Перегляд Повної Версії : EDC16 - Elimiazione DTC Формула істинної чи удаваної?
мегамозок
24-05-2013, 23:36
Привіт усім, хто-то s? на edc16 як видалити датчики і будь-які dtc?
Наприклад, якщо у мене dtc Pxxxx з'являється на картині, як я шукаю в карту, а потім я видалю остаточно.
Існує спосіб пошуку - пошук і видалення всього?
Наприклад, на автомобілі defappizzate c'? у egt2 на fap, яка не повинна служити більше? нічого
як ви f? видалити датчик і відповідний dtc (без використання програмного забезпечення, відповідального за цю операцію?
Я знайшов це пояснення в мережі, але не ? для мене дуже ясно (все, що вірно):
There is the DTC number table and DTC switch table after that в EDC16.
So, to turn off a certain Pxxxx code, find it in DTC number table when it appears first time в 16 біт hex format.
Формула: (address of Pxxxx code - address of DTC number table beginning)/8. Result will be index number.
Then find the beginning DTC switch table which is right after DTC number table. Switch to 8 bit view.
Формулою: address of the beginning of dtc switch table + index.
Нуль address you calculated and Pxxxx code will never again appear
Тут, каже, що c'? таблиці з числами з DTC та іншу таблицю, після відповідних DTC switch.
Для гасіння Pxxxx код, ricecarlo в таблиці чисел DTC, коли вона з'являється в перший раз в 16 біт у форматі hex.
Одного разу виявили, що c'? формула, що мені не зрозуміло, що робити?
Хтось, хто має досвід і хоче поділитися може пояснити цю формулу (її перевести), та на практичному прикладі?
Дякую
tonyteam
06-08-2013, 12:41
я хотів би зрозуміти, теж, з нетерпінням чекаємо, якийсь фахівець , який зможе нам допомогти
leandro89
06-08-2013, 18:18
красива обговорення, але не можу зрозуміти, чи я формулу
msport (exil77grande)
06-08-2013, 18:39
не просто, щоб ніхто, повірте мені.
tonyteam
06-08-2013, 19:36
leandro89
07-08-2013, 01:16
я tentanto розшифрувати, що forumula, навіть якщо у мене є допомога з адмін форуму за знання, особистого або якийсь рутиною, в неділю не знають ? погано!
chiptuning.cro
09-02-2014, 03:34
Riapro цей потік, тому що interesa-навіть мене...
Для тестування я використав цей файл орі:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?5038-Transporter-Caravelle&p=72978&viewfull=1#post72978
Формула повинна бути правильною, але " проблеми і знайти три адреси початку з трьох таблиць.
У першій таблиці і почала tabela де треба aggire для відключення DTC, що ми хочемо - це пошук в 8бит в 2D - адресу і 1D06C0
Другий таблиці на початок таблиці кодів produtore (VAG в цьому прикладі, але зараз нам це не потрібно) - пошук десяткове число в 16 біт
Третій таблиці, і на початку таблиці P-коди, і було би за адресою 1D9620 (див. нижче, як я знайшов) - пошук hex в 16bit
Alora, спочатку ви повинні знайти код в hex-редактора, DTC, що' cerciamo, наприклад, для P1556 imettiamo в пошук hex 1556, і ми знаходимо його на адресу 1D97A0. Зараз ми йдемо на "в таблиці, щоб побачити, де починається блок DTC, і ми знаходимо, що' і' за адресою 1D9620, тому що над ним є лише нулі.
Зараз ми використовуємо формулу (DTC-DTC початок)/8 і приходимо до 31 десяткове число, яке' буде TDC index -> (1D97A8-1D9620)/8=31
Це означає, що для відключення DTC треба поставити в нуль 31-unesimo біт від початку таблиці, де коди для відключення DTC.
Тепер настає проблема, тому що важко знайти початок в першій таблиці, що " було б, де з самого початку ми розраховуємо 31 біт, і ми помістимо його в нуль, щоб spegner DTC, що ми хочемо.
У цій таблиці bissogna шукати в 8 біт, а значення після коми в bloco, не повинні бути вище 20 числа, крім деяких.
Шукаєте блоги блокування від 1D06C0 в 1D084F і я думаю, що тут буде наш перший, і більш важлива таблиця, де ми повинні aggire.
То на початок таблиці і в 1D06C0 + 31 (TDC index) = 1D06DE, яка має значення 2, і, що для відключення ставимо 0.
