Прагляд Поўнай Версіі : у дзень нараджэння нашага форума
дарагія сябры;
карацей кажучы, наш фантастычны форум, спаўняецца год з моманту стварэння з боку двух нашых сяброў Марые і Данііла, якія я асабіста дзякую х розных магчымасцяў? што я зрабіў з маей наведвальнасцю, хоць у апошні час x сямейных абставінах, я быў трохі прысутнічае, і гэта, я прыношу свае прабачэнні, мае прапанову;
я думаю, што ў гэтым форуме вы знайшлі сяброўскія адносіны і ўзаемная павага многіх карыстальнікаў, і я думаю, што гэта стала адной сям'ей, што вы думаеце, калі ў дзень нараджэння форуму, гэта веданне стане нават у твар? я разумею, што за многія тысячы км, але хацець ? сіла і кажучы пра іх, рашэнне можна знайсці, што скажаце?
leandro89
26-05-2013, 22:53
што сказаць, я па працы пішу мала на форуме, але я прытрымліваюся шмат, ваша ідэя мне вельмі падабаецца, нават чаму? яшчэ не ведаю, што вы чалавек, а будзе? добрая нагода, нават данііл і марые, якія я ведаю асабіста, і дзякуючы сваей працы найлепшых вынікаў.
што сказаць, я па працы пішу мала на форуме, але я прытрымліваюся шмат, ваша ідэя мне вельмі падабаецца, нават чаму? яшчэ не ведаю, што вы чалавек, а будзе? добрая нагода, нават данііл і марые, якія я ведаю асабіста, і дзякуючы сваей працы найлепшых вынікаў.
я рады, х табе, што пасля таго, як ты быў ад двух нашых сяброў вы партыя добра з працай,а nn c? праблема, я быў трохі заняты ў апошні час, але кавы? час, я лічу...
legendaryslave
27-05-2013, 01:06
віншаванні і пажаданні для форума
найлепшыя пажаданні і загадзя :rolleyes:
cinqueturbo
27-05-2013, 19:45
Я ўсіх вас!!
Спадзяюся, на форуме, і тым, хто кіруе працягваць з поспехам, што з самага пачатку, цяпер трапіў!!
Дзякуй!!
Dragonfly
27-05-2013, 19:48
Auguroniiii нават з майго боку!!!!
Так, вы маглі б зрабіць.... (за выключэннем абавязацельстваў), ва ўсякім выпадку, жадаю ўсім карыстачам гэтага форуму і, у прыватнасці, у двух адміністратараў.... ;)
motorsport
27-05-2013, 22:24
і віншаванні загадзя, на форуме, усіх сяброў, у тым ліку адмін на працу серыі (У)
cicciogsr
27-05-2013, 22:37
я адзін з першых падпісчыкаў, калі не памыляюся, на жаль, з-за недахопу часу я не магу заўседы пісаць? я стараюся прытрымлівацца за вамі заўседы... з днем нараджэння і яшчэ віншую..
рага будзе добрая рэч ,калі вы ў стане зрабіць, дарма, на masssimo лепей.....sn fuoori для работы, калі можна фару ўсе, каб быць.....з днем нараджэння professionalchiptuning
я далучаюся да пажаданні ад каманды
ecuboost
28-05-2013, 09:08
з найлепшымі пажаданнямі да ўсіх
Перапіска нават з тых, хто напісаў мала і ложак і працягнуць чытаць вельмі форум ? фартысіма, і аўтары выдатныя, і ідзе, улічваючы, аб чым яны стварылі, ВЫ МОЦНЫЯ,!!!!
ПЕРАПІСКА!!!!:)
angelolsp
28-05-2013, 15:36
Вялікая колькасць перапіска на форумах і прыгожым і добра падрыхтаваных супрацоўнікаў!!! :D
dvdtuning
28-05-2013, 21:01
Найлепшыя пажаданні ад мяне...Giarras было б нядрэнна сустрэцца, але есць шмат кіламетраў, якія аддзяляюць нас, было б добра знайсьці нейкі кампраміс!