КПК

Перегляд Повної Версії : Досвід Drakebox2

Mazzu
23-05-2013, 16:51
Розповім мій особистий досвід, зроблений у Німеччині з вище ебу, встановлений на Audi A4 tdi 170 л. с. common-rail 2010 року.
Тільки що вперше сів на нього протягом 30 секунд і пробую різні step прирощення тиску в магістралі rail, які встановлюються за допомогою кнопки, всередині блоку управління (від 0 до 9), пологи з step 7, перемикання другий і занурююся в проводці акселератора, прибув до 3800 оборотів йде в recovery відомо, деяке поліпшення в стрільбі, але нічого, що. Я зупиняюся і назад, я намагаюся в 6, приходить в 3800 та харчування, ви ріжете, ніби потрапила в обмежувач, але не виходить у recovery. Я намагаюся 5, те ж саме, але робить це 4000/4100, я 4 те ж, в 4300/4400. В кінці заїзду 3 -, авто-і тягне добре до 5000, але...практично, як було спочатку. Я вирішив повернути блок управління у Drekebox, пояснюючи, що насправді, в моєму випадку, не надає будь-яких переваг, компанія відповідає мені, що не з'? проблеми та поверненням назад. На наступний день мені в голову приходить ідея, і якщо знайшов блок управління, який обробляє тільки натискання turbo, з допомогою MAP-сенсор, в парі з Дрейком, можливо, все protrebbe працювати (pi? дизельне паливо, але також і pi? повітря!). Шукаю навколо ебу для моєї машини, і пошук і пошук...я вважаю, в Англії !. Я роблю заяву в компанію і мені говорять, що вони джгут проводів спеціально для моєї машини, і, на їхню думку, у поєднанні з ебу rail повинні дати хороші результати. Його придбати, через кілька днів приходить пакет, а у вихідні відразу після світу. 8 крок (1-8) за допомогою dip-перемикачів, ставлю відразу на максимум, і намагаюся встановити Drakebox на 5. Результат: дуже добре, прогресії ? дуже чутлива, нічого спільного з першим. Я намагаюся відразу 7 дуже добре і ще краще, харчування не розмір, а чутливість? на прискорювачі ? diversissima, здається, типу pedal booster, в той час як раніше було sonnecchiosa нижче.
Я 9 Дрейк (максимум), але йде в recovery, намагаюся 8 ма розмір 4400, віддаю за 7, і це добре. Тепер для мене "бачити"? ок.
Тепер я не просто повинні спробувати, щоб добре.

msport (exil77grande)
23-05-2013, 23:13
якщо ви звикли їсти перепризначення, люди, серія spendevi менше, і у вас більше,в будь-якому випадку ми чекаємо вашого втручання до обговорення вашої презентації.

мансардний
23-05-2013, 23:17
але купити відразу серйозну форму, яка діє на обох параметрів немає? мвс........

Mazzu
24-05-2013, 05:18
Компанія англійською, що я запропонував модуль map виготовляє також модуль, який інтегрує обидва, але його модуль окремо є додаткова можливість? регулювання.
Питання зіставленні, я не виключаю абсолютно перепризначити пізніше, просто я хочу це зробити, і я це зробив.

rebirthafterrevenge
08-06-2013, 21:11
я можу тільки сказати, що модуль rail без марка заплатив 150 євро, я ніс мою 147 1.9 150 л. с. до 245 км/год (кількість кілометрів), очевидно, pelava дим ззаду ! на відміну від карти було менше стрільби , але на ділянці було дуже багато!

motorsport
08-06-2013, 22:10

мансардний
08-06-2013, 22:20

msport (exil77grande)
09-06-2013, 10:26

девіз деякі:

+ ПОТУЖНІСТЬ
+ ДИМ
+ ВИТРАТА палива
- МЕНША НАДІЙНІСТЬ

мансардний
09-06-2013, 11:49
ви говорите добре, данило, в кінці кінців кожен вибирає шлях, який пі? переконує його, звичайно, встановити модуль, не знаючи, як механічний стрес викликає і на які тиску змушує працювати компоненти, не ? максимум хитрощі

іонів
12-06-2013, 16:47
я можу тільки сказати, що модуль rail без марка заплатив 150 євро, я ніс мою 147 1.9 150 л. с. до 245 км/год (кількість кілометрів), очевидно, pelava дим ззаду ! на відміну від карти було менше стрільби , але на ділянці було дуже багато!
Вітаємо формі і з повагою до двигуна, я думаю, що така швидкість? (і частоти обертання...) можуть їх raggiugnere кілька разів !
:D

romeo156
10-08-2013, 11:31
привіт всім, хочу вам сказати, навіть мій досвід роботи з drakebox 2! як я cennato в моєму уявленні тепер моя альфа він встановлений drakebox 2 і після прочитання цієї теми, і те, що він написав один mazzu, я поклав руки і змінився з 5 до 7), за період часу я ходила з 4, але зробив мало, то я поклав його в 5-і залишилася так, щоб приблизно в півтора року продуктивність змінилися відразу ж, автомобіль був ще гостріше, ніж раніше, і обгін швидко і відразу, звичайно, ви помічали, навіть трохи диму, що нормально я думаю!? зміни ви помітите відразу не переходить у recovery ne-небудь! я все ще намагаюся, але, бачачи, що я вирішив зробити чіп в ебу день беру і продаю за кілька євро! якщо хтось і зацікавлені, дайте мені знати!!! блок управління має менше 2-х років і працює як має, тоді, якщо один задовольняється тим, що робить і хоче заощадити кілька копійок у зіставленні, може зібрати і зробити свої випробування. привіт

panterargento
10-08-2013, 20:20

Можливо, після того, як встановлений на один крок в разі, робити журнал з приладів та sw підходять і зрозуміти, що відбувається...було б цікаво, що скажете?

tonyteam
20-08-2013, 17:11
але як ви, які так багато помилкових цінностей? єдиний спосіб ? зробити rullata до модуля додається, а потім зіставити тільки rail і піднятися до цієї потужності.
навіть якщо sar? важко, так як в карту, якщо підніміть rail знижують, але і час вприскування...***** uqnue як масштабуючи все було б цікаво спробувати

джейсон
26-08-2013, 14:56
Додаткові модулі нічого не роблять, передбачати вприскування дизельного палива і збільшити тиск.

Якщо ви набиваєте руку, можуть бути пошкодження.
Я використовував модуль на gp 1.3 75 к. с., продуктивність ок, але шум, як мінімум, на трактор (мікро-ін'єкції.), і холодні, з температурою нижче нуля, самостійно ходив до 3. Зняв все, діагноз з multiecuscan і автомобіль ? повернулася на місце.

franco75
26-08-2013, 15:49
Коли автомобіль йде в recovery з допомогою цих модулів ? чому? не може переслідувати тиску в рампі, який має читання спотворені?
Ці модулі збільшують витрату палива із збільшенням тиску в рампі, ви не ризикуєте пошкодити, крім насоса, інжекторів?

джейсон
27-08-2013, 00:35
Коли автомобіль йде в recovery з допомогою цих модулів ? чому? не може переслідувати тиску в рампі, який має читання спотворені?
Ці модулі збільшують витрату палива із збільшенням тиску в рампі, ви не ризикуєте пошкодити, крім насоса, інжекторів?

Так, у primisi насос-форсунок.
Залежить від авто, але насос і форсунки побудовані, щоб витримувати певні тиску, якщо він перевищує з ****lli карти, життя механічних вперше згадується калу різко.

Те ж саме стосується кпп і зчеплення. Блоки управління, додаткові працюють в плані продуктивності, але калу надійність.
Піднявшись з картами, а також збільшує крутний момент, і якщо обмін ? призначена для певного значення, крутний момент більше ptrebbe пошкодити його.
Ви також автомобіль йде в ricovery.