Paraticamente, зараз, якщо' б erorre P1556 активний, поставивши на 0 значення, то ж не verebbe повідомляється.
Alora, що' ne фірм ? Це може бути справедливим?
Чекаємо ваших коментарів...
я не знаю, якщо дії, зрозуміло, треба створити помилку, а потім спробувати його відключити, використовуючи цей метод.
Backgroop
09-02-2014, 13:33
Процедури і вірним, навіть якщо ми були б з конструкторів класу, щоб тримати в cosiderazuone, але проблема і з'ясувати, на початку tabbelle DTC, що не ? легко.. не треба для сили і створити помилки.., а потім видалити його, але pirima видалити його, а потім виявити, якщо він працює
sa80libero
09-02-2014, 15:15
таким чином всі програми для видалення dtc використовують в якості алгоритму ці 3 розрахунки aggire?
chiptuning.cro
09-02-2014, 17:26
Я також зробив' доказ формули на файл ori passat 742_575 виключення DTC P0400 -> EGR:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?297-Passat&p=38056&viewfull=1#post38056
Шукаю DTC P0400 -> HEX 0400 -> EGR
Таблиця DTC = 1CD196 до 1CD308 - visualizazione 8бит - все значення нижче 20 числа в десяткові значення, крім деяких
Початок Таблиці DTC CODE = 1CC606 - вище є нулі
Після 1CC606, де починається таблиця DTC CODE перший адресу, який має в hex 0400 і 1CD064 і це наша відправна точка, за формулою:
(DTC 0400 - DTC CODE)/8 -> (1CD064-1CC606)/8 = 331 -> і' INDEX DTC
Зараз від початку Таблиці DTC давайте 331 (index DTC) очок вперед : 1CD196+331 = 1CD2E1, що повинно бути з нашої точки, щоб відключити EGR.
Дивіться в 2D, адреса 1CD2E1 знаходимо значення 1, яку ми ставимо в 0, і ми відключити EGR DTC (0400)
Рахунки повертаються, але завжди важко знайти Початок таблиці DTC CODE початку таблиці DTC, навіть якщо це другий і більш легкий, тому що vizzualizzando файл в 8бит в 2D і sccorendo всі файли, non'і " dificult знайти цей блок.
:cool:
Процедури і вірним, навіть якщо ми були б з конструкторів класу, щоб тримати в cosiderazuone, але проблема і з'ясувати, на початку tabbelle DTC, що не ? легко.. не треба для сили і створити помилки.., а потім видалити його, але pirima видалити його, а потім виявити, якщо він працює
я вважаю, що дві речі не дуже відрізняються, як, якщо ви зробите помилку, а потім вимкніть або, якщо вимкнути, а потім його створення, щоб побачити, якщо ви схожі.
marco_hdi
14-04-2014, 16:11
цікаво, що в цій темі...хоча я бачу, що дурна...novosti????
практично ? те ж саме зробити до або після.формула ? correta але змінюється в залежності від групи авто,розділити на 8 (в даному випадку)для групи vag і ділить на 2 групи fiat (перевірено і працює).потрібно знайти варіант дільника з іншими групами.
sportknight
18-04-2014, 15:02
там я втратив кілька днів, але був важко? знайти точне місце початку таблиці...
практично ? те ж саме зробити до або після.формула ? correta але змінюється в залежності від групи авто,розділити на 8 (в даному випадку)для групи vag і ділить на 2 групи fiat (перевірено і працює).потрібно знайти варіант дільника з іншими групами.
Я підтверджую, .Provato і працює для групи VW(/8) і Fiat(/2)
там я втратив кілька днів, але був важко? знайти точне місце початку таблиці...
l адреса d на початок таблиці і перший відразу після адреси, все в нуль.
marco_hdi
18-04-2014, 21:19
Крім Fiat і VW не знають інші автомобілі фактор поділу???
marco_hdi
16-05-2014, 07:16
Matteosr...вчора вранці я відключив пару датчиків і ліжка коди...тільки я можу вас розмістити їх, враховуючи, що я 308 з edc16c34
michele30
19-05-2014, 20:58
Я намагаюся зрозуміти що-то, ці дії , але не розумію нічого.
Для початку, коли ви говорите :
я повинен відняти 1cd064 - acc606 ?
але як ?
