Перегляд Повної Версії : генератор водню на автомобілях з дизельним двигуном
я відкриваю цю тему опитування, так? у мене була можливість? побачити і спробувати mazda 5 перетворений останнім часом, власник автомобіля в додаток дав мені інформацію, що особисто мені nn отримують стільки, так? теоретично, несумісні з тим, що я придбав пару років тому хтось з вас мав досвід про..а я approfondir? + цій темі, що може бути цікаво і багато можливостей
danny677
26-05-2013, 23:42
Хороша тема !!
З мого досвіду, ніж ви бачите в мережі і як досі я старався ? кілька низькорослих реального запиту з боку дизельного двигуна. У будь-якому випадку, навіть побудувавши супер-комірку я не можу зрозуміти, з енергетичної точки зору, де може бути економія палива, чому? так багато ? струм, необхідний для отримання HHO ( і для виробництва, генератор спалює дизель+), що кінцевий продукт ( HHO ) reimmesso в цикл, щоб справу вдалося? ніколи не досягти точки беззбитковості ( що буде сприяти, принаймні, приріст в продуктивності автомобіля )..
тим не менш, вони відкриті і готові змінити свою думку перед аргументи математично і постійно підтримуються .
cicciogsr
27-05-2013, 07:50
я вникав в мова і енергійно кажучи, бюджет не ? нічого на користь економії... зараз ми дуже далекі від рішення, яке буде affrancarci від викопних видів палива, виробництва ossidrogeno з цим типом клітин ? чималу ripsetto енергії, яка потрібна для його виробництва... збільшення продуктивності для мене є недійсними, за винятком, що ви можете надати більшу динаміку? HHO..., то в цьому випадку мова змінюється...
SandroMarciano
27-05-2013, 10:06
Я згоден з обома, і додам, що на мою думку тільки на користь, що не може? бути пу? виникнути в результаті оптимізації процесу згоряння, але мені здається, дійсно абсурдно, що ми особою до економії палива в кінці... 2? принцип вчить!
Dragonfly
27-05-2013, 18:40
Так, кажуть, що у деяких автомобілів, який був встановлений в змозі зробити 3-4 км. літр більше, при витратах для установки близько 600 євро без модуля maf/pdf
я все одно не довіряю,
На мою скромну думку мало заробляє....ми повинні були б працювати на біодизель, але не лише підозрювані...ви пам'ятаєте російська, що він стверджував? отримати паливо із сміття???він хотів зробити з..тепер ви знаєте, де ??? в швейцарії і st? працюю в загальній складності oscurit? захищений від швейцарського уряду...
cicciogsr
27-05-2013, 21:35
є заводи, які створюють вуглеводнів з переробленого пластику ? було заборонено використовувати паливо навіть в їх компанії.. я бачив serivzio часу f? в телевізор... рішення c'? але не буде? ніколи не виходять з...
danny677
27-05-2013, 23:13
На мою скромну думку мало заробляє....ми повинні були б працювати на біодизель, але не лише підозрювані...ви пам'ятаєте російська, що він стверджував? отримати паливо із сміття???він хотів зробити з..тепер ви знаєте, де ??? в швейцарії і st? працюю в загальній складності oscurit? захищений від швейцарського уряду...
якщо ви маєте на увазі, що самозваний інженер, який тепер працює на cold fusion, знай, що всій quellimmondizia, що він хотів перетворити на вуглеводні на stype просто в різних компаніях, сараї і двори занедбаних і на сьогоднішній день, здається, що все ще були повні.. і не закінчити що-небудь, як це зробив " завжди винні інші, невдачі..
у будь-якому випадку, перевірка на датчик витрати повітря для установки на автомобілі з hho ? простий змінний резистор від 1к, що потрібно ослабити сигнал, який передається на блок керування звернутися? особа впорскувати менше палива і, отже, smagrire .. так що менше дизельного палива, наміри тих, хто продає і' фанера з суміші ossidrogeno.
я повторюю, що імхо ? чисто accrocco, що, враховуючи вартість навіть назад не повернути нічого, але тільки smenarci гроші.
