Прагляд Поўнай Версіі : выдаленне dtc карту
Усім прывітанне
і якое-то час, што я чытаю што ? можаце выдаліць dtc карту. Я не разумею, калі ? праграмнае забеспячэнне для гэтага, ці вы руку. Хто мае якія-небудзь тлумачэнні, асабліва для edc 15?
прывітанне
legendaryslave
27-05-2013, 23:10
Усім прывітанне
і якое-то час, што я чытаю што ? можаце выдаліць dtc карту. Я не разумею, калі ? праграмнае забеспячэнне для гэтага, ці вы руку. Хто мае якія-небудзь тлумачэнні, асабліва для edc 15?
прывітанне
група fiat ?
legendaryslave
28-05-2013, 00:11
там быў мяккі dct remover, што ен зрабіў гэта на групу, edc15c2, аднак, ці ты з soft і есць ці ты ўручную з damos
legendaryslave
28-05-2013, 00:19
прабачце, я памыліўся, я хацеў сказаць, edc15c7
Прывітанне
Выкарыстайце функцыю " пошук":
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2747-Software-DTCRemover-(GNU-GENERAL-PUBLIC-LICENSE)-per-tutti&p=36165&viewfull=1#post36165
я чытаў, што працуе толькі на edc15c7, ці я памыляюся?, мне не трэба для гэтага ecu
На шчасце, выкарыстоўваю кнопку " пошук"; -)
Прывітанне
Вы, edc15c7 і іншыя ecu, але не edc15c2, зрабіце ўручную.
Прывітанне
Вы, edc15c7 і іншыя ecu, але не edc15c2, зрабіце ўручную.
каб знайсці код памылкі, я павінен чытаць карту ў hex?
legendaryslave
29-05-2013, 10:57
вы спрабавалі з гэтым soft dct remover шукаць, калі вы знойдзеце pXXXX на вашым ecu
Прывітанне
Так, у шаснаццатковым фармаце 16bit.
Але перад кодам, не магу знайсці літару P, чаму? у hex, P не c'?. Што я павінен чакаць?
я імкнуся нават у asci,але не знаходжу ніякай інфа па аналогіі з памылкай.
Але перад кодам, не магу знайсці літару P, чаму? у hex, P не c'?. Што я павінен чакаць?
Прывітанне
Не, вы не знойдзеце літары P, толькі код.
Я спрабаваў шукаць у файле edc15 распаўсюджаная памылка, як P0400 адносна egr.
Калі я раблю пошук у файле ў шаснаццатковым ложак у 16-разрадныя ne, я infinit? у 0400. Як вы прызнаеце памылкі?
Яны ўсе разам узятыя у файл або раскіданыя па ўсей карце?
Прывітанне
Становішчы, dtc ўсе разам, une zone de карту.
Выбачайце, калі я настойліва, але есць дні, што я раблю, і назад у карту, але я не магу іх знайсці.
Тое, што вы кажаце, калі я шукаю, напрыклад, dtc P0400, я Стараюся ў hex 0400 і павінна быць, я спачатку 039X або пасля 0401 напрыклад....
паглядзіце, што я знайшоў, але я не магу прытрымлівацца логіцы маўлення
franco75
06-06-2013, 11:38
Абмеркаванне ? цікава, я хацеў бы elimitare памылкі, няправільнага пазіцыянавання swirl ў Audi.
Па-мойму, табе варта пашукаць іх у дзесятковы, а не ў шаснаццатковым і, магчыма, дапамагчы вам з damos.
мегамозг
06-06-2013, 12:42
Прывітанне ўсім я знайшоў формулу, і адкрытая тэма, але я не разумею, як ставіцца, і калі ен працуе,
відаць, што вы таксама зацікаўлены, вы можаце даць у вока
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3242-EDC16-Elimiazione-DTC-Formula-vera-o-falsa
На тым, што вы павінны шукаць у hex, мы ўсе згодныя!
У памяці, па-вашаму, мы знаходзім іх і ўсе памылкі OBD
мегамозг
06-06-2013, 14:17
Яны знаходзяцца ў hex, але тады, як вы f? знайсці частку ад switcciare?
Яны знаходзяцца ў hex, але тады, як вы f? знайсці частку ад switcciare?
Як вы робіце іх знайсці. Калі я выкарыстоўваю функцыю " пошук dtc любы, знаходжу шмат, праблемы і вызначыць, якая
мегамозг
06-06-2013, 22:22
Я на маім ecu я вызначыла зоны з дапамогай ecusafe, што ты часта v? падняць ей dtc дакладна.
Крывыя, што змяняецца, калі вы глядзіце ў 2d яны пі? або менш форму, што паглядзець у пункце 3 doc. што вас у курсе, вы ў іншую старонку.
Яшчэ не s? я шукаю, я нават інфа па гэтым пытанні.
прывітанне ўсім, шукаю праграму для выдалення памылак у эбу (fap/egr...etc)здаецца, mmi, дазвольце мне зрабіць гэта, не выклікаючы ніякіх праблем, і мае магчымасць? практычна на ўсіх ecu дзякуй усім
яны існуюць, але яны за дадатковую плату
і гэта нармальна, хто-то ведае, хто-то ў сіле, нават за дадатковую плату