Перегляд Повної Версії : видалення dtc карту
Всім привіт
і яке-той час, що я читаю що ? можете видалити dtc карту. Я не розумію, якщо ? програмне забезпечення для цього, або ви руку. Хто має якісь роз'яснення, особливо для edc 15?
привіт
legendaryslave
27-05-2013, 23:10
Всім привіт
і яке-той час, що я читаю що ? можете видалити dtc карту. Я не розумію, якщо ? програмне забезпечення для цього, або ви руку. Хто має якісь роз'яснення, особливо для edc 15?
привіт
група fiat ?
legendaryslave
28-05-2013, 00:11
там був м'який dct remover, що він зробив це на групу, edc15c2, однак, чи ти з soft і є або ти вручну з damos
legendaryslave
28-05-2013, 00:19
вибачте, я помилився, я хотів сказати, edc15c7
Привіт
Використовуйте функцію " пошук":
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2747-Software-DTCRemover-(GNU-GENERAL-PUBLIC-LICENSE)-per-tutti&p=36165&viewfull=1#post36165
я читав, що працює тільки на edc15c7, чи я помиляюся?, мені не потрібно для цього ecu
На щастя, використовую кнопку " пошук"; -)
Привіт
Ви, edc15c7 та інші ecu, але не edc15c2, зробіть вручну.
Привіт
Ви, edc15c7 та інші ecu, але не edc15c2, зробіть вручну.
щоб знайти код помилки, я повинен читати карту в hex?
legendaryslave
29-05-2013, 10:57
ви пробували з цим soft dct remover шукати, якщо ви знайдете pXXXX на вашому ecu
Привіт
Так, у шістнадцятковому форматі 16bit.
Але перед кодом, не можу знайти літеру P, чому? в hex, P не з'?. Що я повинен чекати?
я намагаюся навіть у asci,але не знаходжу ніякої інфо по аналогії з помилкою.
Але перед кодом, не можу знайти літеру P, чому? в hex, P не з'?. Що я повинен чекати?
Привіт
Ні, ви не знайдете літери P, тільки код.
Я пробував шукати в файлі edc15 поширена помилка, як P0400 щодо egr.
Якщо я роблю пошук у файлі в шістнадцятковому ліжко в 16-розрядні ne, я infinit? у 0400. Як ви визнаєте помилки?
Вони всі разом узяті у файл або розкидані по всій карті?
Привіт
Положенні, dtc всі разом, une zone de карту.
Вибачте, якщо я наполегливо, але є дні, що я роблю, і назад в карту, але я не можу їх знайти.
Те, що ви говорите, якщо я шукаю, наприклад, dtc P0400, я Намагаюся в hex 0400 і повинно бути, я спочатку 039X або після 0401, наприклад:....
подивіться, що я знайшов, але я не можу слідувати логіці мови
franco75
06-06-2013, 11:38
Обговорення ? цікаво, я хотів би elimitare помилки, неправильного позиціонування swirl в Audi.
По-моєму, тобі варто пошукати їх у десятковий, а не в шістнадцятковому і, можливо, допомогти вам з damos.
мегамозок
06-06-2013, 12:42
Привіт всім я знайшов формулу, і відкрита тема, але я не розумію, як належить, і якщо він працює,
видно, що ви зацікавлені, ви можете дати в око
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3242-EDC16-Elimiazione-DTC-Formula-vera-o-falsa
На те, що ви повинні шукати в hex, ми всі згодні!
В пам'яті, по-вашому, ми знаходимо їх і всі помилки OBD
мегамозок
06-06-2013, 14:17
Вони знаходяться в hex, але тоді, як ви f? знайти частину від switcciare?
Вони знаходяться в hex, але тоді, як ви f? знайти частину від switcciare?
Як ви робите їх знайти. Якщо я використовую функцію " пошук dtc будь, знаходжу багато, проблеми і визначити, яка
мегамозок
06-06-2013, 22:22
Я на моєму ecu я визначила зони з допомогою ecusafe, що ти часто v? підняти їй dtc точно.
Криві, що змінюється, якщо ви дивитеся в 2d вони пі? або менше форму, що подивитися в пункті 3 doc. що вас в курсі, ви в іншу сторінку.
Ще не s? я шукаю, я навіть інфо з цього питання.
overdrive
05-07-2015, 21:16
привіт всім, шукаю програму для видалення помилок в ебу (fap/egr...etc)здається, mmi, дозвольте мені зробити це, не викликаючи ніяких проблем, і має можливість? практично на всіх ecu спасибі всім
sportknight
07-07-2015, 11:36
вони існують, але вони за додаткову плату
overdrive
07-07-2015, 21:00
і це нормально, хтось знає, хтось в силі, навіть за додаткову плату