Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : dpf off.... праблема дыягностыкі...

дэвід
28-05-2013, 22:22
прывітанне..
мой дарагі сябар.. я зрабіў тое swich off dpf на alfa 159, рэстайлінг..

на яго.. папярэдне рэстайлінг працуе правільна... няма няспраўнасці і параметры, выпраўленыя..

у той час як на маей.. ад гэтых значэнняў..

42584259

стан фільтра часціц і засмечвання.. яны завышаныя ў параўнанні з яго...
хто ведае, чаму.. і як выправіць...

mariodarkblue
28-05-2013, 22:31
Прывітанне, я зрабіў switch off dpf і лямбда...але, можа быць, ваша ? еўра-5 і еўра не працуе...я, на жаль, не ведаю, як табе дапамагчы:/

leandro89
28-05-2013, 22:32
паштовы врі і mod, cos? вы пу? даць пі? даведка

дэвід
28-05-2013, 23:37
з павагі да тых, хто зрабіў мне задавальненне (не бясплатна), не месца змяненне..

аднак alfa romeo 159 1.9 q-tronic, 150 л. с., my09

SandroMarciano
28-05-2013, 23:40
так, спачатку праверыць, ? калі ? Еўра 4 ці 5, а затым-пошта файл. А я не зразумела, вы d? якая-то памылка ў дыягназе? калі вы што (...)?
Dpf, вядома ? быў выдалены фізічна, а таксама карту, правільна?

дэвід
28-05-2013, 23:46
еўра 4 dpf.. 1.9.jtdm магутнасцю 150 л. с...
edc16
576_754

я забыўся...
dpf.. і апусцелі.. (толькі кераміка) і я правеў каталізатар..
мая частка.. 159 з праблемамі засмечвання 1000 з ecusafe...

Ужо
29-05-2013, 00:18
я забыўся...
dpf.. і апусцелі.. (толькі кераміка) і я правеў каталізатар..
мая частка.. 159 з праблемамі засмечвання 1000 з ecusafe...

Засмечвання з ecusafe 1000% не ? дэфект, але стратэгія для выдалення dpf. Вы можаце хадзіць спакойна. У любым выпадку, ад вобраза, які вы адправілі не вы на 1000%, што не зрабіў правільнага выдалення.

Паштовы врі і мод!

Dimaneticavo! пасля выдалення ? рэкамендуецца пачаць працэдуру замены фільтра

msport (exil77grande)
29-05-2013, 00:47
з павагі да тых, хто зрабіў мне задавальненне (не бясплатна), не месца змяненне..

аднак alfa romeo 159 1.9 q-tronic, 150 л. с., my09

паважаю вашае рашэнне не размяшчаць змены ў іншых, але ў гэтым выпадку мы не можам дапамагчы вам добры працяг.

дэвід
29-05-2013, 02:24
тады гэты экран, і цяпер у машыне.. карту врі з ecusafe... з правільна засмечвання...

4262

калі вы хочаце месца, арыгінал.. і што асуджаную з засмечвання 0

але за дакладнасць не месца, карта, якую зрабіў мой сябар...

цікава, калі есць нейкі параметр.. націсніце для звароту ў 0 засмечвання... як з ecusafe.. і вярнуць дзяржаве засмечвання ок..

паўтараю..

такія ж змены на кіраўніцтва па эксплуатацыі аўтамабіля, калі апошні.. даюць усе дадзеныя ок..

дэвід
29-05-2013, 18:13
ок.. вы не можаце даць мне парады, калі не месца на карце..

але, па крайняй меры.. скажыце што я магу ўлічваць? з графіка.. апошні раз рэгенерацыі і адбылося 4000 км таму... і машына не перабудаваць з swich off..
або лепш давесці стан і засмечаных сажевый.., каб трымаць яе, як карту канчатковым рахунку?
скажам, цікава меркаванне.. інтэрпрэтуючы значэння ложку.. як з ecusafe.. што з swich off..

SandroMarciano
29-05-2013, 18:32
я думаю, што гэта папраўна, на еўра-5, я заблакаваў павелічэнне засмечвання, такім чынам, пошук на damos і ўжыеце іх у свой файл павелічэнне засмечвання, з-за працягласці маршрутаў і часу, вы ўбачыце, што затым засмечвання не рухаецца-ы?...

дэвід
29-05-2013, 18:37
дзякуй..
тое, што вы кажаце, сандра тычыцца засмечвання..
але аб тым, што я чытаю стане фільтра (рэгенерацыя перарываецца) і выніку засмечвання.. ці, а другі, скажам, "біт", каб вярнуць яго.. надпісы " ******" ??

oakley1
29-05-2013, 18:40
Калі я магу месца экрана, каб вярнуць л засмечвання 1000% 0,

SandroMarciano
29-05-2013, 19:30
я думаю, што залежыць ад адсотка засмечвання, ці не толькі прывядзе ў 0 вы павінны вярнуцца ў "засмечаных нармальны".

дэвід
29-05-2013, 20:09
дзякуй .. паспрабую' шукаць у damos...

выпадкова.. адрас.. (прыблізны) і ў раене... 1E.....?
яшчэ раз дзякуй

SandroMarciano
29-05-2013, 23:10
пошук у раене, на карце часціц застаўся, калі рэгенерацыя перарываецца ? карта 8х8, калі я правільна памятаю, што тычыцца як раз як ecsafe, у прыватнасці, трэба глядзець на перад!

дэвід
30-05-2013, 11:18
прывітанне сандра.. вы маеце на ўвазе гэта фота??

4274

гэта апрацаваны файл з ecusafe.. па параўнанні..

у той час як на гэтай фатаграфіі.. і параўнанне з edc 16 150cv без dpf.. (alfa 147)

4275

які рэдагавання парады рабіць???

таму мы гаворым гэта, каб надпіс (рэгенерацыя перарываецца).. мне не хапае, каб знайсці..., што dell засмечвання.. (ці ўсе ж?)

