КПК

Перегляд Повної Версії : EDC16 - Elimiazione DTC Формула істинної чи удаваної?

мегамозок
24-05-2013, 23:36
Привіт усім, хто-то s? на edc16 як видалити датчики і будь-які dtc?
Наприклад, якщо у мене dtc Pxxxx з'являється на картині, як я шукаю в карту, а потім я видалю остаточно.
Існує спосіб пошуку - пошук і видалення всього?

Наприклад, на автомобілі defappizzate c'? у egt2 на fap, яка не повинна служити більше? нічого
як ви f? видалити датчик і відповідний dtc (без використання програмного забезпечення, відповідального за цю операцію?

Я знайшов це пояснення в мережі, але не ? для мене дуже ясно (все, що вірно):

There is the DTC number table and DTC switch table after that в EDC16.

So, to turn off a certain Pxxxx code, find it in DTC number table when it appears first time в 16 біт hex format.

Формула: (address of Pxxxx code - address of DTC number table beginning)/8. Result will be index number.

Then find the beginning DTC switch table which is right after DTC number table. Switch to 8 bit view.

Формулою: address of the beginning of dtc switch table + index.

Нуль address you calculated and Pxxxx code will never again appear

Тут, каже, що c'? таблиці з числами з DTC та іншу таблицю, після відповідних DTC switch.
Для гасіння Pxxxx код, ricecarlo в таблиці чисел DTC, коли вона з'являється в перший раз в 16 біт у форматі hex.
Одного разу виявили, що c'? формула, що мені не зрозуміло, що робити?
Хтось, хто має досвід і хоче поділитися може пояснити цю формулу (її перевести), та на практичному прикладі?

Дякую

tonyteam
06-08-2013, 12:41
я хотів би зрозуміти, теж, з нетерпінням чекаємо, якийсь фахівець , який зможе нам допомогти

leandro89
06-08-2013, 18:18
красива обговорення, але не можу зрозуміти, чи я формулу

msport (exil77grande)
06-08-2013, 18:39
не просто, щоб ніхто, повірте мені.

tonyteam
06-08-2013, 19:36

leandro89
07-08-2013, 01:16
я tentanto розшифрувати, що forumula, навіть якщо у мене є допомога з адмін форуму за знання, особистого або якийсь рутиною, в неділю не знають ? погано!

chiptuning.cro
09-02-2014, 03:34
Riapro цей потік, тому що interesa-навіть мене...

Для тестування я використав цей файл орі:

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5038-Transporter-Caravelle&p=72978&viewfull=1#post72978

Формула повинна бути правильною, але " проблеми і знайти три адреси початку з трьох таблиць.

У першій таблиці і почала tabela де треба aggire для відключення DTC, що ми хочемо - це пошук в 8бит в 2D - адресу і 1D06C0
Другий таблиці на початок таблиці кодів produtore (VAG в цьому прикладі, але зараз нам це не потрібно) - пошук десяткове число в 16 біт
Третій таблиці, і на початку таблиці P-коди, і було би за адресою 1D9620 (див. нижче, як я знайшов) - пошук hex в 16bit

Alora, спочатку ви повинні знайти код в hex-редактора, DTC, що' cerciamo, наприклад, для P1556 imettiamo в пошук hex 1556, і ми знаходимо його на адресу 1D97A0. Зараз ми йдемо на "в таблиці, щоб побачити, де починається блок DTC, і ми знаходимо, що' і' за адресою 1D9620, тому що над ним є лише нулі.

Зараз ми використовуємо формулу (DTC-DTC початок)/8 і приходимо до 31 десяткове число, яке' буде TDC index -> (1D97A8-1D9620)/8=31

Це означає, що для відключення DTC треба поставити в нуль 31-unesimo біт від початку таблиці, де коди для відключення DTC.

Тепер настає проблема, тому що важко знайти початок в першій таблиці, що " було б, де з самого початку ми розраховуємо 31 біт, і ми помістимо його в нуль, щоб spegner DTC, що ми хочемо.

У цій таблиці bissogna шукати в 8 біт, а значення після коми в bloco, не повинні бути вище 20 числа, крім деяких.

Шукаєте блоги блокування від 1D06C0 в 1D084F і я думаю, що тут буде наш перший, і більш важлива таблиця, де ми повинні aggire.
То на початок таблиці і в 1D06C0 + 31 (TDC index) = 1D06DE, яка має значення 2, і, що для відключення ставимо 0.

Paraticamente, зараз, якщо' б erorre P1556 активний, поставивши на 0 значення, то ж не verebbe повідомляється.

