КПК

Перегляд Повної Версії : info fap-off ford focus 110 к.с.

cicciogsr
23-07-2012, 19:39
Привіт, хто-то ви ніколи не видалено fap на цей ford 110 л. с. з допомогою цієї програми? є акуратності деталі для наслідування ? датчики йдуть окремо?

iaio92
22-08-2012, 20:18
здрастуйте, для видалення fap, найкращий і безпечний ? тому, щоб зробити це вручну, змінивши біт карту і не змушуючи його робити від програмного забезпечення, яке багато разів f? тільки казіні........ увагу використовувати ці програми, дійсно може викинути двигун, якщо ви intara занадто фільтра, чому? е? піднятися, то і температура на голові і зробити вибух guarnizzioni...

giarras
22-08-2012, 23:44
привіт ciccio, особисто я так і зробив пару місяців f? мій друг, хоча є різні думки на ecusafe x цієї машини, і нещодавно повернувся з відпустки, а не ви ? скаржилися, я зробив так:
я обробки файлу , а потім я пішов, щоб заповнити дизель коробка cerina місце під автомобіль, з діагнозом активна і контактна рамках горить,я зробив кровотеча, я виконав команду доліва і контролю відкриття кришки і закривання, в цей момент я видалив fap і я просвердлив 6 отворів від 12 мм, всі індикатори були вимкнені. можливо, а я вже? у modulino емулятор gi? готовий x всяк випадок...на даний момент працює відмінно.

giarras
22-08-2012, 23:45
здрастуйте, для видалення fap, найкращий і безпечний ? тому, щоб зробити це вручну, змінивши біт карту і не змушуючи його робити від програмного забезпечення, яке багато разів f? тільки казіні........ увагу використовувати ці програми, дійсно може викинути двигун, якщо ви intara занадто фільтра, чому? е? піднятися, то і температура на голові і зробити вибух guarnizzioni...

будь ласка, не могли б ви розтлумачити по приводу?
спасибі.

msport (exil77grande)
23-08-2012, 08:36
мені здається, в минулому ви що зроблено-небудь з ecusafe і це було добре,що дуже важливо домогтися успіху діагноз, щоб зробити все обнулення, так і помилок, що параметри краще було б в розділі " заміна fap.

iaio92
23-08-2012, 09:00
будь ласка, не могли б ви розтлумачити по приводу?
спасибі.

на що??

sa80libero
23-08-2012, 13:23
з ecusafe у мене були проблеми з ford, врешті-решт мені вдалося з допомогою друга, приготували вирішити цю проблему, роблячи все в 2d, з тих пір, коли, трапляється, ford 1.6, навіть якщо вони трохи різні особи файли і підходить всі намагаються повернути ті ж зміни в файл, перевірено і насправді у мене ніколи не було проблем...

marcomjet
13-10-2012, 12:12
якби ви знали, хто там і за ecusafe -.-'
всі програми on off ви можете також використовувати їх, але, як справедливо сказав iaio92 і giarras очі, чому? ви, ймовірно, просто свавілля.... особисто " Ми " тут ми ставимо багато на оптимістичній dpf на marelli 6f3, але він був чистий файл, examiner від DPF НЕ Є і не є з половиною помилки в ебу, очей, тому що зламати двигун ? дихання

фабрі
22-12-2012, 20:07
Привіт, хлопці, я працюю в ford focus ne, я зробив кілька, як fap dpf і дбати, щоб скинути всі значення і видалення dtc у мене ніколи не було проблем з ecusafe

кома
22-12-2012, 20:55
Головне-це кінцевий результат, але можу вам гарантувати, що якщо файл зробив, як треба, навіть якщо у вас всі контрольні лампи горять, покладіть в неї і все чарівним чином зникає (нічого зробити, нічого, обнулення і т. д.)
Ось такий особистий досвід.

Росс
24-12-2012, 00:26
якби ви знали, хто там і за ecusafe -.-'
всі програми on off ви можете також використовувати їх, але, як справедливо сказав iaio92 і giarras очі, чому? ви, ймовірно, просто свавілля.... особисто " Ми " тут ми ставимо багато на оптимістичній dpf на marelli 6f3, але він був чистий файл, examiner від DPF НЕ Є і не є з половиною помилки в ебу, очей, тому що зламати двигун ? дихання

Що examiner або будь-який інший діагноз, відповідно до пункту екіпірування, dia відсутність dpf, не обов'язково означає, що він дійсно був відключений. Оформлення можна змінити, змінивши 1 комутатора, і не впливає на роботу dpf. Те ж саме відноситься до dtc: ви можете відключити всі служби dtc, які не були помилки, але не ? синонімом чистоти та ефективності виконаної роботи.