Я намагаюся зрозуміти що-то, ці дії , але не розумію нічого.
Для початку, коли ви говорите :
я повинен відняти 1cd064 - acc606 ?
але як ?
привіт михайло я заявляю, що я розумію менше, ніж т?, ? я зміг робити деякі тести, щоб зрозуміти, як ви отримаєте, що 331-я намагаюся пояснити тобі: я відкрив калькулятор windows 7 я встановив биток на hex так я написав 1cd064 - 1cc606 = a5e / 8 = 14b, встановивши биток на dec виходить знаменитий 331 ; результат ( 331) виходить, якщо записати цифри з калькулятора, якщо ви робите це з клавіатури, але спочатку треба виконати віднімання, і тільки після натискання на кнопку = потрібно виконати поділ, якщо немає-не буде 331. сподіваюся це допоможе привіт
michele30
20-05-2014, 21:51
спасибі велике, один маленький крок ? було зроблено...
sportknight
20-05-2014, 23:08
хто-небудь знає, скільки ви повинні розділити на групи bmw?
Я даю вам ще один подарунок, місце файл edc15p з деякими dtc відключені.
I dtc відключені: 17669, 17671, 17675, 17678.
Всі відповідні форсунок; автомобіль питання інжектори несправності та враховуючи, що використовується в країні, cos? я вирішив не механічно, я просто видалив recovery із-за цих dtc).
Просто у мене мало часу, я дам вам керівництво, я починаю сказати вам, що ви повинні перетворити dtc з десяткового в hex, а ? поміняти їх місцями, перш ніж шукати їх на карті, наприклад 17669d = 4505h = 0545 , порівняйте карти і ви бачите, як я змінений.
привіт від матвія, але цей факт звернути коди справедливо для всіх edc 15 або зокрема карту, яка вас у курсі ви?
привіт матвія варто, хоча впевнений, що posteremo якісь файли, коли ви хочете розмістити це керівництво яких говорив вище sar? безумовно, добре приймає, спасибі відразу
sportknight
21-05-2014, 22:39
я навіть це що ? мало відрізняється...
посилання видалена
Backgroop
22-05-2014, 07:53
я навіть це що ? мало відрізняється...
посилання видалена
Не можуть публікувати зовнішні посилання робите-й? увагу
sportknight
22-05-2014, 08:31
ops,ви праві,коли я приїжджаю додому, я копіюю тільки зміст
j0nj0nny
22-05-2014, 08:36
Я додам, я теж на обговорення, мене цікавить. Якщо вам потрібно якийсь файл, ori, або ще перебуваю в розпорядженні.
Ps якщо ви хочете, щоб я як-тестів ECD17C41 Mini Cooper D
sportknight
22-05-2014, 09:20
але disabilitanto помилку, ви також видалити recovery?
але disabilitanto помилку, ви також видалити recovery?
Немає, при видаленні помилка в даних залишається, щоб видалити навіть recovery є й інші рішення-пі? складні
sportknight
22-05-2014, 09:27
тип? коректувати карти для відновлення, ніж для нормального використання? :D
Важко пояснити в двох рядках , є багато рішень, скільки різних ecu
Ви помиляєтеся, якщо ви видалите dtc виключіть також відновлення цього dtc.
ок, правильно, може бути, треба пояснити, що видалення dtc (cio? його діагноз) видалення і відновлення, що шпигун, що dtc.
замість цього, видаливши тільки запалювання контрольна лампа dtc залишається, і, відповідно, навіть у recovery dtc ? завжди видно діагностичний інструмент
Ви помиляєтеся, якщо ви видалите dtc виключіть також відновлення цього dtc.
не ? так,видалення dtc відновлення залишається без жодних відхилень.вже successio з alfa 159 усуваючи fap з sw, які видаляють всю таблицю dtc,після року машини були проблеми з геометрією і машини, пішов у recovery без mil горить, щоб побачити помилку, я повинен був написати файл з dtc активні і подивитися в діагностиці l errire.
не ? так,видалення dtc відновлення залишається без жодних відхилень.вже successio з alfa 159 усуваючи fap з sw, які видаляють всю таблицю dtc,після року машини були проблеми з геометрією і машини, пішов у recovery без mil горить, щоб побачити помилку, я повинен був написати файл з dtc активні і подивитися в діагностиці l errire.