SandroMarciano
30-05-2013, 11:27
Тая добра, калі вы ідзяце pi? назад знаходзіцеся на асобныя біты, якія павялічваюць працэнт засмечвання у залежнасці ад часу і км

дэвід
30-05-2013, 12:04
вы маеце на ўвазе гэтыя??

4276

SandroMarciano
30-05-2013, 12:06
Няма, яны пі? таму, але запэўніваю вас, што калі не адкрыць damos не знойдзеш іх...

дэвід
30-05-2013, 12:16
з damos басейн.. але sceen іх я раблю з ecm..!!
што-то я не зразумеў.. першае фота.. што рэшту перапынення рэгенерацыі я павінен змяніць яго, як ecusafe?

для асобных біт... калі вы маеце на ўвазе гэтыя. яны ўжо былі выдаленыя..!!

4277

SandroMarciano
30-05-2013, 15:13
на пытаньне вы,
2 вы прыкладаю скрыншот, дзе знаходзіцца курсор чырвоны знаходзяцца лічыльнікі.
4279

дэвід
30-05-2013, 16:18
дзякуй! я пайду за табою... ваш савет..
той стан фільтра маяк", як ты сказаў...

а фатаграфіі, якія вас у курсе.. я не магу яе бачыць.. не прыбыцце ў 80 mess.. калі з ветлівасці.. вы можаце апублікаваць яго без спасылкі.... жыць на форуме..

дзякуй за выдаткаваны час..
я не зарэгістраваны.. але просты хлопец.. з 159, які заўседы меў праблемы з dpf... (л аўто ў амаль 150 000 км)
нават калі судзімы з ecusafe.. і скідаецца ў нуль засмечвання.. вядома.. мінімум вышэй.. шум зменную... і borbogli на перадачу... гэта не заўседы..
гэта мой сябар, я зрабіў тое swich off.. але pultroppo ад памылак, пералічаных.. не маючы занадта шмат часу, каб прысвяціць сябе.. я сказаў, што спампаваць winols і damos.. мне іх дадзеных ен..

затым вам дзякуй.. і яшчэ.. час dedicatomi..
я прашу вас ласкава размяшчаць фатаграфіі.. і без спасылкі... чаму я не правы..

дзякуй.. дзякуй.. дзякуй..!!!

SandroMarciano
30-05-2013, 16:28
глядзець *1E415A і наступнае, я не магу адправіць фап на іншыя сайты, хостынг... я ўжо? раз паведамілі пра гэта...

дэвід
30-05-2013, 16:56
ок..
тады я адкрыў усе адрасы.. вось screen shot..

4280

параўноўваючы яго, напрыклад, 147 без dpf edc16

я бачу гэтыя адрозненні...

4281

наконт скапіяваць.. усе? частковае? трэба прывесці да нуля??

SandroMarciano
30-05-2013, 17:34
ок..
тады я адкрыў усе адрасы.. вось screen shot..

4280

параўноўваючы яго, напрыклад, 147 без dpf edc16

я бачу гэтыя адрозненні...

4281

наконт скапіяваць.. усе? частковае? трэба прывесці да нуля??
вы звяртаецеся да файла, які вы калі-небудзь апублікавана, адрасы, што я даў, я іх вы можаце знайсці на damos, але, відавочна, залежыць ад файла

дэвід
30-05-2013, 18:05
глядзіце.. на адрас damos.. мне гэта..

4282

а маю карту арыгінал, і гэта...

у той час як карта 147 (або gt) без dpf... але lamba... і гэта..

SandroMarciano
30-05-2013, 18:25
прапаную не размяшчаць ад альтэрнатыўных паслуг на форум, нягледзячы ні на што...
экранная адправіў на яго адрас damos ? правільна, дзверы, галасы, і наступныя да 0 на вашым файле і паспрабаваць убачыць, калі вы d? заўседы засмечвання расце...

дэвід
30-05-2013, 18:37
ок, я спрабую..
затым выбіраю 1E415A ў 1E415c і порт працуе ў нуль?
як у screen?
4284

я прашу прабачэння.. за рэгістрацыю карты па-за форуму... appoggiandomi ў ******.. але я не ведаю, як іх загружаць...

SandroMarciano
30-05-2013, 18:40
вы, паспрабуйце, калі cos? працуе!

дэвід
30-05-2013, 18:48
ок, 10 мін і нагрузкі.... нашыя пальцы!!!
дзякуй за вашу шчырасць.... тады вы ведаеце, як і пайшоў..

нічога... спрабаваў.. нават замена dpf... але нічога не зрабіць.. значэнні застаюцца роўнымі..

SandroMarciano
30-05-2013, 22:01
але таксама растуць ці застаюцца ўласныя фіксаваныя?

дэвід
30-05-2013, 23:36
sandro.. заўседы заставаліся фіксаванымі 300 і праходзіць dell засмечвання... ніколі не падняліся... і так.. у якасці нагрузкі... таксама, перш чым уключыць яго..
калі я пастаўлю стары ecusafe.. назад усе ок.. не, не скідаецца..
цяпер я зразумеў.., што я не поўная замена dpf.. не прымае,...
будзе, таму і паставіў без dpf... ці рэгенерацыя перарываецца??

SandroMarciano
31-05-2013, 09:35
магчыма, паспрабуйце загрузіць на врі і скінуць dpf (без прывесці ў рух, пасля ўставіць у мод!

alfajtd
31-05-2013, 10:19
вы не можаце скінуць усе налады DPF без яе на матацыкле...

