хто ви)...

однак, сьогодні я курив мій мозок hahhah і я знайшов 2 адреси, можливо, корисні на мої проблеми... порівнюючи 2 карти, які я опублікував.. відразу ж кидаються всі очі, ці відмінності..!!

1e4478 (можливе засмічення)
1e42f8 (можливо, для регенерації перервана)

порівняли ви бачите відмінності...

другий я вже доведено... але викреслювати все, як ecusafe... хоча.. різниця в 147 і мінімальний!!!

msport (exil77grande)
01-06-2013, 15:21
вам подобається робити professorino..!!!! браво..!!
повинно бути, сара була поспішав викладати карти на сандро.., що я зробив, скажімо, "неправильно", і не використовувати режим розширеного вкладеним (я вже на сервері ******)
я не намагаюся нічого нікому, я тільки прошу допомогти мені розібратися в МОЇЙ МАШИНІ ...не зареєстрований і ніколи не diventero... як з презентації робота на болти... і proseguiro це зробити...
якби я прочитав сторінок.... я написав... або, принаймні, я lincato як зробити swich off... (матеріал segretissima на форумі), тому допомога я дав!!! і якщо закони не я писав тільки в цій статті...
подумав сандро не зв'язати мене фото... але поставити його в полі зору... (те, що ви робите... як в цій посиланням.. https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3198-pareri-su-modifiche )
як я бачив ... чи ви не знаєте, дайте мені рішення або тримайте в секреті ваші речі...
дякую.... відмінна допомога...

я не просив зробити файл готовий... але тільки якщо ви знаєте рішення..., якщо б... і на це питання !!!
перечитайте все добре...

тепер ... якщо ви хочете bannarmi.. bannami так само... але буду робити вигляд, що ця дискусія буде видалено..!!!

вільно вибирати....

ps.. подивіться на фото.... і шукайте... на 159 oc.... і ви побачите... що щось хороше... я знаю, що робити, а також ioo..!!! (весло на 1.9 q-tronic)

щиро це попередження... і фраза... ви читали правила.... я не хотів, щоб nullla... тому що правила я читав..!! і не я вів себе так погано...

ps... увійди в мій профіль... і дивіться.. якщо я коли-небудь написав, pm хто-небудь!!!

вітаю.... я сподівався, що хоча б ви мені допомогти,.... але, як я бачу..... я знаю, все добре на словах.... але факти.....????????

спасибі sandro.. що люб'язно спробуйте мені допомогти.. але pultroppo без успіху...

повторюю... якщо оновити всі.... (у спокої) ви побачите.. що моя допомога, я дав... я можу тобі дати підстави для карт, завантажених.... але це було тільки тому, що я вже на сервері.. і я швидко публікацією... тому що я бачив сандро підключений...
але повірте.., що правила я читав!!!

то не я, здається, зробити професор, звертаючись з проханням дотримуватися правил, які я написав для мого форуму, і що ви погодилися зареєструвавшись тут, і я не думаю, що хтось тобі я зобов'язаний, тому, якщо у вас вже карти на сервері чи ні, мене це не хвилює, проблема у вашому і тут правила гри, рівні для всіх, не виключаючи нікого.ви не bannero' бачив, що тут ми не звикли робити батьки, господарі, і ми даємо всім можливість повторити, але не дам тобі можливість відповісти мені ще раз, як ви це зробили трохи вище, то дайте собі регульований і не пишіть більше великими літерами.
інформація, яку ви отримали тут,в іншому місці жадаєте або людини) включений у вартість сторицею,в цьому форумі немає нічого секретного, але якщо дозволити у нас є розділ, де ми публікуємо роботи, які сьогодні нібито фахівці навіть не знають, що ми поділяємо з тими, хто робить так само, якщо люди, як ви, розуміють, що-то-розрядних комутаторів, повинні це завдяки людям, які робить для судів, і ділиться не вірите?
чи було б краще, ніж той, хто працює і їсть з цього ремесла і інвестує тисяч ? напишіть книгу про те, як зробити diy chiptuning?
я завжди був один, що, з одного боку, можливо, але в цьому пості я не втрутився, якщо не попросити вас розмістити орі і модів на мій погляд, і побачив, що ти не хотів, щоб я що-небудь ще додати для вашої проблеми.
крім того, те, що я повинен видалити або ні, тут вирішую я, а не ти, так би мовити,з цим я закриваю, і я сподіваюся, що задумайтеся про операції і не повинно статися.