Dragonfly
27-05-2013, 23:32
Ви пам'ятаєте, Грілло?? Він зробив дивитися ТЕЛЕВІЗОР інженер зі старим 850 fiat (щоб зрозуміти, мікроавтобус сестер), які йшли у воду!!!
Насправді поклав біля глушника і дихаючи сказав: це Люди, що я дихати з вихлопної труби і водяна пара!!!
Після цієї передачі не знав ще нічого, все пройшло !!! Нафту і поганий звір !!!
lukemon79
28-05-2013, 00:18
Хлопці, навіть якщо вони neoiscritto на форумі, дещо стосовно hho знаю, я допоможу вам зробити трохи ясності ключових понять, які були вже? згадані трохи від усіх.
У ossidrogeno (газ, вода) використовується головним чином як прискорювач і оптимізатор горіння. Факт, відчутний ? що незгорілих від РІЗКО вбили, коли ви встановите генератор всього 1-1,5 літри у хвилину газу.
Таким чином, якщо ? правда, що ви нічого не створює і нічого не руйнує, і що, отже, скільки енергії ви витрачаєте (prelevandola від генератора, створюючи підвищений опір на своїй осі) так ви опинитеся в хімічної енергії газу, тим менше втрати тепла з комірки; але ? правда також, що ми не повинні забувати, що наші автомобілі не конвертую l хімічної енергії палива в механічну енергію на колеса з гарною ефективністю, але навряд чи може наблизитися до 20%. Велика частина ? розсіюється в тепло (насправді у нас радіатор), тобто різні тертя, etc
Ін'єкції з ossidrogeno дозволяє-й? повне згоряння палива в камері згоряння, а потім перетвориться ї? хімічної енергії палива в механічну енергію на колеса, і гра варта свічок.
Потім втручається ECU, щоб зірвати все, читаючи (лямбда-зонди), що суміш ? худий (враховуючи, що на виході закон, більший відсоток кисню), а потім впорскує справи? більше палива.
Чому ви "афера", вставляючи прокладки на лямбда-зонди, або модулів на датчик витрати повітря, які завжди мають ту ж мету, змусити повірити в ебу що суміш досить багата.
Те, що він зробив, див. Крикет не був автомобіль у воді, але двигун внутрішнього згоряння, традиційної, живлення від балонів водню: при згорянні він видавав в якості побічного продукту воду. Залишалася проблема, як заповнити ці балони водню, і на їх ємність? в безпеці. Якщо для їх заповнення використовується дисоціації електроліту, з допомогою генераторів, які працюють з звичайне паливо, ви тільки переїхали, в чому проблема (? ви можете зробити це таким чином, щоб оптимізувати ефективність на генератори).
SandroMarciano
28-05-2013, 10:46
Ви пам'ятаєте, Грілло?? Він зробив дивитися ТЕЛЕВІЗОР інженер зі старим 850 fiat (щоб зрозуміти, мікроавтобус сестер), які йшли у воду!!!
Насправді поклав біля глушника і дихаючи сказав: це Люди, що я дихати з вихлопної труби і водяна пара!!!
Після цієї передачі не знав ще нічого, все пройшло !!! Нафту і поганий звір !!!
хлопці... вічний двигун не винайшов, дзвінок - " будильник"!!!
Dragonfly
28-05-2013, 13:05
У сенсі, я не розумію.
SandroMarciano
28-05-2013, 13:19
У сенсі, я не розумію.
у тому сенсі, що, як цілком справедливо сказав lukemon він бере енергію для виробництва водню, покласти в балони, для яких, зрештою, якщо машина "ви, здається, інтернет" trsformazione води на водень, чи не так ?, і, таким чином, ви втрачаєте вигоду.
SandroMarciano
28-05-2013, 13:44
Хлопці, навіть якщо вони neoiscritto на форумі, дещо стосовно hho знаю, я допоможу вам зробити трохи ясності ключових понять, які були вже? згадані трохи від усіх.