дэвід
31-05-2013, 11:43
адказваю, як сандра, што ў альфа jtd...
тады... калі я выкарыстаў ecusafe.. я засмечаных 1000.. я змяніў біт.. і зараджаецца даў яшчэ тысячу (гэта было б ўпалі абароты ўжо выпрабаваў сяброў), але рабіць, у першую чаргу.. я зрабіў, замена dpf (у выключаным стане).. і ўсе прайшло добра... на нулі і ўсе ок..
але вось есць як мінімум вышэй.. і г. д....
затым я паставіў swich off.. з папраўкамі на dtc і датчык перападу ціску... у той час як мой сябар.. і ўсе ок.. засмечвання і быў (машына старая) мне гэтыя скажам "памылкі" у дыягназ.. з рэгенерацыяй перапыненая і засмечвання вышэй.
безумоўна, не прымушае мяне рабіць замены dpf.. таму што цяпер.. закон, што аўтамабіль не мае dpf... вось і ўсе... (па крайняй меры, я думаю)
дзіўна.. і што калі пастаўлю файл ecusafe.. назад усе ў нуль без замены dpf або іншы...

па мне.. не знайсці біты... (праведных даведацца, якія есць)
факт застаецца фактам, што змена на адны і тыя ж аўтамабілі... 159... ж рухавікамі 1.9..150cv даюць 2 розныя вынікі...

гэтай мой сябар... нават з ecusafe... не даваў праблемы засмечвання тысячы..., а мая...
таму, на мой.. як з ecusafe.. што з dpf off.. у мяне заўседы праблемы засмечвання...

pultroppo не я карту майго сябра, для параўнання...

цяпер я паставіў на карту swich off.. (без змены сандра.. так не мяняе), і там я зрабіў каля 50 км..
аўтамабіль не аднаўляе.. не курыць.. і мае мінімум справядліва.... і больш..... вібруе менш.. (ps я не махавік)
факт застаецца фактам, зразумець.. калі ніколі не tentera' рэгенераваць.... і калі гэтыя параметры, скажам, "фіктыўнымі" ставяць што-то ў прадукцыйнасці ..

скажыце, што я магу давяраць хадзіць так?? таму што, як я бачу.. рашэнне не легка..

SandroMarciano
31-05-2013, 13:24
адказваю, як сандра, што ў альфа jtd...
тады... калі я выкарыстаў ecusafe.. я засмечаных 1000.. я змяніў біт.. і зараджаецца даў яшчэ тысячу (гэта было б ўпалі абароты ўжо выпрабаваў сяброў), але рабіць, у першую чаргу.. я зрабіў, замена dpf (у выключаным стане).. і ўсе прайшло добра... на нулі і ўсе ок..
але вось есць як мінімум вышэй.. і г. д....
затым я паставіў swich off.. з папраўкамі на dtc і датчык перападу ціску... у той час як мой сябар.. і ўсе ок.. засмечвання і быў (машына старая) мне гэтыя скажам "памылкі" у дыягназ.. з рэгенерацыяй перапыненая і засмечвання вышэй.
безумоўна, не прымушае мяне рабіць замены dpf.. таму што цяпер.. закон, што аўтамабіль не мае dpf... вось і ўсе... (па крайняй меры, я думаю)
дзіўна.. і што калі пастаўлю файл ecusafe.. назад усе ў нуль без замены dpf або іншы...

па мне.. не знайсці біты... (праведных даведацца, якія есць)
факт застаецца фактам, што змена на адны і тыя ж аўтамабілі... 159... ж рухавікамі 1.9..150cv даюць 2 розныя вынікі...

гэтай мой сябар... нават з ecusafe... не даваў праблемы засмечвання тысячы..., а мая...
таму, на мой.. як з ecusafe.. што з dpf off.. у мяне заўседы праблемы засмечвання...

pultroppo не я карту майго сябра, для параўнання...

цяпер я паставіў на карту swich off.. (без змены сандра.. так не мяняе), і там я зрабіў каля 50 км..
аўтамабіль не аднаўляе.. не курыць.. і мае мінімум справядліва.... і больш..... вібруе менш.. (ps я не махавік)
факт застаецца фактам, зразумець.. калі ніколі не tentera' рэгенераваць.... і калі гэтыя параметры, скажам, "фіктыўнымі" ставяць што-то ў прадукцыйнасці ..

скажыце, што я магу давяраць хадзіць так?? таму што, як я бачу.. рашэнне не легка..
упэўнены, у вас не будзе праблем у кучу cos? калі не перабудаваць...
зацвярджэнне "я не махавік" ? цікава...
Калі вы жадаеце ўсе ж, калі ў мяне есць трохі часу, я спрабую зрабіць некаторыя выпраўлення, я.

oakley1
31-05-2013, 13:32
Там я кажу, мой... мне здаюцца дзіўнымі адрозненні паміж гэтымі двума 159... Па-мойму c і была праблема раней. Таксама, чаму? у defap з ecusafe даў бы праблем, нават на мяне.. у мяне Brera 2.4 канцы 2009 года, а затым і ў еўропе яна з edc16c39 апрацаваны файл з ecusafe і, акрамя l засмечаных 1000% не мае ніякіх сімптомаў ненармальнай

дэвід
31-05-2013, 13:40
* сандра..
зацвярджэнне я не махавік... (і чаму я казаў вібрацыі да мінімуму... як правіла, ставяцца менавіта махавік...), але і' аўтаматычна..!!
дзякую вас, калі вы хочаце, скажам, "на некаторы час " для мяне не аднаўляе... але сее праверыць, ці... сярод 1000 км...

* oakley..

машына ідзе добра, нават з ecusafe... гэта я.. занадта паказваюць на....
як вы заўважылі, таксама... на рэстайлінг.. есць праблема засмечвання 1000..
запэўніваю вас..., што з swich off.. машына сапраўды працуе лепш...
я ўбачыў, што на абмеркаванне " мы вывучаем edc16" там", як паведамляецца, як зрабіць яго swich off... на апошніх старонках... калі вы ідзяце, паспрабуйце... убачыце, вы таксама змены..
я адчуваю, што машына больш за... "свабодны", скажам... і па словах майго сябра.. гэта цалкам выключае пост ін'екцыі...
з ecusafe.. вы заўседы dpf.. у камплектацыі аўтамабіля... а ecusafe.. яна апынецца заўседы "******"
а swich off.. і менавіта адключана..

