Перегляд Повної Версії : Утиліти (залишкова) клапан EGR
lukemon79
24-05-2013, 13:59
Привіт всім!!!! У мене seat leon 2.0 tdi bkd 140 л. з 2006 року. Рік тому зламав в egr, і я замінив. В мережі я прочитала, що він іп? функції. На додаток до причин екологів, рециркуляції вихлопних газів, подають навіть під час зупинки двигуна, для "задушити його" повітря, насичене CO2, уникаючи, таким чином, що машина вимикається "strattoni" (що я, бувало, коли один і той же клапан зламався), збирається пошкодити маховик (в довгостроковій перспективі).
Сказавши це, моє питання ?: збирається видалити egr через ебу, цей функціонал? зберігається? Чому? це ? ми? що мене гальмує від його закрити.
danny677
24-05-2013, 15:05
Коли розробляється автомобіль, нічого або майже лишається. У egr, як правило, закривають усі, навіть, чому? якщо ви йдете у зняти впускний колектор? після 10 тисяч км подивитися на лайно, що ми всередині.
На tdi насос-форсунка на egr ? також в силу різних тремтіння і дисбаланс, як мінімум, на гарячому двигуні, як правило, при закритому електронному вигляді, зменшуються або зникають.
Маховик-вона ламається, якщо кинути його вже? правою ногою на низькі швидкості, високі передачі не з допомогою простого виключення двигуна.
У будь-якому випадку, ми не мали задоволення зустрітися з вами в залі для сніданків презентації так :eek:
legendaryslave
24-05-2013, 15:11
ви змішаних клапан antismortamento з egr, і як каже danny677 'в будь-якому випадку, ми не мали задоволення зустрітися з вами в окремому areapresentazioni так '
MultiBravo
24-05-2013, 19:21
Клапан, який запобігає струсити, під час вимикання ? дросельна заслінка на впуску, що тім робить виключення, так і "солодкий"..
legendaryslave
24-05-2013, 20:41
Клапан, який запобігає струсити, під час вимикання ? дросельна заслінка на впуску, що тім робить виключення, так і "солодкий"..
саме клапан antismortamento
msport (exil77grande)
24-05-2013, 21:04
lukemon79 я закликаю тебе, щоб познайомити вас в спеціальному розділі, всебічно і читати правила.
lukemon79
24-05-2013, 23:25
lukemon79 я закликаю тебе, щоб познайомити вас в спеціальному розділі, всебічно і читати правила.
Слайд-шоу зробили. У будь-якому випадку, ви маєте рацію, насправді, мене вони були зламані, отже, як egr, що корпус дросельної заслінки... Що вони прив'язані один до одного.
Потім: хто був заткнуть в egr помітив більш тривалий час, при переході температури? Чи так? незначні, щоб бути inavvertibili (відмінності)?
lukemon79
25-05-2013, 12:11
Я представився, і я ознайомився з правилами.
mikyrace82
10-06-2013, 01:50
Слайд-шоу зробили. У будь-якому випадку, ви маєте рацію, насправді, мене вони були зламані, отже, як egr, що корпус дросельної заслінки... Що вони прив'язані один до одного.
Потім: хто був заткнуть в egr помітив більш тривалий час, при переході температури? Чи так? незначні, щоб бути inavvertibili (відмінності)?
навіть якщо двигун на це піде 5хвилин в pi? щоб зігрітися, закриття egr приносить тільки користь.
lukemon79
10-06-2013, 08:32
Xtreme0303
10-06-2013, 12:29
Мене гріє трохи після, але нічого трансцендентного, мене обмазували всю всмоктування в 25000km з 1.3 mjt потім піднімаю завжди апріорі
MultiBravo
10-06-2013, 12:34
Він каже, що покладіть pi? нагріватися, навіть якщо горіння ? pi? гаряча без ricircoli..
Для?, ймовірно, горіння-й? гаряча, але більша ефективність не компенсує більшу тепловложение, що випливають з reimissione з гарячих газів в камері згоряння..
І останнє, охолодження вихлопних газів, reimessi здійснюється з охолоджуючої рідини (пластинчастий теплообмінник), а потім тепло, яке проходить від вихлопних газів до води прямо..
mikyrace82
10-06-2013, 14:59
в останні egr c? теплообмінник для зниження температури газів знову в камеру згоряння, але якщо ми візьмемо, наприклад tdi встановлені на golf IV, гази надходять безпосередньо у впускний без охолодження. Однак, не вдаючись ot, c? сказати, що за egr, робить її брудної частини, а також труби рекуперації парів масла. Саме їх поєднання ? з-за осаду, який ottura все, усмоктувальну трубу і піднімає температуру всмоктуваного повітря.
SandroMarciano
11-06-2013, 22:27
це газ, який ви називаєте "enox" - це banalissimi оксиди азоту, звані NOX, і вам не потрібно дістатися до 1800, чому? утворюються, виходять, коли ми перебуваємо в присутності одного з таких обставин:
місце, багате киснем;
- висока температура;
зміна температури в часі, дуже високою.
це газ, який ви називаєте "enox" - це banalissimi оксиди азоту, звані NOX, і вам не потрібно дістатися до 1800, чому? утворюються, виходять, коли ми перебуваємо в присутності одного з таких обставин:
місце, багате киснем;
- висока температура;
зміна температури в часі, дуже високою.