У ossidrogeno (газ, вода) використовується головним чином як прискорювач і оптимізатор горіння. Факт, відчутний ? що незгорілих від РІЗКО вбили, коли ви встановите генератор всього 1-1,5 літри у хвилину газу.
Таким чином, якщо ? правда, що ви нічого не створює і нічого не руйнує, і що, отже, скільки енергії ви витрачаєте (prelevandola від генератора, створюючи підвищений опір на своїй осі) так ви опинитеся в хімічної енергії газу, тим менше втрати тепла з комірки; але ? правда також, що ми не повинні забувати, що наші автомобілі не конвертую l хімічної енергії палива в механічну енергію на колеса з гарною ефективністю, але навряд чи може наблизитися до 20%. Велика частина ? розсіюється в тепло (насправді у нас радіатор), тобто різні тертя, etc
Ін'єкції з ossidrogeno дозволяє-й? повне згоряння палива в камері згоряння, а потім перетвориться ї? хімічної енергії палива в механічну енергію на колеса, і гра варта свічок.
Потім втручається ECU, щоб зірвати все, читаючи (лямбда-зонди), що суміш ? худий (враховуючи, що на виході закон, більший відсоток кисню), а потім впорскує справи? більше палива.
Чому ви "афера", вставляючи прокладки на лямбда-зонди, або модулів на датчик витрати повітря, які завжди мають ту ж мету, змусити повірити в ебу що суміш досить багата.
Те, що він зробив, див. Крикет не був автомобіль у воді, але двигун внутрішнього згоряння, традиційної, живлення від балонів водню: при згорянні він видавав в якості побічного продукту воду. Залишалася проблема, як заповнити ці балони водню, і на їх ємність? в безпеці. Якщо для їх заповнення використовується дисоціації електроліту, з допомогою генераторів, які працюють з звичайне паливо, ви тільки переїхали, в чому проблема (? ви можете зробити це таким чином, щоб оптимізувати ефективність на генератори).
1.5 л, дуже пов'язані..., що температура, тиск?
один 1,91 л робочий об'єм "споживає" 3850l/м *4000rpm, навіть 5l мало в порівнянні... я думаю, що всі заощадження, так як від обману " датчик витрати повітря...
ecucilacunta
28-05-2013, 23:13
Кажу вам, моє: давно installammo комплект hho на volvo fh 16 для виконання тестів з двох інженерів(експромт на мій погляд), що за їхніми розрахунками вони повинні були отримати економити близько 20% палива. Перша поїздка водій виявив збільшення споживання приблизно на 5%, через два тижні біля зупинки двигуна із-за клітин, які розпалися, і двигун почав всмоктувати воду. Майже закінчена стовбур між власником компанії і двох інженерів.
М? клітини hho тільки обман. Потім я хотів би бачити в довгостроковій перспективі також збиток, який вони можуть викликати. Якщо я правильно пам'ятаю водню з алюмінієм вступає в реакцію і послаблює, так що я не знаю, на що поршні можуть затримати.
SandroMarciano
28-05-2013, 23:33
Кажу вам, моє: давно installammo комплект hho на volvo fh 16 для виконання тестів з двох інженерів(експромт на мій погляд), що за їхніми розрахунками вони повинні були отримати економити близько 20% палива. Перша поїздка водій виявив збільшення споживання приблизно на 5%, через два тижні біля зупинки двигуна із-за клітин, які розпалися, і двигун почав всмоктувати воду. Майже закінчена стовбур між власником компанії і двох інженерів.
М? клітини hho тільки обман. Потім я хотів би бачити в довгостроковій перспективі також збиток, який вони можуть викликати. Якщо я правильно пам'ятаю водню з алюмінієм вступає в реакцію і послаблює, так що я не знаю, на що поршні можуть затримати.
історія дуже цікава..., що дві людини говорять про 20% економії definendosi "інженерів" ? образа в категорії!
lukemon79
28-05-2013, 23:37
хлопці... вічний двигун не винайшов, дзвінок - " будильник"!!!