*усе..
цяпер або параўнаў врі ў 159 без засмечвання 1000 у і з (абодва ручныя..) і я заўважыў гэтую розніцу...

4296

oakley1
31-05-2013, 13:44
Я не дома... Можа? паспрабаваць пасля 3.. вы Б, cos? добры размясціць экранная перамыкача "off"?

дэвід
31-05-2013, 13:47
вы размясціце спасылку.. на форуме... дзе гавораць на змены....

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3155-EDC16C-impariamola!&p=45958&viewfull=1#post45958

і першае паведамленне чытаць.!!

Ужо
31-05-2013, 13:53
Не preocupate замятой тысячы% не ? тое, што стварае праблемы.

oakley1
31-05-2013, 14:02
Бо ўжо. Тое, выправіць, вярнуўшы ori біт, але не ставіць пад пагрозу нічога не трымаць яго на 1000. Яны цяпер цікава паспрабаваць, з дапамогай перамыкача off замена файлаў ecusafe. У матчы таксама ўсе выключэння swirl. Пытанне біт dpf і датчык off ? у 8 біт?

дэвід
31-05-2013, 14:20
*ужо..
мы гаворым усе астатняе...

* oakley...
зрабіце ў 16-бітны motorola...!! трэба зрабіць dpf off і lamba off.. затым правяраць яе ў дыягназ, калі вы азначае кузаў без dpf і без lamba..

таксама я выдаліў усе swirl... фізічна.. што карту..!!

oakley1
31-05-2013, 14:37
*ужо..
мы гаворым усе астатняе...

* oakley...
зрабіце ў 16-бітны motorola...!! трэба зрабіць dpf off і lamba off.. затым правяраць яе ў дыягназ, калі вы азначае кузаў без dpf і без lamba..

таксама я выдаліў усе swirl... фізічна.. што карту..!!
Вы metter? той біт. Нуля...але толькі, каб зрабіць параўнанне двух метадаў defap. Што тычыцца swirl я хачу спачатку паспрабаваць пакінуць іх адкрытымі..... Таму " прыступкі да 2000, што мне не падабаецца.

дэвід
31-05-2013, 15:29
oakley... будзеце адчуваць сябе па-сапраўднаму вялікая розніца з swich off..
для swirl... я асабіста выдаліў впускной калектар.., каб убачыць, як гэта было зроблена.. на машыне я гняздо выкарыстоўваецца... і зрабіў 100 000 км з dpf актыўны і egr актыўная..
так што быў там усе выдалілі...
тут некалькі фотаздымкаў... з swirl.. да і пасля..

4297429842994300

Ужо
31-05-2013, 15:52
Вы metter? той біт. Нуля...але толькі, каб зрабіць параўнанне двух метадаў defap. Што тычыцца swirl я хачу спачатку паспрабаваць пакінуць іх адкрытымі..... Таму " прыступкі да 2000, што мне не падабаецца.

Як я ўжо сказаў у іншай дыскусіі, я спрабаваў файл defappato як ecusafe, як раз, і як з swich off.

Паміж 3-ніякай розніцы prestazionalmente і усе працавала выдатна. Адзіная розніца з swich off поўны defap, выдаліўшы як дыягназ ўсе запісы, якія адносяцца да dpf (пасля ін'екцыі, дэградацыі нафты, рэгенерацыі вымушаных, і т. д.... і г. д.....).

Яшчэ адна рэч. Як ен ужо спрабаваў у форуме толькі swich off без defappare файл не працуе. Калі вы прыкладзеце пацверджанне.

Нарэшце-пра-бітны 8-бір

oakley1
31-05-2013, 15:54
oakley... будзеце адчуваць сябе па-сапраўднаму вялікая розніца з swich off..
для swirl... я асабіста выдаліў впускной калектар.., каб убачыць, як гэта было зроблена.. на машыне я гняздо выкарыстоўваецца... і зрабіў 100 000 км з dpf актыўны і egr актыўная..
так што быў там усе выдалілі...
тут некалькі фотаздымкаў... з swirl.. да і пасля..

4297429842994300
Мне застаецца паспрабаваць..... Таму біт не дастаткова? Ці вы?

дэвід
31-05-2013, 16:02
Як я ўжо сказаў у іншай дыскусіі, я спрабаваў файл defappato як ecusafe, як раз, і як з swich off.

Паміж 3-ніякай розніцы prestazionalmente і усе працавала выдатна. Адзіная розніца з swich off поўны defap, выдаліўшы як дыягназ ўсе запісы, якія адносяцца да dpf (пасля ін'екцыі, дэградацыі нафты, рэгенерацыі вымушаных, і т. д.... і г. д.....).

Яшчэ адна рэч. Як ен ужо спрабаваў у форуме толькі swich off без defappare файл не працуе. Калі вы прыкладзеце пацверджанне.

Нарэшце-пра-бітны 8-бір

ужо... так што адказ на мае праблемы??
мой сябар... ен зрабіў тое swich off.., зняў датчык перападу ціску... але мне не хапае, каб выдаліць усе дадзеныя... як вы бачылі на фота.. не і, што не маглі б вы накіраваць мяне??

SandroMarciano
31-05-2013, 17:52
вы лічылі, што робіце switch-off прайшлі абмежавальнікі дым лямбда аснове maf-based? розніца ў прадукцыйнасці пу? быць аднесена таксама да гэтай рэчы!

дэвід
31-05-2013, 19:41
шчыра... я аддаю перавагу яго swich off.., таму што я лічу, што ecusafe... ці толькі так... не выконваюць правільна сваю працу..!! у адваротным выпадку я ня меў бы нават засмечвання 1000-што.., што не адбываецца, да загадзя рэстайлінг.. .старэйшы 2008..
тое, што я не разумею.. гэта таму, што... з swich off.. мне выйдуць гэтыя дадзеныя..
з ecusafe.. быў біт змененая праграма... але я... у маім файле... я не зьмяніў нічога, з таго swich off /датчык ціску/і некаторыя dtc..!! і я не разумею чаму, мой сябар.. гэтыя праблемы не бывае...
на маю думку", і была часопіс логіку dpf.. з рэстайлінг... і адсюль усе праблемы засмечвання... таму што праграмы-тое ж самае.. машына ж.. але даюць 2 зусім розныя вынікі...