точне сандро, синтетично, а ? реальність
voglioimparare
11-06-2013, 22:48
проблема формування оксидів азоту (NOX) і твердих частинок і зістрибнув з common rail.... і правда, що,polverizando дизельне паливо 1600 бар, це s сутички melgio кисень, і горіння стає краще, і, відповідно, продуктивність. це тільки комерційних цілей,fap no fap egr компанії красивою... omologano автомобіль, євро-6, а потім, коли регенерує стає євро meno6 чому викидає всі разом накопичених твердих частинок або хто-x це...
MultiBravo
12-06-2013, 00:08
Точно.. Як ? правда, що більше ? температура згоряння більше ? справу? NOX. Для мінуси? утворюється менше твердих частинок і каталізатор працює краще, навіть з-за температури pi? висока..тому виробник знаходить компроміс між освітою NOX та кількості? порошків, випущених..
Потім, закривши тільки EGR на двигун з dpf ви йдете до подовження інтервалу регенерації, а інший..
SandroMarciano
12-06-2013, 07:35
увагу? не узагальнити, egr не "працює" зниження температури в номері, cio?, не ? так діє. У egr працює шляхом введення в номер газ з менше частин кисню, щоб мати менше NOx продукти, якщо не дасть проблеми з dpf. Проблема в egr ? що ricircolando вихлопних газів imbratta всіх впускних колекторів, і класичні наслідки заслінок swirl, які ламаються наприклад.
Xtreme0303
12-06-2013, 11:40
зняти зазвичай ? ж нерозумно і проти практично ніхто...чому? не зробити це?
SandroMarciano
12-06-2013, 14:01
зняти зазвичай ? ж нерозумно і проти практично ніхто...чому? не зробити це?
я не зрозумів, що ви говорите...
Я вам кажу, як думаю: якщо у вас є мораль і ти переконаний еколог клітинку, а також активною, але якщо ви не хочете, щоб машина смикає, не хочете відкрити колектори кожен 50000km, щоб очистити їх, можливо, все ? слід закрити.
rondella72
12-06-2013, 14:12
Хлопці, я можу сказати, теж моя?
Gpl на все життя!!!!!!!!!!:)
Xtreme0303
12-06-2013, 14:12
Я кажу, що технічно, як правило, відключення egr ? само безглуздо, і екологи переконані в тому, ви не повинні навіть електричного автомобіля, побачив, що майже всі потреби? електроенергії все одно буде від викопного палива
rondella72
12-06-2013, 14:18
Вибачте, я забув.....на тему anbiente костюмах цих гіпотетичних рішень, прийнятих від будинку costruttici (egr, fap, dpf, і тепер навіть denox) не abbatter? ніколи не забруднення навколишнього середовища. Принаймні, з gpl або метану речі стають розмитими, трохи,Ма!!!!!!!!!!!!!
Вітаю всіх,
Вибачте, я забув.....на тему anbiente костюмах цих гіпотетичних рішень, прийнятих від будинку costruttici (egr, fap, dpf, і тепер навіть denox) не abbatter? ніколи не забруднення навколишнього середовища. Принаймні, з gpl або метану речі стають розмитими, трохи,Ма!!!!!!!!!!!!!
Вітаю всіх,
ecuboost
12-06-2013, 16:46
по-моєму, ви забруднює навколишнє середовище, навіть коли змінюють фільтр, або чистить колектори, чому? ви що їх, вони приходять, щоб забрати відходи, спеціальні, для? ви забруднювач завжди, один, якщо кожний, що думає, забруднювати, то не повинні навіть дихати, чому? виробляє CO2, все забруднює, тому я думаю, що не треба бути strafottenti по відношенню до навколишнього середовища, але не перестарайтеся...
Xtreme0303
12-06-2013, 17:40
Ми йдемо пастися в складних областях з промовою середовищі..
Якщо будівельники зробили egr, що ви не imbrattino до зависати, проблема була б вирішена... у Мене scenic 1.9 con350000km з egr чудово, і ніколи не доторкався... Замість того, щоб в 147 після 100000km в egr був сповнений масла,....
Xtreme0303
12-06-2013, 18:53
Питання удачі, мій шурин в його великий момент він 284000 км повністю оригінальний..
MultiBravo
13-06-2013, 00:13
увагу? не узагальнити, egr не "працює" зниження температури в номері, cio?, не ? так діє. У egr працює шляхом введення в номер газ з менше частин кисню, щоб мати менше NOx продукти, якщо не дасть проблеми з dpf. Проблема в egr ? що ricircolando вихлопних газів imbratta всіх впускних колекторів, і класичні наслідки заслінок swirl, які ламаються наприклад.
так, так, ви праві, я просто хотів підкреслити, що рециркуляція створює pi? пилу і, отже,? забиває перший dpf..
закриваючи egr утворюється менше твердих частинок і стають провести в чутливій манері, в теорії..:)
mikyrace82
13-06-2013, 00:52
згоден на повазі до природи, але, здається, мова йде ot....якщо ми хочемо продовжувати з екологією ми також можемо порадити перепризначити, враховуючи, що він збільшує кількість? ог...ви казали, якщо блокування egr приносить користь в двигун...чи ні? я б сказав, щоб ви.
MultiBravo
13-06-2013, 13:18
Також я вам кажу, все життя! :)
Також я вам кажу, все життя! :)
хлопці, я знаю, що потрібно , але потім не до добра двигуна, але бенсі навколишнього середовища,!!!!!!що тоді кожен хоче бачити по-своєму!!!!vabene навіть так:cool::cool::cool: