Перегляд Повної Версії : шукаю flash-це екю 0281011554 lancia thesis
як випливає з назви, я шукаю флеш-це екю 0281011554 lancia thesis 2.4 jtd хтось у цій флеш заздалегідь спасибі
нам також потрібен номер sw це ? hw, те, що вам потрібно flasch або вміст файлу орі
дякую за відповідь, будь sw мені знадобиться flash, що ecu 554-xxx
Може бути, la'міко не ви ? пояснив, нам потрібно зрозуміти, якщо вам потрібно flash або фізична зміст програми flash ж??
мені потрібен файл "зміст програми flash " будь-n? просто так, що ecu 554
тому що я мессі інші файли завжди 2.4 jtd 418 196 і т. д... і не працює авто частини і вимикається
Це файл, а не просто reperibilit?, враховуючи, що навколо я нічого не знайшов. А у вихідні більшість людей буде вільна, тому почекайте до завтра, якщо у вас достатньо терпіння, в іншому випадку ви можете зробити це самостійно.
поштовий файл, який ви читали в ecu, що ми бачимо, де і проблема, ви не можете покласти sw, що ви хочете, там йде його..... Частини і вимикається, але проблема не ? іммо....
я думаю, проблема іммо..поясніть, які дії ви зробили всі автомобілі, можливо, ми зможемо краще зрозуміти!
вирішена змінений блок управління, і тепер він працює прекрасно видно, що це було пошкоджено щось усередині, завдяки tweety