прагрэс
31-05-2013, 19:52
выбачайце, але sw і hw роўныя?

дэвід
31-05-2013, 20:14
няма..!!! лагічна...

пяро... напрыклад, на 138-494 праблема засмечвання не есць...
у той час як на.. 160-252 або мая 576-754... праблема есць..
упершыню згадваецца... і да рэстайлінг.. мне здаецца, напрыканцы 2006-га ці ў пачатку 2007 года (я павінен спытаць ) не праблема..

другі і 2010 года, і мая 2009 года..

пачынаючы з 2008 года... на маю думку " і змененая логіка dpf...

SandroMarciano
31-05-2013, 20:18
рэстайлінг ? '09, з увядзеннем рухавікоў 2.0-5 еўра, ваша ты сказаў, што €4 праўда?

дэвід
31-05-2013, 20:29
рэстайлінг... сыходзіць у 2008 годзе з my08..
у 2009 годзе выйшлі новыя рухавікі-2000 jtdm2...
мае пяро.. і пачатак 2009 г. і яшчэ мантуе стары рухавік... 1.9 jtdm магутнасцю 150 л. с.
прыкладаю фота.. з паметкай зацвярджэння..

4304

msport (exil77grande)
01-06-2013, 08:35
я заклікаю цябе чытаць правілы відаць, што не дазваляецца размяшчаць ад альтэрнатыўных паслуг форуму,акрамя таго, калі вы не ўсе яшчэ можаце бачыць ўкладанні і т. д. і есць прычына, што ты не ведаеш, і бачыў, што з пастановай не ведаеш, дзе ен напісаў, таму не пытайцеся больш да карыстачам адпраўляць вам у лічку рэчаў, і калі вы выкарыстоўваеце кнопку " пошук знаходзіцеся як мінімум у 3 разы, як прымацаваць матэрыял на форуме,то пакуль вы я дадаю парушэнні, афіцыйны,у залежнасці ад таго, пакаранне за адну тыдзень у teza канчаткова,што ў супольнасць не трэба толькі прасіць, але і аддаваць або, як мінімум, выконваць правілы,дзякуй і добры працяг.

дэвід
01-06-2013, 10:35
вам падабаецца рабіць professorino..!!!! брава..!!
павінна быць, сара была спяшаюцца выкладваць карты на сандра.. што я зрабіў скажам, "няправільна", і не выкарыстоўваць рэжым пашыранага укладзеным (я ўжо на серверы ******)
я не спрабую нічога нікому, я толькі прашу дапамагчы мне разабрацца ў МАЕЙ МАШЫНЕ ...не зарэгістраваны і ніколі не diventero... як з прэзентацыі праца на балты... і proseguiro гэта зрабіць...
калі б я прачытаў усе старонкі.... я напісаў... або, па крайняй меры, я lincato як зрабіць swich off... (матэрыял segretissima на форуме), таму дапамогу я даў!!! і калі законы не я пісаў толькі ў гэтым артыкуле...
падумаў сандра не звязаць мяне фота... але паставіць яго ў поле зроку... (тое, што вы робіце... як у гэтай спасылцы.. https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3198-pareri-su-modifiche )
як я бачыў ... ці вы не ведаеце, дайце мне рашэнне або трымаеце ў сакрэце вашы рэчы...
дзякуй.... выдатная дапамога...

я не прасіў зрабіць файл гатовы... але толькі калі вы ведаеце рашэнне..., калі б... і на гэтае пытанне !!!
перачытайце добра ўсе...

цяпер ... калі вы хочаце bannarmi.. bannami так жа... але буду рабіць выгляд, што гэтая дыскусія будзе выдалены..!!!

свабодна выбіраць....

ps.. паглядзіце на фота.... і шукайце... на 159 oc.... і вы ўбачыце... што-тое добрае... я ведаю, што рабіць, а таксама ioo..!!! (вясло на 1.9 q-tronic)

шчыра гэта папярэджанне... і фраза... ты чытаў правілы.... я не хацеў, каб nullla... таму што правілы я чытаў..!! і не я паводзіў сябе так дрэнна...

ps... увайдзі ў мой профіль... і глядзіце.. калі я калі-небудзь напісаў, pm хто-небудзь!!!

віншую.... я спадзяваўся, што хаця б вы мне дапамагчы ... але, як я бачу..... я ведаю, усе добра на словах, але.... факты.....????????

дзякуй sandro.. што ласкава паспрабуйце мне дапамагчы.. але pultroppo без поспеху...

паўтараю... калі праглядзіце ўсе.... (у супакоі) вы ўбачыце.. што мая дапамога я даў... я магу табе даць падставы для карт, загружаных.... але гэта было толькі таму, што я ўжо на серверы.. і я хутка публікацыяй... таму што я бачыў сандра падлучаны...
але паверце.., што правілы я чытаў!!!

прагрэс
01-06-2013, 12:41
няма..!!! лагічна...

пяро... напрыклад, на 138-494 праблема засмечвання не есць...
у той час як на.. 160-252 або мая 576-754... праблема есць..
упершыню згадваецца... і да рэстайлінг.. мне здаецца, напрыканцы 2006-га ці ў пачатку 2007 года (я павінен спытаць ) не праблема..

другі і 2010 года, і мая 2009 года..

пачынаючы з 2008 года... на маю думку " і змененая логіка dpf...

тады прабачце, я б сказаў, што і нармальна, што ў вас есць, што праблема кіравання dpf і іншы, магчыма, для restilyng ce была добрая, з-за праблем, якія перашкаджаюць ей dpf максімум, трэба было чытаць ваш файл і swicciarlo або апрацоўкі з дапамогай розных праграм, аднак, калі вы пошту два файла ori двух легкавых аўтамабіляў і тых, хто яшчэ экспэрт вы будзеце ведаць, " сказаць, што можна змяніць

дэвід
01-06-2013, 13:25
альфа 159 jtdm q-tronic 1.9, 150 л. с., 2009 года... мой..