frantik3
24-12-2012, 00:29
краща річ, щоб зробити всі розуміють, як зробити перемикач off було б у випадку, думаю, що я поклав приклади про

cicciogsr
24-12-2012, 01:48
Чесно кажучи, я в ecusafe я не довіряю насправді я волів ходити навколо так близько, що створити проблеми..знайти вимикач ? найкраще рішення

magi1984
24-12-2012, 08:18
краща річ, щоб зробити всі розуміють, як зробити перемикач off було б у випадку, думаю, що я поклав приклади про

fa2st
24-12-2012, 10:38
я convinco кожен gioprno більше, що вони не служать aniente ці програми...ви можете знати про те, що автомобіль працює? тому що так ми уникаємо робити беззаконня і зламати двигунів, як хтось сказав.....

max38
26-12-2012, 14:58
привіт всім.. я читала трохи цю тему і pirma, що я зрозумів, що ніхто з вас не ставить точно, що типу екю st? кажу !!

може бути, ви все ж таки подумайте, чому? ви розбираєтеся і знаєте, що ? швидше за все, ви говорите про edc16c34, але хто читає і не ? дуже досвідчений для того, щоб знайти info я думаю, хотіли б знати про це !! по мені ? правильно поставити тип ecu в питанні ...

сказавши це, запевняю вас, що ecusafe ця машина, або ж група ford/ peugeot або mazda не робить ... це потрібно зробити з допомогою інших програм, а потім, можливо, управляти вручну, щоб бути впевненим, або ще краще зробити це прямо керівництво для тих, хто знає, де знаходиться комутатор, який не завжди ? один тільки й закрийте dpf ..
мені здається, хороший рада додавати дизельне паливо в місці, cerina, щоб не зробити, увімкніть індикатор ****llo низьким ...
be хорошу роботу привіт

фабрі
26-12-2012, 15:15
* max38 привіт, я не знаю, що проблем у вас на фокус, але я і без заповнення паливного бака, cerina все з ecusafe, від'єднавши тільки датчик діфф тиску. Я роблю багато того, що робота в conces ford

max38
26-12-2012, 18:28
привіт фабрі не ніяких проблем, я читала, що один тут, в цьому розділі каже, щоб заповнити бак cerina, щоб не мати помилки .. я сказав, хороша ідея, але мені не потрібно, я lechiudo від комутатора ті ecusafe не добре для цього типу ecu повірте .. рано чи пізно подивитися білий дим.. не ворота, зробити ...

max38
26-12-2012, 18:34
я забув, що для фабрі .. може бути, ви ? туди добре, але її в той вигляд автомобіля, який після того як ви зробили файл з ecusafe після функції ще круїз-контроль ... кілька разів стругає теж !!!

fa2st
26-12-2012, 18:40

але так, щоб цей тип ecu просто скинути ці байти? я не зрозумів, якщо судиться, що відображає ecusafe і тоді ви відновлюють байт або відновлюють байт і просто...дякую!

magi1984
26-12-2012, 18:54
скинути ці біти і просто.

jack91
30-04-2014, 14:59
отже, ви зможете benissim використовувати ecusafe x defap focus 1.6 110 л. с.?
якщо замість файлу, тут ви можете мені сказати, і якщо правильно чи ні?

sportknight
30-04-2014, 15:07
якщо ви робите це з коли ? краще і після того, як ви зробили dpf off, від'єднайте роз'єм датчика паливного бака, cerina під сидінням переднього пасажира і далі...

jack91
30-04-2014, 23:23
ок, спасибі, сподіваюся, що працює :)

Росс
20-05-2014, 00:02
якщо ви робите це з коли ? краще і після того, як ви зробили dpf off, від'єднайте роз'єм датчика паливного бака, cerina під сидінням переднього пасажира і далі...

Чому? Я не прошу у вас саркастично, але ? curiosit

alexracing
20-05-2014, 12:39
якщо ви не хочете від'єднати роз'єм від лотка, инвертируйте проводу на роз'єм, блок керування одержує завжди ****llo cerina максимум.

Команду електроніка
16-07-2014, 20:18
Скільки разів ви ці машини скинути занадто багато dtc довіряйте.... Діяти вручну, і це найкраще!!!

micky83
24-04-2015, 17:36
Скільки разів ви ці машини скинути занадто багато dtc довіряйте.... Діяти вручну, і це найкраще!!!
У мене (особисто!) після Focus 1.6 TDCI 110cv FAP 2009 (euro4); якщо карта "скидання налаштувань комунікаційних пар" Fap (switch-off) біт, вручну), а я cerina майже на максимум (заливка проведена 1 рік назад) у мене проблем у майбутньому? Управління cerina і пост-ін'єкції не буде більше? виконували?
Може бути, якщо я запускаю через діагностику (можливо, навіть з elm327 і просте програмне забезпечення тип FORScan...) "заміна сажового фільтра" ? ще краще? Діагностику краще зробити її до або після запису, за допомогою перемикача "off"?!
Заздалегідь дякую!!