джейсон
28-08-2013, 11:08
Можливо, після того, як встановлений на один крок в разі, робити журнал з приладів та sw підходять і зрозуміти, що відбувається...було б цікаво, що скажете?

Було б добре, але я думаю, що значення ліжка ебу однакові тих, ліжка з оригінальний автомобіль, considernado, що блок управління додаткового ухиляється від ecu.
? ви можете спробувати, я міг би зробити це, але я не + проводка, або на спеціальних гачках. У цьому з'єдналися sn зламані, де я міг би знайти їх ??

panterargento
28-08-2013, 12:59
Я не знаю точно, може бути, їх не продають окремо, тому я сумніваюся, що вам вдасться їх знайти, якщо c'? хтось, що має форму, що? не f? pi? ...

джейсон
28-08-2013, 18:04
Вітаємо формі і з повагою до двигуна, я думаю, що така швидкість? (і частоти обертання...) можуть їх raggiugnere кілька разів !
:D

Я відчула, що автомобіль чубчика? залізничних conun модуль aggiutivo...ahahaha....новина була істинною

Я не знаю точно, може бути, їх не продають окремо, тому я сумніваюся, що вам вдасться їх знайти, якщо c'? хтось, що має форму, що? не f? pi? ...

Sar? складно..

nasone147
28-08-2013, 19:23
тільки сумний досвід з ці модулі,якщо ми не говоримо про великих брендів,500/600 євро витрат, однак не оплачені на 100%!!

dantesfx
01-09-2013, 18:43
Навіть з великими брендами? я ніколи не читав коментарі, які були задовільними, sar? чому? зрештою, ніколи не бувають блискучі рішення?

джейсон
05-09-2013, 10:26
Навіть з великими брендами? я ніколи не читав коментарі, які були задовільними, sar? чому? зрештою, ніколи не бувають блискучі рішення?

Щоб заробити гроші сьогодні, якщо вони придумують все більше і більше?.
Ці блоки управління sfasciano автомобілі.

PEG
11-10-2013, 11:37
і " ласкаво просимо ваша презентація,спасибі.

ugoboss
11-10-2013, 12:29
Я хотів би дійсно побачити, скільки з них мають sfasciato дійсно автомобіль з moduletto плату.
Часто люди кажуть, за чутками, двоюрідний брат -- сестра одного, який з вини блоку управління, додатковий він врослого нігтя,песто на проводці акселератора і boooommmmmmmm.

Але, хлопці, ми цілі, що модуль не ваш оптимальний вибір-це правда, але обличчя всі ці ушкодження-це парадокс.
Внизу банки, як розумні не можуть перевищувати ліміт recovery встановлений в ecu,
навпаки, про те, що відбувається, якщо зіставити робить собака.
Чи ми хочемо сказати, що всі ті, хто перепризначений вони ніколи не зламаною турбіни на inieettore etcc. etcc. ???:)

представлені.

Virusmoschino
15-11-2013, 18:03
Привіт, Хлопці, мене звуть Павло і я з Швейцарії.

У минулому я зробив досвід на Тюнінг, а не тільки ебу, але й механіки. У мене був Fiat Coup? T20 з більш 400cv. Звичайно, я підняв багато задоволення, але і багато грошей. (Я б не став більше)

Я хочу приїхати до нього.
У мене встановлений блок управління додаткової Drakebox 2 на моїй Bravo 1.6 Mjet 120cv. Просто, щоб взяти це curiosity ці блоки управління 100-200€.
Машина відповідає, безумовно, краще (те, що я шукав) хоча коней, які обіцяють не досягає їх. По-моєму, якщо не переборщити з продуктивністю, так званої консервній банці, завдає менше шкоди картування. Чому? в будь-якому тюнінг для збільшення потужності збільшують, однак, тиск турбо, впорскування, etc...
І для кожного автомобіля автовиробники знижують потужність більш ніж на 25%. (Навіть не стільки через надійності, але і для правил, які повинні дотримуватися.