І хто каже, вічний двигун? Енергія нульової точки, ви знаєте, cos'?? Чи знаєте ви, де ви отримуєте надлишок енергії холодного синтезу? Не порушує жоден закон термодинаміки, якщо ви погоджуєтесь з тим, що ми живемо не в ІЗОЛЬОВАНОЮ СИСТЕМОЮ, і якщо енергія буде обстежуваними зовні.
Чи Правда, що ossidrogeno пу? створення тріщин у алюміній, але і чавун, і для цього ми рекомендуємо мати справу з продуктами, ptfe (тефлон) двигун. Що стосується цих псевдо-інженерів, про який ви говорите, я не думаю, що були так? професійні, якщо не calcolavano дрейф теплової комірки будуть мати надто багато електроліту, і клітка була ланцюгова реакція, в якій pi? клітка нагрітої, pi? збільшується його провідність?, і тому, багато струм нагрітої далі електроліт. Якщо у вас є електронні дошки, який обмежує струм, принаймні, легше з NaOH (каустична сода) або NaHCO3 (бікарбонат натрію)
ecuboost
29-05-2013, 08:23
кілька місяців тому я зацікавився цими клітинами, інформування мене направо і наліво, як і кожен, що ви перебували всі " за " і "проти", то я беру телефон дзвоню одним з найбільших дистриб'юторів qst інструменти і поклав карти на стіл, я кажу йому, що я зацікавлений, щоб встановити ці пристрої в кількості? промисловість за умови, що:
1 - дайте мені ексклюзивне зони
2 - не венда дим
я відповів, що ті, які вона в даний час, він нещодавно дізнався, що вирощували мало ( я перерахував цілий ряд параметрів), але з universit? турин, вивчали нові клітини, які avrebber? продукт pi?, ? ці, що вниз? продавали вони коштували 200 євро, ті, що він вивчав у співпраці з королівство sarebber? варто було на 1000€....а я чув по радіо, що в моїх районах збирають установки метану на авто дизель, хто-небудь знає як вони працюють?
lukemon79
29-05-2013, 08:47
Наскільки я знаю, дизельні автомобілі з заводу спг, на відміну від автомобіля, бензин, працюючих на lpg/cng, additivate метану, не switchano повністю на газоподібне паливо.
danny677
29-05-2013, 10:05
Існують як метан, lpg, частина обладнання не сильно відрізняється від звичайних перетворень для автомобілів і бензину? що змінюється ? електронного управління.
В основному дизельне паливо використовується для запуску циклу згоряння, і, коли транспортний засіб ? у схемі, вводиться газ, також ін'єкції дизельного палива зменшується на 50-60% і спалюється газ в номери.
Це досить складний, але gi? у використанні років у південно-східній азії, а не від нас, перш за все, на громадський транспорт, що дозволяє на довгі дистанції, - містити частина витрат ( близько 25-30%), наприклад? зламати викидів забруднюючих речовин і багато страшних тонкого пилу без використання сажового фільтра.
В автомобільній сфері є досягнення ланді але зараз між витратами та магнітного опору ринку, щоб нічого не поширені, хоча відразу і піддається перевірці..
SandroMarciano
29-05-2013, 18:29
І хто каже, вічний двигун? Енергія нульової точки, ви знаєте, cos'?? Чи знаєте ви, де ви отримуєте надлишок енергії холодного синтезу? Не порушує жоден закон термодинаміки, якщо ви погоджуєтесь з тим, що ми живемо не в ІЗОЛЬОВАНОЮ СИСТЕМОЮ, і якщо енергія буде обстежуваними зовні.
...
Нам не витягнути народження всесвіту та ін, енергія нульової точки, не має нічого спільного з нинішнім світом і між іншим ще ? у вигляді ідеї, холодний синтез не працює на даний момент (я дивився з цікавістю на старий проект ITER, коли почали про це говорити). Ми уникаємо витягнути тематики не випадково.
Тут мова йде про ефективність комплексу електролітичного осередку двигуна combusitone внутрішньої. Я вважаю, що вони єдині, в чому переваги, що може бути від споживання hho для двигуна, що-оптимізації згоряння, але дозволь мені засумніватися, що він може змінити в двигун 2L, споживання 1Л/м hho.
