Прагляд Поўнай Версіі : Прывітанне ўсім ад frantik3
frantik3
23-07-2012, 23:15
Прывітанне ўсім...дзякуй, што прынялі ў гэтым форуме...х якой-небудзь інфармацыі ў вашым распараджэнні!!!!
Я спадзяюся, што гэта італьянскі форум, дзе гавораць не толькі па справах і забаніць людзей, якія кажуць, што праўда!!!!
Frantik3
прывітанне Frantik3 дадому, нават гэты нік вядомы, ahahha я думаю, мы з таго ж месца і таго ж доля.
frantik3
24-07-2012, 00:00
я ведаю, вы!!!!!!!!!!!!
[QUOTE=frantik3;2115]я ведаю, вы!!!!!!!!!!!![/Q
msport (exil77grande)
24-07-2012, 08:51
Прывітанне ўсім...дзякуй, што прынялі ў гэтым форуме...х якой-небудзь інфармацыі ў вашым распараджэнні!!!!
Я спадзяюся, што гэта італьянскі форум, дзе гавораць не толькі па справах і забаніць людзей, якія кажуць, што праўда!!!!
Frantik3
прывітанне і benarrivato,буду ўдзячны, калі можаце, як у правілах, што, магчыма, я заклікаю цябе чытаць, каб зрабіць прэзентацыю больш поўным:
-імя
-прафесія
-узрост :
-localita'
загадзя дзякуем вам за супрацоўніцтва.
і прыемна бачыць вас сярод нас
msport (exil77grande)
24-07-2012, 14:04
паважаны г-н frantik3,акрамя невялікай нагадаем, ледзь больш чым вышэй не правільнае ўяўленне выбачайце, прыйдзецца зноў выклікаць, я б сказаў, не дрэнна, відаць, што і ў першы дзень,на гэтым форуме ў нас есць пастанова, якое павінна быць першае, што вы павінны чытаць і справядліва бачыў ужо два парушэнні вы яе не чыталі, таму заклікаю вас зрабіць гэта,акрамя таго, на гэтым форуме, каб даць усім магчымасць мець абмен меркаваннямі і есць раздзел " банк дадзеных файлаў крычы, што можа скарыстацца хто перавышае 50 карысныя паведамленні, якія праходзяць па катэгорыі " сярэдні карыстач ўсе гэта напісана заўседы ў regolamente,акрамя таго, у нас есць некалькі sw interssanti, заўседы з тых, хто наведвае гэты форум-доказ таго, што гаворка ідзе не толькі аб бізнэс і ў той жа час прысвячае адпаведных раздзелах на прафесіяналаў, якія хацелі б прапанаваць propi паслугі, але гэта толькі пасля абмеркавання з адміністрацыяй і мець магчымасць рабіць гэта, то я не дапушчу, што яна можа тут зрабіць рэкламу і ў подпісы паставіць спасылку на наш сайт-форум,запрашаю вас таму прытрымлівацца нашых правілах мы будзем рады размясціць прафесіяналам, як вы,загадзя дзякую за супрацоўніцтва.
davidehfnos
24-07-2012, 14:15
прывітанне і дабро запрашаем на noiii
frantik3
24-07-2012, 20:56
ок, я змяніў свой подпіс і выдаліў спасылку на мой сайт, але мне цікава, як ніколі, то ў вас есць гэтыя параметры ў налады профілю??
-імя : Francesco
-прафесіі : Ecutuners
-узрост : 39 гадоў
-localita' La Spezia