КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Mpps v5 edc16u31 заблакаваны

cawadany
25-05-2013, 02:26
Сення ў мяне была праблема з mpps v5. Audi a3 edc16u31, вы ? заблакаваны на 7% у пісьмовай форме, з паведамленнем, што ен казаў, адправіць часопіс. Я націскаю ок і я забіў 0 вольт, памылка 84 на ніжняй справа. Scollego usb і ricollego і цяпер ідзе. ? не вызначае ecu, а не c'? так, каб нічога. Амаль здаўся я выключаю карціна, ўключаю, вентылятары уключаны, для? вызначае ecu. Пасля некалькіх спроб мне ўдалося запісаць файл на врі ў recovery і аўтамабіль ? гульні. Які пу? быць прычынай як вы думаеце? Я ўжо? напісаў некалькі vag edc16 без праблем, але гэта прымусіла мяне dannare...

angelolsp
25-05-2013, 02:38
Аўтамабіль быў пад напругай? Можа быць qualkevsvalzo напружання

cawadany
25-05-2013, 02:51
Было харчаванне з батарэі, я даваў на 12.2 v. Затым, каб пераканацца, што я падлучаны іншы аўтамабіль гарыць і я чытала, 13 ст., І пасля пары няўдалых спроб, я зрабіў.

oakley1
25-05-2013, 08:14
Ніколі ў злучаныя блок харчавання... ? нават бустер.. Занадта шмат перашкод.. Л mpps ? могуць пісаць нават напружанне адносна нізасць максімум злучае батарэю паралельна . Прывітанне

cawadany
25-05-2013, 08:36
Ніколі ў злучаныя блок харчавання... ? нават бустер.. Занадта шмат перашкод.. Л mpps ? могуць пісаць нават напружанне адносна нізасць максімум злучае батарэю паралельна . Прывітанне

Я не думаю, што праблема. І ў любым выпадку ? зарадная прылада для электронных.....

oakley1
25-05-2013, 09:10
C выходзіць.... Таксама некаторыя паскаральнікі, электронныя, але ніколі не стабілізаваныя al100% як пу? быць акумулятар... Як вы кажаце, што няма ? то праблемы... Я не хацеў бы выключыць.. Лічачы нават той факт, што ты змог вярнуцца.

leandro89
25-05-2013, 09:18
калі вы ўжо 0 вольт пу? быць праблема з кабелем, магчыма ў дрэнным стане, або impallo mpps

cawadany
25-05-2013, 09:27
калі вы ўжо 0 вольт пу? быць праблема з кабелем, магчыма ў дрэнным стане, або impallo mpps

Гэта тое, што я думаў таксама. Дзіўна, што пасля блока мне не даваў-й? напружанне. Я павінен быў адключыць і зноў падключыць usb і затым яго выкупіў. Я б не хацеў гэта праблема кабеля або кампутара. На мінулым тыдні я напісаў заўседы VAG EDC16 без якіх-небудзь праблем..... Цяпер я аднавіў кампутар з дапамогай пункту аднаўлення на некалькі дзен назад......

cawadany
25-05-2013, 09:28
C выходзіць.... Таксама некаторыя паскаральнікі, электронныя, але ніколі не стабілізаваныя al100% як пу? быць акумулятар... Як вы кажаце, што няма ? то праблемы... Я не хацеў бы выключыць.. Лічачы нават той факт, што ты змог вярнуцца.

Для мяне, ці не ? што праблема, у мяне напісана некалькі заўседы з зарадная прылада прыкладаецца, і нуль праблем.

oakley1
25-05-2013, 10:23
Нічога ? мінус... Нават не некаторыя перашкоды.. Але тое, што я набраў нуль вольт, калі вы ? заблакаваны be.... Выснову ? дастаткова відавочны...

мансардных
25-05-2013, 10:27
усе фільтры часам памыляюцца, а ? нармальна, давайце ўспомнім, што нават арыгіналы робяць, таму абсалютнай упэўненасці няма ніколі, нягледзячы на ўсе змены, ручной працы

oakley1
25-05-2013, 10:42
Згодны.. Тут у любым выпадку ? відавочна, страта сувязі паміж інтэрфейсам і ECU з-за якой-то момант адмовы харчавання Dell mpps.

cawadany
25-05-2013, 11:05
У гэты момант трэба было б зразумець, калі праблема ? прычынай адмовы харчавання або перапады напружання ад аўтамабіля, альбо праблема апаратнага інтэрфейсу.

oakley1
25-05-2013, 11:56
Паглядзіце, як выглядае раз'ем mpps...... Калі не ? запячатаны адкрыйце яго і паглядзіце зварных швоў

cawadany
25-05-2013, 12:04
Зараз я выдаліў драйвера і праграмнае забеспячэнне для MPPS і пераўсталяваць.....

мансардных
25-05-2013, 12:16
адзіным доказам таго, што вы можаце зрабіць ? паўтарыць спробу запісу, магчыма, перш чым зрабіць back up усе, каб не рызыкаваць

alex68
25-05-2013, 13:12
мне ніколі не дамагчыся поспеху на edc16 групы vag з mpps, некалькі разоў, хлопцы, перш чым планаваць няхай x некаторы sw басейн і, магчыма, паспрабаваць зрабіць ecu id і паспрабуйце прачытаць, нават калі на некалькі секунд, x праверыць, калі sw працуе opp ? у стан KO, здаецца, выпрабаванняў, трывіяльныя, але эфектыўныя. гэтая праблема мяне, як правіла, з gallo 2 do' трохі' харчавання conbatteria дапаможнага зарада батарэі і дасягнула 13,2 працуе ок.

cawadany
25-05-2013, 13:26
Акумулятар нават не адзін год жыцця, але і ў самой стартары ? крыху млявы. Пу? цалкам магчыма, што было падзенне напругі на.... Я таксама заўважыў, што есць кабелі, якія прыходзяць да батарэі, трохі акісляецца, з-за старой батарэі, што ўцечка кіслаты.

мансардных
25-05-2013, 14:52
Тады, я думаю, ты знайшоў праблему, добра ачысціць клемы і дадайце тонкім пластом вазеліну ці тлушчу, крэмнію і, магчыма, p? у riattivante на кабелі і паўтарыце спробу

Ужо
25-05-2013, 15:43
Мне аднойчы і здарылася, але мне пашанцавала, таму што я заўважыў, як толькі я падключыў бд не выйшаў вольт. Я вырашыў reistallando праграмнага забеспячэння

cawadany
25-05-2013, 17:17
Мне аднойчы і здарылася, але мне пашанцавала, таму што я заўважыў, як толькі я падключыў бд не выйшаў вольт. Я вырашыў reistallando праграмнага забеспячэння

Ну, у такім выпадку не partirebbe нават не пісаць.

sno74
25-05-2013, 17:24
добрае эмпірычнае правіла кажа, што акумулятар трэба падключыць стабілізаваных блок сілкавання, не масты з батарэі і руля падрыхтуйце добры блок харчавання стабілізаваных і зша, то вы ўбачыце, што ў вас не будзе праблем напружання.......

мансардных
25-05-2013, 17:29
хлопцы, але атакуюць стабілізаваных блок сілкавання на прыцягненне яго на 14 вольт, вы не рызыкуеце парушыць, дзе-то электроніка аўтамабіля?

cawadany
25-05-2013, 18:08
Я ніколі не меў праблем з электроннае зарадная прылада, верагодна, гэты аўтамабіль мае праблемы батарэі і/або праводкі.

cinqueturbo
25-05-2013, 18:20
Было харчаванне з батарэі, я даваў на 12.2 v. Затым, каб пераканацца, што я падлучаны іншы аўтамабіль гарыць і я чытала, 13 ст., І пасля пары няўдалых спроб, я зрабіў.

Не можа быць, што і футбольны вентылятар язды на матацыкле?
і так да б падзенне напругі ў пісьмовай форме?

oakley1
25-05-2013, 18:26
Вентылятары ў групы vag пачынаюцца, калі менавіта ен блакуе запіс.....

cinqueturbo
25-05-2013, 18:30
Вентылятары ў групы vag пачынаюцца, калі менавіта ен блакуе запіс.....

я казаў аўтамабіля, матацыкла...