Alora, що' ne фірм ? Це може бути справедливим?
Чекаємо ваших коментарів...

ugoboss
09-02-2014, 09:19
я не знаю, якщо дії, зрозуміло, треба створити помилку, а потім спробувати його відключити, використовуючи цей метод.

Backgroop
09-02-2014, 13:33
Процедури і вірним, навіть якщо ми були б з конструкторів класу, щоб тримати в cosiderazuone, але проблема і з'ясувати, на початку tabbelle DTC, що не ? легко.. не треба для сили і створити помилки.., а потім видалити його, але pirima видалити його, а потім виявити, якщо він працює

sa80libero
09-02-2014, 15:15
таким чином всі програми для видалення dtc використовують в якості алгоритму ці 3 розрахунки aggire?

chiptuning.cro
09-02-2014, 17:26
Я також зробив' доказ формули на файл ori passat 742_575 виключення DTC P0400 -> EGR:

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?297-Passat&p=38056&viewfull=1#post38056

Шукаю DTC P0400 -> HEX 0400 -> EGR

Таблиця DTC = 1CD196 до 1CD308 - visualizazione 8бит - все значення нижче 20 числа в десяткові значення, крім деяких
Початок Таблиці DTC CODE = 1CC606 - вище є нулі
Після 1CC606, де починається таблиця DTC CODE перший адресу, який має в hex 0400 і 1CD064 і це наша відправна точка, за формулою:
(DTC 0400 - DTC CODE)/8 -> (1CD064-1CC606)/8 = 331 -> і' INDEX DTC

Зараз від початку Таблиці DTC давайте 331 (index DTC) очок вперед : 1CD196+331 = 1CD2E1, що повинно бути з нашої точки, щоб відключити EGR.

Дивіться в 2D, адреса 1CD2E1 знаходимо значення 1, яку ми ставимо в 0, і ми відключити EGR DTC (0400)

Рахунки повертаються, але завжди важко знайти Початок таблиці DTC CODE початку таблиці DTC, навіть якщо це другий і більш легкий, тому що vizzualizzando файл в 8бит в 2D і sccorendo всі файли, non'і " dificult знайти цей блок.

:cool:

ugoboss
09-02-2014, 21:39
Процедури і вірним, навіть якщо ми були б з конструкторів класу, щоб тримати в cosiderazuone, але проблема і з'ясувати, на початку tabbelle DTC, що не ? легко.. не треба для сили і створити помилки.., а потім видалити його, але pirima видалити його, а потім виявити, якщо він працює

я вважаю, що дві речі не дуже відрізняються, як, якщо ви зробите помилку, а потім вимкніть або, якщо вимкнути, а потім його створення, щоб побачити, якщо ви схожі.

marco_hdi
14-04-2014, 16:11
цікаво, що в цій темі...хоча я бачу, що дурна...novosti????

beppe.c
18-04-2014, 13:30
практично ? те ж саме зробити до або після.формула ? correta але змінюється в залежності від групи авто,розділити на 8 (в даному випадку)для групи vag і ділить на 2 групи fiat (перевірено і працює).потрібно знайти варіант дільника з іншими групами.

sportknight
18-04-2014, 15:02
там я втратив кілька днів, але був важко? знайти точне місце початку таблиці...

neo
18-04-2014, 15:41
практично ? те ж саме зробити до або після.формула ? correta але змінюється в залежності від групи авто,розділити на 8 (в даному випадку)для групи vag і ділить на 2 групи fiat (перевірено і працює).потрібно знайти варіант дільника з іншими групами.
Я підтверджую, .Provato і працює для групи VW(/8) і Fiat(/2)

beppe.c
18-04-2014, 20:04
там я втратив кілька днів, але був важко? знайти точне місце початку таблиці...
l адреса d на початок таблиці і перший відразу після адреси, все в нуль.

marco_hdi
18-04-2014, 21:19
Крім Fiat і VW не знають інші автомобілі фактор поділу???

marco_hdi
16-05-2014, 07:16
Matteosr...вчора вранці я відключив пару датчиків і ліжка коди...тільки я можу вас розмістити їх, враховуючи, що я 308 з edc16c34

michele30
19-05-2014, 20:58
Я намагаюся зрозуміти що-то, ці дії , але не розумію нічого.
Для початку, коли ви говорите :
я повинен відняти 1cd064 - acc606 ?
але як ?