девід
01-06-2013, 16:47
є причина, що ти не знаєш, і бачив, що з постановою не знаєш, де він написав, тому не питайте більше до користувачам відправляти вам в лічку речей

чесно кажучи цю фразу, я зробив знімок, гнів... і фраза "professorino" чому"
якщо твою мої повідомлення... я не просив нічого нікому, і особливо в лічку.. (вхід в обліковий запис і перевірити... якщо вам потрібно пароль, тебе я приведу), отже, 2 порушення 1 не існує!!
той, що був неправий, так і карти на зовнішній сервер (даю повністю праві... але питання швидко, я порушив правила)

мені не сподобався тон.. і агресію у відношенні мене... от і все... і я відповів...
чесно кажучи.. людина, який зробив мені той swich off... не зареєстрований професії....
повторюю.. я не запитав, файл готовий... але тільки якщо...... дані, які з'являються в діагностиці rischiavo щось... і якщо було рішення...
на ці 2 питання... ніхто не відповів, і тільки були розпливчасті,....
цікаво просто, якщо трапилося з кимось... і він вирішив...
я не прошу готові файли я не запитав, ніхто не defapparmi на машині... я не запитав, ніхто речі pm....

тепер можете мені допомогти... чи ні...

невелике виправлення в попередній пост мій... я відправив 2 карти золота в 159, але порівняння я робив з 147 no fap... так на всякий випадок ... але у випадку, якщо... б ви дати мені руку, задньо в орі 147..

я дивився damos.. я подивився на карти.. я в порівнянні навіть з ecusafe... і я потрапив у ті 2 адреси... damos... повинні бути саме мої проблеми..
тепер прошу вас відповісти, якщо ці 2 адреси... може бути з-за моїх проблем..

останнє зауваження...
я дуже ціную дух форуму... на тому, що хочете допомогти іншим людям.... але якщо ви говорите, що той, хто робить ремесло не повинен розгадати його секрети, як у цій фразі "чи було б краще, ніж той, хто працює і їсть з цього ремесла і інвестує тисяч ? напишіть книгу про те, як зробити diy chiptuning?"
форум не буде метою існування... або менше... не повинні мати доступ люди, як і я... що він робить, щоб заспокоїтися, propia авто.. і некомерційною...
як я бачу.... "гроші" тому велика різниця... отримати і дати!! але не тільки тут... на всіх форумах chiptunnig....

msport (exil77grande)
01-06-2013, 17:45
до тебе ця фраза зробила знімок, гнів, думає про мене, як ти відповів, так що слухайте рушник, я говорю в останній раз-просто суперечки, тому що на мій смак знаєш,занадто довго, тема закрита.

sportknight
01-06-2013, 18:12
Давид,чіп-тюнінг ? корабель, і c'? люди, які інвестували свій час і гроші, цей форум серед всіх ? єдине, Де дійсно ви поділяєте все, на жаль, я не знаю, пу? прийняти, що вони мають всі необхідні знання, я можу це зробити, я роблю це для хобі, а не тих, хто робить це за корабель, ми повинні бути вдячні

девід
01-06-2013, 20:31

однак, сьогодні я курив мій мозок hahhah і я знайшов 2 адреси, можливо, корисні на мої проблеми... порівнюючи 2 карти, які я опублікував.. відразу ж кидаються всі очі, ці відмінності..!!

другий я вже доведено... але викреслювати все, як ecusafe... хоча.. різниця в 147 і мінімальний!!!

уникаючи інші спори....
хто з ввічливості... знає... якщо ці 2 адреси, які я знайшов.. є рішення моєї проблеми?? чи тобі і в іншій манері... ризик щось.. змінюючи ці 2 карти...??

девід
01-06-2013, 22:55
нічого.. боєголовок ці 2 зміни... і нічого не змінюється..!!

SandroMarciano
02-06-2013, 10:07

Для адреси ви riferivi на карту damos? якщо ви перший ? деградації масла, а другий ? правильний відсоток засмічення у разі, якщо регенерація переривається.

девід
02-06-2013, 10:46
ви перший в damos давав цю напис..

oil ashes in the accumulated trap 1E4478.... що в перекладі.. Попіл масла, накопичені в пастку, порівняно з моїм... з цією 159 без проблем засмічення...
я показав 1000 різниця... (і наївно думаю, що це було засмічення 1000.... скопійована в розмірі в розмірі..... але не змінилося нічого... і те ж саме адресу 1e42f8.. скопіював.. але не змінилося нічого..!!

поставив назад старий ecusafe... і я не скину нічого..!! і повернувся до normalita'

4314

девід
09-06-2013, 00:30
я відмовився від ідеї того swich off.. (вони у мене в****!!)
раз і ecusafe.. не працюють належним чином..
я знайшов керівництво в інтернеті.. (скажімо, користувач з моїми ж проблемами ) на fiat croma..., що основні.. і сам блок управління більш або менш...
я скопіював.. на око зміни...
додаю файл.. якщо ви хочете скласти думку (позитивне або негативне), щоб побачити, якщо я можу нарешті отримати це проблема з dpf...
вид завантаження файлу на машині.. тому що я новачок.. і не шкода, що я пропустив щось..

