Прагляд Поўнай Версіі : info fap-off ford focus 110 л.с.
cicciogsr
23-07-2012, 19:39
Прывітанне, хто-то вы ніколі не выдалены fap на гэты ford 110 л.с. з дапамогай гэтай праграмы? есць акуратнасці дэталі для пераймання ? датчыкі ідуць асобна?
добры дзень, для выдалення fap, самае лепшае і бяспечнае ? тым, каб зрабіць гэта ўручную, змяніўшы біт карту і не прымушаючы яго рабіць ад праграмнага забеспячэння, якое шмат разоў f? толькі казіні........ увагу выкарыстоўваць гэтыя праграмы, можа сапраўды выкінуць рухавік, калі вы intara занадта фільтра, чаму? е? падняцца, то і тэмпература на галаве і вырабіць выбух guarnizzioni...
прывітанне ciccio, асабіста я так і зрабіў пару месяцаў f? мой сябар, хоць есць розныя меркаванні на ecusafe x гэтай машыны, і нядаўна вярнуўся з адпачынку, а не вы ? скардзіліся, я зрабіў так:
я апрацоўкі файла , а затым я пайшоў, каб запоўніць дызель скрынка cerina месца пад аўтамабіль, з дыягназам актыўная і кантактная рамках гарыць,я зрабіў крывацек, я выканаў каманду далівання і кантролю адкрыцця і зачыненні вечка, у гэты момант я выдаліў fap і я прасвідраваў 6 адтулін ад 12 мм усе індыкатары былі выключаныя. магчыма, а я ўжо? у modulino эмулятар gi? гатовы x ўсялякі выпадак...на дадзены момант працуе выдатна.
добры дзень, для выдалення fap, самае лепшае і бяспечнае ? тым, каб зрабіць гэта ўручную, змяніўшы біт карту і не прымушаючы яго рабіць ад праграмнага забеспячэння, якое шмат разоў f? толькі казіні........ увагу выкарыстоўваць гэтыя праграмы, можа сапраўды выкінуць рухавік, калі вы intara занадта фільтра, чаму? е? падняцца, то і тэмпература на галаве і вырабіць выбух guarnizzioni...
калі ласка, не маглі б вы адукаваць з нагоды?
дзякуй.
msport (exil77grande)
23-08-2012, 08:36
мне здаецца, у мінулым вы што зроблена-небудзь з ecusafe і гэта было добра,што вельмі важна дамагчыся поспеху дыягназ, каб зрабіць усе абнуленне, так і памылак, што параметры лепш было б у раздзеле " замена fap.
калі ласка, не маглі б вы адукаваць з нагоды?
дзякуй.
на што??
sa80libero
23-08-2012, 13:23
з ecusafe ў мяне былі праблемы з ford, у рэшце рэшт мне атрымалася з дапамогай аднаго, приготовившего вырашыць гэтую праблему, робячы ўсе ў 2d, з тых часоў, калі, здараецца, ford 1.6, нават калі яны крыху розныя асобы файлы і падыходзіць усе спрабуюць вярнуць тыя ж змены ў файл, праверана і на самай справе ў мяне ніколі не было праблем...
marcomjet
13-10-2012, 12:12
калі б вы ведалі, хто там і за ecusafe -.-'
усе праграмы on off вы можаце таксама выкарыстоўваць іх, але, як справядліва сказаў iaio92 і giarras вочы, чаму? вы, верагодна, проста бязмежжа.... асабіста " Мы " тут мы ставім шмат на аптымістычнай dpf на marelli 6f3, але ен быў чысты файл, examiner ад DPF НЕ МАЕЦЦА і не маецца з паловай памылкі ў эбу, вачэй, таму што зламаць рухавік ? дыханне
Прывітанне, хлопцы, я працую ў ford focus і ne, я зрабіў некалькі, як fap dpf і клапаціцца, каб скінуць усе значэнні і выдаленне dtc у мяне ніколі не было праблем з ecusafe
Галоўнае-гэта канчатковы вынік, але магу вам гарантаваць, што калі файл зрабіў, як трэба, нават калі ў вас усе кантрольныя лямпы гараць, пакладзеце ў яе і ўсе чароўным чынам знікае (нічога зрабіць, нічога, абнуленне і г.д.)
Вось такі асабісты вопыт.
калі б вы ведалі, хто там і за ecusafe -.-'
усе праграмы on off вы можаце таксама выкарыстоўваць іх, але, як справядліва сказаў iaio92 і giarras вочы, чаму? вы, верагодна, проста бязмежжа.... асабіста " Мы " тут мы ставім шмат на аптымістычнай dpf на marelli 6f3, але ен быў чысты файл, examiner ад DPF НЕ МАЕЦЦА і не маецца з паловай памылкі ў эбу, вачэй, таму што зламаць рухавік ? дыханне
Што examiner або любы іншы дыягназ, у адпаведнасці з пунктам экіпіроўка, dia адсутнасць dpf, не абавязкова азначае, што ен сапраўды быў адключаны. Афармленне можна змяніць, змяніўшы 1 камутатара, і не ўплывае на працу dpf. Тое ж самае ставіцца да dtc: вы можаце адключыць усе службы dtc, якія не былі памылкі, але не ? сімвал чысціні і эфектыўнасці праведзенай працы.