сиско
19-05-2014, 22:22
Я намагаюся зрозуміти що-то, ці дії , але не розумію нічого.
Для початку, коли ви говорите :
я повинен відняти 1cd064 - acc606 ?
але як ?
привіт михайло я заявляю, що я розумію менше, ніж т?, ? я зміг робити деякі тести, щоб зрозуміти, як ви отримаєте, що 331-я намагаюся пояснити тобі: я відкрив калькулятор windows 7 я встановив биток на hex так я написав 1cd064 - 1cc606 = a5e / 8 = 14b, встановивши биток на dec виходить знаменитий 331 ; результат ( 331) виходить, якщо записати цифри з калькулятора, якщо ви робите це з клавіатури, але спочатку треба виконати віднімання, і тільки після натискання на кнопку = потрібно виконати поділ, якщо немає-не буде 331. сподіваюся це допоможе привіт

michele30
20-05-2014, 21:51
спасибі велике, один маленький крок ? було зроблено...

sportknight
20-05-2014, 23:08
хто-небудь знає, скільки ви повинні розділити на групи bmw?

сиско
21-05-2014, 13:12
Я даю вам ще один подарунок, місце файл edc15p з деякими dtc відключені.

I dtc відключені: 17669, 17671, 17675, 17678.

Всі відповідні форсунок; автомобіль питання інжектори несправності та враховуючи, що використовується в країні, cos? я вирішив не механічно, я просто видалив recovery із-за цих dtc).

Просто у мене мало часу, я дам вам керівництво, я починаю сказати вам, що ви повинні перетворити dtc з десяткового в hex, а ? поміняти їх місцями, перш ніж шукати їх на карті, наприклад 17669d = 4505h = 0545 , порівняйте карти і ви бачите, як я змінений.

привіт від матвія, але цей факт звернути коди справедливо для всіх edc 15 або зокрема карту, яка вас у курсі ви?

сиско
21-05-2014, 22:10
привіт матвія варто, хоча впевнений, що posteremo якісь файли, коли ви хочете розмістити це керівництво яких говорив вище sar? безумовно, добре приймає, спасибі відразу

sportknight
21-05-2014, 22:39
я навіть це що ? мало відрізняється...

посилання видалена

Backgroop
22-05-2014, 07:53
я навіть це що ? мало відрізняється...

посилання видалена

Не можуть публікувати зовнішні посилання робите-й? увагу

sportknight
22-05-2014, 08:31
ops,ви праві,коли я приїжджаю додому, я копіюю тільки зміст

j0nj0nny
22-05-2014, 08:36
Я додам, я теж на обговорення, мене цікавить. Якщо вам потрібно якийсь файл, ori, або ще перебуваю в розпорядженні.

Ps якщо ви хочете, щоб я як-тестів ECD17C41 Mini Cooper D

sportknight
22-05-2014, 09:20
але disabilitanto помилку, ви також видалити recovery?

tt225
22-05-2014, 09:21
але disabilitanto помилку, ви також видалити recovery?
Немає, при видаленні помилка в даних залишається, щоб видалити навіть recovery є й інші рішення-пі? складні

sportknight
22-05-2014, 09:27
тип? коректувати карти для відновлення, ніж для нормального використання? :D

tt225
22-05-2014, 10:15
Важко пояснити в двох рядках , є багато рішень, скільки різних ecu

sergiot
23-05-2014, 12:53
Ви помиляєтеся, якщо ви видалите dtc виключіть також відновлення цього dtc.

ок, правильно, може бути, треба пояснити, що видалення dtc (cio? його діагноз) видалення і відновлення, що шпигун, що dtc.
замість цього, видаливши тільки запалювання контрольна лампа dtc залишається, і, відповідно, навіть у recovery dtc ? завжди видно діагностичний інструмент

beppe.c
23-05-2014, 13:27
Ви помиляєтеся, якщо ви видалите dtc виключіть також відновлення цього dtc.
не ? так,видалення dtc відновлення залишається без жодних відхилень.вже successio з alfa 159 усуваючи fap з sw, які видаляють всю таблицю dtc,після року машини були проблеми з геометрією і машини, пішов у recovery без mil горить, щоб побачити помилку, я повинен був написати файл з dtc активні і подивитися в діагностиці l errire.

sergiot
23-05-2014, 17:40
не ? так,видалення dtc відновлення залишається без жодних відхилень.вже successio з alfa 159 усуваючи fap з sw, які видаляють всю таблицю dtc,після року машини були проблеми з геометрією і машини, пішов у recovery без mil горить, щоб побачити помилку, я повинен був написати файл з dtc активні і подивитися в діагностиці l errire.