девід
10-06-2013, 12:51
up!!!! :rolleyes:

Вже
11-06-2013, 14:07
альфа 159 jtdm q-tronic 1.9, 150 л. с., 2009 року... мій..

альфа 159 1.9 jtdm 150 л. с. (я думаю, на початку 2007 року), однак файли без проблем засмічення..

обидва оригінальні файли!!

З файлу 1037391754 я 0DE0F6 я вважаю, значення "1" - ліжко 8-бітний motorola. Якщо ви читаєте це 16-розрядні знаходитесь "256". Мені підтвердили, що призвело до 0 на цій ecu, не робите те-swich off? Ви пробували взяти його на 2?

девід
11-06-2013, 14:22
в діагноз.. що призводить до нульовий біт (я роблю це в 16-бітний motorola) в діагностиці.. виявляється.. без dpf і без ламба.. але мені параметри завищені в діагностиці (з фото)
мабуть, той swich робить... насправді не відновлює автомобіль... але не я засмічення та стан dpf..
наскільки я знаю.. моїй машині (з вихідного коду, блок управління) не призводить ламба... але тільки датчик температури dpf..
чесно кажучи.. я не пробував (512 завжди дивіться в 16bit) саме тому, що я розумію, що мій автомобіль не приносить ламба... на відміну від євро 5

девід
11-06-2013, 14:27
вибачте за подвійне повідомлення...

ви неправильно написати адресу... ви і втік 0 замість 1..

саме так, і це.. 1DE0F6

sportknight
11-06-2013, 16:19
ви пробували після switchoff змінити той біт, який сказав тобі, що раз правити?

девід
11-06-2013, 19:45
віта.. я не пробував..

вже я зробив пошкодження.. спробувати я торкнувся його, цей біт.. oil ashes in the accumulated trap 1E4478 переконаний був забивати... а.. це деградація масла... я зробив зникнути service рамки!!

я повинен спробувати.. але у мене є трохи страху..!!

sportknight
11-06-2013, 21:15
хахаха,добре,може бути, намагаючись покладіть також китайська мова :D

збиток цей один-єдиний біт, ви не зробите це,ви тільки повинні зробити це, як робить це раз,це чому? на деяких з comunquue засмічення до 0, а на інших від 1000,можливо, змінити його до тебе від засмічення 0...

девід
11-06-2013, 21:35
я подивився.. з ecm.. порівнюючи 147 без dpf (але з ламба) і код ебу дуже.. дуже схожий на мій
той біт і майже ідентичні, але змінити те, що навколо нас..
додаю фото, щоб мені краще зрозуміти..

4435

Вже
11-06-2013, 21:44
. я зробив зникнути service рамки!!
..!!
І успіх, а також мені.... я вирішив, виконавши процедуру з заміною рамки

девід
11-06-2013, 21:49
І успіх, а також мені.... я вирішив, виконавши процедуру з заміною рамки

можу з ***********?

SandroMarciano
11-06-2013, 22:19
сервіс від картини, не має основних функцій, в той час, коли у вас проблеми з dpf, що брудне масло, ви вже знаєте? що кожен 20000km ? добре міняти масло і фільтри...

Вже
11-06-2013, 22:26
Коли defappi автомобіля клієнта, то знайде service ви знаєте, як тебе розбиває... А pensoche fes його dovrebbefare

SandroMarciano
11-06-2013, 22:28
Коли defappi автомобіля клієнта, то знайде service ви знаєте, як тебе розбиває... А pensoche fes його dovrebbefare
ви маєте рацію, але що ? своїй машині!

девід
11-06-2013, 22:29
.. sandro.. я знайомий все на librettino.. і... більше на 15-20.000 км, не стрілянина з маслом..
тільки і підключити до elm.. і я намагаюся повернути його... (і це так мило..!!)

девід
25-06-2013, 22:22
переглядаючи сайт.. я знайшов.. swich off, що я говорив на самому початку... (тепер не знаю, якщо збігається з моїм.. але я думаю, що я.., я повинен перевірити, як тільки я права)

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1684-DPF-OFF-alfa-159-2-0-jtdm-136cv&p=36268&viewfull=1#post36268

на основі цього... і свідчення фес, який я помістив на першій сторінці? не гаразд swich?.. щось не вистачає?

девід
26-06-2013, 17:09
додаю карту, яку я пробував в машині... так я упевнений, що це правильний вибір... якщо ви можете, дайте мені свою думку про те, що мені вийдуть ці значення в діагностиці...
я хотів би краще вирішити цю проблему..