І все, питання ГРОШЕЙ!!!!
Наведу порівняння.

BMW має в торгівлю, 4.4 Л Biturbo 450cv встановлений на різних 550i , 650i,
Ідентичний Двигун з невеликим зміни в блоці управління і вихлопної монтує M5, M6 560cv

Потім ці коробки, які регулюються nn повинні викликати багато неприємностей із двигуном, якщо використовувати з обережністю.

tecnoecu
15-11-2013, 18:27
дорогі друзі форуму я сумніваюся: ke служать все це обладнання, програмістів, sw, оплачені пшеничного євро, якщо з 150 євро або трохи більше ви отримаєте ці результати? 245kmh зобов'язується продати патент alitalia........ з повагою

PEG
17-11-2013, 14:49
Для роботи дизельного двигуна просто дизель.
Збільшення тиску та шляхи прохідні, якщо ви робите це з допомогою додаткового модуля не добре, якщо ви робите " через карту, то мова змінюється ??
Щоб знати, якщо картку і зроблено добре, треба вивчити і зрозуміти.
Щоб знати, якщо додатковий модуль відстій , просто запитайте воротаря, який ніколи не має водійських прав.
Стереотипи, вони живучі.

msport (exil77grande)
17-11-2013, 21:30
дорогі друзі форуму я сумніваюся: ke служать все це обладнання, програмістів, sw, оплачені пшеничного євро, якщо з 150 євро або трохи більше ви отримаєте ці результати? 245kmh зобов'язується продати патент alitalia........ з повагою

щиро ваші дії не точно зрозуміли навіть, тому що тут ми говоримо додатковий модуль, зокрема.

msport (exil77grande)
17-11-2013, 21:31
Для роботи дизельного двигуна просто дизель.
Збільшення тиску та шляхи прохідні, якщо ви робите це з допомогою додаткового модуля не добре, якщо ви робите " через карту, то мова змінюється ??
Щоб знати, якщо картку і зроблено добре, треба вивчити і зрозуміти.
Щоб знати, якщо додатковий модуль відстій , просто запитайте воротаря, який ніколи не має водійських прав.
Стереотипи, вони живучі.

бачив, що заклики їх не читайте, ми дякуємо вам за вашу участь і ми прощаємося.

etkl
27-11-2013, 20:51
Велике спасибі за всі ці думки цікаві.

Roberto_Bmw
12-01-2014, 09:48
Інша справа, додаткових модулів ? той факт, що ? фізично видно. Насправді 4 роки тому, що у мене був bmw E60 седан, я перевірив з дзеркала двигун (тоді, можливо, шукали інший, а ? єдина причина, що я знайшла я)

mulazzone
25-03-2014, 08:48
привіт, доброго ранку, антоніо новий передплатник. також у мене та ж проблема, що і ви, і я заінтригований ,як ви вирішили проблему?який це модуль, який ви купили він хотів би купити, навіть я(сподіваюся, не суперечить правилам сайту). я був би вдячний, у відповідь, і тоді ви маяк знати . дякую