альфа 159 1.9 jtdm 150 л. с. (я думаю, у пачатку 2007 года), аднак файлы без праблем засмечвання..

абодва арыгінальныя файлы!!

sportknight
01-06-2013, 13:55
болт не вам цяпла :)

ведай, што тых, хто ўмее чытаць карту, не трэба бачыць switchoff, што яны зрабілі на вашым, чаму? вядома, гэта ведае,а тых, хто не ўмее чытаць карту, калі не зрабіць? нічога з гэтых файлаў,так што не хвалюйцеся файла вашага сябра
акрамя таго, мы кажам, што ? трохі цяжка дапамагчы вам, калі вы не хочаце, каб сабе дапамагчы...

сказаўшы гэта,я спрабую даць ацэнку, discussioe ад пачатку і паглядзім, што выходзіць з

дэвід
01-06-2013, 15:03
прывітанне sportking!! колькі часу...
для карэктнасці.. як я сказаў, месца, карту зрабіў.. (вы ведаеце, хто вы)...

аднак, сення я паліў мой мозг hahhah і я знайшоў 2 адрасы, магчыма, карысныя на мае праблемы... параўноўваючы 2 карты, якія я апублікаваў.. адразу ж кідаюцца ўсе вочы, гэтыя адрозненні..!!

1e4478 (магчыма засмечаных)
1e42f8 (магчыма, для рэгенерацыі перапыненая)

параўналі вы бачыце адрозненні...

другі я ўжо даказана... але выкрэсліваць усе, як ecusafe... хоць.. розніца ў 147 і мінімальны!!!

msport (exil77grande)
01-06-2013, 15:21
вам падабаецца рабіць professorino..!!!! брава..!!
павінна быць, сара была спяшаюцца выкладваць карты на сандра.. што я зрабіў скажам, "няправільна", і не выкарыстоўваць рэжым пашыранага укладзеным (я ўжо на серверы ******)
я не спрабую нічога нікому, я толькі прашу дапамагчы мне разабрацца ў МАЕЙ МАШЫНЕ ...не зарэгістраваны і ніколі не diventero... як з прэзентацыі праца на балты... і proseguiro гэта зрабіць...
калі б я прачытаў усе старонкі.... я напісаў... або, па крайняй меры, я lincato як зрабіць swich off... (матэрыял segretissima на форуме), таму дапамогу я даў!!! і калі законы не я пісаў толькі ў гэтым артыкуле...
падумаў сандра не звязаць мяне фота... але паставіць яго ў поле зроку... (тое, што вы робіце... як у гэтай спасылцы.. https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3198-pareri-su-modifiche )
як я бачыў ... ці вы не ведаеце, дайце мне рашэнне або трымаеце ў сакрэце вашы рэчы...
дзякуй.... выдатная дапамога...

я не прасіў зрабіць файл гатовы... але толькі калі вы ведаеце рашэнне..., калі б... і на гэтае пытанне !!!
перачытайце добра ўсе...

цяпер ... калі вы хочаце bannarmi.. bannami так жа... але буду рабіць выгляд, што гэтая дыскусія будзе выдалены..!!!

свабодна выбіраць....

ps.. паглядзіце на фота.... і шукайце... на 159 oc.... і вы ўбачыце... што-тое добрае... я ведаю, што рабіць, а таксама ioo..!!! (вясло на 1.9 q-tronic)

шчыра гэта папярэджанне... і фраза... ты чытаў правілы.... я не хацеў, каб nullla... таму што правілы я чытаў..!! і не я паводзіў сябе так дрэнна...

ps... увайдзі ў мой профіль... і глядзіце.. калі я калі-небудзь напісаў, pm хто-небудзь!!!

віншую.... я спадзяваўся, што хаця б вы мне дапамагчы ... але, як я бачу..... я ведаю, усе добра на словах, але.... факты.....????????

дзякуй sandro.. што ласкава паспрабуйце мне дапамагчы.. але pultroppo без поспеху...

паўтараю... калі праглядзіце ўсе.... (у супакоі) вы ўбачыце.. што мая дапамога я даў... я магу табе даць падставы для карт, загружаных.... але гэта было толькі таму, што я ўжо на серверы.. і я хутка публікацыяй... таму што я бачыў сандра падлучаны...
але паверце.., што правілы я чытаў!!!

то не я, здаецца, зрабіць прафесар, звяртаючыся з просьбай выконваць правілы, якія я напісаў для майго форуму, і што вы пагадзіліся зарэгістраваўшыся тут, і я не думаю, што хто-то табе я абавязаны, таму, калі ў вас ужо карты на серверы або не, мяне гэта не хвалюе, праблема ў вашым і тут роўныя правілы гульні для ўсіх, не выключаючы нікога.вы не bannero' бачыў, што тут мы не прывыклі рабіць бацькі, гаспадары, і мы даем магчымасць усім паўтарыць, але не дам табе магчымасьць адказаць мне яшчэ раз, як вы гэта зрабілі ледзь вышэй, то дайце сабе рэгуляваны і не пішыце больш загалоўнымі літарамі.
інфармацыя, якую вы атрымалі тут,у іншым месцы прагнеце або чалавека) уключаны ў кошт сто разоў,у гэтым форуме няма нічога сакрэтнага, але калі б у нас есць раздзел, дзе мы публікуем працы, якія сення нібыта спецыялісты нават не ведаюць, што мы падзяляем з тымі, хто робіць гэтак жа, і калі людзі, як вы, разумеюць, што-то-разрадных камутатараў, павінны гэта дзякуючы людзям, якія робіць для судоў, і дзеліцца не верыце?
ці было б лепш, чым той, хто працуе і есць з гэтага рамяства і інвесціруе тысяч ? напішыце кнігу аб тым, як зрабіць diy chiptuning?
я заўседы быў адзін, што, з аднаго боку, магчыма, але ў гэтым пасце я не ўмяшаўся, калі не папрасіць вас размясціць на врі і модов на мой погляд, і ўбачыў, што ты не хацеў, каб я што-небудзь яшчэ дадаць для вашай праблемы.
акрамя таго, тое, што я павінен выдаліць або няма, тут вырашаю я, а не ты, так сказаць,з гэтым я зачыняю, і я спадзяюся, што задумайцеся аб вашай аперацыі і не павінна больш здарыцца.