Головна проблема ? що генератор avr? розсіювання енергії (у вигляді механіка - подивитися ремінь і шків - і форми в електричну);
електричні дроти, вони теж disperderanno;
осередок електролізера не avr? врожайності.
Зрештою, з моєї точки зору gi? для того, щоб погасити той провів (завжди з точки зору підвищення ккд двигуна) sar? триває.
Інша справа, якщо мета цієї системи ? з причин забруднення (що б перевірити).
P. s. розділ " установки спг - скрапленого газу на двигуни з запалюванням від стиснення поговоримо в іншій дискусії, вони повністю відрізняються від клітин водню, і вони теж дуже поточний
я відкрив цей пост x знати ваші враження про, я дуже згоден з нашим другом sandromarciano, хоча я повинен сказати, що gi? у 1908 році був подав заявку на патент u.s.. принципи існуючих осередків, які продаються в цей період, і, особливо, в області ломбардія, багато хто не знають, замість того, що пару років тому fiat підтримуюча їх материнсь випробувань. fiat multipla метану і водню і, як і всі ви svogleva в навчальний центр ямаха у мене була можливість? як побачити, що стежити за результатами,я повинен сказати, що, на мій погляд, були дуже хороші результати...але проекту був відкладений chiss? x, чому, як, що bmw або genepax а тим часом у німеччині автобуси внутрішніх приміщень, наприклад, деякі аеропорти продовжують працювати від такого принципу, але з генераторами, що вони не ті, запропонованих в мережі ,це, як кажуть, повертаючись до mazda, що нещодавно я, щоб побачити і st? звертаючись з мого боку, можу сказати, що ці комплекти продані з метою зменшити витрату палива nn в результаті істини? і ? як говорить наш друг сандро.
lukemon79
17-06-2013, 09:39
Питання, не ? cos? банально, чому? з експериментальних даних видно, що економія палива c'? і не ? ефект плацебо (ви знаєте, у вас завод, а потім піги менше прискорювач), навіть якщо газ ? мало, не ? не має ніякого значення.
Доказом чого ? що nissan, у співпраці з marangoni, реалізовані версії 370z, який приймає газової системи ossidrogeno, щоб зламати забруднюючих речовин і витрата палива.
SandroMarciano
26-07-2013, 10:22
не в образу, але я знаю, альтернативні джерела енергії, я, вивчених на тексти, які базувалися на об'єктивних даних, це привело мене до висновку, що і вище. 370z-hydro я чув про них, але я також читав, що ? була підготовлена до ****llo автоспорту, від діви марії, це ? перше, що змушує мене тремтіти...
dvdtuning
26-07-2013, 12:06
Хлопці, я можу вам сказати, що компанія, з якою я працюю щодня, що має великий досвід в області гонок і підготовки, він почав збирати ці комплекти після їх випробувані близько 4 місяців на дві машини по-різному їх властивості?: Grande punto abarth і bwm 320d 177cv. Витрата палива очевидні, так як вони зменшується, деякі параметри, дизель/бензин, в картографії, на дизель ми близько 30%, на бензин на 20%. Автомобілі, що використовуються для тесту, а також rullate до школи, щоб побачити калі, сили і так далі, так ? приїхав, наприклад, мати таку ж потужність джерела, споживаючи як gi? сказав.
lukemon79
26-07-2013, 12:37
Добре, dvdtuning. Дай нам додаткову інформацію, яка нас цікавить. Це dry cell? Є модулі для "обдурити" лямбда-зонди? ШІМ для модульного джерела живлення електролітичної комірки?
Виступ цікаво. Я будую одна в комплекті з dry cell домашній. Це хобі і curiosit? але, запевняю вас, що виробництво водню, gi? головки блоку на лічильник з трансформатора, що вимагає, як кажуть деякі користувачі, занадто багато струму порівняно з воднем продукту. По суті, не погоджується на його виробництво. Треба сказати, що тоді в машині генератор працює не тільки за бензин, спалений, але також і для різних сил у грі (поворот, гальмування та ін), отже, не вся енергія для виробництва водню відбувається від бензину.
lukemon79
12-10-2013, 20:07
Відмінне спостереження! Правильно,? проблема ? що ossidrogeno ви не можете? зберегти, і виробництво, коли автомобіль стоїть decelerando або при гальмуванні ? досить марно... Ні?