Ужо
25-05-2013, 18:39
Ну, у такім выпадку не partirebbe нават не пісаць.

Так, але калі рабіць, то напішыце......:mad:

dvdtuning
25-05-2013, 19:34
Так здарылася і са мной, праблема была ў іншы аўтамабіль у рух звязаную з кабелямі...я зразумеў, што, вымераючы напруга акумулятара аўтамабіля ад запісу значэнняў sballavano у perecchio, уцек ад 12.2 да 13.5 rapidissimamente, затым фіксатар я адказчыка на тое,. На самай справе я перапісаў, не здымаючы нічога, але з іншай машыне не гарыць ? туды, я зрабіў рэзервовую копію ў bdm і паспрабаваў яшчэ раз прымусіць аўтамабіль гарыць, а ? заблакаваная ў іншы раз.

cawadany
25-05-2013, 19:40
Я ведаю, што ? інтэрфейс бок. Я паспрабаваў зрабіць чытанне маей машыне, med9.1 частка: час, неабходнае не скончыўся.

cinqueturbo
25-05-2013, 19:47
Так здарылася і са мной, праблема была ў іншы аўтамабіль у рух звязаную з кабелямі...я зразумеў, што, вымераючы напруга акумулятара аўтамабіля ад запісу значэнняў sballavano у perecchio, уцек ад 12.2 да 13.5 rapidissimamente, затым фіксатар я адказчыка на тое,. На самай справе я перапісаў, не здымаючы нічога, але з іншай машыне не гарыць ? туды, я зрабіў рэзервовую копію ў bdm і паспрабаваў яшчэ раз прымусіць аўтамабіль гарыць, а ? заблакаваная ў іншы раз.

Як я ўяўляў..
я выкарыстоўваю зарада акумулятара на 20А, і я павінен сказаць, што падымаецца да 13.6 14.5, але не падае,
і тэстар аналагавы, не рухаецца ні на ету! я зразумеў, зь лічбавай..

cawadany
26-05-2013, 01:19
Практычна я зразумеў, што я памыляюся, і ключ доступу, то ecu не пакідае-й? доступ у гэты кароткі прамежак часу.....

leandro89
26-05-2013, 01:42
з перапады напружання пекіна? нават мне на вялікае пляма, і я аўтамабіль у рух нападу з кабелямі, пачала пісаць 0% не было на пісаць, вымушаны выключыць запальванне, пачаць з дзеянні, каб запіс не звязаная з кабелямі, і мне піша ў 3 разы % па-рознаму, на шчасце, запіс завершана паспяхова! і нават у чу? сказаць дзякуй нашым адмін, які на лета паслаў іх ўзаемнага дотыку з аўто заблакаваная, мне сказалі, паўтарыце спробу.

rebirthafterrevenge
26-05-2013, 09:04
я магу сказаць, што mpps ў скрынцы, алюмініевы ніколі не рабіў пропускі запальвання , але тое, што па тб часта робіць беззаконне! блакуе edc15 edc16 але калі паўтараецца запіс , удалося паспяхова перапраграмаваць!

cawadany
26-05-2013, 13:52
я магу сказаць, што mpps ў скрынцы, алюмініевы ніколі не рабіў пропускі запальвання , але тое, што па тб часта робіць беззаконне! блакуе edc15 edc16 але калі паўтараецца запіс , удалося паспяхова перапраграмаваць!

У мяне зроблены розныя, і ніколі не праблема. C'? заўседы есць першы раз.

dvdtuning
26-05-2013, 14:37
Мне таксама да гэтага часу не пасадзілі нават, заўседы ўдалося перапісаць....mpps v5 ў алюмініевую скрынку.

cawadany
27-05-2013, 15:48

oakley1
27-05-2013, 15:53
Для мяне сон, каб трымаць усіх..... Я па-ранейшаму kwp купіў 10 гадоў таму..... ? я вам скажу, што некаторыя машыны, якія я не паспеў зрабіць, з певень v2 мбіт / з і фут я зрабіў з kwp.. табе высновы

msport (exil77grande)
28-05-2013, 08:59
я згодны,у specialmodo калі вы працуеце з клонамі лепш мець больш варыянтаў.