дэвід
01-06-2013, 16:47
есць прычына, што ты не ведаеш, і бачыў, што з пастановай не ведаеш, дзе ен напісаў, таму не пытайцеся больш да карыстачам адпраўляць вам у лічку рэчаў

шчыра кажучы, гэтую фразу, я зрабіў здымак, гнеў... і фраза " professorino" чаму"
калі тваю ў мае паведамленні... я не прасіў нічога нікому, і асабліва ў лічку.. (уваход у уліковы запіс і праверце... калі вам трэба, пароль, цябе я прывяду), такім чынам, 2 парушэнні 1 не існуе!!
той, што быў няправы, так і карты на вонкавы сервер (даю цалкам маеце рацыю... але пытанне хутка, я парушыў правілы)

мне не спадабаўся тон.. і агрэсію ў дачыненні да мяне... вось і ўсе... і я адказаў...
шчыра кажучы.. чалавек, які зрабіў мне той swich off... не зарэгістраваны прафесіі....
паўтараю.. я не спытаў, файл гатовы... але толькі калі...... дадзеныя, якія з'яўляюцца ў дыягностыцы rischiavo што-то... і калі было рашэнне...
на гэтыя 2 пытання... ніхто не адказаў, і толькі былі расплывістыя,....
цікава проста, калі здарылася з кім-то... і ен вырашыў...
я не прашу гатовыя файлы я не спытаў, ніхто не defapparmi на машыне... я не спытаў, ніхто рэчы ў pm....

цяпер можаце мне дапамагчы... ці не...

невялікае выпраўленне у папярэдні мой пост... я адправіў 2 карты золата ў 159, але я рабіў параўнанне з 147 no fap... так на ўсялякі выпадак ... але ў выпадку, калі... б вы даць мне руку, задняй ў врі ў 147..

я глядзеў damos.. я паглядзеў на карты.. я па параўнанні нават з ecusafe... і я трапіў у тыя 2 адрасы... у damos... павінны быць менавіта мае праблемы..
цяпер прашу вас адказаць, калі гэтыя 2 адрасы... можа быць з-за маіх праблем..

апошняе заўвага...
я вельмі цаню дух форуму... на тым, што хочаце, каб дапамагчы іншым людзям.... але калі вы кажаце, што той, хто робіць рамяство не павінен разгадаць яе сакрэты, як у гэтай фразе "ці было б лепш, чым той, хто працуе і есць з гэтага рамяства і інвесціруе тысяч ? напішыце кнігу аб тым, як зрабіць diy chiptuning?"
форум не будзе мэтай існавання... ці менш... не павінны мець доступ людзі, як і я... што ен робіць, каб супакоіцца, propia аўто.. і некамерцыйнай...
як я бачу.... "грошы" таму вялікая розніца... на атрымаць і даць!! але не толькі тут... на ўсіх форумах chiptunnig....

msport (exil77grande)
01-06-2013, 17:45
да цябе гэтая фраза зрабіла здымак, гнеў, думае пра мяне, як ты адказаў, так што слухайце ручнік, я кажу ў апошні раз-проста спрэчкі, таму што на мой густ ведаеш,занадта доўга, тэма зачынена.

sportknight
01-06-2013, 18:12
Давід,чып-цюнінг ? карабель, і c'? людзі, якія інвеставалі свае час і грошы, гэты форум сярод усіх ? адзінае, Дзе сапраўды вы падзяляеце ўсе, на жаль, я не ведаю, пу? прыняць, што яны маюць усе неабходныя веды, я магу гэта зрабіць, я раблю гэта для хобі, а не тых, хто робіць гэта за карабель, мы павінны быць ўдзячныя

дэвід
01-06-2013, 20:31

аднак, сення я паліў мой мозг hahhah і я знайшоў 2 адрасы, магчыма, карысныя на мае праблемы... параўноўваючы 2 карты, якія я апублікаваў.. адразу ж кідаюцца ўсе вочы, гэтыя адрозненні..!!

другі я ўжо даказана... але выкрэсліваць усе, як ecusafe... хоць.. розніца ў 147 і мінімальны!!!

пазбягаючы іншыя спрэчкі....
хто з ветлівасці... ведае... калі гэтыя 2 адрасы, якія я знайшоў.. есць рашэнне маей праблемы?? ці табе і ў іншай манеры... рызыка што-то.. змяняючы гэтыя 2 карты...??

дэвід
01-06-2013, 22:55
нічога.. боегаловак гэтыя 2 змены... і нічога не мяняецца..!!

SandroMarciano
02-06-2013, 10:07

Для адрасы вы riferivi на карту damos? калі вы першы ? дэградацыі алею, а другі ? правільны працэнт засмечвання ў выпадку, калі рэгенерацыя перарываецца.

дэвід
02-06-2013, 10:46
вы першы ў damos даваў гэтую надпіс..

oil ashes accumulated in the trap 1E4478.... што ў перакладзе.. Попел алею, назапашаныя ў пастку, ў параўнанні з маім... з гэтай 159 без праблем засмечвання...
я паказаў 1000 розніца... (і наіўна) думаю, што гэта было засмечвання 1000.... скапіяваная ў памеры ў памеры..... але не змянілася нічога... і тое ж самае адрас 1e42f8.. скапіяваў.. але не змянілася нічога..!!

