Перегляд Повної Версії : Dpf/egr opel meriva
Привіт,
хочу спробувати видалити dpf на цій машині одного, навіть якщо він не потребує і хотів, щоб спробувати зробити, щоб побачити, якщо я зрозумів щось ,чому? після того як ви намагалися 500 і боятися, я не зробив більше? нічого, я хочу спробувати з цим!!
Я взяв MPPS V5 я читав файл і не була виправлена, тому що було 200 кбайт, то я знайшов з допомогою номера, sw і hw ебу вихідний файл у мережі.
Прямо зараз я думав, взяти файл, відредагувати його з Раз/carsoft і побачити ,вирізати і вставити його в машину
Повинно працювати, cos? чи я все це неправильно?'??
У разі, якщо зависає все, якщо після будь вихідний файл послідовного повинно бути нормально?
Дякую всім за допомогу, яку ви пропонуєте
Від матвія
legendaryslave
27-05-2013, 15:12
мммм не бачу краще рішення, спочатку bakup bdm потім продовжуємо з іншими
не у мене плеєр bdm..є MPPS V5
? тоді на свій страх і ризик... Mpps, якщо чар не має проблем на мареллі але, як кажуть... ви ніколи Не Знаєте,.... А якщо у вас є резервне копіювання ви можете робити всі тести, які ви хочете в послідовний... рада ? купити bdm..... Ви torner? корисно в багатьох ситуаціях
Дуже неосвічені в цьому питанні,якщо я намагаюся записати її і блокує всі чи можу я повернути оригінальний файл всередині машини з допомогою MPPS ?
Якщо у вас є удача, і дозволяє переписати його.. Якщо ви sputtana l eeprom можеш знайти резервну копію ? l єдине рішення
Резервне копіювання буде відповідати вихідного файлу, машини, які я знайшов в мережі?
у мережі ви, можливо, знайшли файл, ліжко в Bdm і його потрібно переписати в Bdm і зазвичай ? інше ? Bdm чи ні.
Отже... було Б правильно мати резервну копію, що ебу cos? робимо рогу ми ributti всередині ? у вас не виникне проблем у acidificare за ключ, що в резервної копії на інший автомобіль, хоча з hw і sw рівних все було б по-іншому... ? у будь-якому випадку потрібно писати bdm
Тоді я зрозумів, я був неправий, знайти файл, який я знайшов свій файл з hw і sw одно, але в кінцевому підсумку BDM.fls.Як я зрозумів, цей тип файлів потрібно писати в bdm у разі збоїв і т. д....
а мені потрібен файл для MPPS для запису в послідовний порт, який повинен бути з sw і hw так само, але не ? сумісний для bdm правильно?
Тоді резервне копіювання включає в себе flash eeprom і mpc. Файл для того, щоб писати з mpps ? 1 мега флеш-пам'яті для резервного копіювання ? два змінює файл 2 мега виправте chcks скоротіть з ecm, щоб змусити його стати від мега і напишіть з mpps
SandroMarciano
27-05-2013, 16:20
Тоді я зрозумів, я був неправий, знайти файл, який я знайшов свій файл з hw і sw одно, але в кінцевому підсумку BDM.fls.Як я зрозумів, цей тип файлів потрібно писати в bdm у разі збоїв і т. д....
а мені потрібен файл для MPPS для запису в послідовний порт, який повинен бути з sw і hw так само, але не ? сумісний для bdm правильно?
правильно, файл для запису в бдм ? повний, c'? все, замість того, щоб mpps ? тільки частина.
на практиці тобі потрібно, читати flash, а не повне копіювання, як ви знайшли
Ах правильно зрозумів, то різка з ecm і я намагаюся писати,у разі, якщо зависає, я повинен переписати в bdm!
Однак кількість sw і hw ecu ці :
Marelli Hawdware Телефон : ТРАВЕНЬ 01246O204D
Marelli Software Number : 3422M167
Хто-небудь мав проблеми з цим типом ecu з MPPS ?
У разі, якщо зависає, не вимкнути запалювання і повторити процедуру з режим? recovery
Тому, якщо висне, зависає під час запису?У mpps c'? режим? recovery?cio? ви поклали в автомат?
Ні, ви повинні встановити ти.. Впевнений, що він блокує на запис або може краще
де знайти команду recovery,не можу знайти її в меню?
Параметри швидкості? і вибір slow
Я пробував писати мені таке повідомлення про помилку:
Зашифрований файл не може? продовжувати
Що воно означає?
Але, який файл ви вибрали? Ви повинні написати flash тонко мега
Я знайшов файл в 2 мб, вирізати з ecm ,я намагався просто видалити egr з carsoftware ,і я намагався писати, і дає мені таку помилку ...
Я перевірив розмір одержуваного файлу 1 мб-дов? проблема?
Але цей "Опель", який рік ? і як резюме?
Я показав дані hw і sw, однак
? opel meriva 2006 1.3 cdti 75cv
Він... Я знаю, що Opel в послідовний з mpps не написати.. Якщо ви контролюєте 1.3 mjet minsa, що c'? тільки 70cv .... Ви повинні піти bdm
Тепер я перечитую цей файл,я вирішив спробувати його написати в слоу після
Вибачте невігластво, якщо не був, чому? змушує мене читати цей файл?
Почекайте, чому? я упакованим... Ти цей файл ви прочитали з бд або ви знайшли в мережі, резервне копіювання?
резервне копіювання в мережі, чому? я читав файл з 118kb, що навіть не ecm читав, тому думав, що це було, як у mjt, що потрібно знайти файли в мережі, а потім виріжте його і змінити його...
Файл, який не читає ? добре.... Якщо ви ніколи не робили дані ECU і знайшли файли, орі... ? тут ми... було 70 коней з mpps то ви створювали, але 75 і 90 Opel .. Так що тільки bdm або інтерфейс, що дозволяє записати її
ок,Що нещастя, навіть це мені ? пішло...але для curiosit? навіть MPPS V12 закон?
Існують керівництва про те, як прочитати її в bdm?
Все одно дякую за увагу ;)
Ні не вважаю, прочитайте.... Ви, які розташовані направляючі для bdm, але вам потрібно l інтерфейс і, якщо ви не хочете паяти нічого schedini пружини і кондуктор, на якому монтувати їх більше? блок живлення стабілізований для живлення ecu
Ви ? нормально, що я потрібен інтерфейс? я новачок і я не роблю для роботи, так не хотілося б взяти щось дороге...
У bdm тепер, як не зараз ? дорого, але вам раджу взяти півень... Іди ти l один і ще, і парк машин дуже широка
Ви, я бачив, як півник в магазині, але мені було цікаво, після potr? зробити також через послідовний порт з допомогою цього galetto? або тільки bdm?
Але якщо я не беру schedini і т. д.. але я нічого не можу зробити правильно?
Якщо не отримати schedini навесні ви можете використовувати ті, що в комплекті півень, але ви повинні зварити
ммм, ок, але я можу читати навіть в послідовний з галло-2? Чи завжди в bdm?
В послідовний закону virtual read.. тобто він бере з банку даних, що містяться в папці, що і півень...
Після видалення dpf з карти, то їх необхідно видалити з машини, і, особливо, машина подовжується, а потім йде трохи зіставляється
Хлопці, але з галло-v2 ця машина ви можете написати її?