cawadany
28-05-2013, 09:10
Ок, дзякуй, разглядаю зрабіць абмен MPPS + мае разлікі для Пеўня v48 ці мне замяніць MPPS і ўзяць Пеўня.

oakley1
28-05-2013, 09:38
Данііл.... Я лічу, што мы не выратавалі, нават не з арыгіналаў... часам бывае так, што вы intoppano Нават тыя, з наступствамі, што добра ведаем ;)

sno74
28-05-2013, 09:45
я таксама прытрымліваюся думкі, што прылада трэба трымаць усе ў адзін дзень табе будзе яшчэ добра mpps ? быў добры прадукт і працуе добра, таму я іх rimpiazzerei з новым вам будзе карысна бачылі, што ў рэшце рэшт ? што гэта вялікае для інвестыцый? калі вам трэба, c'?......

sportknight
28-05-2013, 09:54
учора мой певень ? клапатлівай зноў,я не мог, вядома, зрабіць.***** я ўзяў mpps і далей...без якіх-небудзь праблем!!!

у mpps і bdm-адзіныя клоны, якія даюць мне бяспека,певень і певень v2 часам робяць пропускі запальвання

msport (exil77grande)
28-05-2013, 09:55
Данііл.... Я лічу, што мы не выратавалі, нават не з арыгіналаў... часам бывае так, што вы intoppano Нават тыя, з наступствамі, што добра ведаем ;)

будзе, але я магу толькі сказаць вам, што пры працы з kess v2 ori тым больш у сэрцы, што я не больш я толькі пасадзіў блок кіравання і здымкі адразу пасля фантастычным функцыі recoveri а з клонаў, ці за тое, ці за іншае воск заўседы што-то пойдзе не так,мы кажам, што цяпер есць 2-3 клонаў, якія ідуць вялікія, але яны ўсе клоны, то нічога ў дапамогу, і нічога абнаўленняў.

cawadany
28-05-2013, 10:05
Ну, я думаю, няма сумневу. Арыгінал ? заўседы арыгінальнае, для надзейнасці?, дапамога і абнаўлення.

oakley1
28-05-2013, 10:05
Для assistentati do маеце рацыю... у любым выпадку ў запісе паслядоўнага нават з крычы.... Я бы сэрца ў рукі.....

msport (exil77grande)
28-05-2013, 23:54
Для assistentati do маеце рацыю... у любым выпадку ў запісе паслядоўнага нават з крычы.... Я бы сэрца ў рукі.....

паспрабаваць, каб паверыць.

cawadany
11-06-2013, 10:06
Прачытана і напісана адной і той жа машыны з певень 2 з першага ўдару! :cool:

davidehfnos
15-06-2013, 14:43
Прывітанне я таксама спачатку думаў,як вы, але калі або інструменты, афіцыйны іду, працуе, спакойны,....калі я пішу, мне больш не тая фіфа,хоць можа здарыцца ўсе, што заўгодна, нават з афіцыйных,але і на аўтамабілі, якія вы ведаеце, якія з'яўляюцца рызыкоўнымі я bekap ў bdm і далей праца воблачнасць

spiki_x
02-05-2014, 22:07
Я зрабіў электронны блок харчавання ад 50 да з рэгуляваным напругай. Смажыў Я яе вентылятар матч у recovery для перагрузкі. Цяпер раблю іншы , але з абмежавальнікам току. Ў цяперашні час выкарыстоўваецца трансфарматар, які трымае мяне досыць высокае напружанне, але загорнутыя не проста.
Мой passat з edc15 і пасадзілі ў запісу з pollastro, і я адноўлены з mpps ў recovery , блаславенне! Я выратаваў другі блок дзялення напалову. Я згодны, што mpps і вельмі добра працуе.

maik_93
26-06-2014, 01:46
мне марк заўседы 16.7 вольт або gi? ...я mpps v12, і часам завісае, але пасля некаторых тэстаў магу і перапісаць файл....я разглядаю куплю galletto v53

sportknight
26-06-2014, 12:21
калі вы азначае тое напружанне, верагодна, c'? якое-то супраціў у pi? на лініі падачы ў mpps і прымушае выявіць напружанне пі? высокае