frantik3
24-12-2012, 00:29
лепшая рэч, каб зрабіць усе разумеюць, як зрабіць off перамыкач было б у выпадку, думаю, што я паклаў прыклады аб
cicciogsr
24-12-2012, 01:48
Шчыра кажучы, я ў ecusafe я не давяраю на самай справе я палічыў за лепшае хадзіць вакол ды каля, што стварыць праблемы..знайсці выключальнік ? лепшае рашэнне
magi1984
24-12-2012, 08:18
лепшая рэч, каб зрабіць усе разумеюць, як зрабіць off перамыкач было б у выпадку, думаю, што я паклаў прыклады аб
я convinco кожны gioprno больш, што яны не служаць aniente гэтыя праграмы...вы можаце ведаць аб тым, што аўтамабіль працуе? таму што так мы ўцякаем рабіць бязмежжа і зламаць рухавікоў, як хто-то сказаў ...
прывітанне ўсім.. я чытала трохі гэтую тэму і pirma, што я зразумеў, і што ніхто з вас не ставіць дакладна, што тыпу экю st? кажу !!
можа быць, вы ўсе ж думайце, чаму? вы разбіраецеся і ведаеце, што ? хутчэй за ўсе, вы кажаце пра edc16c34, але хто чытае і не ? вельмі дасведчаны для таго, каб знайсці info я думаю, хацелі б ведаць пра гэта !! па мне ? правільна паставіць тып ecu ў пытанні ...
сказаўшы гэта, запэўніваю вас, што ecusafe гэтая машына, ці ж група ford/ peugeot або mazda не робіць ... гэта трэба зрабіць з дапамогай іншых праграм, а затым, магчыма, кіраваць ўручную, каб быць упэўненым, ці яшчэ лепш зрабіць гэта прама кіраўніцтва для тых, хто ведае, дзе знаходзіцца камутатар, які не заўседы ? адзін толькі і зачыніце dpf ..
мне здаецца, добры савет дадаваць дызельнае паліва ў месцы, cerina, каб не зрабіць, уключыце індыкатар ****llo нізкім ...
be добрую працу прывітанне
* max38 прывітанне, я не ведаю, што праблем у вас на фокус, але я некалькі і без запаўнення паліўнага бака, cerina ўсе з ecusafe, адлучыўшы толькі датчык дифф ціску. Я раблю шмат таго, што праца ў conces ford
прывітанне фабри не ніякіх праблем, я чытала, што адзін тут, у гэтым раздзеле кажа, каб запоўніць бак cerina, каб не мець памылкі .. я сказаў, добрая ідэя, але мне не трэба, я lechiudo ад камутатара тыя ecusafe не добра для гэтага тыпу ecu паверце .. рана ці позна паглядзець белы дым.. не вароты, вырабіць ...
я забыўся, што для фабры .. можа быць, вы ? туды добра, але яе ў той выгляд аўтамабіля, які пасля таго як вы зрабілі файл з ecusafe пасля функцыі яшчэ круіз-кантроль ... некалькі разоў зкранае таксама !!!
але так, каб гэты тып ecu проста скінуць гэтыя байты? я не зразумеў, калі судзіцца, якія адлюстроўваюць ecusafe і тады вы аднаўляюць байт або аднаўляюць байт і проста...дзякуй!
magi1984
26-12-2012, 18:54
скінуць гэтыя біты і проста.
такім чынам, вы зможаце benissim выкарыстоўваць ecusafe x defap focus 1.6 110 л.с.?
калі замест файла, тут вы можаце мне сказаць, калі і правільна або няма?
sportknight
30-04-2014, 15:07
калі вы робіце гэта з калі ? лепш і пасля таго, як вы зрабілі dpf off, адлучыце раз'ем датчыка паліўнага бака, cerina пад сядзеннем пярэдняга пасажыра і далей...
ок, дзякуй, спадзяюся, што працуе :)
калі вы робіце гэта з калі ? лепш і пасля таго, як вы зрабілі dpf off, адлучыце раз'ем датчыка паліўнага бака, cerina пад сядзеннем пярэдняга пасажыра і далей...
Чаму? Я не прашу ў вас саркастычна, але ? curiosit
alexracing
20-05-2014, 12:39
калі вы не хочаце адлучыць раздым ад латка, инвертируйте драты на раз'ем, а блок кіравання атрымлівае заўседы ****llo cerina максімум.
Каманду электроніка
16-07-2014, 20:18
Колькі разоў вы гэтыя машыны скінуць занадта шмат dtc давярайце.... Дзейнічаць самастойна, і гэта самае лепшае!!!
Колькі разоў вы гэтыя машыны скінуць занадта шмат dtc давярайце.... Дзейнічаць самастойна, і гэта самае лепшае!!!
У мяне (асабіста!) пасля Focus 1.6 TDCI 110cv FAP 2009 (euro4); калі карта "скід налад камунікацыйных пар" Fap (switch-off) біт, ўручную), а я cerina амаль на максімум (заліванне праведзена 1 год таму) у мяне праблем у будучыні? Кіраванне cerina і пост-ін'екцыі не будзе больш? выконвалі?
Можа быць, калі я запускаю праз дыягностыку (магчыма, нават з elm327 і простае праграмнае забеспячэнне тып FORScan...) "замена сажевый фільтра" ? яшчэ лепш? Дыягностыку лепш зрабіць яе да або пасля запісу, з дапамогай перамыкача- "off"?!
Загадзя дзякуй!!