тут ви говорите про зміну функції діагностики, який не знає, що дійсно особа, але представлена, як " видалення індикатора mil". очевидно, не тільки робити те, що не заявляє, але змінює також деякі інші можливості
тут ви говорите про зміну функції діагностики, який не знає, що дійсно особа, але представлена, як " видалення індикатора mil". очевидно, не тільки робити те, що не заявляє, але зміна навіть який-небудь інший функціонал.
але вибачте l видалення dtc, і що ? не ? зміна функції діагностики?при видаленні dtc не маєш несправності(контрольна лампа mil горить з помилкою в діагнозі), але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти і мод іншій частині карти, що відноситься до recoveri.
ви можете спробувати самі.
але вибачте l видалення dtc, і що ? не ? зміна функції діагностики?при видаленні dtc не маєш несправності(контрольна лампа mil горить з помилкою в діагнозі), але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти і мод іншій частині карти, що відноситься до recoveri.
ви можете спробувати самі.
вибачте, але я не розумію, це твердження: "але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти mod іншу частину карти, що відноситься до recoveri."
до діагностики виявляє помилку, то вона дійсна, поставивши його в пам'яті, а потім, якщо ? планується, включити recoveri і якщо планується горить.
не існує recoveri якщо не з'? помилка є. шлях ? завжди в цій послідовності, а не пу? бути навпаки, не буде логіки.
? також вірно, що ви можете? зробити так, що recoveri як " не видно, або без обмежень", але це ? інша річ.
Backgroop
23-05-2014, 21:02
вибачте, але я не розумію, це твердження: "але якщо помилка дала recovery залишається,щоб зняти з recovery, необхідно піти mod іншу частину карти, що відноситься до recoveri."
до діагностики виявляє помилку, то вона дійсна, поставивши його в пам'яті, а потім, якщо ? планується, включити recoveri і якщо планується горить.
не існує recoveri якщо не з'? помилка є. шлях ? завжди в цій послідовності, а не пу? бути навпаки, не буде логіки.
? також вірно, що ви можете? зробити так, що recoveri як " не видно, або без обмежень", але це ? інша річ.
Він прав Peppe.c recovery залишається, щоб зрозуміти, чому так? ви повинні дуже чітко експлуатації карт dtc, наприклад, скільки з вас роблять dpf off з ecusafe на диспетчерів edc16c39 fiat були проблеми, коли відбувається несправність, і автомобіль залишається у recovery без dtc, які зберігаються на ній? Я його кілька разів, і, щоб зрозуміти, яка була проблема, я повинен був відновити таблицю dtc, читати помилки, а потім вирішити і усунути такі tabbella далі
очевидно, ecusafe втручається про коди помилок pxxxx, скасувавши тільки підсвічування коду помилки діагностики (скасування імена помилок), але не діагностики помилки її наслідки (recoveri , шпигун....)
Backgroop
23-05-2014, 22:29
очевидно, ecusafe втручається про коди помилок pxxxx, скасувавши тільки підсвічування коду помилки діагностики (скасування імена помилок), але не діагностики помилки її наслідки (recoveri , шпигун....)
Ecusafe просто видалити таблицю Dtc's і те ж саме-видалити єдиної помилки, стратегії відновлення залишається дуже і цієї стратегії немає ? у веденні карток, але і програмного забезпечення ecu
у цьому полягає апроксимації зміни ecusafe, що втручається з гарматою, щоб зловити горобця.
досить зробити втручання-й? орієнтовані на ліжко dtc і зберіг би все те, що не має нічого спільного із змінити запит ( наприклад defap або deegr...)
спробуйте від'єднати зонд all edc16c39 автомобіль переходить у recovery з mil горить,візьми dtc автомобіль йде в recoveri з mil не горить і nesun помилка в пам'яті.azzeri всієї таблиці dtc будь-якого датчика віднімати mil не загоряється, і залежить від датчика йде в recovery.можливо, ваша мова добре для edc15, але для edc 16 мова ? відрізняється.
jared_poe
13-08-2014, 17:55
Привіт, st? намагаючись усунути помилку p0400 щодо egr-це mascott 150 DXI, але дотримуючись цього керівництва, я не можу знайти таблицю DTC, хтось пу? мені допомогти?
Мій файл ви можете завантажити його з обговорення, що я відкрив давно:
https://www.professionalchiptuning.net/gallo-v2-vs-renault-mascott-150-dxi-vt6839.html?highlight=mascott