тут ви говорите про зміну функції діагностики, який не знає, що дійсно особа, але представлена, як " видалення індикатора mil". очевидно, не тільки робити те, що не заявляє, але змінює також деякі інші можливості

beppe.c
23-05-2014, 20:13
тут ви говорите про зміну функції діагностики, який не знає, що дійсно особа, але представлена, як " видалення індикатора mil". очевидно, не тільки робити те, що не заявляє, але зміна навіть який-небудь інший функціонал.
але вибачте l видалення dtc, і що ? не ? зміна функції діагностики?при видаленні dtc не маєш несправності(контрольна лампа mil горить з помилкою в діагнозі), але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти і мод іншій частині карти, що відноситься до recoveri.
ви можете спробувати самі.

sergiot
23-05-2014, 20:51
але вибачте l видалення dtc, і що ? не ? зміна функції діагностики?при видаленні dtc не маєш несправності(контрольна лампа mil горить з помилкою в діагнозі), але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти і мод іншій частині карти, що відноситься до recoveri.
ви можете спробувати самі.

вибачте, але я не розумію, це твердження: "але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти mod іншу частину карти, що відноситься до recoveri."
до діагностики виявляє помилку, то вона дійсна, поставивши його в пам'яті, а потім, якщо ? планується, включити recoveri і якщо планується горить.
не існує recoveri якщо не з'? помилка є. шлях ? завжди в цій послідовності, а не пу? бути навпаки, не буде логіки.
? також вірно, що ви можете? зробити так, що recoveri як " не видно, або без обмежень", але це ? інша річ.

Backgroop
23-05-2014, 21:02
вибачте, але я не розумію, це твердження: "але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти mod іншу частину карти, що відноситься до recoveri."
до діагностики виявляє помилку, то вона дійсна, поставивши його в пам'яті, а потім, якщо ? планується, включити recoveri і якщо планується горить.
не існує recoveri якщо не з'? помилка є. шлях ? завжди в цій послідовності, а не пу? бути навпаки, не буде логіки.
? також вірно, що ви можете? зробити так, що recoveri як " не видно, або без обмежень", але це ? інша річ.

Він прав Peppe.c recovery залишається, щоб зрозуміти, чому так? ви повинні дуже чітко експлуатації карт dtc, наприклад, скільки з вас роблять dpf off з ecusafe на диспетчерів edc16c39 fiat були проблеми, коли відбувається несправність, і автомобіль залишається у recovery без dtc, які зберігаються на ній? Я його кілька разів, і, щоб зрозуміти, яка була проблема, я повинен був відновити таблицю dtc, читати помилки, а потім вирішити і усунути такі tabbella далі

sergiot
23-05-2014, 22:11
очевидно, ecusafe втручається про коди помилок pxxxx, скасувавши тільки підсвічування коду помилки діагностики (скасування імена помилок), але не діагностики помилки її наслідки (recoveri , шпигун....)

Backgroop
23-05-2014, 22:29
очевидно, ecusafe втручається про коди помилок pxxxx, скасувавши тільки підсвічування коду помилки діагностики (скасування імена помилок), але не діагностики помилки її наслідки (recoveri , шпигун....)

Ecusafe просто видалити таблицю Dtc's і те ж саме-видалити єдиної помилки, стратегії відновлення залишається дуже і цієї стратегії немає ? у веденні карток, але і програмного забезпечення ecu

sergiot
24-05-2014, 08:23
у цьому полягає апроксимації зміни ecusafe, що втручається з гарматою, щоб зловити горобця.
досить зробити втручання-й? орієнтовані на ліжко dtc і зберіг би все те, що не має нічого спільного із змінити запит ( наприклад defap або deegr...)

beppe.c
25-05-2014, 23:41
спробуйте від'єднати зонд all edc16c39 автомобіль переходить у recovery з mil горить,візьми dtc автомобіль йде в recoveri з mil не горить і nesun помилка в пам'яті.azzeri всієї таблиці dtc будь-якого датчика віднімати mil не загоряється, і залежить від датчика йде в recovery.можливо, ваша мова добре для edc15, але для edc 16 мова ? відрізняється.

jared_poe
13-08-2014, 17:55
Привіт, st? намагаючись усунути помилку p0400 щодо egr-це mascott 150 DXI, але дотримуючись цього керівництва, я не можу знайти таблицю DTC, хтось пу? мені допомогти?
Мій файл ви можете завантажити його з обговорення, що я відкрив давно:
https://www.professionalchiptuning.net/gallo-v2-vs-renault-mascott-150-dxi-vt6839.html?highlight=mascott