паставіў назад стары ecusafe... і я не скіну нічога..!! і вярнуўся ўсе да normalita'

4314

дэвід
09-06-2013, 00:30
я адмовіўся ад ідэі таго swich off.. (яны ў мяне ў****!!)
раз і ecusafe.. не працуюць належным чынам..
я знайшоў кіраўніцтва ў інтэрнэце.. (скажам, карыстальнік з маімі ж праблемамі ) на fiat croma..., што асноўныя.. і сам блок кіравання больш або менш...
я скапіяваў.. на вока змены...
прыкладаю файл.. калі вы хочаце, каб скласці меркаванне (станоўчае ці адмоўнае), каб убачыць, калі я магу, нарэшце, атрымаць гэта праблема з dpf...
выгляд загрузкі файла на машыне.. таму што я пачатковец.. і не шкада, што я прапусціў што-то..

дэвід
10-06-2013, 12:51
up!!!! :rolleyes:

Ужо
11-06-2013, 14:07
альфа 159 jtdm q-tronic 1.9, 150 л. с., 2009 года... мой..

альфа 159 1.9 jtdm 150 л. с. (я думаю, у пачатку 2007 года), аднак файлы без праблем засмечвання..

абодва арыгінальныя файлы!!

З файла 1037391754 я 0DE0F6 я лічу, значэнне "1" - ложак 8-бітны motorola. Калі вы чытаеце гэта 16-разрадныя знаходзіцеся "256". Мне пацвердзілі, што прывяло да 0 на гэтай ecu, не робіце тое-swich off? Вы спрабавалі ўзяць яго на 2?

дэвід
11-06-2013, 14:22
у дыягназ.. што прыводзіць да нулявой біт (я раблю гэта ў 16-бітны motorola) у дыягностыцы.. аказваецца.. без dpf і без lamba.. але мне параметры завышаныя ў дыягностыцы (як з фота)
мабыць, той swich робіць... на самай справе не аднаўляе аўтамабіль... але не я з засмечвання і стан dpf..
наколькі я ведаю.. маей машыне (з выхаднога кода, блок кіравання) не прыводзіць lamba... але толькі датчык тэмпературы dpf..
шчыра кажучы.. я не спрабаваў яго (512 заўседы глядзіце ў 16bit) менавіта таму, што я разумею, што мой аўтамабіль не прыносіць lamba... у адрозненне ад 5 еўра

дэвід
11-06-2013, 14:27
выбачайце за падвойнае паведамленне...

вы няправільна напісаць адрас... вы і бег 0 замест 1..

менавіта так, і гэта.. 1DE0F6

sportknight
11-06-2013, 16:19
вы спрабавалі пасля switchoff змяніць той біт, які сказаў табе, што раз правіць?

дэвід
11-06-2013, 19:45
віта.. я не спрабаваў..

ужо я зрабіў пашкоджанне.. паспрабаваць я дакрануўся да яго, гэты біт.. oil ashes accumulated in the trap 1E4478 перакананы быў забіваць... а.. гэта дэградацыя алею... я зрабіў знікнуць service рамкі!!

я павінен пакаштаваць.. але ў мяне есць трохі страху..!!

sportknight
11-06-2013, 21:15
хахаха,добра,можа быць, спрабуючы пакладзеце таксама кітайскую мову :D

шкода гэты адзін-адзіны біт, не вы зробіце гэта,вы толькі павінны зрабіць гэта, як робіць гэта раз,гэта чаму? на некаторых з comunquue засмечвання да 0, а на іншых-ад 1000,магчыма, змяніць яго да цябе ад засмечвання 0...

дэвід
11-06-2013, 21:35
я паглядзеў.. з ecm.. параўноўваючы 147 без dpf (але з lamba) і код эбу вельмі.. вельмі падобны на мой
той біт і амаль ідэнтычныя, але змяніць тое, што вакол нас..
прыкладаю фота, каб мне лепш зразумець..

4435

Ужо
11-06-2013, 21:44
. я зрабіў знікнуць service рамкі!!
..!!
І поспех, бо ж, для мяне.... я вырашыў рабіць працэдуру замены рамкі

дэвід
11-06-2013, 21:49
І поспех, бо ж, для мяне.... я вырашыў рабіць працэдуру замены рамкі

магу з ***********?

SandroMarciano
11-06-2013, 22:19
сэрвіс ад карціны, не мае асноўных функцый, у той час, калі ў вас праблемы з dpf, што бруднае алей, вы ўжо ведаеце? што кожны 20000km ? добра змяняць алей і фільтры...

Ужо
11-06-2013, 22:26
Калі defappi аўтамабіля кліента, то знойдзе без service вы ведаеце, як цябе разбівае... А pensoche fes яго dovrebbefare

SandroMarciano
11-06-2013, 22:28
Калі defappi аўтамабіля кліента, то знойдзе без service вы ведаеце, як цябе разбівае... А pensoche fes яго dovrebbefare
вы маеце рацыю, але што ? сваей машыне!

дэвід
11-06-2013, 22:29
.. sandro.. я знаемы усе на librettino.. і то... больш на 15-20.000 км, не стральба з алеем..
толькі і падключыць да вяз.. і я спрабую вярнуць яго... (і гэта так міла..!!)

дэвід
25-06-2013, 22:22
праглядаючы сайт.. я знайшоў.. swich off, што я казаў у самым пачатку... (цяпер не ведаю, калі супадае з маім.. але я думаю, што я.., я павінен праверыць, як толькі я права)

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1684-DPF-OFF-alfa-159-2-0-jtdm-136cv&p=36268&viewfull=1#post36268

на аснове гэтага... і паказанні тэс, які я змясціў на першай старонцы? не добра swich?.. што-то не хапае?

дэвід
26-06-2013, 17:09
прыкладаю карту, якую я спрабаваў у машыне... так я ўпэўнены, што гэта правільны выбар... калі вы можаце, дайце мне свае меркаванне аб тым, што мне выйдуць гэтыя значэння ў дыягностыцы...
я хацеў бы лепей вырашыць гэтую праблему..