mulazzone
25-03-2014, 11:15
Розповім мій особистий досвід, зроблений у Німеччині з вище ебу, встановлений на Audi A4 tdi 170 л. с. common-rail 2010 року.
Тільки що вперше сів на нього протягом 30 секунд і пробую різні step прирощення тиску в магістралі rail, які встановлюються за допомогою кнопки, всередині блоку управління (від 0 до 9), пологи з step 7, перемикання другий і занурююся в проводці акселератора, прибув до 3800 оборотів йде в recovery відомо, деяке поліпшення в стрільбі, але нічого, що. Я зупиняюся і назад, я намагаюся в 6, приходить в 3800 та харчування, ви ріжете, ніби потрапила в обмежувач, але не виходить у recovery. Я намагаюся 5, те ж саме, але робить це 4000/4100, я 4 те ж, в 4300/4400. В кінці заїзду 3 -, авто-і тягне добре до 5000, але...практично, як було спочатку. Я вирішив повернути блок управління у Drekebox, пояснюючи, що насправді, в моєму випадку, не надає будь-яких переваг, компанія відповідає мені, що не з'? проблеми та поверненням назад. На наступний день мені в голову приходить ідея, і якщо знайшов блок управління, який обробляє тільки натискання turbo, з допомогою MAP-сенсор, в парі з Дрейком, можливо, все protrebbe працювати (pi? дизельне паливо, але також і pi? повітря!). Шукаю навколо ебу для моєї машини, і пошук і пошук...я вважаю, в Англії !. Я роблю заяву в компанію і мені говорять, що вони джгут проводів спеціально для моєї машини, і, на їхню думку, у поєднанні з ебу rail повинні дати хороші результати. Його придбати, через кілька днів приходить пакет, а у вихідні відразу після світу. 8 крок (1-8) за допомогою dip-перемикачів, ставлю відразу на максимум, і намагаюся встановити Drakebox на 5. Результат: дуже добре, прогресії ? дуже чутлива, нічого спільного з першим. Я намагаюся відразу 7 дуже добре і ще краще, харчування не розмір, а чутливість? на прискорювачі ? diversissima, здається, типу pedal booster, в той час як раніше було sonnecchiosa нижче.
Я 9 Дрейк (максимум), але йде в recovery, намагаюся 8 ма розмір 4400, віддаю за 7, і це добре. Тепер для мене "бачити"? ок.
Тепер я не просто повинні спробувати, щоб добре.

ciaosono антоніо де лисо від неаполя, у мене та ж проблема, що у вас були ви, то на оборотів з drake мене горить контрольна лампа свічок розжарювання, а потім йде в помилку, вимикаю і назад на картину, все ок, але якщо стрільба повторюється. я б ви сказати, з якого сайту ти купив інший блок управління і як це називається? це тому, що ті, дрейк не мені не відповіли крім того, що коли я купив блок управління. ви би дуже вдячний ,не хотів би я кинув 100 євро без потреби. заздалегідь дякую і сподіваюся на вашу швидку відповідь . дякую з повагою atuuti передплатників

msport (exil77grande)
25-03-2014, 23:14
x користувач mulazzone,будь ласка, прочитайте правила і представити в відповідний розділ, перш ніж увійти в дім інших людей, і задавати питання,спасибі заздалегідь.

mulazzone
26-03-2014, 07:54
доброго дня, прошу вибачення, якщо здалося, що мало відповідає вашим правилам, я хочу представитися, але я шукав на сайті, не зміг знайти розділ, де новий письмовій формі може уявити. мені потрібно допомогти, враховуючи, що це перший раз, коли я підписуюся на форум і сайт, як це (дуже цікаво) . дякую за допомогу

msport (exil77grande)
30-03-2014, 20:39
доброго дня, прошу вибачення, якщо здалося, що мало відповідає вашим правилам, я хочу представитися, але я шукав на сайті, не зміг знайти розділ, де новий письмовій формі може уявити. мені потрібно допомогти, враховуючи, що це перший раз, коли я підписуюся на форум і сайт, як це (дуже цікаво) . дякую за допомогу

якщо ви йдете на головній сторінці знаходитесь в розділі презентації,всередині, тобто різні відкриті дискусії користувачів,у лівому верхньому куті знайти значок відкрити нове обговорення і так ви можете робити все.

antoniuccio
також я купив модуль

antoniuccio
я тримала максимум на c3, однак, дав проблеми

antoniuccio
він був побудований в тій же компанії drake box

antoniuccio
не пам'ятаю назву

tranky
крім того, той факт, що ця дискусія датована.. форму я, здається, дійсно дурниця.. крім того, фактор перемикання, що може допомогти в деяких випадках (редакція etc..) для інших гарну карту волію!