Franky Sbrock
22-10-2013, 15:11
Buond? всі.
Щодо цієї установки HHO я documentai час назад спускаючись на ваші ж висновки, cio? що для виробництва цього газоподібного водню потрібно було в будь-якому випадку споживають електроенергію, щоб відбуватися електроліз води.
Пам'ятаю, що десь я навіть читав, вибухом одного з цих пристроїв, викликана витоком газу (HHO) вступ в контакт з харчування самого пристрою. (Водень ? важко зберігати і, крім того, має неприємний дефект, щоб бути легко до вибухів.)
Якщо ви думали виробляти водень з допомогою хімічного процесу, який не є електроліз?
Перенесення cos? від читання на форумі:
", щоб зробити електроліз води, що вимагає електроенергії, пу? отримати газоподібний водень з простої реакції алюмінію поміщають у водний розчин каустичної соди.
Алюміній можна? відновити навіть з банок, в той час як каустична сода, або гідроксид натрію, розташований в супермаркетах приблизно на 1 євро Кг.
Ми повинні бути обережні, щоб не розвинути реакцію, так що вертіння.
Виробництва водню ? паливо, як метан, який пу? спалити контакту повітря в простій Дзьоб Бунзена.
Водень ? небезпечно, але якщо ми робимо, у разі необхідності, без акумулювати його в герметичні ємності, не є небезпека."
Джерело: http://terraevita.forumfree.it/?t=57521681
Моя ідея в тому, щоб виробляти водень за допомогою цієї реакції, невеликий імплантат може бути встановлений в автомобілі і з електронним управлінням.
Тепер я не знаю, як водень дохід з певної кількості? каустичної соди, тому не можу оцінити фактичні доходи або витрачання реакції.
З повагою.
Хлопці, я можу вам сказати, що компанія, з якою я працюю щодня, що має великий досвід в області гонок і підготовки, він почав збирати ці комплекти після їх випробувані близько 4 місяців на дві машини по-різному їх властивості?: Grande punto abarth і bwm 320d 177cv. Витрата палива очевидні, так як вони зменшується, деякі параметри, дизель/бензин, в картографії, на дизель ми близько 30%, на бензин на 20%. Автомобілі, що використовуються для тесту, а також rullate до школи, щоб побачити калі, сили і так далі, так ? приїхав, наприклад, мати таку ж потужність джерела, споживаючи як gi? сказав.
з ки роботи ?
Хто-небудь ще пробував ці модулі для продуктивності?
Я хотів спробувати на tmax, по-вашому, і' fattibie
lukemon79
31-12-2013, 09:39
Звичайно ? можливо, треба перевірити, комунальні послуги
Roberto_Bmw
10-01-2014, 22:32
Механік, на яку я спираюся, які, як правило, подають тільки трактори, але ? дійсно oldschool, має двигун з системою стисненого повітря, і він говорив мені, що давним-давно хотілося зробити гібрид водень, але ніхто з двох двигунів заслуговує бути згадано(навіть 7 серії водню була дорога, altroch? механічний кампанії). В реальності? фінч? ви не приїжджаєте до холодного синтезу ? марно шукати інші системи, навіть кваліфікований Тесла, кілометрів не розмелюють і обслуговування ? зоряною.
nmclogandci
06-05-2015, 09:29
a wonderful idea but is too difficult to put into common practice
шановні пані та панове
хоч і з запізненням відповідаю на діалог з мій нинішній досвід в системах водень, встановлених на дизель, а точніше на вантажівку iveco eurostar cursor 480.
після поїздок і після перевірки на будь-витрата палива (нам обіцяли витрата -20% дизельного палива ) розчарування і не розраховувати на підвищений знос і навантаження на генератор